Gözlerim doldu canım kendimi hatirladim bana ayni şeyleri demisti gozunaydin deyince baslamistim ağlamaya inanmistim hamile olduguma ne guzel bi mutluluk maşallah allahim senide meleginide korusun
merveeeeee gözün aydınnnn allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :)))))
tamam kız sustum:))Amaannnn bu kaynanalarda huzur bozmaya pek hevesli
ben diyormuyum şevvale, Kaynanan ecrini beyenmiş diye
vayy azman seniiiBen de her daim yataktaydım zaten :)
olur ayy çok güzel olur hemde:)Ayyy başım döndü kız muhabbetinizi okurkenKızlar haftaya cumartesı barı dışarda buluşalımm
vaştttbu arada biz yeni yatak aldık
diğerini çok eskittikti.
allah bozmasın inşallah..ay unuttum dünde sormayı nasıl alıştımı şevval sorun çıkardımı:) seni korkuttum gibi geldi baştan sonra dedim her çocuk bir değil:)iyi akşamlar size kızlar ben kızıma, kocama, evime kavuşuyorum.... Uçan kelebekler gibiyim :)
ozaman niye cumartesileri buluşmuyoz bakimmkızben cumartesıleri çalışmıyorum
allah bağışlasın yavrunu..iiyiyiz çok şükür evet çok fazla giremiyorum benim oğlan biraz yaramaz çok fazla meme düşkünü oldu saatlerce emmek istiyo o kadar alıştı ki yaklaşık 2,5 saat emmeden uyumuyo yani tam dalana kadar bırakmıyo gündüzleri yatarak emip uyumak istiyo yani anlıcan işim çok zor ama çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde küük bir erkek olduk sünnet oldu paşam :))
siz neler yapıyosunuz gün içinde senin kız da yaramaz mı yoksa uslu mu ameliyat olmuşsun galiba geçmiş olsun
geçmiş olsun canım sanada yeni okudum amileyat oldğunu..kusura bakma.Benim kızda çok yaramaz huysuz bi kizim var
Evet canim ameliyat oldum cok zor hamilelik gecirdim sonunda kurtuldun inşallah cocuk doktuna nereye goturuysun
süperrrkızlar şimdi kan testimi aldım sonuç: 48,88 çıktıı hemen sevinmek istemiyorum
canım ben bu hafta yoktum tefriciye dağıttığını bilmiyodum
canım ya nasıl sevindim bilemezsin hayırlısıyla değerin önce ikiye katlansin sonra kese ve kalp atisini gor inşallah :))
bu arada canım bende seni aklımdan geciriyodum tefriciye almistin ya dün 400 tane.bitmediyse kalanı okuyayım kendini zorlama dicektim :)
canım ümitlendirmeyelim yarın ola hayır ola..Goxun aydin hamilesin canim kslbim pir pir yapti ahmet beyi ara o sana soyler tekrarla der 2gun sonra ayyyy cok mutlu oldum
hadi inşallah..sevinç çığlıkarı atmıyorsun sanırım yarını bekliyorsun,inanmak için..hemen aradım canım çok mutlu oldu hamilesin dedi, progestana devam et cumartesı testı tekrar et benı hemen sonucu alınca ara dedı ve gözünüz aydın dedı
yaa niye kimseler yokk konuşmak,muhabbet etmek istiyorummmmm
yaa niye kimseler yokk konuşmak,muhabbet etmek istiyorummmmm
canım bitti tefriciyelerim hatta dün transferim oldu aldım bebislerimi:)
yinede çok saol canm
saol canım teşekkür ederim 8ekimde belli olacakHadi inşallah guzel haberler bekliyoruz
Kac bebis transfer oldu bakalım
saol canım teşekkür ederim 8ekimde belli olacak
3tane transfer oldu canm..
normalde 2tane olacaktı ama.dondurulmuş olunca cozulurken ikisinin kalitesi birası düştüğü için 3tane transfer ettiler:)
İnşallah ogrenirsun hamile oldugunu bende 8ekimde ogrenmistim hamileligimi hayirli haberler olucak inşallah
Mervecim testini bugun bile yapsan yukselecegi varsa yukselir ben 24 saat dolunca yaptirmistim ikinci testi 250nin uzeeinde cikmisti ilk testim 68 falan di
inşallah canım.sabırsızlıkla bekliyorum:)
inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder canım çok sevindim.kızlar şimdi kan testimi aldım sonuç: 48,88 çıktıı hemen sevinmek istemiyorum
canım bitti tefriciyelerim hatta dün transferim oldu aldım bebislerimi:)
yinede çok saol canm
inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder canım çok sevindim.
Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur inşallah canım..
Ben de bugün doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım (bebiş öncesi ve polikistik over şüphesi için). 3te sonuçları almaya gideceğim umarım herşey yolundadır.
canım inş annelerine tutunurlar bol bol dua et beklemek çok zor oluyor bılıyorum ama beklenen çok güzel değiyor:)
inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder canım çok sevindim.
Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur inşallah canım..
Ben de bugün doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım (bebiş öncesi ve polikistik over şüphesi için). 3te sonuçları almaya gideceğim umarım herşey yolundadır.
Hadiii merve nerdesin yaptirmadinmi testi
yaptırdım sonucu aldım ve dağaldım 32.11 düşmüş değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?