Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Haksevercin takma kafana uzulme medical pahali bi hastsne ayrintili ultrisonu ahmet bey yaptirmana gerek var derse muayenehanesine gidip yaptirirsin 120 lira medicalde fitatini bilmiyorum ama ultroson fiyati 90liraydi onuda vedat bey yapiyor 90 liradır dite dusunuyorum
Doguma gelince medicalde doguracaksin tabi medicalde dogum yapmayacak san ahmet beye gitmenin hic bi anlami yok1750 sezeryan 10taksite kadar boluyorlar kredi kartıyla normal 1250
Ahmet beyin muayene hanesinde bi bayan la tanismistim kontrollerine ahmet beye geliyor dogumu zubeydede yapicakmis cok para vermek istemiyirum dedi ahmet bey girmiycekse kontrollerede ahmet beyw gelmenin anlami yok dedim
Kontrollerine memik beye gitsen son ay ahmet beye gelip digum yapsan olmazmi ozge maddi konuda sizi zorlayacaksa memik beyin muayene ucreti 20 liraymis oyle aliyormus

Memik bey zubeydenin doktoru kenfidini yardima adamis bi doktor annesi memik beyi dogururken ölmüş oda kadinn digumcu olmus

bilmiyorum canım ya çok moralim bozuldu bahara gitmemi istiyo aslında eşim hem bize yakın hemde orasıda özel dogum 300-400 arada uçurumlar var doğuma eger hangi saatte olursa olsun ahmet bey gelmezse sanırım bırakıcam zaten ne bilim eskisi gb bi ilgide göremedim 2dir gidiyorum rutin kontroller işte ekstra bişi demiyo hiç kilomu bile ölçmedi takip etmesi gerekmez mi bu en basiti mesela ne bilim aman olana kadar bi ert oldu çok şükür doğar bi şekilde ya takmak istemiyorum kafama şükürler olsun bu günbleri gördük eşimin yüzünden günaha giriyorum işte böyle rabbim şükrünü unutturmasın

Memik bey zubeydenin doktoru kenfidini yardima adamis bi doktor annesi memik beyi dogururken ölmüş oda kadinn digumcu olmus

bu doktor mudanyada mıydı orda bi doktora gitmiştim yeni evliyken orda böyle bi dokor vardı genç hafif tombul küpeli felan entel bişeydi onunda annesi ölmüş sonra doktor olmuş diyodu kayınvaldem artık o orda yok acaba zübeydeyemi geçti:44:

nafiyecim canım şu hafta sonunu bi atlatayım bende alırım tefriciye unuturum diye alamıyorum şimdi o tantanada
özgecim şimdilik sorun değil tefriciya p.tesi salıya kadar bitmezse alırsın
bu arada kolay gelsin canım
ayrıca ilaçların yetere ulaşmasına sevindim demek kızcenede hediye yollamıs hee nasıl mutlusundur dimi

çok ince düşünmüş sağ olsun benim elimden gelmiyo öyle bişi çok makbule geçti kış bebeği olcak sonuçta pekte güzel sevindim çok begendimde

Selam kızlar yine uzun bi aradan sonra anca fırsat bulup da girebildim. Son sayfada bi Haksever'in yazdıklarını gördüm bi ona yorum yapayım :) devlet hastanelerinde de ayrıntılı ultrason var, hiç para vermene gerek yok bence. Hamilelik duygusallığı almış gitmiş :) takma herşeyi bu kadar kafana diycem ama boş biliyorum :)
Başka kimlerde ne var ne yok neler yapıyosunuz? Kimseyle konuşamadım bayadır.
Bizimde inşaat bir iki aya kalmaz bitiyo Pazartesi de işe başlıyorum Davutdede de. Uzak ama idare edicem artık. Öpüyorum hepinizi...

ya sen her şeyi ne kadar çok kafana takıyorsun öyle...en sonunda ben dövicem seni onlar olaya para gözüyle bakmazlar ki...

çok ince düşünmüş sağ olsun benim elimden gelmiyo öyle bişi çok makbule geçti kış bebeği olcak sonuçta pekte güzel sevindim çok begendimde
aaaa elinden öyle bişi gelmiyorsa bi yelek ya da hırka da ben örerim bebişe :)

hakkında hayırlısı neyse o olsun.ne işine başlıyorsun bakalım ne bulabildin???

