- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
üzülmezmi canım üzülür tabii babasıı..
benm eşim babasını kaybedeli 6 sene oldu gecen gün rüyasında görmüş aglayarak uyandı diyo..
bide onun babasının ani oldu ölümü
ne diyelim Allah sabır versin
tatlım ben de 100 tane alayım. yarın falan adet olacağım muhtemelen o nedenle fazla almayayım okumadan kalmasın.akşama kadar daha fazla okuyabilirsem söylerim yine. bugün evlilik yıldönümümüz de işlerim var biraz
Günaydın canım. Görecek günü varsa Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah.
c.tesi çalışıyorum ben yaa yoksa cok isterim herkesle görüşmeyi ama iş işteee
Günaydın kızlar...
herkes iyidir inşallah.Hayat nerelerdesin? telefonun bozulmuş, netindemi yok girmiyorsun hiç. Çat diye dayanırım bak kapına :)
Kızlar bu arada kayınpederimin durumu iyice ağırlaştı. Allahım sağlık versin, yada çok çektirmesin ne diyim....
bharda çalışmıyo musun sen çok yakın bize bahar hastanesi kaçta çıkıyosun belki çıkışta gelirsin
geçmiş olsun dediğin gb çok çektirmesin allah
bize gelme işine ne diyosun görmemezlikten mi geldin
kayınvaldem balkon halılarını yıkıyo şimdide bugün mutfagı temizledi allahım valla çok yoruldu kadın ama süper temizlik oldu çok şükür aylardır sinir olmuştum ama bugün belim başım karnım arsada mutluyum bütün odaları gezip oturuyorum bakıyorum mis gb
İyi günlerde temiz temiz otur evinde.
Ne biri biyeremi gidiyomuş anlamadım
düşünebilirim davetini canım, nede olsa karışanım yok, evimde yakın, hiç bahanem yok değil mi?
ben de sana bir şey soracaktım. şimdi bizim kız okula başladıya malum... 19 unda perşembe, binmeye başladı servise, cuma günü elime kağıt tutuşturdular işte servis ücretini istiyor adam. neyse şimdi aradım dedim biraz bilgi verirmisiniz bilmediğimden soruyorum. İşte dedi okul servislerinde, 9 ay ücret alınır ve peşin alınır, e peki bu eylül 8 gün okula gitti çocuk neden tam para veriyoruz, işte oda haziran ayına dahil oluyor oda yarım ay olduğu için onu ona sayıyoruz haziranda para almıyoruz dedi. bu böylemidir? senin haberin var mı?
ayrıyetten ekledi çocuk hasta olur 1 hafta okula gelmez yada bayram seyran anlamam tam aylık olan 120 tl mi alırım dedi. (tabi dolaylı olaraktan kibar ağızla ifade etti)
noluy lütfen gel beni kocamal yargılamayın valla ne deseniz razıyım ama bize gelince diyin sizin her buluşmanızda emin olun bizim evde kavga çıkıyo gelebilmek için herbiyerimi yırtıyorum ama gıcık kocacım salmıyo işteo yüzden beni sevin bana gelin kocama gelmezsiniz
servis olayına gelince evet canım tam alırlar isterse çocun 1 hafta geç başlamış olsun tam alınır okulun ilk ayı yarım son ayı yarım oldugu için birleştirip alırlar onuda ilk ay peşin alırlarokul taksitleride öyledir özellerde özellikle sen istersen köye git 15 gün yollama cocunu genede tam alınır çünk servisin güzergahı ona göre ayarlanır derler yada snein cocun avr diye başka cocuk alınmıyoya mecbur o parayı alması gerekir servisin çünkü seninki gitmeyince başka bi cocuk alamıyo o günelrde alır yani parasını canım özel mesaj attım hangi okul bakim ücretlerinide yaz merak ettim
Sevcan abla nerelerdesin bu aralar ateş alımlık uğruyorsun yada bana denk gelmiyor :)
işim gene yoğun be balım... :))
sen nasılsın iyileştinmi. neden çabuk döndün ananın evine :)
İyiyim ablacım. Çocuk tedavisi görüyorum aşılama yaptırcaz istanbul da görüyorum tedaviyi ondan ablacım..
Halledeyim işimi döncem bursaya :)
Allah Hayırlısıyla çok bekletmeden versin canım...
bharda çalışmıyo musun sen çok yakın bize bahar hastanesi kaçta çıkıyosun belki çıkışta gelirsin
geçmiş olsun dediğin gb çok çektirmesin allah
bize gelme işine ne diyosun görmemezlikten mi geldin
kayınvaldem balkon halılarını yıkıyo şimdide bugün mutfagı temizledi allahım valla çok yoruldu kadın ama süper temizlik oldu çok şükür aylardır sinir olmuştum ama bugün belim başım karnım arsada mutluyum bütün odaları gezip oturuyorum bakıyorum mis gb
sinir oldum şimdi bak... peşin olayına ne diyorsun peki. belki çocuk arıza çıkaracak 2 günden sonra gitmeyecek sen kalan parayı bana verecekmisin.
ben adamla konuşucam 5 inde verebilirim ancak diyecem gerçektende öyle zaten... sıfırm şuanda. kırtasiye masrafıydı, okul aidatıydı temizlik malzemesiydi iliğimi kemiğimi sömürdüler... Yinede kızım gitsinde helal olsun diyorum...
senin kocandada katır inadı varmış anam, Allah kolaylık versin,
haksever bu arada özel değil devlet ana okulu 100(aidat yarım gün)+120 servis ücreti canım
eeee sen Hayatı nasıl çağıracaksın? nete girmiyor telide bozukmuş hee..
düştünmü ağıma :) gidemmi bi akşam basemmi ziline.
nerdesin sen ayfeeeeeeerrrr sana haberlerim var.... Emanetine sahip çıkamadım
bizim kız gönlünü okuldaki Efeye kaptırmış bacım. Akşamları soruyorum, larayla oynadınmı kızım diyorum. Efeylede oynadım, kaydık bole boleeee, top havuzuna düştük diyorevde sulu boya ile resim çizerken ne çiziyorsun dedik, BENİM EFEMİN RESMİNİ ÇİZİYOM DEDİ. nası nasııı yaaa, nası yaa diye kaldık kocamla...
Kızım 3 yaşında aşık olarak adını guinnesse altın harflerle yazdırdı
hem beni merak etmiyo musunuz
hem beni merak etmiyo musunuz
kaça kadar çalışıyosun ki :) sonradan felan gelsentatlım berak etmezmıyız edıyoruzda çalışıyoruzzzz
Benide davet ediyormsun canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?