kaça kadar çalışıyosun ki :) sonradan felan gelsen
tabisi toplu davet ettim hem bende seni görmedim bende seni merak ederim
ben böyle yüzyüze konuşup konuşmadıkça kim kimdir tutamıyorum aklımda konuşup kaynaşmak lazım
merve ne zaman yapacaksın testi inşallah pozitif cikar cok heyecanlı bi durum hic uğraşma idrar testi ile kesin sonuc kan testi guzel sonuclarini bekliyorum
canım bi arkadaş aldıklarını işi çıktıgından dolayı bırakmak zorunda kaldı biride adet olmus o yüzden biraz daha alabilirsen sevinirimnafıyecim 300 tane tefrıciyen bıttı haberın olsun eğer kaldıysa alabılırım tekrar
kızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm
bi müddet belki girip bişeyler yazamam ama cepten girip mutlaka bakarım dualarınızı eksik etmeyin
canım bi arkadaş aldıklarını işi çıktıgından dolayı bırakmak zorunda kaldı biride adet olmus o yüzden biraz daha alabilirsen sevinirimOna göre geri dönermisin
kızlar dr a gittim rahime baktı ve ilacı az kullanmamıza ragmen kalınlasmıs dedi..
Belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm
Bi müddet belki girip bişeyler yazamam ama cepten girip mutlaka bakarım dualarınızı eksik etmeyin
nasılsın canım kzıın nasıl şöle bir grip dolanayım dedim ahmet bey konusu baya dönmüş burda bende çok memnnunum kendsinden hi. paracı bir insan değildir tabi herkes sevmek gitmek zorunda değil ben memik beyden bahsedilince yazmak istedim çok yakınım ucuz oldugu için ona gitti kontrole ve çok kötü sonuçlandı ben hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum o doktoru ultrasonda bariz olarak farkedilmesi gerekn büyük sorunların hiç birisini farkedemedi çok fazla detaya girmek istemiyorum ama tavsiye etmiyorumHaksevercin takma kafana uzulme medical pahali bi hastsne ayrintili ultrisonu ahmet bey yaptirmana gerek var derse muayenehanesine gidip yaptirirsin 120 lira medicalde fitatini bilmiyorum ama ultroson fiyati 90liraydi onuda vedat bey yapiyor 90 liradır dite dusunuyorum
Doguma gelince medicalde doguracaksin tabi medicalde dogum yapmayacak san ahmet beye gitmenin hic bi anlami yok1750 sezeryan 10taksite kadar boluyorlar kredi kartıyla normal 1250
Ahmet beyin muayene hanesinde bi bayan la tanismistim kontrollerine ahmet beye geliyor dogumu zubeydede yapicakmis cok para vermek istemiyirum dedi ahmet bey girmiycekse kontrollerede ahmet beyw gelmenin anlami yok dedim
Kontrollerine memik beye gitsen son ay ahmet beye gelip digum yapsan olmazmi ozge maddi konuda sizi zorlayacaksa memik beyin muayene ucreti 20 liraymis oyle aliyormus
Teşekkür ederim canin gelmek isterim ama biliyorsub ameliyat gecirdim evden pek cikmiyorum bebeğim le zaten nasil dışarı cikicam bundan sonra düşünüyorum
Kiz çocukları cokmu cadi oluyor acaba benim kizim cok huyysuz bi bebek gaz desem degil türlü türlü huylari var bu bebeklerin kucagimada alamıyorum sanırım beni özledi cok zor insan in evladindan ayri kalması cokk zor annem kardeşim kocam kucagina aldıklarnda cildircak gibi oluyorum allah kimseyi evladindan ayrı birakmasin
Günaydın kızçelerrr
Hayatçım ne zaman toplanıcaksınız bilmiyorum ama,hafta ortası 6 ya kadar çalışıyorum cumartesıde çalışmıyorum ama günüm var ki zaten test sonuçlarım negatıfse onada gıdemıcem ki olurda pozıtıf çıkarsa10 dk da olsa gelir uğrar sevıncimi paylaşırım sizlerleeee
belki incelme olabilir diye transferi p.tesiye bırakmak istemedi o yüzden yarın sabah 10 da olucak transferim bilginiz olsun dualarınızı bekliyorummm
bi müddet belki girip bişeyler yazamam ama cepten girip mutlaka bakarım dualarınızı eksik etmeyin
slm kizlar nasilsniz ben buara yine yogundum 10gundur kayinvaldemler. burdaydi kaynim hastaydiya ona geldiler neyse bugun yolcu ettik ...valla cok yoruldum ama memnun ayrildilar sanirim....
