günaydın canlar nasılsınız
bugün kargoyla uyandım kalan ilaçlarımı yolladığım kk dan arkadaşım yeter kızıma yelek örüp yollamış hemde çok güzel harika bi model ilk defa kızımın pembe dışında bi renk kıyafeti oldu mor renk bayıldım giydigi hgünleride göstersin rabbim
bu gece dayımlar annemler geliyo yarında kayınvaldem gelicek boya işi bu hafta sonu biticek inşallah sonrada kayınvaldem bizde kalıcak herşeyi toparlıcaz beraber sonunda
ayrıca evin heryeri heryerde bu gece oturmaya misafirim geliyo gelmeyin diyemedim evin yarısı inaşşat alanı oturma odasında oturcaz artık...
yarına iş kalmasın diye bugün ymeegimi çorbmı yapıcam sarma sarıcam tatlı yapıcam bugün mutfaktayım yani
bide dün gece eşim gelmedi annesinde kaldı araba bozulmuş tamirde motorunu indirmişler en az 1bucuk milyar diyo sinirlerim bozuldu bütün gece ağladımbıktım eşimin arabasından tırından çürük bi doganı gece aldı geldi motorunu herşeyini yaptırdı milyarlar verdi sonra sığmıyo takımlar diyip onu sattı palio aldı şimdi buda bozuk daha 2 ay olmadı alalı teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bursadan antalyaya gidip aldı çok acil sanki al işte gene bozuk çıktı deli oluyorum deli çıldırtıyo beni şu araba mevzuları deliricem artık akşam üzülme ya niye ağlıyosun dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım gene bana patlıcak sonu biliyorum şimdi detaylı utrasyon var özelde zaten pahalı bizim hastane kimbilir ne kadardır agzını burnunu yamultur deli olurum bide dogum içinde zaten şartmı orda olması felan diyo arabaya milyarlar veriliyoooooooooooooooooooooooooooooooooo benim belkide ömrümde 2kez tadacagım bi duyguyu rahatça yaşayamıyorum deli oluyorum işte ben buna
bu dünyada herşeyin para olmasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm nefret
nafiyecim canım şu hafta sonunu bi atlatayım bende alırım tefriciye unuturum diye alamıyorum şimdi o tantanada
günaydın canlar nasılsınız
bugün kargoyla uyandım kalan ilaçlarımı yolladığım kk dan arkadaşım yeter kızıma yelek örüp yollamış hemde çok güzel harika bi model ilk defa kızımın pembe dışında bi renk kıyafeti oldu mor renk bayıldım giydigi hgünleride göstersin rabbim
bu gece dayımlar annemler geliyo yarında kayınvaldem gelicek boya işi bu hafta sonu biticek inşallah sonrada kayınvaldem bizde kalıcak herşeyi toparlıcaz beraber sonunda
ayrıca evin heryeri heryerde bu gece oturmaya misafirim geliyo gelmeyin diyemedim evin yarısı inaşşat alanı oturma odasında oturcaz artık...