Yok canım entel degil orta yaşlı cok kisa boyu var ahmet bey boyle biri degildi ama ya ahmet bey hangi saat olursa olsun doguma geliyor canim benim gece 11bucuktaydi benden sonra annem ler soylemisti normsl doguma cikti diye ama bebehin basi gozukmeden gelmiyormus basi gozuktukden sonra gelmesinin anlamı yokki zaten ondan sonra cikatirim ben onu grek yok sen bilirsin zorlayacaksa bahara gec canim
4 ayda meficalparka 5bin para verdik canim dogum 5gun hastanede yatis safra kesesi ameliyati tahliller ucuz değil tahliller cok tutuyor ahmet bey beni hiç medicale yönlendirme di esentepede yaptirdim testlerimi biotipta yaptım daha uyguna geldi kabul ederse sende devkette yaptır testlerini

selam selam selam :)))))

ben geldim.... küçük bir izinden sonra buradayım :))) bakıyorumda beni çok merak eden olmuş :)))

kızım okula başladı sonunda, aradım taradım sonunda okul buldum :)) İnşallah sorunsuz bir alışma dönemi geçiririz.

Ahmet beyinde çok muhabbeti geçmiş söylemeden edemiyeceğim, Ahmet bey eşinden boşanmış, eşini bir hostesle aldatmış şuan da da o hostesle evlimiymiş neymiş. Yere bakan yürek yakan dedi, orada bir zamanlar çalışan bir hemşire.

Birde Haksevere bende medikali hiç sevmiyorum, oraya sadece 1 kez muayneye gitmiştim 4 yıl önce o oldu. Sonra medikal kapandı 1 hafta ceza aldı, kara para döndürmüşler devlete kazık atmışlar, hayali gebelere doğum yaptırmışlar falanya, sevmediğime sevgisizlik kattı bir kez daha. Hangi iyi doktor orada olursa olsun gitmem oraya sanırım büyük konuşmayım yinede.

Son düzenleme:

hoş geldin canımm:)) senı hep merak ettik hayatımmm Kızında bır an önce okuluna alışır inş

ahmet bey hakkında dedıklerıne cok şaşırdım çok sesız sakın bır dr şaşırdım yaptıklarına doğruluk payı yoktur belkıde. 1 aylık drum o benım memnunum ama bıraz paracı sanırım

merviiişşşş büyük hafta senin için bu hafta dimii
bende haftaya bugün bebişlerime kavusuyorummm

Bende haftaya bugün bebişlerime kavusuyorummm

evet canım ya perşembe yaptırmam lazım ama cuma yaptırıcam üzücü bir sonuç çıkarsa hafta sonu toparlanırım diye içimde hem heyecan hem korku var :44:

evet canım ya perşembe yaptırmam lazım ama cuma yaptırıcam üzücü bir sonuç çıkarsa hafta sonu toparlanırım diye içimde hem heyecan hem korku var :44:
hayırlısı olsun canım yıpratma sakın kendini olumsuz olursada tamammı

inş canım olumsuzluğada alıştırmaya çalışıyoruz kendımızı ama tam olarak olmuyorr
evet canım zaten boşver alıştırma kendini umutsuzluğa...
bak ben hep olumsuz düşünüyodum danişmanın dediki olumsuz düşünüp yıpratma kendini suan seninleler ve sen bu anın tadını cıkar boşuna 12 gününü zehir etme olumsuz olursa zaten bundan sonra onu düşünecek bobol vaktin olacak ama olumlu düşünmek için sadece 12 günün var sabret dedi gerçektende öyle yapıcam canım sende yapmaya calış

bende haftaya bugün bebişlerime kavusuyorummm
hadi hayırlısı inşallah Allahım kucağına almayı da nasip etsin .

hiç üzme tatlım kendini , kötüyü niye düşünüyorsun. inşallah olumlu olacak diye düşün.

Arkadaşlar adetimin 3. günü hormon testi yaptırmam gerekiyor, polikistik over teşhisi için. haftasonuna hatta pazara gelecek gibi sanki 3. gün. bu testler acilden yaptırılır mı ki? yada 4. güne kalsa olur mu? doktor tahlilleri yazarken sormak aklıma gelmedi, şimdi de varsayımla sormak istemedim.

canım benmde bi kere c.tesi ye gelmişti 3. gün ben 2. gün yaptırmıstım ama 4. günü bilmiyorum valla:44:
ama bildiğim bişey var acilde yapılmıyo bu testler

ben de erken yapııyor diye biliyorum 1 gün önce yani

canım benmde bi kere c.tesi ye gelmişti 3. gün ben 2. gün yaptırmıstım ama 4. günü bilmiyorum valla:44:
ama bildiğim bişey var acilde yapılmıyo bu testler

inşallah haftasonuna gelmez ya. bişey daha sorayım :)
tahlilleri devlette yaptıracağım, yaptırmam gerekenler belli ama devletteki doktordan randevu alıp bu tahlilleri yaptıracağım deyip tekrar o doktorun mu istemesi gerekiyor tahlilleri? bi de illa kadın doğumcu mu olması gerekir öyleyse? ben hiç doktora gitmeyi sevmem ve gitmem de o nedenle hiç bilmiyorum bu işleri ya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…