- 30 Nisan 2012
- 164
- 55
- 318
kızlar eve gelince test yaptım negatıf çıktı ne yazıkki
kızlar eve gelince test yaptım negatıf çıktı ne yazıkki
canım bir dur yaa hemen umutsuzluğa kaılma cuma yap hatta bence pazartesi yapdur hemen yaa.... (
canım normalde dr un dedıgı bıze bu akşamdı ama ben aşılama topıgınde benımle aynı gun olan bır bayan ıdrarda yapmış pozıtıf cıkmış bende dayanamadım yaptımtabı arkası husrann şimdide eşim arıyor dr bıze demıstı ıdrarda cıkmaz kan tahlılı yaptırmanız gerek dıye. Bu akşam kan testı yapalımda öğrenelım benim hala umudum var nedense
canım bir dur yaa hemen umutsuzluğa kaılma cuma yap hatta bence pazartesi yapdur hemen yaa.... (
canım benim umudunu kaybetme tabiki... Kanada baktır bence. Allahtan hayırlısı olsun canım hakkınızda ben inanıyorum olacak inşallah...
deli gibi sevinmek istiyorum canımm
Ben de varım ama gelemem malesef. Bu haftasonu kayınvalidemlere gideceğiz. Benim gelmem zor iş zaten İnegöl'den. Bir gün denk gelir de görüşürüz inşallah.kızlar o zaman kesin diyorum CUMARTESİ BENDESİNİZ
çoğu kişinin gelebilceğine kanaat getirdik bitek eliften haber alamadım açmadı dönmedide bida bi onun haberi yok başka herkese ulaştı sanırık haber çilek vardı telefonu olan varsa onada haber ediversin başka kimler vardı ayran istanbulda başka kimlar vardı aklıma gelmiyo yaşlıyım ben :44:
Herkesinki aynı olmaz ki tatlım niye üzülüyorsun hemen. Umudunu kaybetme, Rabbim hayırlısını versin inşallah.canım normalde dr un dedıgı bıze bu akşamdı ama ben aşılama topıgınde benımle aynı gun olan bır bayan ıdrarda yapmış pozıtıf cıkmış bende dayanamadım yaptımtabı arkası husrann şimdide eşim arıyor dr bıze demıstı ıdrarda cıkmaz kan tahlılı yaptırmanız gerek dıye. Bu akşam kan testı yapalımda öğrenelım benim hala umudum var nedense
ben de varım ama gelemem malesef. Bu haftasonu kayınvalidemlere gideceğiz. Benim gelmem zor iş zaten inegöl'den. Bir gün denk gelir de görüşürüz inşallah.
Herkesinki aynı olmaz ki tatlım niye üzülüyorsun hemen. Umudunu kaybetme, rabbim hayırlısını versin inşallah.
kızlar moralim çok bozuk çok ama çok özür dilerim bikaç gecedir eşim eve gelmiyodu cumartesi işimiz yok diye ona sormadan gelin dedim dün akşam eve geldi delirtti beni gittiArabanın masrafı 2bucuk milyarı geçmiş çogunu karttan geçmiş nakit bulamamış araba daha hala tamirden çıkmamış mudanyada tamirde bizde bugün kayınvaldemle doktora gidicez tiroit hormonu testi için yarında sonucu alıp mudanyaya gitcekmişiz arabasız yollarda gelip gidemezmiş araba olsada gelip gidemezmiş hesap yapıyo tabi sıkıştı ......sı Deli olmamak elde değil o arabanın bütün masrafı bizim burnumuzdan gelicek fitil fitil Mudanyada kalıcaz bayrama kadar sanırım üzgünüm söyledim lafımı yedirdi bana ama önemlimi önemli olan arabaları onun kusura bakmayın hakkınızı helal edin gerçekten çok üzgünüm şu arabayı alırken bin kere söyledim ağladım yalvardım alcaksın gene borç gene sıkıntı kaç snee sonra evladım olmuş güle oynaya dogurmak istiyorum özendiklerimi almak istiyorum dedim dinlemedi öyle çok canım sıkılıyoki akşamdan beri perişan oldum hiç affetmicem onu hiç.................
Kendinize iyi bakın üzgünüm
çok fazla geçmişi okuyamadım..sevcanın yazdıklarını alıntı yapmamında sebebi ayferrrrr diye bağırmasından:)))))))Günaydın kızlar...
herkes iyidir inşallah.