yarına iş kalmasın diye bugün ymeegimi çorbmı yapıcam sarma sarıcam tatlı yapıcam bugün mutfaktayım yani
bide dün gece eşim gelmedi annesinde kaldı araba bozulmuş tamirde motorunu indirmişler en az 1bucuk milyar diyo sinirlerim bozuldu bütün gece ağladımbıktım eşimin arabasından tırından çürük bi doganı gece aldı geldi motorunu herşeyini yaptırdı milyarlar verdi sonra sığmıyo takımlar diyip onu sattı palio aldı şimdi buda bozuk daha 2 ay olmadı alalı teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bursadan antalyaya gidip aldı çok acil sanki al işte gene bozuk çıktı deli oluyorum deli çıldırtıyo beni şu araba mevzuları deliricem artık akşam üzülme ya niye ağlıyosun dedi konuşmak istemiyorum dedim kapattım gene bana patlıcak sonu biliyorum şimdi detaylı utrasyon var özelde zaten pahalı bizim hastane kimbilir ne kadardır agzını burnunu yamultur deli olurum bide dogum içinde zaten şartmı orda olması felan diyo arabaya milyarlar veriliyoooooooooooooooooooooooooooooooooo benim belkide ömrümde 2kez tadacagım bi duyguyu rahatça yaşayamıyorum deli oluyorum işte ben buna
nafiyecim canım şu hafta sonunu bi atlatayım bende alırım tefriciye unuturum diye alamıyorum şimdi o tantanada
Haksevercin takma kafana uzulme medical pahali bi hastsne ayrintili ultrisonu ahmet bey yaptirmana gerek var derse muayenehanesine gidip yaptirirsin 120 lira medicalde fitatini bilmiyorum ama ultroson fiyati 90liraydi onuda vedat bey yapiyor 90 liradır dite dusunuyorum
Doguma gelince medicalde doguracaksin tabi medicalde dogum yapmayacak san ahmet beye gitmenin hic bi anlami yok1750 sezeryan 10taksite kadar boluyorlar kredi kartıyla normal 1250
Ahmet beyin muayene hanesinde bi bayan la tanismistim kontrollerine ahmet beye geliyor dogumu zubeydede yapicakmis cok para vermek istemiyirum dedi ahmet bey girmiycekse kontrollerede ahmet beyw gelmenin anlami yok dedim
Kontrollerine memik beye gitsen son ay ahmet beye gelip digum yapsan olmazmi ozge maddi konuda sizi zorlayacaksa memik beyin muayene ucreti 20 liraymis oyle aliyormus
Memik bey zubeydenin doktoru kenfidini yardima adamis bi doktor annesi memik beyi dogururken ölmüş oda kadinn digumcu olmus
özgecim şimdilik sorun değil tefriciya p.tesi salıya kadar bitmezse alırsınnafiyecim canım şu hafta sonunu bi atlatayım bende alırım tefriciye unuturum diye alamıyorum şimdi o tantanada
özgecim şimdilik sorun değil tefriciya p.tesi salıya kadar bitmezse alırsın
bu arada kolay gelsin canım
ayrıca ilaçların yetere ulaşmasına sevindim demek kızcenede hediye yollamıs hee nasıl mutlusundur dimi
inşallah onunda bu sefer son olurda sende alıp hazır gönderirsinçok ince düşünmüş sağ olsun benim elimden gelmiyo öyle bişi çok makbule geçti kış bebeği olcak sonuçta pekte güzel sevindim çok begendimde
ya sen her şeyi ne kadar çok kafana takıyorsun öyle...en sonunda ben dövicem senigünaydın canlar nasılsınız
aaaa elinden öyle bişi gelmiyorsa bi yelek ya da hırka da ben örerim bebişe :)çok ince düşünmüş sağ olsun benim elimden gelmiyo öyle bişi çok makbule geçti kış bebeği olcak sonuçta pekte güzel sevindim çok begendimde
hakkında hayırlısı neyse o olsun.ne işine başlıyorsun bakalım ne bulabildin???Selam kızlar yine uzun bi aradan sonra anca fırsat bulup da girebildim. Son sayfada bi Haksever'in yazdıklarını gördüm bi ona yorum yapayım :) devlet hastanelerinde de ayrıntılı ultrason var, hiç para vermene gerek yok bence. Hamilelik duygusallığı almış gitmiş :) takma herşeyi bu kadar kafana diycem ama boş biliyorum :)
Başka kimlerde ne var ne yok neler yapıyosunuz? Kimseyle konuşamadım bayadır.
Bizimde inşaat bir iki aya kalmaz bitiyo Pazartesi de işe başlıyorum Davutdede de. Uzak ama idare edicem artık. Öpüyorum hepinizi...
