kız aşkolsun ben sana geliyorumya sen niye gelmiyorsun...
bekledim inanki hep, benim de telde para yoktu arayamadım(( ama yeminle hep bekledim...
Bende inan merak ettim. Allah korusun hasta felenmi acaba dedim, telin bozuk ok de netede girmedin....
ben gençlere karışmayım bir ardanın nabzını yoklayaım yine,,haa birde ardaya efeden bahsedeyim:))
zaten piskopat oğlum var vallah okulu basarr
aaaa buluşma olmuyormu???
madem öyle bundan sonra size ulaşamayınca basacam evinizi:))
artık zil sesiyle kocanızla sizi yataktan frlatacam 52:
Ayyy başım döndü kız muhabbetinizi okurkenKızlar haftaya cumartesı barı dışarda buluşalımm
gelcenmi kesin. çalışmıyormusun o gün :)
iiyiyiz çok şükür evet çok fazla giremiyorum benim oğlan biraz yaramaz çok fazla meme düşkünü oldu saatlerce emmek istiyo o kadar alıştı ki yaklaşık 2,5 saat emmeden uyumuyo yani tam dalana kadar bırakmıyo gündüzleri yatarak emip uyumak istiyo yani anlıcan işim çok zor ama çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde küük bir erkek olduk sünnet oldu paşam :))Hg canım nasılsın oglun nasıl sen pek giremiyorsun sanırım bakiyorum sana aradabi uokdun oglun nasil emiyormu huyduzmu uuykusuzluğu varmı
Ayy ne çok sordum
emin ol rahatsız oluyordurana milleti bu.
ben sadece merakımdan sordum canım nasıl rahat ediyorsun diye... yoksa kocanda memnunki gidiyorsunuz.... benim annem çocuk falan bakmaz :) hatta kafası kaldırmaz o nedenle gitmiyorum bile hiççalışıyorum bahanem hazır... Evim evim güzel diyorum hemen soyunuyorum, dökünüyorum... hem snaıyorumki benide kocamdan başka kimse çekmez
taşınıcağım zaman eşim gece vardiyasındaydı 4 gece annemlerde kaldım... öldüm öldüm dirildim iş yerinde sürekli ağladım... çünkü gece hiç uyumadan işe geldim... sonra annemlerdede ağlayınca babamla, kendi evime gelip 8 de uyumuştuk hepimizDD
evde elektirik - su yok düşün, eşyalar dandini ben yatağı yere koyup, çarşaf bile örtmeden misss gibi uyumuştum
iiyiyiz çok şükür evet çok fazla giremiyorum benim oğlan biraz yaramaz çok fazla meme düşkünü oldu saatlerce emmek istiyo o kadar alıştı ki yaklaşık 2,5 saat emmeden uyumuyo yani tam dalana kadar bırakmıyo gündüzleri yatarak emip uyumak istiyo yani anlıcan işim çok zor ama çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde küük bir erkek olduk sünnet oldu paşam :))
siz neler yapıyosunuz gün içinde senin kız da yaramaz mı yoksa uslu mu ameliyat olmuşsun galiba geçmiş olsun
kızlar şimdi kan testimi aldım sonuç: 48,88 çıktıı hemen sevinmek istemiyorum
canım ya nasıl sevindim bilemezsin hayırlısıyla değerin önce ikiye katlansin sonra kese ve kalp atisini gor inşallah :))
bu arada canım bende seni aklımdan geciriyodum tefriciye almistin ya dün 400 tane.bitmediyse kalanı okuyayım kendini zorlama dicektim :)
kızlar şimdi kan testimi aldım sonuç: 48,88 çıktıı hemen sevinmek istemiyorum
bitirdim canım bugunn hep aklım sendeydı nasıl gectı transferin allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün ama ben sevınemıyorum daha erken
Goxun aydin hamilesin canim kslbim pir pir yapti ahmet beyi ara o sana soyler tekrarla der 2gun sonra ayyyy cok mutlu oldum
ben.iyiymiş çok şükür canım ağrılar var biraz oda normal zaten:)
canım bebisin tutunmuş ama yinede.bi kese ve kalp.atisini gor..
mesela ben bu sefer.onları.görmeden.sevinemicem malesef
neyse canım çok saolasin duaların için..Allah razı olsun :)
sendende allah razı olsun
birbirimizi tanımadan dua etmemiz benim tüylerimi diken diken ediyor çok duygulanıyorum nedense.hepinizden teker teker Allah razı olsunn
hemen aradım canım çok mutlu oldu hamilesin dedi, progestana devam et cumartesı testı tekrar et benı hemen sonucu alınca ara dedı ve gözünüz aydın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?