Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
evet canım murat beye gidiyorum ilki 6300 tuttu embriyo dondurma işlemi parası daha sonra ohss oldum onların serum parası filan içindeydi oyüzden bu kadar oldu
sanırım bu seferki 1500 olacak canım çünkü sadece transfer var carsamba günü öğrenicem fiyatı öye işte...
elimden geldiğice dualar ediyorum canım Rabbim yüzümüze baksın inşallah

Evet 2yil once ahmet bey esinden ayrılmış ama bunun sebebi aldatma degilmis ahmet beyin yogunlugundan dolayi en yakin arkadaşım o donemde ahmet beyin muayenehanesinde çalışıyordu anladarak ayrılmışlar suan esiyle baristi zaten 1ay evvel koruparkta karsilastik eşi kızı oglu bu arada oglu ayni ahmet beye benziyor adida Buğra deniz ayrica ozel hayatı bizi hic ilgilendirmez esini aldatmis olmasi kotu bi doktor anlamina gelmez her hastane gibi medicalinde yanlışları olabilir beb hastanedende doktorlardan da calisanlardanda memnunum her doktorun hatalari vardir

Son düzenleme:
Mervecim ahmet beyi savunuyor gibi olmak istemiyorum ama kesinlikle paraci oldugunu düşünmüyorum kackere sahit oldum muayeneganesinde durumu kotu olanlardan ucret alinmayacak dedi asistanina hastaneye gitmek daha masrafli ben o yuzden tercih etmedim

kolay gelsin canım
eşinde sağ salim gelsin inşallah...
evet canım 1 haftadır ilaç kullanıyorum haftaya p.tesi sağsalim varabilirsem o güne bebişlerimi alacagım göbüşüme

İnsallah en kısa sürede hayırlıssı ile kavuşursun bebeğineee

hayatım biz aşılama için 500 lira verdık 1 hafta olmadan gelın hastaneye rapor yazayım dedı bızden yıne muayene parası aldı iyiliğine çok iyibir dr bişey dıyemem ama ben bır ay olmadan ona1000 tl geçik para verdım bu paraların içinde hiç tahlıl parası falanda yok.ya yınede helal olsun bişey dediğimden değil ziya çetin den çıkınca belkı bıze bıraz yüklü geldi

Baya tutmuş canım,Allah yardımcın olsun inşallah yüzün güler bebişine yada bebişlerine kavuşursun bir an önceBuluşma olursa senide bekleriz merak ettim tanışmış oluruz

Neyle nasıl karşılaşacağımızı bilmiyoruz canım o yüzden doktor seçerken dikkat etmek gerekiyor ama başta bilemiyorsun nasıl olduğunu,kime güveneceğini insan şaşırıyor sen fakülteye gitmiyormusun şimdi?Oradaki tüp bebek merkezinede gidebilirsin aslında

Baya tutmuş canım,Allah yardımcın olsun inşallah yüzün güler bebişine yada bebişlerine kavuşursun bir an önceBuluşma olursa senide bekleriz merak ettim tanışmış oluruz

saol canım Allah razı olsunc
anım buluşmalara gelmeyi isterim tabiki ama benm c.tesileride çalışıyorum 8-4
sadece pazar tatilim var arkadaşım uyarsa ne demek gelirim tabiki

Bahar27 Nasılsın canımmm taşındınmı evine?

İyi ve yorgunum canım:18: bir sürü ütüm var taşındım ama bazı eksikler var evin onların gelmesini bekliyoruz gelirse tam düzene girecek inşallahBeklerim sizleride bir gün evime,sen nasılsın nasıl oldun

gıdıyorum canım başladım orayada sonuç göstermek için 11 kasıma gün verdı bu sonuçlar negatıf cıkarsa hemen unıversıtenın tahlıllerını yaptırıp başlıcaz orda tam denk geldi ama inş gerek kalmaz çünkü unıversıtede koşturmak çokk zorr

Hayırlı olsun şekerim... İyiyim bende napalım koşuşturmaca hastane ev gidib gel..
Grip oldum ortalıkta dolaşıyorum :)))))

Merhaba ebrusen. Kızın nasıl bu arada büyümüştür değil mi?
Yoksa eşi senmisin??? bu kadar çok atak yapınca inan aklıma bu geldi....

Ben zaten kötü bir doktor demedim, kendisini hiç görmedim bile, nasıl kötü olduğuyla ilgili yorumda bulunabilirim. Allahtan korkarım ben.
Sadece sürekli Ahmet beyden bahsedilince aklıma geldi bende yazdım...
Ayrıca senin Ahmet beyden memnun olduğunu iyice öğrendik artık, bende doktorumdan hastanemden çok memnun kaldım ama sürekli insanlara doktor ve hastane adı vermiyorum, çünkü ben memnun kaldım diye herkes memnun kalacak diye bir kaide yok, eğer yönlendirdiğim arkadaşlarım üzülürse ben daha çok üzülürüm, ama sende bunu görmüyorum hiç sürekli bir ahmet bey muhabbeti :)

Son düzenleme:

Ben memnun kaldigim icin tabiki doktorumu tsvsiye ederim edicemde ben tavsiye ederim
Ama arkadaslarim giderek anliycaklar kendileri karar vericekler memnun kalıp kalmayacaklarina
Nasil okul hakkinda fikir alisverisinde bulunuluyorsa bunda da yok bisey

canım tabıykı dr tavsıyesınde bulunucaz kı bence ahmetbeyde çok ilgilibır dr ama zaten ben onu cok araştırarak gıttım benım çevremdednde 10 kişden 6 bu dr gıdıyor. Zaten sevcan da dr bişey demiyor sanırım hastaneyı sevmıyor medıkal hakkında bende bazı şeyler duymuştum ama benım durumumda olsanız emın olun bazı şeeylerı kulak arkası ederdınız

bundan sonra anlatmiycam bisey canım her hastanede oluyor olaylar bende duydum ama yapicsk bisey yok jimere acıbademe gidemiycegime gore ya baharı tercih edicem yads medicali devlet hastanelerinden iyidir diyorum ve gidiyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…