Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr
öncelikle hayatcım canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın çok üzüldüm canım ay eşinde nasıl telaşlanmıştır ya başkasından duyunca nasıl şimdi yavrun iyi mi o da korkmuştur kıyamam ona
baharcım hayırlı yolculuk diyecem ama var mışındır artık annecine selamlar prensesi de öp canım
sevcan canım benim sen nasılsın kızın nasıl hayırıdr geçmiş olsun kayınpederinin nesi var ?

teşekkür ederim sevcancım :) özledim kız sizi nerelerdesiniz ilk geldiğimde neguzeldi buralar cıvıl cıvıl bayanlar süslüyordu heryeri sonbahar geldi yaprak dökümü gıbı gittiniz bırer bırer,bi ben kaldım sap gibi

Karamuk sende hoş geldinn

hoşbulduk canım senin de gözün aydın hadi çok şükür bişey yokmuş allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işallah

bende nekadar beter yollar varsa onları buluyorum başıma geleceği belliydi..
canım çenesinde ve oldukça derin ama dikiş attırmadım..olmaz falan dediler hayır dedim sorumluluk benim..çünkü iz kalıyor..böylede kalacak belki ama dikiş daha fena estetikte olsa kalıyıor..talhanında kaşında var güya esteik gördükçe üzülüyorum..
canım eşimin üzerine ya araba plakadan telefona ulaşmaları çok kolay ama okadar çabuk nasıl söylediler bilemedim..
canım sağolasın 2 günde bir pansumandayız..
Hayatcim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun verilmis sadakaniz varmis

sağol canım..

ayfercim buyuk gecmis olsun cok uzuldum ucuz atlatmisin sukur...nazar hala cikmamis evinizden anlasilan...surekli okumayi ihmal etme....gorunmez kaza nerde basina ne gelcek bilemiyo insan oglumda gozumun onunde basini sehpanin sivri tarafine gecirdi dikis attilar olcagi varsa ne kadar korusanda oluyo nasil olduguna anlam bile veremiyosun yani beterlerinden korususun rabbim yavrularimizi....

sevcancim sen nasilsin kayinpederin nasil oldu gecen aramisin beni cocuklarin elindeydi sanirim telefon, ben cevapsiz aramani 3 gun sonra teli karistirirken gordum ,sasirdim niye duymadim diye geri donucektim ama bizdede buara karisik durumlar oldu uzun mesele sonra anlatirim firsat bulamadim anca bugun durumlar yola girdi....ozledim gulyuzunu valla

mervecim hayirli olsun bebisin bak icimden bir his bebisin karninda diyo demistim hislerime guveniyorum saglicakla kucagina almak nasib olsun ins. had bakalim gun senin gunun doyasiya cikar tadini anneligin cunku anne olmak kadar guzel bir duygu tatmadim daha omrumce sende anliycaksin...

pinarcim kavusmusun annecigine hadi sende tadini cikar ailenle birarada...bizde onumuzdeki hafta yolcuyuz memlekete 10 gun kalcaz...bayramdan sonra geliriz evini hayirlamaya senden sonrada bana gelceksiniz ona gore davet edicem hepinizi hatta senin evde gun kuralim devam ederiz oyle kendine dikkat et nehiri hasta etme hava degisimi olabilir dikkat et ben her memlekete gidisimde.
kizim hastalaniyoda oyuzden tirsiyorum bu hava degisiminden....

