Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim canin gelmek isterim ama biliyorsub ameliyat gecirdim evden pek cikmiyorum bebeğim le zaten nasil dışarı cikicam bundan sonra düşünüyorum
Kiz çocukları cokmu cadi oluyor acaba benim kizim cok huyysuz bi bebek gaz desem degil türlü türlü huylari var bu bebeklerin kucagimada alamıyorum sanırım beni özledi cok zor insan in evladindan ayri kalması cokk zor annem kardeşim kocam kucagina aldıklarnda cildircak gibi oluyorum allah kimseyi evladindan ayrı birakmasin

Günaydın kızçelerrr

Hayatçım ne zaman toplanıcaksınız bilmiyorum ama,hafta ortası 6 ya kadar çalışıyorum cumartesıde çalışmıyorum ama günüm var ki zaten test sonuçlarım negatıfse onada gıdemıcem ki olurda pozıtıf çıkarsa 10 dk da olsa gelir uğrar sevıncimi paylaşırım sizlerleeee

nafıyecim 300 tane tefrıciyen bıttı haberın olsun eğer kaldıysa alabılırım tekrar

Merve ne zaman yapacaksın testi inşallah pozitif cikar cok heyecanlı bi durum hic uğraşma idrar testi ile kesin sonuc kan testi guzel sonuclarini bekliyorum

nafıyecim 300 tane tefrıciyen bıttı haberın olsun eğer kaldıysa alabılırım tekrar
canım bi arkadaş aldıklarını işi çıktıgından dolayı bırakmak zorunda kaldı biride adet olmus o yüzden biraz daha alabilirsen sevinirim ona göre geri dönermisin

kızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm

bi müddet belki girip bişeyler yazamam ama cepten girip mutlaka bakarım dualarınızı eksik etmeyin

slm kizlar nasilsniz ben buara yine yogundum 10gundur kayinvaldemler. burdaydi kaynim hastaydiya ona geldiler neyse bugun yolcu ettik ...valla cok yoruldum ama memnun ayrildilar sanirim....

sevcancim sevval okula baslamis hadi hayirli olsun ama anlamadigim servisle neden gidiyo vatana vermednmi orasi yakin degilmiydi daha cok kucuk iyi serviste duruyo bide devlet okuluna gore aidatida cokmus bizimki 65 ana siniflarinin serviside yok herkes kendi alip brakiyo hemen alismisa benzyo gozun arkada kalmaz iste ne guzel....

ayfercim gecen seni aradim ulasilamiydu bide burdan okudmki telefonun bozulmus olsun cana gelecegine mala gelsin ...buarada kapimin onune kadar gelip bana ugramamana cok kizdim o saatte esimin evde ne isi var dersi baslamis oluyo coktan ne guzel mis gibi kahvalt yapar kahvemizi icerdik cigara esliginde bunun hesabini bulistugumuzde daha net sorucam haberin olaa...esinede soyle bir iphone daha aliversin hemen bekletmesin daha...

mervecim az kalmis sonuclara hadi hayirli sonuclar duyursun allah iki guncuk kalmis heyecan dorukta ins melegin yanindadir....

buarada iki gun once oglum kafasini sehpanin sivri ucuna vurdu cildi yarilmis acile kostuk bahar has. dikis attilar sukur ucuz atlattik kemige gelmemis ama doktor iyi diyene kadar suurum yerinde degildi deli gibiydim aklim cikti elime kan gelince, buyuk allahim evlatlarimizla sinamasin bizi en buyuk imtihan odur bana gore onlarin uzuntusunu gostermesin dahada bisi istemiyorum cok zor....canindan can kopuyo insanin...

haksevercim senin evin bana yakin merinos parkina yuruyerek 5 dakikada orda oluyorum merinostan sonrada cok kalmiyo sanirm...bir aksilik cikmassa bende gelmeye calisicam...ogluma ana sinifindan sirk gosterisi bileti vermisler haftasonu icin gosteri zamaniyla cakismassa artik hayirlisi ...en son ayferin yazligindan sonra bidaha gorusemedik kizlarla ozledim....buarada tabisi senide cok merak ediyorum o ayri....

allah hayirli sonuclar duyursun ins sanirim tefriciye dagitiyosun bende 100 okurum canim yagmasada damlar heralde daha cok almak isterdim ama benim cadi cok yaramaz nefes aldirmiyo

canım bi arkadaş aldıklarını işi çıktıgından dolayı bırakmak zorunda kaldı biride adet olmus o yüzden biraz daha alabilirsen sevinirim Ona göre geri dönermisin

