Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ben çıkıyorum testımı yaptırayım artık önümüze bakalım nasıl hayırlıysa öyle olsun diyorum

Kızlar nasılsınızGecenin bu saatinde ne işin var demeyin yola çıkmadan sizlere yazmak istedim canlarımSabaha karşı yola çıkıyoruz Adana Mersine gidiyoruz nasip olursa onun heyecanı var üzerimde çok şükür ev işi telaşesi bitti,szileri geldikten sonra kısmet olursa bana beklerim.
Merveciğim yazını okudum çok sevindim sonra kanamam oldu demişsin çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun inşallah değerin artar,hayırlısı neyse o olsun senin için
Sevcancığım kayınpederin nasıl oldu canım umarım iyidir:44:
Allah'a emanet olun 1 hafta kadar yokum görüşmek üzere hepinizi öpüyorum:18:

ıyı yolculuklar canımmm kocaman öpuyorum senııı

Bu ne ya kımseler uğramazoldu topiğe eskıden cıvıl cıvıldı özledim ben sizi nafiye tasılsın istirahatmı ediyosun?sevcan muasebeden basını kaldıramıyosun sanırım?
Haksever gezmelerden gelmedinmi?
Ahilla iştesin ama gece gel bari :)
hayatcım çocuklarla sendemi okula gıdıyorsun?
Kırmızıçilek huuu gel artık
ve ismini unuttugun arkadaşlarım :) (azcık başım dönüyoda) gelin artık yaaaa

canım iş yerinde olmadigim için fazla netti duramiyorum cepten giriyorum ben iyiym çok şükür canın dinleniyorum ışte..
sen nasılsın canım son durumun ne

canım iş yerinde olmadigim için fazla netti duramiyorum cepten giriyorum ben iyiym çok şükür canın dinleniyorum ışte..
Sen nasılsın canım son durumun ne

değerlerim yükselıyo akşam saat 9,30 da dr da aldık soluğu kanaman üzerine görme yaşıyosun dedi cumartesi gel görelim dedi

canım kanamanın olması normal aşırı olmadığı takdirde.bendede kanama olmuştu..
üzme kendini bebişim kucağımda de okşa bebeğini.
heee ben okumuyorumda geziyorum:)
değerlerim yükselıyo akşam saat 9,30 da dr da aldık soluğu kanaman üzerine görme yaşıyosun dedi cumartesi gel görelim dedi
çok şükür yok bişeyin hadi hayılrısı:)

hayırlı yolculuklar canım..allah kavuştursun anneciğnle sizi..

bu kadar çok gezince insanın başına kaza bela geliyor:)
cumartesi günü bizim gelinin ablasına kahve içmeye gittik..zümrüt evlerde oturuyor,
orayı bilen barsa aranızda çok dik ve çok tehlikeli yollar maalesef..neyse ordan çıktık eve gelicez..bayır aşağı doğru inerken..arabanın altına taşlar takıldı hızımda 20 30 civarı frene bastım basınca nekadar taş varsa topladım altıma..
derken kaldırıma geçirdim..ardanın elindede sopa vardı çocuğumun suratına bir girdi kanama falan derken mahfoldum..
bir yandan çekiciyi bekliyoruz bir yandan ardanın suratı kanıyor..off ne gündü..çekici geldi ksakoyu beklemedim bile..
doğru hastaneye hastanede sordular nerede oldu nasıl oldu diye..ben salak doğrucu davutumya anllatım..haydii tutanak tutulması lazım dedi.. ya dedim ne gerek var araba benim çocuk benim kiseye zarar vermedim..hayır mecbursunuz dedi..bu arada eşimin haberi yok hala:) neyse tutanakta plakayı sorunca söyledim..benden önce eşimi polisler aramış böyle bir kaza oldu diye
heyy allahım tabakaneye bok yetiştrecekler sanki.adam benden duymayınca çıldırdı..
offf sonra karakola gittim ifade verdim..ordan küçük sanayiye beyan vermeye gittim ordan oraya koşturuyorum çok şükür hallettik..eşim bende şikayetçi olsaymış içeri girebilirmişim yada para cezası olabilirmişoha dedim ya daha neler:)
arabama gelince ön tampon gittifar lambaları kırıdlı.. 3milyarlık hasara açtım arabaya kasko karşılıyacak Allahtan..
yani bir bela var başımda hadi hayırlısı..

teşekkur ederım bıtanem aallahıma şükür yok bişeyim bakalım cumartesı olsun görebılecekmıyız

off canım ya allah korumuş dik bayırlardan ben hep korkmuşumdur o yuzden kolay kolay gıtmem bayır yerlere arabayla:) allah beterınden saklasın

MErvecim giremedim buraya. Numaran olsaydı arayacaktım çok merak ettim... Ama şimdi güzel haberi aldım maşallah canım Allah Kucağına almayıda nasip etsin.

Baharcım, İyi yolculuklar sizede Kızımıza iyi bak anneciğine selamlarımızı ilet :)

Hayaattt... Geçmiş olsun canım... İnşallah geçicidir kalıcı bir şey olmaz canım. sopa yanağına falanmı geldi. Çok şükür gözüne gelmemiş...
İşte devlette böyle, adam çocuğunu sakat bırakır döverken ona böyle prosedür uygulanmaz ama kazada böyle oynatırlar insanı, (( Önemli olan yavruna bir şey olmasın canım... Aslında sen hemen kocanı arardın, ama çocukla uğraşırken bir de onumu düşünecektin... Hemende nerden bulmuşlar numarasını, vallahi korkulur bunlardan, kocanda onlardan duyunca daha kötü bir şey olduğunu düşünmüştür emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…