Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

bu sefer doya doya yaşarsın inş hamileliğin bir elin yağda bir elin balda olur inş

kızlar öncelikle hepinize günaydın

arkadaşlar biliyosunuz 10 gün sonra bebişlerim trasfer olacak bu yüzden tefriciye başladım içinizde okuyabilecek olan varsa ban özel mesaj atabilrmi kaç tane okuyacagınız önemli değil katılım çok olsun çok insan dua etsin yeter arkadaşlar..
lütfen 10 tanede olsa dualarınızı bekliyorum..
okuyanlar özel mesaj atarsa takip etmem daha kolay olacak çünkü biliyosunuz 4444ten ne eksik ne fazla olması lazım

100 tane ben aliyim canin inşallah olucak

saol canım ben reglm gelinimiz selayla ezan arası başlayacak duasına sende ona göre musait bi zamanda haftaya kadar okursun canım cok saol
inşallah gelecek meleğim sizinkiler giibi

bende 100 tane alıyorum,çok kişi okursa daha iyi olur dediğin için yoksa 500 tanede alabılırim canım kaçtane yazmak ıstıyorsan yaz bana canım

bende 100 tane alıyorum,çok kişi okursa daha iyi olur dediğin için yoksa 500 tanede alabılırim canım kaçtane yazmak ıstıyorsan yaz bana canım
saol canm Allah kabul etsin
en şimdilik 100 yazayım madem egerki dagıtamayacak olursam p.tesi salı haber veririm biraz daha okuyabilecek olursan okursun canım olurmu:44:

saol canım ben reglm gelinimiz selayla ezan arası başlayacak duasına sende ona göre musait bi zamanda haftaya kadar okursun canım cok saol
inşallah gelecek meleğim sizinkiler giibi

Ben hemen okuycam bugun canim ekskk kalırsa yine okuruz ogleden sonra okurum

Ben hemen okuycam bugun canim ekskk kalırsa yine okuruz ogleden sonra okurum
Allah razı olsun canım sen öğleden sonraa 100 tane almıstın ya onu oku eğer ben dagıtamayacak olursa p.tesi salı haber veririm biraz daha okursun canım olurmu şimdi sıkıntıya sokma kendini bende reglm gelinimiz baslayacak zaten o başladıgında haber veririm ben

saol canm Allah kabul etsin
en şimdilik 100 yazayım madem egerki dagıtamayacak olursam p.tesi salı haber veririm biraz daha okuyabilecek olursan okursun canım olurmu:44:

tamam ozman canım öğlen ezandan sonra başlarım selalarla ezan arası dua edicem yine hepimize rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinn diye artık dua etmekten başka çaremiz yok rabbim ol derse olucak biz elimizden geleni yaptık yine. cumanız mübarek olsun

öyle canım dediğin gibi biz elimizden geleni yapıp Rabbime tevekkül ediyoruz hakkımızda ne hayırlısıysa onu versin eger gönlümüzden gecen bizim için hayırsızsada hayıra cevirip versin inşallah

Tamam canım okuruz yine

canlar gelinimiz başladı okumaya haber vermeyi unuttum burdan okumak isteyen arkadaşlarım okuyabilirler

Selammm kızçelerim nasılsınız... İstanbul a döndüm grip oldum

günaydın canlar nasılsınız

bugün kargoyla uyandım kalan ilaçlarımı yolladığım kk dan arkadaşım yeter kızıma yelek örüp yollamış hemde çok güzel harika bi model ilk defa kızımın pembe dışında bi renk kıyafeti oldu mor renk bayıldım giydigi hgünleride göstersin rabbim

bu gece dayımlar annemler geliyo yarında kayınvaldem gelicek boya işi bu hafta sonu biticek inşallah sonrada kayınvaldem bizde kalıcak herşeyi toparlıcaz beraber sonunda

ayrıca evin heryeri heryerde bu gece oturmaya misafirim geliyo gelmeyin diyemedim evin yarısı inaşşat alanı oturma odasında oturcaz artık...

yarına iş kalmasın diye bugün ymeegimi çorbmı yapıcam sarma sarıcam tatlı yapıcam bugün mutfaktayım yani

bide dün gece eşim gelmedi annesinde kaldı araba bozulmuş tamirde motorunu indirmişler en az 1bucuk milyar diyo sinirlerim bozuldu bütün gece ağladım bıktım eşimin arabasından tırından çürük bi doganı gece aldı geldi motorunu herşeyini yaptırdı milyarlar verdi sonra sığmıyo takımlar diyip onu sattı palio aldı şimdi buda bozuk daha 2 ay olmadı alalı teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bursadan antalyaya gidip aldı çok acil sanki al işte gene bozuk çıktı deli oluyorum deli çıldırtıyo beni şu araba mevzuları deliricem artık akşam üzülme ya niye ağlıyosun dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım gene bana patlıcak sonu biliyorum şimdi detaylı utrasyon var özelde zaten pahalı bizim hastane kimbilir ne kadardır agzını burnunu yamultur deli olurum bide dogum içinde zaten şartmı orda olması felan diyo arabaya milyarlar veriliyoooooooooooooooooooooooooooooooooo benim belkide ömrümde 2kez tadacagım bi duyguyu rahatça yaşayamıyorum deli oluyorum işte ben buna

bu dünyada herşeyin para olmasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm nefret

nafiyecim canım şu hafta sonunu bi atlatayım bende alırım tefriciye unuturum diye alamıyorum şimdi o tantanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…