Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kızlar eve gelince test yaptım negatıf çıktı ne yazıkki

selam canım hiç şimdiden kendini üzme boş yere. idrarda çıkmaması normal çünkü daha çok erken. bazılarının çıkıyor biliyorum ama herkeste aynı olmuyor malesef. şimdiden olumsuz düşünüp kendini üzme. bekle hele biraz daha inşallah cuma günü olumlu sonuçlar alırsın.
benim test günümden bir gün önce koyu akıntım başladı. ve tam 15 gün sürdü. saatlerce ağladım. ama boşuna üzmüşüm kendimi şimdi çok şükür oğlum hala benimle. sende benim yaptığım hatayı yapıp üzme kendini. eğer bebişin seninleyle onu üzme annesi :)

haksever Dün akşam Ayferin evine gittim, aşağıdan zili çaldım ses çıkmadı :) sonra kapı açıktı daire kapısına kadar çıktım ama evde yoklardı :)))
ama yeni evden çıktıkları belliydi, kapısının önünde bir tane oyuncak araba kutusu bir tanede cicibebe kutusu vardı yani yaşam belirtileri vardı :)) kapıcı alsın diye koymuşlar sanırım... ohh be dedim onları görünce
bu akşam yine gidicem pes etmicem, nerde bu ayol

canım bir dur yaa hemen umutsuzluğa kaılma cuma yap hatta bence pazartesi yap dur hemen yaa.... (

canım normalde dr un dedıgı bıze bu akşamdı ama ben aşılama topıgınde benımle aynı gun olan bır bayan ıdrarda yapmış pozıtıf cıkmış bende dayanamadım yaptım tabı arkası husrann şimdide eşim arıyor dr bıze demıstı ıdrarda cıkmaz kan tahlılı yaptırmanız gerek dıye. Bu akşam kan testı yapalımda öğrenelım benim hala umudum var nedense

canım benim umudunu kaybetme tabiki... kanada baktır bence. Allahtan hayırlısı olsun canım hakkınızda ben inanıyorum olacak inşallah...

Ben de varım ama gelemem malesef. Bu haftasonu kayınvalidemlere gideceğiz. Benim gelmem zor iş zaten İnegöl'den. Bir gün denk gelir de görüşürüz inşallah.

Herkesinki aynı olmaz ki tatlım niye üzülüyorsun hemen. Umudunu kaybetme, Rabbim hayırlısını versin inşallah.

amin canım,umudum var bu akşam bellı olucak herşey

Günaydın kızlar geçmişe ucundanda olsa şöyle bir göz attımAyfer girmiyor nerelerde acaba?Umarım iyidir.Hakseverim o gün konuştuk ya canım seninle kızlarlada paylaşayım.Bu taşınma merasimi ve Nehir beni çok yordu kızlar geçende birden bire her saat başı nefesim kesilmeye başladı,ben çok korktum kalp felanmı var bişeymi oluyor diye.ama bir yandanda stres ve yorgunluktan olacağını düşündüm,bol bol dua ettim geçsin diye.Panik atak belirtisi olduğunu düşündüm,gerçekten son günlerde stres stres beni yordu Ailemden biri olsa burada yada kızkardeşim olsaydı Nehiri bir günlüğünede olsa verip biraz kafa dinleyecektim,Allah yardım etsin taşınana taşınmaya kalkmak kolay iş değil,yok su faturası elektrik faturasını üzerine geçirmek için depozito öde,oraya öde buraya öde,Nehire oda takımı gerekiyordu onu mecburen aldık,ekimde ailemin yanına gideceğim annem göremedi kızımı,birşey olsa içime batardı Allah gecinden versin O yüzden borç harç birşeyler yapıp gideceğiz nasip olursa,işte bütün bunlardan sanırım biraz gerildim,ve elimde olmadan nefesm kesilmeye başladı sürekli eşimde stresten kaynaklı dedi,Allah'a şükür şimdi yok geçti Allah kimseye yaşatmasın herkeze şifa versin,Haksever keşke ben geldikten sonra buluşma olsaydı 1 hafta kadar kalıcaktık zaten şuan için çok yoğun olacağım düğün için bişeyler bakıcam,valiz hazırlıcam,Nehirin odası gelicek o güne mecbur onu düzenlicem,yoğun olduğum döneme denk geldi malesef,inan hepinizi özledim ve görmeyi çok istiyordum,keşke ben gelince olsaydı neyse sağlık olsun nasip değilmiş,inşallah ben gelince senin ziyaretine gelirim,ama arkadaşlarla olsa dahada bir güzel olurdu.Dün kayınvaldeme gittim sabahın köründe aradı eşimin teyzesi gelmiş istanbuldan tarhana yapmaya kaynanam benide çağırdı gel sende gör bak pratik tarhanaymış bir günde oluyormuş,kendimi yorgun hissediyordum ama banada olacağı için laf olmasın diye gittim,bir günde tarhana yaptık kızlar kevgirden geçirdik çarşafa serdik kurusun diye ama benimde canım çıktı sağ kolum incinmiş acısından uyuyamadım şimdi biraz hafifledi,gider ayak başıma bişeyler geliyor Allah hayır etsin.
Sevcancığım kayınbabana çok geçmiş olsun,Allah acısını göstermesin şifa versin canım,kolay değil eşinin babası sonuçta üzülür doğal olarak.Merve canını sıkma belki erken olabilir cumaya tekrar dene,Allah'tan ümit kesilmez canımNfy Allah yardımcın olsun canım seninde dualarım sizinle.Sevcancığım servis için haklısın canım gitmediği zamanın parasını vermek saçmalık bencede ama işte onlara göre normal Ahilla sen nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar iş güç:44:Bebek iştedir Allah yardımcısı olsun onundaYinuse nasılsın canım çok geçmiş olsun malesef çocukların başına ister istemez bişeyler geliyor Allah beterinden korusun
Kızlar bende istiyordum gelmek yaHaksever bir hafta daha beklesen olmazmıydı

