Canim zaten suan olmaz 3ayin icinde 2kez ameliyat gecirdim ben hamileligimi doya doya yasayamadim 2.de allah izin verirse tadini cikarmak istiyirum 4aylik hamile likde cikti safra tasi hayatimi cehenneme cevirdi
Iİstediğimi yiyemedim yicem iccem kilo alcam
Hatunlar tefrıcıyeler ne alemde?perşembe gecesıne kadar bana özel msj atıp bıldırın kı sayıyı ona göre tamamlayalım,eksık ya da fazla kalmasın.
canım ben bıttırdım sane söylemeyı unuttum allah dualrımızı kabul etsın
cANIM LISTEMI KAYBETTIM SENIN 50 MIYDI 100 M ÜYDÜ
kızlar öncelikle hepinize günaydın
arkadaşlar biliyosunuz 10 gün sonra bebişlerim trasfer olacak bu yüzden tefriciye başladım içinizde okuyabilecek olan varsa ban özel mesaj atabilrmi kaç tane okuyacagınız önemli değil katılım çok olsun çok insan dua etsin yeter arkadaşlar..
lütfen 10 tanede olsa dualarınızı bekliyorum..
okuyanlar özel mesaj atarsa takip etmem daha kolay olacak çünkü biliyosunuz 4444ten ne eksik ne fazla olması lazım
saol canım ben reglm gelinimiz selayla ezan arası başlayacak duasına sende ona göre musait bi zamanda haftaya kadar okursun canım cok saol100 tane ben aliyim canin inşallah olucak
saol canım ben reglm gelinimiz selayla ezan arası başlayacak duasına sende ona göre musait bi zamanda haftaya kadar okursun canım cok saol
inşallah gelecek meleğim sizinkiler giibi
saol canm Allah kabul etsinbende 100 tane alıyorum,çok kişi okursa daha iyi olur dediğin için yoksa 500 tanede alabılırim canım kaçtane yazmak ıstıyorsan yaz bana canım
kızlar öncelikle hepinize günaydın
arkadaşlar biliyosunuz 10 gün sonra bebişlerim trasfer olacak bu yüzden tefriciye başladım içinizde okuyabilecek olan varsa ban özel mesaj atabilrmi kaç tane okuyacagınız önemli değil katılım çok olsun çok insan dua etsin yeter arkadaşlar..
lütfen 10 tanede olsa dualarınızı bekliyorum..
okuyanlar özel mesaj atarsa takip etmem daha kolay olacak çünkü biliyosunuz 4444ten ne eksik ne fazla olması lazım
saol canım ben reglm gelinimiz selayla ezan arası başlayacak duasına sende ona göre musait bi zamanda haftaya kadar okursun canım cok saol
inşallah gelecek meleğim sizinkiler giibi
Allah razı olsun canım sen öğleden sonraa 100 tane almıstın ya onu oku eğer ben dagıtamayacak olursa p.tesi salı haber veririm biraz daha okursun canım olurmu şimdi sıkıntıya sokma kendini bende reglm gelinimiz baslayacak zaten o başladıgında haber veririm benBen hemen okuycam bugun canim ekskk kalırsa yine okuruz ogleden sonra okurum
saol canm Allah kabul etsin
en şimdilik 100 yazayım madem egerki dagıtamayacak olursam p.tesi salı haber veririm biraz daha okuyabilecek olursan okursun canım olurmu:44:
öyle canım dediğin gibi biz elimizden geleni yapıp Rabbime tevekkül ediyoruz hakkımızda ne hayırlısıysa onu versin eger gönlümüzden gecen bizim için hayırsızsada hayıra cevirip versin inşallahtamam ozman canım öğlen ezandan sonra başlarım selalarla ezan arası dua edicem yine hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinn diye artık dua etmekten başka çaremiz yok rabbim ol derse olucak biz elimizden geleni yaptık yine. cumanız mübarek olsun
öyle canım dediğin gibi biz elimizden geleni yapıp Rabbime tevekkül ediyoruz hakkımızda ne hayırlısıysa onu versin eger gönlümüzden gecen bizim için hayırsızsada hayıra cevirip versin inşallah
Tamam canım okuruz yineAllah razı olsun canım sen öğleden sonraa 100 tane almıstın ya onu oku eğer ben dagıtamayacak olursa p.tesi salı haber veririm biraz daha okursun canım olurmu şimdi sıkıntıya sokma kendini bende reglm gelinimiz baslayacak zaten o başladıgında haber veririm ben
canım benim çok sağolun.hayırlısıyla tefriciyeler tamamlandı :))50 lıdı canım
yetişmeyen varsa selalara kadar yetiştırelim
Selammm kızçelerim nasılsınız... İstanbul a döndüm grip oldum
canım benim çok sağolun.hayırlısıyla tefriciyeler tamamlandı :))
kız sen de bir türllü kurtulamadın şu hastalıklardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?