400 tane okurum canım

ben bile heyecanlandım senin için hayırlısı inş bebiş annesine sıkı sıkı tutunur dualarım senin için olucak canım

yinusecim size inş iyi haberlerle dönerim.ayrıca geçmiş olsun allah daha buyuk kazalar,hastalıklar göstermesin oğluna

nasılsın canım kzıın nasıl şöle bir grip dolanayım dedim ahmet bey konusu baya dönmüş burda bende çok memnnunum kendsinden hi. paracı bir insan değildir tabi herkes sevmek gitmek zorunda değil ben memik beyden bahsedilince yazmak istedim çok yakınım ucuz oldugu için ona gitti kontrole ve çok kötü sonuçlandı ben hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum o doktoru ultrasonda bariz olarak farkedilmesi gerekn büyük sorunların hiç birisini farkedemedi çok fazla detaya girmek istemiyorum ama tavsiye etmiyorum

allah kolaylıkversin cnaım tam olarak saglık durumunu anlayamıyorum ama safra kesesi ameliyatından dolayımı alamıyosun bebegini kucagına kıyamam seni istiyodur tabi ondandır huysuzlugu rabbim tez şifa versinde sarmaş dolaş kucaklaşırsınız bebeğinle bugünde hatim bizdeydi hocmaızında kızı var 10 aylık tombiş bişi aman ne tatlı ya kızlar pek bi süslü oluyo onunda kızı çok huysuz hiç getirmiyo hatimlere bugün kimse yokmuş getirdi mecbur oda oyuncaklar verdim bi oynadı bi oynadı hiç yaramazlık yapmadı bide bi kahkahalar atıyo sorma yiyesim geldi koca yanaklarınıyani dicem oki çocuklara belli olmuyo bi öyle bi böyleler genelde hasta olduklarındada huysuz oluyolar yada huyları değişiyo sen iyi olursan bebeişinde iyi olur gelebilirsen tebiki beklerim gelemezsende canın sagolsun

ne haytı canım bende toplancaz bu cumartesi test mest anlamam banane gel bize madem çalışmıyosun gelmezsen döverim bak hem test negatif çıakrsa psikolojik destek veririz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pozitif çıkarsada göbek atarız beraber gel mutlaka canım bekliyorum özelden telefonunu at arayayım güzelce tarif edeyim evi gelmezsen topiği dar ederim sana bak

canım ben bugüğn hatimden önce 200 tefriciye okudum sana hatimdede dua ettim temizlik anca bitti bugün okuyabildim allah kabul etsin ve hayırlısı olsun bakalım inşallah sımsıkı tutunur bebişin işe gitcekmisin transferden sonra :44: cumartesi gitmezsen gelirsin bana canım bak işe falan git sakın yatıp kendini dinleme neden dersen ben öyle şeyler yaptımki aklın şaşar ama nedi kafam çok rahattı olmucak bu ay dedim tüp bebek iptal oldu dedim oldu ne temizlikler yaptım kocmaan sandalyeler masalar taşıdım piknikte çocuklarla ip atladık yarışmalar yaptık o sıcakta oyunlar oynadık koştuk falan okulun son günleri midem bulanıyo diye 10gün felan yürüyelrek gidip geldim hemde çok uzak okul anlıcan kafamdan tamamen attım oldu snein şimdi atman imkanız ama sürekli bişilerle oyalanki kafan ona takılı kalmasın dualarım seninle merveyle ve havayla oda başlamış tedaviye hayırlısı olsun hepinizin hakkında

hım sirk mi varmış annelerde mi gitcekmiş gitsen bile sonrasında uğra mutlaka canım hepinizi görmek isterim tanışmak isterim merak eden gelir bekliyorum bak mutlaka özelden telefonunu atarsın konuşuruz gene tarif ederim evi

kızlar o zaman kesin diyorum CUMARTESİ BENDESİNİZ

çoğu kişinin gelebilceğine kanaat getirdik bitek eliften haber alamadım açmadı dönmedide bida bi onun haberi yok başka herkese ulaştı sanırık haber çilek vardı telefonu olan varsa onada haber ediversin başka kimler vardı ayran istanbulda başka kimlar vardı aklıma gelmiyo yaşlıyım ben :44:

Canım üstüme büyük sorumluluklar verme bak karışma Hele cuma akşamını atlatayım da gelip gelemıyeceğimi haber vercem ben size

Canım üstüme büyük sorumluluklar verme bak karışma Hele cuma akşamını atlatayım da gelip gelemıyeceğimi haber vercem ben size

anlıyorum canım o yüzden sevincini paylaşmayı çok isterim ama üzüntünğde dagıtmanıda isterim alalhım hayırlısını versin inşallah o yolda bunaltmasın :18:çok heycanlı off

Hg canım nasılsın oglun nasıl sen pek giremiyorsun sanırım bakiyorum sana aradabi uokdun oglun nasil emiyormu huyduzmu uuykusuzluğu varmı
Ayy ne çok sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…