mervecim giremedim buraya. Numaran olsaydı arayacaktım çok merak ettim... Ama şimdi güzel haberi aldım maşallah canım allah kucağına almayıda nasip etsin.
Baharcım, iyi yolculuklar sizede kızımıza iyi bak anneciğine selamlarımızı ilet :)
hayaattt... Geçmiş olsun canım... Inşallah geçicidir kalıcı bir şey olmaz canım. Sopa yanağına falanmı geldi. çok şükür gözüne gelmemiş...
Işte devlette böyle, adam çocuğunu sakat bırakır döverken ona böyle prosedür uygulanmaz ama kazada böyle oynatırlar insanı,(( önemli olan yavruna bir şey olmasın canım... Aslında sen hemen kocanı arardın, ama çocukla uğraşırken bir de onumu düşünecektin... Hemende nerden bulmuşlar numarasını, vallahi korkulur bunlardan, kocanda onlardan duyunca daha kötü bir şey olduğunu düşünmüştür emin ol.
teşekkür ederim sevcancım :) özledim kız sizi nerelerdesiniz ilk geldiğimde neguzeldi buralar cıvıl cıvıl bayanlar süslüyordu heryeri sonbahar geldi yaprak dökümü gıbı gittiniz bırer bırer,bi ben kaldım sap gibi
Karamuk sende hoş geldinn
hoşbulduk canım senin de gözün aydın hadi çok şükür bişey yokmuş allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işallah
bende nekadar beter yollar varsa onları buluyorumteşekkur ederım bıtanem aallahıma şükür yok bişeyim bakalım cumartesı olsun görebılecekmıyız
off canım ya allah korumuş dik bayırlardan ben hep korkmuşumdur o yuzden kolay kolay gıtmem bayır yerlere arabayla:) allah beterınden saklasın
canım çenesinde ve oldukça derin ama dikiş attırmadım..olmaz falan dediler hayır dedim sorumluluk benim..çünkü iz kalıyor..böylede kalacak belki ama dikiş daha fena estetikte olsa kalıyıor..talhanında kaşında var güya esteik gördükçe üzülüyorum..MErvecim giremedim buraya. Numaran olsaydı arayacaktım çok merak ettim... Ama şimdi güzel haberi aldım maşallah canım Allah Kucağına almayıda nasip etsin.
Baharcım, İyi yolculuklar sizede Kızımıza iyi bak anneciğine selamlarımızı ilet :)
Hayaattt... Geçmiş olsun canım... İnşallah geçicidir kalıcı bir şey olmaz canım. sopa yanağına falanmı geldi. Çok şükür gözüne gelmemiş...
İşte devlette böyle, adam çocuğunu sakat bırakır döverken ona böyle prosedür uygulanmaz ama kazada böyle oynatırlar insanı,(( Önemli olan yavruna bir şey olmasın canım... Aslında sen hemen kocanı arardın, ama çocukla uğraşırken bir de onumu düşünecektin... Hemende nerden bulmuşlar numarasını, vallahi korkulur bunlardan, kocanda onlardan duyunca daha kötü bir şey olduğunu düşünmüştür emin ol.
canım sağolasın 2 günde bir pansumandayız..günaydın kızlarrr
öncelikle hayatcım canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın çok üzüldüm canım ay eşinde nasıl telaşlanmıştır ya başkasından duyunca nasıl şimdi yavrun iyi mi o da korkmuştur kıyamam ona
baharcım hayırlı yolculuk diyecem ama var mışındır artıkannecine selamlar prensesi de öp canım
sevcan canım benim sen nasılsın kızın nasıl hayırıdr geçmiş olsun kayınpederinin nesi var ?
Hayatcim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun verilmis sadakaniz varmis
bu kadar çok gezince insanın başına kaza bela geliyor:)
cumartesi günü bizim gelinin ablasına kahve içmeye gittik..zümrüt evlerde oturuyor,
orayı bilen barsa aranızda çok dik ve çok tehlikeli yollar maalesef..neyse ordan çıktık eve gelicez..bayır aşağı doğru inerken..arabanın altına taşlar takıldı hızımda 20 30 civarı frene bastım basınca nekadar taş varsa topladım altıma..
derken kaldırıma geçirdim..ardanın elindede sopa vardı çocuğumun suratına bir girdikanama falan derken mahfoldum..
bir yandan çekiciyi bekliyoruz bir yandan ardanın suratı kanıyor..off ne gündü..çekici geldi ksakoyu beklemedim bile..
