yaptırdım sonucu aldım ve dağaldım 32.11 düşmüş değerim
hemen ahmet beyı aradım sanırım olmadı benım sonuçlarım düşmüş dedim ahmet bey hemen başka labaratuvardamı yaptırdın dedi evet dedim aynı yaptırdığın yere yaptırdedi pazartesı ama ben dayanamadım aynı yere yaptırdım sonuç 93,77 çıktı 2 katııı hemen aradım dr tam istedıgımız gıbı yükselmiş dedi haftaya hafta sonu gel görelim dediAa nasil yani test yanlıştır belki bidaha baska yerde yaptir e simdi ne olucak hayırlısı olsun uzme kendini sakin baska bi hastanede ysptir istersen doktorunu aradınmi
hemen ahmet beyı aradım sanırım olmadı benım sonuçlarım düşmüş dedim ahmet bey hemen başka labaratuvardamı yaptırdın dedi evet dedim aynı yaptırdığın yere yaptırdedi pazartesı ama ben dayanamadım aynı yere yaptırdım sonuç 93,77 çıktı 2 katııı hemen aradım dr tam istedıgımız gıbı yükselmiş dedi haftaya hafta sonu gel görelim dedi
hemen ahmet beyı aradım sanırım olmadı benım sonuçlarım düşmüş dedim ahmet bey hemen başka labaratuvardamı yaptırdın dedi evet dedim aynı yaptırdığın yere yaptırdedi pazartesı ama ben dayanamadım aynı yere yaptırdım sonuç 93,77 çıktı 2 katııı hemen aradım dr tam istedıgımız gıbı yükselmiş dedi haftaya hafta sonu gel görelim dedi
Tatlım çok sevindim hadi hayırlısıyla büyüsün bebişlerin artık
Medicale gidiyoruz canimnurddin bey cok iyi ilgili aradigimda ualasabiliyorumBenim kızda çok yaramaz huysuz bi kizim var
Evet canim ameliyat oldum cok zor hamilelik gecirdim sonunda kurtuldun inşallah cocuk doktuna nereye goturuysun
Medicale gidiyoruz canimnurddin bey cok iyi ilgili aradigimda ualasabiliyorum
mervecim senin adına çok sevindim.analı babalı büyütün inşallah hayırlı bir rvlat olur.
Halamın tutmadı,çocuk hasretine devam...içimiz yanıyor...
Offf sığamıyorum bir yere nabıcam ben neyle oyalıycam kendimi işteyim ama hiçbirşey yapmıyorum
canım benim.hiç unutma.herşeyin hayirlisini istiyoruz demekki bebeğin olmasida hayırlı değilmiş diye düşün..
Bak bende de korku var 1hafta var daha ama sonucu pozitif görmek beni hiç mutlu etmeyecek.çünkü kalp.atisini duymadan.sevinmeyecegim diğer bebegimi o zamanlarda.kaybetmiştim..
hmm evet özlüceden baya uzak medicabiil de güzel kaç kilo oldu seninki ek gıdaya falan başladın mıBende oraya gidiyordum ama bize cok uzak tek basima ozluceden taa oraya götüremiyorum o yuzden medicabile gidiyorum bu gittigim doktordan da memnunum
mervecim uzulme bi sonuclarini al bakalım
hamile kalmak bu dert sonrasi ayri bi dert kalp atisini duymak bile yetmiyor dogana kadar ben hic inanamamistim
once kalp atışı sonra testler her ultrasono girdigimde heyecan yapiyordm acaba bi sorun varmi kipirdamiyor diye kac kez gittim doktora ultrosonda once kalbine bakiyirdum atıyor mu diye cok zor 9ay gecmk bilmedi bana o yuzden ahmet beyin hakkini odeyemem bikmadan usanmadan tersleemeden sorularima cvp verdi
hic uzulme arkadaşım hersey kısmet yiyecek lokmasi varsa kanamanda olsa tutacaksa tutar 4ay arkadasinin parca parca kan geldi ama oglu 1yasinda üzme canini
Bugun asimiz vardi canim 7kilo 120grm geldi prensesi boyuda 67 cm ek gidaya baslamadik ama arada meyvesuyu veriyorum senin pasan kac kilohmm evet özlüceden baya uzak medicabiil de güzel kaç kilo oldu seninki ek gıdaya falan başladın mı
Testi ne zaman yaptıracak sinah canım inş bi umutlandım bir ağladım hep bugünde çok azaldı yok gibi ama umudm tükendi benim allahıma dua ediyorum hayırlısıysa,hayırlısıyla versin inş banada tüm isteyenlerede
testi ne zaman yaptıracak sin
bu akşam iş çıkışı saat 7 de kanamam azaldı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?