evet canım randevu alıp gideceksin kadındogumcuya durumunu anlatıp o sana isteyecek veya diğer isteyen dr eline kagıt verdiyse bunları ona anlat o yardımcı olur sana..inşallah haftasonuna gelmez ya. bişey daha sorayım :)
tahlilleri devlette yaptıracağım, yaptırmam gerekenler belli ama devletteki doktordan randevu alıp bu tahlilleri yaptıracağım deyip tekrar o doktorun mu istemesi gerekiyor tahlilleri? bi de illa kadın doğumcu mu olması gerekir öyleyse? ben hiç doktora gitmeyi sevmem ve gitmem de o nedenle hiç bilmiyorum bu işleri ya:44:
elimde tahlil listem var o tamam. umarım randevuda sorun çıkmaz öyle bişey olursa rica minnet özel istek hallederim inşallah. ben inegöldeyim ya çok kalabalık olmaz burası diye umuyorum :)evet canım randevu alıp gideceksin kadındogumcuya durumunu anlatıp o sana isteyecek veya diğer isteyen dr eline kagıt verdiyse bunları ona anlat o yardımcı olur sana..
ama bazen denk gelmiyo randevuyla adetin be o yüzden bütün gün zübeydede beklemiştim bi keresindesırf kan verebilmek için
inşallah haftasonuna gelmez ya. Bişey daha sorayım :)
tahlilleri devlette yaptıracağım, yaptırmam gerekenler belli ama devletteki doktordan randevu alıp bu tahlilleri yaptıracağım deyip tekrar o doktorun mu istemesi gerekiyor tahlilleri? Bi de illa kadın doğumcu mu olması gerekir öyleyse? Ben hiç doktora gitmeyi sevmem ve gitmem de o nedenle hiç bilmiyorum bu işleri ya:44:
evet canım randevu alıp gideceksin kadındogumcuya durumunu anlatıp o sana isteyecek veya diğer isteyen dr eline kagıt verdiyse bunları ona anlat o yardımcı olur sana..
Ama bazen denk gelmiyo randevuyla adetin be o yüzden bütün gün zübeydede beklemiştim bi keresindeSırf kan verebilmek için
canım ben uludağ unuversıtesınede gıdıyorum ordakı dr adetın 23 gunu tahlıller ıstemıstı bende devlet hastanesınde kadın doğumdan randevu aldım ggıttım dr yapmadı tahlıllerı başka bır dr tahllerını yaptıramam dedı uyuz oldum yaptırmadan döndummçok kızmıştım
canım küçük yerlerde rica minnet oluyo zaten bende orhanelide oturuyorum bende öyle yapıyom burda ama başka polk. dr ları ben yapamam başka dr un istediklerini diyebiliyor o yüzden bence sen yinede dr a ben suraya gitmiştim ordaki dr bu testleri istedi ama yinede başka bi dr un görüşünü almak istedim siz ne düşünüyosunuz yaptırmalımıyım siz yapabiliyomusuunuz diye sor canımelimde tahlil listem var o tamam. umarım randevuda sorun çıkmaz öyle bişey olursa rica minnet özel istek hallederim inşallah. ben inegöldeyim ya çok kalabalık olmaz burası diye umuyorum :)
polikistik over dışında bebiş istediğim için de testler yazdı doktor amma ben ne var ne yoksa yaptırmak istiyorum. fazla mı abartıyoru ya? folik asiti kullanmaya da başladım. sanki daha birçok şey yapmalıymışım gibi geliyor. abartıyorum di mi
hadi ya öyle bişey olmaz inşallah. Sağlık ocağına sordum orda olmuyor dediler. Olsaydı iyiydi ya. Inşallah bi sorun çıkmaz. Başlasa da çaresine baksam biran önce
ben de öyle demeyi düşünüyorum zaten canım. şimdi adama gidip de sen anlamazsın der gibi doktorum bunları istedi yaptırıcam demek de ayıp olur. bi de haftaya kalırsa annemlerin yanına memlekete gideceğim, öyle olursa, burda misafirim yaptırmam gerek falan derim.tahlil listesinde hastane yazıyor.belli bi günde yapılması gereken test sonuçta anlayışlı olur heralde. bi daha aya kalsın istemiyorum.canım küçük yerlerde rica minnet oluyo zaten bende orhanelide oturuyorum bende öyle yapıyom burda ama başka polk. dr ları ben yapamam başka dr un istediklerini diyebiliyor o yüzden bence sen yinede dr a ben suraya gitmiştim ordaki dr bu testleri istedi ama yinede başka bi dr un görüşünü almak istedim siz ne düşünüyosunuz yaptırmalımıyım siz yapabiliyomusuunuz diye sor canım
canım benım gıttığım dr çekırge devlette nıhat bayrak adında dr du ondan alma en azından randevu aklında olsun
iyidir seker sen nasılsınSelammmmmmmm.. Kızçelrimmm nasılsınız?
iyidir seker sen nasılsın
kolay gelsin canımİyiyim kuzum... Hazırlık yapıyorum eşim gelecek Muğladan sevdiği yemekleri yapıyorum..
Sen ne yaptın? Basladınızmı bebek islerine
kolay gelsin canım
eşinde sağ salim gelsin inşallah...
evet canım 1 haftadır ilaç kullanıyorum haftaya p.tesi sağsalim varabilirsem o güne bebişlerimi alacagım göbüşüme
baharcım tefriciyeyi ben topluyorum canım bebiş için...Hayat bana gelmek istediğinizi yazmışsın canım buyurun gelin sevinirim,telin bozulmuş galiba geçmiş olsun canın sağolsunBuluşma işini erteleyemeyelim diyorum hatta gün yapacağız demiştik ne oldu :44:Geçende Nurten aradı sağolsun gün için oda tamam diyor yoksa böyle görüşemiyoruz
Nfy nasılsın canım naptın tedavini merak ettim
saol canım Allah razı olsun sanırım sorunun cevabını bi önceki mesajda ayrana yazarken vermişimİnşallah Allah gönlünce versin canım Allah isteyen herkeze versin darısıda ayrana
baharcım tefriciyeyi ben topluyorum canım bebiş için...
haftaya p.tesi transfer olacak inşallah...
50 tane yazıyorum sana canım cok saol
adım nafiye ismimle dua edersen cok ama cok sevinirim
saol canım Allah razı olsun sanırım sorunun cevabını bi önceki mesajda ayrana yazarken vermişim
başladık canım 1 hafta oldu haftaya transfer olacak nasipse..
carsambada kontrolüm var sanki ilkmiş gibi cok heyecanlıyım kalbim sızlıyo sanki tuhaf haldeyim
olsun öyle oluncada adımın sessiz harfleri zatenTamam canım ismini bilmediğim için nfy yazdım kusura bakmaSende sağol Allah kabul eder inşallah,bebişlerine kavuşman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?