doğru hastaneye hastanede sordular nerede oldu nasıl oldu diye..ben salak doğrucu davutumya anllatım..haydii tutanak tutulması lazım dedi.. ya dedim ne gerek var araba benim çocuk benim kiseye zarar vermedim..hayır mecbursunuz dedi..bu arada eşimin haberi yok hala:) neyse tutanakta plakayı sorunca söyledim..benden önce eşimi polisler aramış böyle bir kaza oldu diye
heyy allahım tabakaneye bok yetiştrecekler sanki.adam benden duymayınca çıldırdı..
offf sonra karakola gittim ifade verdim..ordan küçük sanayiye beyan vermeye gittim ordan oraya koşturuyorum çok şükür hallettik..eşim bende şikayetçi olsaymış içeri girebilirmişim yada para cezası olabilirmişoha dedim ya daha neler:)
arabama gelince ön tampon gittifar lambaları kırıdlı.. 3milyarlık hasara açtım arabaya kasko karşılıyacak Allahtan..
yani bir bela var başımda hadi hayırlısı..
teşekkür ederim sevcancım :) özledim kız sizi nerelerdesiniz ilk geldiğimde neguzeldi buralar cıvıl cıvıl bayanlar süslüyordu heryeri sonbahar geldi yaprak dökümü gıbı gittiniz bırer bırer,bi ben kaldım sap gibi
cnm bende Ahmet beye gittim 9 ayım sayesinde çok güzel geçti tahliller ve doğum hariç biz hep fsmdeki muayenehanesine gittik çokgüzel ilgilendi hep ve seferde ücret aldı hep ve çok başarılı bi sezeryan oldum benim korkum üzerine ve 7.5 aylık bi kızm varAllah sanada nasip etsin inşallah. buarada bebişi olan arkadaşalarada selam hangi doktorlara gidiyosunuz ve gelişiminiz nasıl
her seferınde paramı alıyor 15 gunde bır gıtsende tam muayene pazarsı alıyormu.
almıyo cnm genelde 3 haftada çağırıyodu 1inde alıyo diğerinde ALMıYODU sonra 2 haftaya düşüyo 34. haftada oda aynı bi alıyo bi almıyo ama daha güzel ilgileniyo ben ilk 2kere hastaneye gittim muayenehane dha iyi hem hastanede 10 gün geçince para alınıyo yani zaten 3 haftada olunca hep alınıyo
Mervecim 1bucuk ayda bir ucret vericeksin hastaneye gidersen 3 haftada vericeksin 10gun sonrasi tam ücret alinuyor
Bu arada arkadas cocuk doktoru sirdu galiba ben medicabile faruk fidan a götürüyorum kizimi
maşallah canım bizimkide 6650 geldi 66 cm de boyu geldi bu ay az kilo almış sünnet oldugu için vucut oraya enerji harcamıştır dedi doktor bende elma suyu verdim bir kere o kaadar doktor yogurtta verebilrsin 1 çay kaşığı falan tattır dedi ama ben biraz daha bekliyorum en azından 5.5 aylık olsunBugun asimiz vardi canim 7kilo 120grm geldi prensesi boyuda 67 cm ek gidaya baslamadik ama arada meyvesuyu veriyorum senin pasan kac kilo
yinusem nasıl çıkacak bunazar bende bilmiyorum başımızda var bir bela ama gitmiyorayfercim buyuk gecmis olsun cok uzuldum ucuz atlatmisin sukur...nazar hala cikmamis evinizden anlasilan...surekli okumayi ihmal etme....gorunmez kaza nerde basina ne gelcek bilemiyo insan oglumda gozumun onunde basini sehpanin sivri tarafine gecirdi dikis attilar olcagi varsa ne kadar korusanda oluyo nasil olduguna anlam bile veremiyosun yani beterlerinden korususun rabbim yavrularimizi....
sevcancim sen nasilsin kayinpederin nasil oldu gecen aramisin beni cocuklarin elindeydi sanirim telefon, ben cevapsiz aramani 3 gun sonra teli karistirirken gordum ,sasirdim niye duymadim diye geri donucektim ama bizdede buara karisik durumlar oldu uzun mesele sonra anlatirim firsat bulamadim anca bugun durumlar yola girdi....ozledim gulyuzunu valla
mervecim hayirli olsun bebisin bak icimden bir his bebisin karninda diyo demistim hislerime guveniyorum saglicakla kucagina almak nasib olsun ins. had bakalim gun senin gunun doyasiya cikar tadini anneligin cunku anne olmak kadar guzel bir duygu tatmadim daha omrumce sende anliycaksin...
pinarcim kavusmusun annecigine hadi sende tadini cikar ailenle birarada...bizde onumuzdeki hafta yolcuyuz memlekete 10 gun kalcaz...bayramdan sonra geliriz evini hayirlamaya senden sonrada bana gelceksiniz ona gore davet edicem hepinizihatta senin evde gun kuralim devam ederiz oyle kendine dikkat et nehiri hasta etme hava degisimi olabilir dikkat et ben her memlekete gidisimde.
kizim hastalaniyoda oyuzden tirsiyorum bu hava degisiminden....
