Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

madem öyle bundan sonra size ulaşamayınca basacam evinizi:))
artık zil sesiyle kocanızla sizi yataktan frlatacam 52:

ben gençlere karışmayım bir ardanın nabzını yoklayaım yine,,haa birde ardaya efeden bahsedeyim:))
zaten piskopat oğlum var vallah okulu basarr
aaaa buluşma olmuyormu???

Amaannnn bu kaynanalarda huzur bozmaya pek hevesli

ben diyormuyum şevvale, Kaynanan ecrini beyenmiş diye

Son düzenleme:
Ayyy başım döndü kız muhabbetinizi okurken Kızlar haftaya cumartesı barı dışarda buluşalımm

Hg canım nasılsın oglun nasıl sen pek giremiyorsun sanırım bakiyorum sana aradabi uokdun oglun nasil emiyormu huyduzmu uuykusuzluğu varmı
Ayy ne çok sordum
iiyiyiz çok şükür evet çok fazla giremiyorum benim oğlan biraz yaramaz çok fazla meme düşkünü oldu saatlerce emmek istiyo o kadar alıştı ki yaklaşık 2,5 saat emmeden uyumuyo yani tam dalana kadar bırakmıyo gündüzleri yatarak emip uyumak istiyo yani anlıcan işim çok zor ama çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde küük bir erkek olduk sünnet oldu paşam :))
siz neler yapıyosunuz gün içinde senin kız da yaramaz mı yoksa uslu mu ameliyat olmuşsun galiba geçmiş olsun

cnm epey zaman old ama ben kızla uğraşmaktan kkya pek frsat bulamadım annemde çok rahatım cnm 25 yılımız orda geçti kendi evim gibi ve annem beni dinlendiriyor kızıma bakıyo yemek vs. dşnmyorum annemle aramızda ekstra güçlü bir bağ vardır bizim birbirimizsizduramayız eşimlede 10 yıldır brlikteyiz 1buçuk yıldır evliyiz onlada çok şeyi aştık biz artık bi bakışla derdimizi anlatıyoruz ayrıca eşimde yanımıza geliyor yemeğe yatmaya bazende evde kalıyo misss gibide geçiniyoruz.

Benim kızda çok yaramaz huysuz bi kizim var
Evet canim ameliyat oldum cok zor hamilelik gecirdim sonunda kurtuldun inşallah cocuk doktuna nereye goturuysun

kızlar şimdi kan testimi aldım sonuç: 48,88 çıktıı hemen sevinmek istemiyorum

canım ya nasıl sevindim bilemezsin hayırlısıyla değerin önce ikiye katlansin sonra kese ve kalp atisini gor inşallah :))
bu arada canım bende seni aklımdan geciriyodum tefriciye almistin ya dün 400 tane.bitmediyse kalanı okuyayım kendini zorlama dicektim :)

bitirdim canım bugunn hep aklım sendeydı nasıl gectı transferin allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün ama ben sevınemıyorum daha erken

bitirdim canım bugunn hep aklım sendeydı nasıl gectı transferin allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün ama ben sevınemıyorum daha erken

ben.iyiymiş çok şükür canım ağrılar var biraz oda normal zaten:)
canım bebisin tutunmuş ama yinede.bi kese ve kalp.atisini gor..
mesela ben bu sefer.onları.görmeden.sevinemicem malesef
neyse canım çok saolasin duaların için..Allah razı olsun :)

Goxun aydin hamilesin canim kslbim pir pir yapti ahmet beyi ara o sana soyler tekrarla der 2gun sonra ayyyy cok mutlu oldum

hemen aradım canım çok mutlu oldu hamilesin dedi, progestana devam et cumartesı testı tekrar et benı hemen sonucu alınca ara dedı ve gözünüz aydın dedı

sendende allah razı olsun
birbirimizi tanımadan dua etmemiz benim tüylerimi diken diken ediyor çok duygulanıyorum nedense.hepinizden teker teker Allah razı olsunn

hemen aradım canım çok mutlu oldu hamilesin dedi, progestana devam et cumartesı testı tekrar et benı hemen sonucu alınca ara dedı ve gözünüz aydın dedı

Gözlerim doldu canım kendimi hatirladim bana ayni şeyleri demisti gozunaydin deyince baslamistim ağlamaya inanmistim hamile olduguma ne guzel bi mutluluk maşallah allahim senide meleginide korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…