Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Amaannnn bu kaynanalarda huzur bozmaya pek hevesli

ben diyormuyum şevvale, Kaynanan ecrini beyenmiş diye
tamam kız sustum:))
Ben de her daim yataktaydım zaten :)
vayy azman seniii
Ayyy başım döndü kız muhabbetinizi okurken Kızlar haftaya cumartesı barı dışarda buluşalımm
olur ayy çok güzel olur hemde:)
bu arada biz yeni yatak aldık
diğerini çok eskittikti.
vaşttt napıyorsunuz kız okadar yatakta:) uzun atlama neyimmi
iyi akşamlar size kızlar ben kızıma, kocama, evime kavuşuyorum.... Uçan kelebekler gibiyim :)
allah bozmasın inşallah..ay unuttum dünde sormayı nasıl alıştımı şevval sorun çıkardımı:) seni korkuttum gibi geldi baştan sonra dedim her çocuk bir değil:)
kızben cumartesıleri çalışmıyorum
ozaman niye cumartesileri buluşmuyoz bakimm
allah bağışlasın yavrunu..
QUOTE=dnzorhn;32065276]cnm epey zaman old ama ben kızla uğraşmaktan kkya pek frsat bulamadım annemde çok rahatım cnm 25 yılımız orda geçti kendi evim gibi ve annem beni dinlendiriyor kızıma bakıyo yemek vs. dşnmyorum annemle aramızda ekstra güçlü bir bağ vardır bizim birbirimizsizduramayız eşimlede 10 yıldır brlikteyiz 1buçuk yıldır evliyiz onlada çok şeyi aştık biz artık bi bakışla derdimizi anlatıyoruz ayrıca eşimde yanımıza geliyor yemeğe yatmaya bazende evde kalıyo misss gibide geçiniyoruz.[/QUOTE]
ay ben sizi çıkaramadım ama hoş geldin sende:)
Benim kızda çok yaramaz huysuz bi kizim var
Evet canim ameliyat oldum cok zor hamilelik gecirdim sonunda kurtuldun inşallah cocuk doktuna nereye goturuysun
geçmiş olsun canım sanada yeni okudum amileyat oldğunu..kusura bakma.
kızlar şimdi kan testimi aldım sonuç: 48,88 çıktıı hemen sevinmek istemiyorum
süperrr
canım ben bu hafta yoktum tefriciye dağıttığını bilmiyodum ama çok şükür azaltmışsınız..
Goxun aydin hamilesin canim kslbim pir pir yapti ahmet beyi ara o sana soyler tekrarla der 2gun sonra ayyyy cok mutlu oldum
canım ümitlendirmeyelim yarın ola hayır ola..
hemen aradım canım çok mutlu oldu hamilesin dedi, progestana devam et cumartesı testı tekrar et benı hemen sonucu alınca ara dedı ve gözünüz aydın dedı
hadi inşallah..sevinç çığlıkarı atmıyorsun sanırım yarını bekliyorsun,inanmak için..
yaa niye kimseler yokk konuşmak,muhabbet etmek istiyorummmmm

ben geldim şimdilik burdayım gibi:)ardayı anneme bıraktım bugün koruparkın orda günümüz var,oraya gidicem..

canım bitti tefriciyelerim hatta dün transferim oldu aldım bebislerimi:)
yinede çok saol canm

Hadi inşallah guzel haberler bekliyoruz
Kac bebis transfer oldu bakalım
saol canım teşekkür ederim 8ekimde belli olacak
3tane transfer oldu canm..
normalde 2tane olacaktı ama.dondurulmuş olunca cozulurken ikisinin kalitesi birası düştüğü için 3tane transfer ettiler:)

saol canım teşekkür ederim 8ekimde belli olacak
3tane transfer oldu canm..
normalde 2tane olacaktı ama.dondurulmuş olunca cozulurken ikisinin kalitesi birası düştüğü için 3tane transfer ettiler:)

İnşallah ogrenirsun hamile oldugunu bende 8ekimde ogrenmistim hamileligimi hayirli haberler olucak inşallah

Mervecim testini bugun bile yapsan yukselecegi varsa yukselir ben 24 saat dolunca yaptirmistim ikinci testi 250nin uzeeinde cikmisti ilk testim 68 falan di

canım şimdi dr yarın dedi ya benım eşim dr sözünden çıkmaz yarın yaptırırız sanırım

kızlar şimdi kan testimi aldım sonuç: 48,88 çıktıı hemen sevinmek istemiyorum
inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder canım çok sevindim.

canım bitti tefriciyelerim hatta dün transferim oldu aldım bebislerimi:)
yinede çok saol canm

Bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur inşallah canım..

Ben de bugün doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım (bebiş öncesi ve polikistik over şüphesi için). 3te sonuçları almaya gideceğim umarım herşey yolundadır.

teşekkür ederim canım

canım inş annelerine tutunurlar bol bol dua et beklemek çok zor oluyor bılıyorum ama beklenen çok güzel değiyor:)

inşallah dediğin.gibi tutunurlarda canm bekledigime değer napayim hayirlisi canm

amin canım benim.inşallah tutunurlar..
senide.sonuclarin güzel çıkar arkadaşım:)
bu yollara girmeden.kavuştursun inşallah bebisine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…