Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
evet canım randevu alıp gideceksin kadındogumcuya durumunu anlatıp o sana isteyecek veya diğer isteyen dr eline kagıt verdiyse bunları ona anlat o yardımcı olur sana..
ama bazen denk gelmiyo randevuyla adetin be o yüzden bütün gün zübeydede beklemiştim bi keresinde sırf kan verebilmek için

elimde tahlil listem var o tamam. umarım randevuda sorun çıkmaz öyle bişey olursa rica minnet özel istek hallederim inşallah. ben inegöldeyim ya çok kalabalık olmaz burası diye umuyorum :)
polikistik over dışında bebiş istediğim için de testler yazdı doktor amma ben ne var ne yoksa yaptırmak istiyorum. fazla mı abartıyoru ya? folik asiti kullanmaya da başladım. sanki daha birçok şey yapmalıymışım gibi geliyor. abartıyorum di mi

canım ben uludağ unuversıtesınede gıdıyorum ordakı dr adetın 23 gunu tahlıller ıstemıstı bende devlet hastanesınde kadın doğumdan randevu aldım ggıttım dr yapmadı tahlıllerı başka bır dr tahllerını yaptıramam dedı uyuz oldum yaptırmadan döndumm çok kızmıştım

hadi ya öyle bişey olmaz inşallah. sağlık ocağına sordum orda olmuyor dediler. olsaydı iyiydi ya. inşallah bi sorun çıkmaz. başlasa da çaresine baksam biran önce

canım küçük yerlerde rica minnet oluyo zaten bende orhanelide oturuyorum bende öyle yapıyom burda ama başka polk. dr ları ben yapamam başka dr un istediklerini diyebiliyor o yüzden bence sen yinede dr a ben suraya gitmiştim ordaki dr bu testleri istedi ama yinede başka bi dr un görüşünü almak istedim siz ne düşünüyosunuz yaptırmalımıyım siz yapabiliyomusuunuz diye sor canım

hadi ya öyle bişey olmaz inşallah. Sağlık ocağına sordum orda olmuyor dediler. Olsaydı iyiydi ya. Inşallah bi sorun çıkmaz. Başlasa da çaresine baksam biran önce

canım benım gıttığım dr çekırge devlette nıhat bayrak adında dr du ondan alma en azından randevu aklında olsun

ben de öyle demeyi düşünüyorum zaten canım. şimdi adama gidip de sen anlamazsın der gibi doktorum bunları istedi yaptırıcam demek de ayıp olur. bi de haftaya kalırsa annemlerin yanına memlekete gideceğim, öyle olursa, burda misafirim yaptırmam gerek falan derim.tahlil listesinde hastane yazıyor.belli bi günde yapılması gereken test sonuçta anlayışlı olur heralde. bi daha aya kalsın istemiyorum.
canım benım gıttığım dr çekırge devlette nıhat bayrak adında dr du ondan alma en azından randevu aklında olsun

ben inegöldeyim zaten canım. burda yaptıracağım nasipse.

Günaydın kızlar nasılsınızGeçmişi fazla okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.Benim ev yerleştide tam değil nehirin odası,vestiyer set üstü ocak bunların hepsini bir yerden aldığımız için gelmesini bekliyoruz hala gelmedilerEvim yerleşti ama tam düzene girecek bunlarda gelirse inşallah,dünde domates yaptım kışlık Nehir için tuzsuz yaptım çok az koydum inşallah bozulmaz.Çocuklar okula başlamıştır yeni dönemleri hayırlı olsun Allah zihin açıklığı versinSevcancığım kızın için iyi bir okul bulmuşsun hayırlı olsun canım.Semiha sen hangi okulda karar kıldın canım:44:Haksever üzülme canım üzülmekle değişen birşey olmuyorsa kendini strese sokma boşuna olan sana olur hamileliğinin keyfini çıkart,bak geçmişte byük sıkıntı ediyordun kendine,Allah nasip etti verdi sana evlat şimdide bunun tadını çıkart sağlıkla kucağına aldığın günler geldiğinde dahada mutlu olursun inşallahArkadaşta incelik etmiş hediye yollamış bebişine güle güle kullansın annesiAhilla yeni işine başladınmı canım:44:Allah hayırlı etsin Dilek işe başlamışsın canım hayırlı olsun inşallahAyran geçmiş olsun hastaymışsın inşallah atlatırsın.Kızlar kim için tefriciye okunuyordu,bende 50 tane alabilirim,kusura bakmayın daha fazla okumak isterdim ama çok yoğunum bugünlerde,ekim başında adana mersine gidiyoruz onun içinde hazırlık yapıcam dışarda bazı işlerimiz var nehirin odası vs anlayacağınız çok fırsatım bile olmuyor topiğe girmeye,ama en kısa zamanda buluşma ayarlayalım artık görüşelim hepimiz,geçen Nehir aşı vuruldu 3 tane,6. aylık aşıları çok ağladıAteş yaptı biraz Allah'tan çabuk atlattıkHepinizi özledim buluşma olsun havalar soğumadan Allah'a emanet olun öpüyorum sizleri

Hayat bana gelmek istediğinizi yazmışsın canım buyurun gelin sevinirim,telin bozulmuş galiba geçmiş olsun canın sağolsunBuluşma işini erteleyemeyelim diyorum hatta gün yapacağız demiştik ne oldu :44:Geçende Nurten aradı sağolsun gün için oda tamam diyor yoksa böyle görüşemiyoruz

İyiyim kuzum... Hazırlık yapıyorum eşim gelecek Muğladan sevdiği yemekleri yapıyorum..
Sen ne yaptın? Basladınızmı bebek islerine
kolay gelsin canım
eşinde sağ salim gelsin inşallah...
evet canım 1 haftadır ilaç kullanıyorum haftaya p.tesi sağsalim varabilirsem o güne bebişlerimi alacagım göbüşüme

kolay gelsin canım
eşinde sağ salim gelsin inşallah...
evet canım 1 haftadır ilaç kullanıyorum haftaya p.tesi sağsalim varabilirsem o güne bebişlerimi alacagım göbüşüme

İnşallah Allah gönlünce versin canım Allah isteyen herkeze versin darısıda ayrana

baharcım tefriciyeyi ben topluyorum canım bebiş için...
haftaya p.tesi transfer olacak inşallah...
50 tane yazıyorum sana canım cok saol
adım nafiye ismimle dua edersen cok ama cok sevinirim

Nfy nasılsın canım naptın tedavini merak ettim
İnşallah Allah gönlünce versin canım Allah isteyen herkeze versin darısıda ayrana
saol canım Allah razı olsun sanırım sorunun cevabını bi önceki mesajda ayrana yazarken vermişim
başladık canım 1 hafta oldu haftaya transfer olacak nasipse..
carsambada kontrolüm var sanki ilkmiş gibi cok heyecanlıyım kalbim sızlıyo sanki tuhaf haldeyim

baharcım tefriciyeyi ben topluyorum canım bebiş için...
haftaya p.tesi transfer olacak inşallah...
50 tane yazıyorum sana canım cok saol
adım nafiye ismimle dua edersen cok ama cok sevinirim

Tamam canım ismini bilmediğim için nfy yazdım kusura bakmaSende sağol Allah kabul eder inşallah,bebişlerine kavuşman dileğiyle

Sendende Allah razı olsun,jinemede gidiyosun değilmi Murat beye:44:Ne kadara tuttu tedaviniz tüp bebek?İnşallah Allah yüzünüze bakarHaklısın heyecanlı olmakla çok heyecan yapma bol bol dua et canım hayırlısıyla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…