bundan sonra anlatmiycam bisey canım her hastanede oluyor olaylar bende duydum ama yapicsk bisey yok jimere acıbademe gidemiycegime gore ya baharı tercih edicem yads medicali devlet hastanelerinden iyidir diyorum ve gidiyor um
aynen canım acıbademın altından kalkamam bende zaten baharında devlet hastanesınden fazla bır farkı yok bence çok fazla kalabalık medıkabılde cok guzel bır hastane ama kadın doğumcularını fazla duymadım isimlerini inş hamiş haberını alırım ve medıkalle devam etder bittiririm
medicabile çocuk doktoruna gidiyorum canim faruk fidan sen hayirlusiyla dogur onuda tavsiye edicem
ahh bı olsun bı olsundaa
Nafıyecım tefrıcıye bıttı 100 tane eğer kalırsa alabılırım haberın olsun canım
günaydın canımGünaydınnn kızçelerrrr
c.tesi çalışıyorum ben yaa yoksa cok isterim herkesle görüşmeyi ama iş işteeeselam kızlar naber
öyle yorgunumki bide iş yapsaydım bali pazar günü annemler dayım (boyacı) eşim kayınvaldem ablamlar geldi çok şükür boya işi bitti gece 12ydi ben bişey yapmadım güya ama onca insanın iş yapması arada gezinmek koca gün oturmadım kuyruk sokumum batttı ya alışmışım 3-4 aydır yatmaya kızımla şok oldu çocukcaz içerde noluyo hep ayaktayız diyee onca insan yemek telaşesi bende kendime onu iş edindim ama mis gb oldu ev eniştem koltuklarımı halılarımı yıkadı ablam camalrı sildi kayınvaldem bütün perdeleri ütüledi bende eşyaalrımı yerleştirdim bu sabah 7de döndü annemle dayım ablamlar akşamdan gitti okul avr diye bizde bugün kayınvaldemle bayabi yerleştirdik heryeri ama yıkancakalr bitmiyo az işimiz kaldı
buluşmaya gelince kayınvaldem sanırım bu hafta sonu gider cuma giderse cumartesi bana gelseniz yada gitmezsede gelseniz iyi olur aslında ne düşünüyosunuz kimler gelebilirben sizlere gelmek çok istiyorum ama malum gelemiyorum o yüzden bende buluşsak iyi olcak umarım eşim yüzünden gelmemezlik yapmazsınız sevcan hayat hep gelmek istedim biliyosunuzdur umarım
cumaya kadar düşünün bende iyce bi yerleşeyim inşallah bizimde bişeyimiz çıkmazsa sizede uyarsa bize gelirsiniz
günaydın canım
Mervecim daha kaldı tefriciyelerimden biraz daha okursan cok sevinirim aslında ama kendinide zorlamanı istemem yarısına yakın var
Allah razı olsun canım yaaacanım ben alayım 300 tane cumaya kadar okurum biterse alırım yine
canm günaydın...Günaydın kızlar...
herkes iyidir inşallah
Kızlar bu arada kayınpederimin durumu iyice ağırlaştı. Allahım sağlık versin, yada çok çektirmesin ne diyim....
günaydın kızlar...
Herkes iyidir inşallah.
Hayat nerelerdesin? Telefonun bozulmuş, netindemi yok girmiyorsun hiç. çat diye dayanırım bak kapına :)
kızlar bu arada kayınpederimin durumu iyice ağırlaştı. Allahım sağlık versin, yada çok çektirmesin ne diyim....
canm günaydın...
Rabbim dediğin gibi yasayacak ömrü varsa sağlık versin..
yoksada acı cektirmesin..
bilirim cok zor yogun bakım hastaları
iyiyiz canım ne olsun işteyiz
kayınpederınede allah ne tarafı hayırlı görüyorsa otarafa yöneltsin inş.nekadar yaşlı olsalarda hasta olsalarda hasta başında beklemek çok zor
üzülmezmi canım üzülür tabii babasıı..SAĞOLUN KIZLAR.
eşim çok üzülüyor ya(
sağolun kızlar.
Eşim çok üzülüyor ya(
tatlım ben de 100 tane alayım. yarın falan adet olacağım muhtemelen o nedenle fazla almayayım okumadan kalmasın.akşama kadar daha fazla okuyabilirsem söylerim yine. bugün evlilik yıldönümümüz de işlerim var birazgünaydın canım
mervecim daha kaldı tefriciyelerimden biraz daha okursan cok sevinirim aslında ama kendinide zorlamanı istemem yarısına yakın var
Günaydın canım. Görecek günü varsa Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah.Günaydın kızlar...
herkes iyidir inşallah.
Hayat nerelerdesin? telefonun bozulmuş, netindemi yok girmiyorsun hiç. Çat diye dayanırım bak kapına :)
Kızlar bu arada kayınpederimin durumu iyice ağırlaştı. Allahım sağlık versin, yada çok çektirmesin ne diyim....
saol canım tamam sana 100 yazıyorum 50 daha almıstın zaten cok saol canım Allah razı olsun...tatlım ben de 100 tane alayım. yarın falan adet olacağım muhtemelen o nedenle fazla almayayım okumadan kalmasın.akşama kadar daha fazla okuyabilirsem söylerim yine. bugün evlilik yıldönümümüz de işlerim var biraz
Günaydın canım. Görecek günü varsa Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?