bilmiyorum canım ya çok moralim bozuldu bahara gitmemi istiyo aslında eşim hem bize yakın hemde orasıda özel dogum 300-400 arada uçurumlar var doğuma eger hangi saatte olursa olsun ahmet bey gelmezse sanırım bırakıcam zaten ne bilim eskisi gb bi ilgide göremedim 2dir gidiyorum rutin kontroller işte ekstra bişi demiyo hiç kilomu bile ölçmedi takip etmesi gerekmez mi bu en basiti mesela ne bilim aman olana kadar bi ert oldu çok şükür doğar bi şekilde ya takmak istemiyorum kafama şükürler olsun bu günbleri gördük eşimin yüzünden günaha giriyorum işte böyle rabbim şükrünü unutturmasın
bu doktor mudanyada mıydı orda bi doktora gitmiştim yeni evliyken orda böyle bi dokor vardı genç hafif tombul küpeli felan entel bişeydi onunda annesi ölmüş sonra doktor olmuş diyodu kayınvaldem artık o orda yok acaba zübeydeyemi geçti:44:
selam selam selam :)))))
ben geldim.... Küçük bir izinden sonra buradayım :))) bakıyorumda beni çok merak eden olmuş :)))
kızım okula başladı sonunda, aradım taradım sonunda okul buldum :)) inşallah sorunsuz bir alışma dönemi geçiririz.
Ahmet beyinde çok muhabbeti geçmiş söylemeden edemiyeceğim, ahmet bey eşinden boşanmış, eşini bir hostesle aldatmış şuan da da o hostesle evlimiymiş neymiş. Yere bakan yürek yakan dedi, orada bir zamanlar çalışan bir hemşire.
Birde haksevere bende medikali hiç sevmiyorum, oraya sadece 1 kez muayneye gitmiştim 4 yıl önce o oldu. Sonra medikal kapandı 1 hafta ceza aldı, kara para döndürmüşler devlete kazık atmışlar, hayali gebelere doğum yaptırmışlar falanya, sevmediğime sevgisizlik kattı bir kez daha. Hangi iyi doktor orada olursa olsun gitmem oraya sanırım büyük konuşmayım yinede.
merviiişşşş büyük hafta senin için bu hafta dimii
Bende haftaya bugün bebişlerime kavusuyorummm
hayırlısı olsun canım yıpratma sakın kendini olumsuz olursada tamammıevet canım ya perşembe yaptırmam lazım ama cuma yaptırıcam üzücü bir sonuç çıkarsa hafta sonu toparlanırım diye içimde hem heyecan hem korku var :44:
hayırlısı olsun canım yıpratma sakın kendini olumsuz olursada tamammı
evet canım zaten boşver alıştırma kendini umutsuzluğa...inş canım olumsuzluğada alıştırmaya çalışıyoruz kendımızı ama tam olarak olmuyorr
hadi hayırlısı inşallah Allahım kucağına almayı da nasip etsin .merviiişşşş büyük hafta senin için bu hafta dimii
bende haftaya bugün bebişlerime kavusuyorummm
evet canım ya perşembe yaptırmam lazım ama cuma yaptırıcam üzücü bir sonuç çıkarsa hafta sonu toparlanırım diye içimde hem heyecan hem korku var :44:
canım benmde bi kere c.tesi ye gelmişti 3. gün ben 2. gün yaptırmıstım ama 4. günü bilmiyorum valla:44:hadi hayırlısı inşallah Allahım kucağına almayı da nasip etsin .
hiç üzme tatlım kendini , kötüyü niye düşünüyorsun. inşallah olumlu olacak diye düşün.
Arkadaşlar adetimin 3. günü hormon testi yaptırmam gerekiyor, polikistik over teşhisi için. haftasonuna hatta pazara gelecek gibi sanki 3. gün. bu testler acilden yaptırılır mı ki? yada 4. güne kalsa olur mu? doktor tahlilleri yazarken sormak aklıma gelmedi, şimdi de varsayımla sormak istemedim.
hadi hayırlısı inşallah allahım kucağına almayı da nasip etsin .
Hiç üzme tatlım kendini , kötüyü niye düşünüyorsun. Inşallah olumlu olacak diye düşün.
Arkadaşlar adetimin 3. Günü hormon testi yaptırmam gerekiyor, polikistik over teşhisi için. Haftasonuna hatta pazara gelecek gibi sanki 3. Gün. Bu testler acilden yaptırılır mı ki? Yada 4. Güne kalsa olur mu? Doktor tahlilleri yazarken sormak aklıma gelmedi, şimdi de varsayımla sormak istemedim.
canım benmde bi kere c.tesi ye gelmişti 3. gün ben 2. gün yaptırmıstım ama 4. günü bilmiyorum valla:44:
ama bildiğim bişey var acilde yapılmıyo bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?