Yınusecım çook teşekkur ederim allah razı olsun sızlerden :) hala hep beraber görüşemedığımız için üzgünüm görüşelim artık yaaa

Ayfercim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun canım. Nasıl oldu iyi mi Arda şimdi?

cnm bende Ahmet beye gittim 9 ayım sayesinde çok güzel geçti tahliller ve doğum hariç biz hep fsmdeki muayenehanesine gittik çokgüzel ilgilendi hep ve seferde ücret aldı hep ve çok başarılı bi sezeryan oldum benim korkum üzerine ve 7.5 aylık bi kızm varAllah sanada nasip etsin inşallah. buarada bebişi olan arkadaşalarada selam hangi doktorlara gidiyosunuz ve gelişiminiz nasıl

her seferınde paramı alıyor 15 gunde bır gıtsende tam muayene pazarsı alıyormu.

her seferınde paramı alıyor 15 gunde bır gıtsende tam muayene pazarsı alıyormu.

almıyo cnm genelde 3 haftada çağırıyodu 1inde alıyo diğerinde ALMıYODU sonra 2 haftaya düşüyo 34. haftada oda aynı bi alıyo bi almıyo ama daha güzel ilgileniyo ben ilk 2kere hastaneye gittim muayenehane dha iyi hem hastanede 10 gün geçince para alınıyo yani zaten 3 haftada olunca hep alınıyo

Mervecim 1bucuk ayda bir ucret vericeksin hastaneye gidersen 3 haftada vericeksin 10gun sonrasi tam ücret alinuyor
Bu arada arkadas cocuk doktoru sirdu galiba ben medicabile faruk fidan a götürüyorum kizimi

Mervecim 1bucuk ayda bir ucret vericeksin hastaneye gidersen 3 haftada vericeksin 10gun sonrasi tam ücret alinuyor
Bu arada arkadas cocuk doktoru sirdu galiba ben medicabile faruk fidan a götürüyorum kizimi

bende önce jimerde arif canana götürüyodum ulaşmada problem olunca dorukta suat pakere gidiyorum her aradığımda ulaşıyorum ve kızçem 7.ayda 9650 72 cmdi

Bugun asimiz vardi canim 7kilo 120grm geldi prensesi boyuda 67 cm ek gidaya baslamadik ama arada meyvesuyu veriyorum senin pasan kac kilo
maşallah canım bizimkide 6650 geldi 66 cm de boyu geldi bu ay az kilo almış sünnet oldugu için vucut oraya enerji harcamıştır dedi doktor bende elma suyu verdim bir kere o kaadar doktor yogurtta verebilrsin 1 çay kaşığı falan tattır dedi ama ben biraz daha bekliyorum en azından 5.5 aylık olsun

yinusem nasıl çıkacak bunazar bende bilmiyorum başımızda var bir bela ama gitmiyor(
Ayfercim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun canım. Nasıl oldu iyi mi Arda şimdi?

sağol bitanem sen neler yapıyon??

Maşallah oğluna canım kızımın ağzı biraz pamukçuk oldu kanıyor karbonatli suyla siliyorum ama geçmedi ilac kullanıyorum inşallah geceer

ben o kadar yoğun bi trafik içindeydim ki...nefes alıp uyumaya bile zaman yoktu.
aklım bi yandan da sizdeydi ama yetişemedim işte...
ama bu akşam yine içimde kırgın bi yan var.
yoruldum bittim artık...

canımçok ama çok geçmiş olsun.şimdi nasıl???
tuza okuuyun ve en az 3 eve dağıtın.

kışın daha canlı oluyor aslında burası.şimdi millet hala geziyor...

Yınusecım çook teşekkur ederim allah razı olsun sızlerden :) hala hep beraber görüşemedığımız için üzgünüm görüşelim artık yaaa
merve okuduklarımı yanlış mı anladım???bebiş mi var?

kızlar nikah günümüzü aldık.evimizi tuttuk.eşyalarımızın çoğu da geldi.derken ev alma mevzusu çıktı.ama bizimki telefonda ablasıyla konuşurken yine pot kırdı.''annem için de iyi olur,burdan çıkmak istemiyordu zaten'' dediği konuşmada,''hem elif iiçin de iyi olur,annesinin evinin hemen yanı'' demedi.evi annesi için alıyor yani benim için ya da bizim için değil.artık istemiyorum ev almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…