kızlar moralim çok bozuk çok ama çok özür dilerim bikaç gecedir eşim eve gelmiyodu cumartesi işimiz yok diye ona sormadan gelin dedim dün akşam eve geldi delirtti beni gitti arabanın masrafı 2bucuk milyarı geçmiş çogunu karttan geçmiş nakit bulamamış araba daha hala tamirden çıkmamış mudanyada tamirde bizde bugün kayınvaldemle doktora gidicez tiroit hormonu testi için yarında sonucu alıp mudanyaya gitcekmişiz arabasız yollarda gelip gidemezmiş araba olsada gelip gidemezmiş hesap yapıyo tabi sıkıştı ......sı deli olmamak elde değil o arabanın bütün masrafı bizim burnumuzdan gelicek fitil fitil mudanyada kalıcaz bayrama kadar sanırım üzgünüm söyledim lafımı yedirdi bana ama önemlimi önemli olan arabaları onun kusura bakmayın hakkınızı helal edin gerçekten çok üzgünüm şu arabayı alırken bin kere söyledim ağladım yalvardım alcaksın gene borç gene sıkıntı kaç snee sonra evladım olmuş güle oynaya dogurmak istiyorum özendiklerimi almak istiyorum dedim dinlemedi öyle çok canım sıkılıyoki akşamdan beri perişan oldum hiç affetmicem onu hiç.................

kendinize iyi bakın üzgünüm

ahhh canım benim ya üzülme sakın bebişinide üzme biz başka zamanda geliriz sana sıkma sakın sen canını hayatta hiçbirşey için değmez bebişinin sağlığını düşün sen annesi üzme yiğenimi

Haksevercim sen bizi boşver... Deee bu kocan seni neden bu kadar üzüyor??? ben bile kocan için seni gaza getirmekten çekiniyorum, aslında söyleyecek çok şey var ama, iki canlısın üzmek istemem, Kocanda böyle düşünse biraz (((

çok fazla geçmişi okuyamadım..sevcanın yazdıklarını alıntı yapmamında sebebi ayferrrrr diye bağırmasından:)))))))
canım serviste soçıktı ben okula getirip götürdüm..odan gezmelere aktım..sonra bir baktım gemsazdayım:)
derken kaldık bir gece bu arada evdeyim ama açamıyorum:)
vayy hainnnnnnn şevvall bende oğluma küçük ecrini almazsammm:))) rda yiğitin akrdeşi demiyorda küçük ecrin diyor..tamam ulen bundan sonra gelinim ecrinnn yinuse veriyonmu kızını:)
çarşı planım vardı benim cumartesi günü yengemle planlamıştık:)anannem para verdide söylemesi yıp iyice bir harcamam gerek:))
ama sabahtan çıkmaya zorluyacam onu eğer sabahtan çıakrsak saat 3 gibi sizde olurum..ama bana sevcan birde sen hemen akşam özelden cebinizi yazın..ararım sizi gelirsem eğer yazmassanız yollarda kalırım vallah:) evini bulamam

vawwww vallaha doğru haaa:)) kız seni allah napmasın:))
gelicem inşallah:)

ooooo hayat hanımlar gelmişler nerelerdesiniz... :))

bizleri merakta koydunuz efendim....

gezmeleredeyim))
bu arada senin evine gelcektim izindeyken ama çat kapı gelememki..sırf telefonum bozuk pazar işini nasıl yapalım diye gelicektim..ama gelemedim ya ben utanıyorum öyle gelemiyorum
ama vallah bir daha olursa hepinizin kapısını çalam aaa yoksa bana kızyor yinusedee
kız yinuse veterinere elbet bu ay götürürm .sabahın 9 10unda zilin çalrsa benimdir o:))
klavyemin gazabına uğradım allah size okumakta kolaylık versin:)

aaaaaa sende dünden razıymışın vazgeçmeye çokta fifi, GEEEEENNNÇLER birbirlerinden vazgeçmedikten sonra

bu arada efe okulu bırakmış, bir kaç gündür şevvalden ses çıkmayınca sordum akşam anne efe okula gelmiyor, O hep ağlıyordu zaten anne annnneeeee :)))) diye dedi ama nasıl gülüyor. bende ana kuzusu çocukları hiç sevmem dedim :))))

bende bu akşam kapını çalmaktan vazgeçmiştim haksever iptal edince oturmayı... Sen git cumartesi çarşına bas paraları :)

Son düzenleme:

kız aşkolsun ben sana geliyorumya sen niye gelmiyorsun...
bekledim inanki hep, benim de telde para yoktu arayamadım (( ama yeminle hep bekledim...

Bende inan merak ettim. Allah korusun hasta felenmi acaba dedim, telin bozuk ok de netede girmedin....

ben gençlere karışmayım bir ardanın nabzını yoklayaım yine,,haa birde ardaya efeden bahsedeyim:))
zaten piskopat oğlum var vallah okulu basarr
aaaa buluşma olmuyormu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…