Hayat nerelerdesin? telefonun bozulmuş, netindemi yok girmiyorsun hiç. Çat diye dayanırım bak kapına :)
Kızlar bu arada kayınpederimin durumu iyice ağırlaştı. Allahım sağlık versin, yada çok çektirmesin ne diyim....
vayy hainnnnnnn şevvall bende oğluma küçük ecrini almazsammm:))) rda yiğitin akrdeşi demiyorda küçük ecrin diyor..tamam ulen bundan sonra gelinim ecrinnn yinuse veriyonmu kızını:)eeee sen Hayatı nasıl çağıracaksın? nete girmiyor telide bozukmuş hee..
düştünmü ağıma :) gidemmi bi akşam basemmi ziline.
nerdesin sen ayfeeeeeeerrrr sana haberlerim var.... Emanetine sahip çıkamadım
bizim kız gönlünü okuldaki Efeye kaptırmış bacım. Akşamları soruyorum, larayla oynadınmı kızım diyorum. Efeylede oynadım, kaydık bole boleeee, top havuzuna düştük diyorevde sulu boya ile resim çizerken ne çiziyorsun dedik, BENİM EFEMİN RESMİNİ ÇİZİYOM DEDİ. nası nasııı yaaa, nası yaa diye kaldık kocamla...
Kızım 3 yaşında aşık olarak adını guinnesse altın harflerle yazdırdı
çarşı planım vardı benim cumartesi günü yengemle planlamıştık:)anannem para verdide söylemesi yıp iyice bir harcamam gerek:))kızlar niye ses çıkartmıyosunuz
sevcan allahtan bi mani olmassa gelicek
bahar hastaymış rahatsızmış biraz iyi olursa gelicek
semiha o gün annesine gitcekmiş anneside bana yakınmış gelirim dedi
ayferide sevcan kualagından tutup cekip getirir
elif herzamanki gb telefonları açmıyo
dilek ve nafiye çalışıyo ama dilek izin alabilirsem gelirim dedi hatta bi haftalık çalışlıp izin alıyım da dedi güldük
e digerleri ne alemde kızlar bak tek tek söletmeytn bu saydıklarımın telefonu varda ondan tek tek aradım ama sizlerin yokama eger arayıp davet ettmemi istiyosanız telefonlarınızı yazın arayayım ama herkez gelsin mutlaka
özledim nen
haksever Dün akşam Ayferin evine gittim, aşağıdan zili çaldım ses çıkmadı :) sonra kapı açıktı daire kapısına kadar çıktım ama evde yoklardı :)))
ama yeni evden çıktıkları belliydi, kapısının önünde bir tane oyuncak araba kutusu bir tanede cicibebe kutusu vardı yani yaşam belirtileri vardı :)) kapıcı alsın diye koymuşlar sanırım... ohh be dedim onları görünce
bu akşam yine gidicem pes etmicem, nerde bu ayol
ooooo hayat hanımlar gelmişler nerelerdesiniz... :))
bizleri merakta koydunuz efendim....
çok fazla geçmişi okuyamadım..sevcanın yazdıklarını alıntı yapmamında sebebi ayferrrrr diye bağırmasından:)))))))
canım serviste soçıktı ben okula getirip götürdüm..odan gezmelere aktım..sonra bir baktım gemsazdayım:)
derken kaldık bir gece bu arada evdeyim ama açamıyorum:)
vayy hainnnnnnn şevvall bende oğluma küçük ecrini almazsammm:))) rda yiğitin akrdeşi demiyorda küçük ecrin diyor..tamam ulen bundan sonra gelinim ecrinnn yinuse veriyonmu kızını:)
çarşı planım vardı benim cumartesi günü yengemle planlamıştık:)anannem para verdide söylemesi yıp iyice bir harcamam gerek:))
ama sabahtan çıkmaya zorluyacam onu eğer sabahtan çıakrsak saat 3 gibi sizde olurum..ama bana sevcan birde sen hemen akşam özelden cebinizi yazın..ararım sizi gelirsem eğer yazmassanız yollarda kalırım vallah:) evini bulamam
vawwww vallaha doğru haaa:)) kız seni allah napmasın:))
gelicem inşallah:)
gezmeleredeyim))
bu arada senin evine gelcektim izindeyken ama çat kapı gelememki..sırf telefonum bozuk pazar işini nasıl yapalım diye gelicektim..ama gelemedim ya ben utanıyorum öyle gelemiyorum
ama vallah bir daha olursa hepinizin kapısını çalam aaa yoksa bana kızyor yinusedee
kız yinuse veterinere elbet bu ay götürürm .sabahın 9 10unda zilin çalrsa benimdir o:))
klavyemin gazabına uğradım allah size okumakta kolaylık versin:)
aaaaaa sende dünden razıymışın vazgeçmeyeçokta fifi, GEEEEENNNÇLER birbirlerinden vazgeçmedikten sonra
bu arada efe okulu bırakmış, bir kaç gündür şevvalden ses çıkmayınca sordum akşam anne efe okula gelmiyor, O hep ağlıyordu zaten anne annnneeeee :)))) diye dedi ama nasıl gülüyor. bende ana kuzusu çocukları hiç sevmem dedim :))))
bende bu akşam kapını çalmaktan vazgeçmiştim haksever iptal edince oturmayı... Sen git cumartesi çarşına bas paraları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?