sevcancim sevval okula baslamis hadi hayirli olsun ama anlamadigim servisle neden gidiyo vatana vermednmi orasi yakin degilmiydi daha cok kucuk iyi serviste duruyo bide devlet okuluna gore aidatida cokmus bizimki 65 ana siniflarinin serviside yok herkes kendi alip brakiyo hemen alismisa benzyo gozun arkada kalmaz iste ne guzel....
ayfercim gecen seni aradim ulasilamiydu bide burdan okudmki telefonun bozulmus olsun cana gelecegine mala gelsin ...buarada kapimin onune kadar gelip bana ugramamana cok kizdim o saatte esimin evde ne isi var dersi baslamis oluyo coktan ne guzel mis gibi kahvalt yapar kahvemizi icerdik cigara esliginde bunun hesabini bulistugumuzde daha net sorucam haberin olaa...esinede soyle bir iphone daha aliversin hemen bekletmesin daha...
mervecim az kalmis sonuclara hadi hayirli sonuclar duyursun allah iki guncuk kalmis heyecan doruktains melegin yanindadir....
buarada iki gun once oglum kafasini sehpanin sivri ucuna vurdu cildi yarilmis acile kostuk bahar has. dikis attilar sukur ucuz atlattik kemige gelmemis ama doktor iyi diyene kadar suurum yerinde degildi deli gibiydim aklim cikti elime kan gelince, buyuk allahim evlatlarimizla sinamasin bizi en buyuk imtihan odur bana gore onlarin uzuntusunu gostermesin dahada bisi istemiyorum cok zor....canindan can kopuyo insanin...
haksevercim senin evin bana yakin merinos parkina yuruyerek 5 dakikada orda oluyorum merinostan sonrada cok kalmiyo sanirm...bir aksilik cikmassa bende gelmeye calisicam...ogluma ana sinifindan sirk gosterisi bileti vermisler haftasonu icin gosteri zamaniyla cakismassa artik hayirlisi ...en son ayferin yazligindan sonra bidaha gorusemedik kizlarla ozledim....buarada tabisi senide cok merak ediyorum o ayri....
Canım üstüme büyük sorumluluklar verme bak karışmaHele cuma akşamını atlatayım da gelip gelemıyeceğimi haber vercem ben size
Anlıyorum canım o yüzden sevincini paylaşmayı çok isterim ama üzüntünğde dagıtmanıda isterim alalhım hayırlısını versin inşallah o yolda bunaltmasın :18:çok heycanlı off
nasılsın canım kzıın nasıl şöle bir grip dolanayım dedim ahmet bey konusu baya dönmüş burda bende çok memnnunum kendsinden hi. paracı bir insan değildir tabi herkes sevmek gitmek zorunda değil ben memik beyden bahsedilince yazmak istedim çok yakınım ucuz oldugu için ona gitti kontrole ve çok kötü sonuçlandı ben hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum o doktoru ultrasonda bariz olarak farkedilmesi gerekn büyük sorunların hiç birisini farkedemedi çok fazla detaya girmek istemiyorum ama tavsiye etmiyorum
kızlar eve gelince test yaptım negatıf çıktı ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?