Ayfercim çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun canım. Nasıl oldu iyi mi Arda şimdi?
maşallah canım bizimkide 6650 geldi 66 cm de boyu geldi bu ay az kilo almış sünnet oldugu için vucut oraya enerji harcamıştır dedi doktor bende elma suyu verdim bir kere o kaadar doktor yogurtta verebilrsin 1 çay kaşığı falan tattır dedi ama ben biraz daha bekliyorum en azından 5.5 aylık olsun
yinusem nasıl çıkacak bunazar bende bilmiyorum başımızda var bir bela ama gitmiyor(
sağol bitanem sen neler yapıyon??[/QU
bende ne yapayım, evdeyım yine. Bi ara bi işe başladım beklediğim gibi olmadı ayrıldım işten. Şimdi yine iş arıyorum.
ben o kadar yoğun bi trafik içindeydim ki...nefes alıp uyumaya bile zaman yoktu.Bu ne ya kımseler uğramazoldu topiğe eskıden cıvıl cıvıldı özledim ben sizi nafiye tasılsın istirahatmı ediyosun?sevcan muasebeden basını kaldıramıyosun sanırım?
Haksever gezmelerden gelmedinmi?
Ahilla iştesin ama gece gel bari :)
hayatcım çocuklarla sendemi okula gıdıyorsun?
Kırmızıçilek huuu gel artık
ve ismini unuttugun arkadaşlarım :) (azcık başım dönüyoda) gelin artık yaaaa
canımçok ama çok geçmiş olsun.şimdi nasıl???bu kadar çok gezince insanın başına kaza bela geliyor:)
cumartesi günü bizim gelinin ablasına kahve içmeye gittik..zümrüt evlerde oturuyor,
orayı bilen barsa aranızda çok dik ve çok tehlikeli yollar maalesef..neyse ordan çıktık eve gelicez..bayır aşağı doğru inerken..arabanın altına taşlar takıldı hızımda 20 30 civarı frene bastım basınca nekadar taş varsa topladım altıma..
derken kaldırıma geçirdim..ardanın elindede sopa vardı çocuğumun suratına bir girdikanama falan derken mahfoldum..
bir yandan çekiciyi bekliyoruz bir yandan ardanın suratı kanıyor..off ne gündü..çekici geldi ksakoyu beklemedim bile..
doğru hastaneye hastanede sordular nerede oldu nasıl oldu diye..ben salak doğrucu davutumya anllatım..haydii tutanak tutulması lazım dedi.. ya dedim ne gerek var araba benim çocuk benim kiseye zarar vermedim..hayır mecbursunuz dedi..bu arada eşimin haberi yok hala:) neyse tutanakta plakayı sorunca söyledim..benden önce eşimi polisler aramış böyle bir kaza oldu diye
heyy allahım tabakaneye bok yetiştrecekler sanki.adam benden duymayınca çıldırdı..
offf sonra karakola gittim ifade verdim..ordan küçük sanayiye beyan vermeye gittim ordan oraya koşturuyorum çok şükür hallettik..eşim bende şikayetçi olsaymış içeri girebilirmişim yada para cezası olabilirmişoha dedim ya daha neler:)
arabama gelince ön tampon gittifar lambaları kırıdlı.. 3milyarlık hasara açtım arabaya kasko karşılıyacak Allahtan..
yani bir bela var başımda hadi hayırlısı..
kışın daha canlı oluyor aslında burası.şimdi millet hala geziyor...teşekkür ederim sevcancım :) özledim kız sizi nerelerdesiniz ilk geldiğimde neguzeldi buralar cıvıl cıvıl bayanlar süslüyordu heryeri sonbahar geldi yaprak dökümü gıbı gittiniz bırer bırer,bi ben kaldım sap gibi
merve okuduklarımı yanlış mı anladım???bebiş mi var?Yınusecım çook teşekkur ederim allah razı olsun sızlerden :) hala hep beraber görüşemedığımız için üzgünüm görüşelim artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?