hayırlısı olun canım bulursun inşallah..yinusem nasıl çıkacak bunazar bende bilmiyorum başımızda var bir bela ama gitmiyor(
sağol bitanem sen neler yapıyon??[/QU
bende ne yapayım, evdeyım yine. Bi ara bi işe başladım beklediğim gibi olmadı ayrıldım işten. Şimdi yine iş arıyorum.
ben o kadar yoğun bi trafik içindeydim ki...nefes alıp uyumaya bile zaman yoktu.
aklım bi yandan da sizdeydi ama yetişemedim işte...
ama bu akşam yine içimde kırgın bi yan var.
yoruldum bittim artık...
canımçok ama çok geçmiş olsun.şimdi nasıl???
tuza okuuyun ve en az 3 eve dağıtın.
kışın daha canlı oluyor aslında burası.şimdi millet hala geziyor...
merve okuduklarımı yanlış mı anladım???bebiş mi var?hadi hayırlsıı canım resimlerinizi gördüm facede..bu ne hız dedim vallah:) ama sonra öğrendimki düğün olacakmış..kızlar nikah günümüzü aldık.evimizi tuttuk.eşyalarımızın çoğu da geldi.derken ev alma mevzusu çıktı.ama bizimki telefonda ablasıyla konuşurken yine pot kırdı.''annem için de iyi olur,burdan çıkmak istemiyordu zaten'' dediği konuşmada,''hem elif iiçin de iyi olur,annesinin evinin hemen yanı'' demedi.evi annesi için alıyor yani benim için ya da bizim için değil.artık istemiyorum ev almak...
ikinizinde ağzı kulakarında rabbim bozmasın inşallah..allah mutluluklar versn..
İyi aksamlar kuşlar.
iyi akşamalr canım.
mervecim bebişin kesinmi canım yani net sonuç aldınmı?
çok fazla okuyamıyorum ara ara okuyorumda ondan kaçırmış olmayım.
günaydın kızlar....
Yoğunluk tam gaz devam ediyor :))
mervecim nasıl geçiyor, kanaman yok değil mi?
Nafiye senin nasıl geçiyor, inşallah bu kez bebişin sana gelir, ne zaman yapacaksın testi canım.
Bebekcim ben hala seni çalışıyorsun sanıyorum, fırsatım olsaydı arayıp hayırlı olsun diyecektim :) neyse buda hayırlı olsun :) evin ne alemde ne zaman taşınacaksın :) piskopat kaynanan nasıl :)
bahar geldimi acaba memleketinden :)
hayatcım sne neler yapıyorsun :),
yinuse ve semiha sizlerde yoksunuz...
Ahillam..... :)))) sanada şimdiden mutluluklar dilerim, dilerim rabbim bir yastıkta kocatsın :) davetini aldım bende. Bir bakmışsın kınandayım :)):) bellimi olur :ddd
kızlar durum ıyı değil kan değerlerim artmamış kesede ıkı seferde gözükmedi perşembe tekrar gıdıcez muaneye dr dış gebelikten şüpeleniyor perşembe kan testı tekrar yaptırıcaz darmadağınığm kızlar son 1 aydır yoruldum herşeyde vardır bır hayır dıyoruz artık vardır bir zamanı dıyoruz artık
inş canım rabbim yüzümüze güler hayırlısı diyorum artık üzülmek çare değil rabbım ol demeden olmıycak ama bazen ümittler kırılabılıyor ama allah bana öyle guzel yüreklı eş vermışkı benı ayakta tutmayıı başarabiliyor.rabbım eşimden razı olsundediğin gibi hayırlısı olsun mervecim. Rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman bebişini kucağına verir. Sen elinden gelen özeni gösteriyorsun, içini ferah tut, aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış.
Ben de dün doktora gittim tahlillerimi göstermeye. çok inatçı bi polikistik overin var dedi. Lh çok yüksekmiş. Progestan verdi, denemelere başlayacağız bakalım. 6 ay denemede olmazsa yumurtalık ve kanallara bakarız ona göre tedaviye başlarız dedi. Normalde içim daralır karalar bağlardım ama içim çok rahat nedense, inşallah çok aratmadan gelir bebişimiz.
arkadaşlar bende sonuçlar malesef ki benim açımdan iyi değil.test sonucum negatif..
Ama elimden geldiği şekilde Rabbime sığınmaya çalışıyoruz verdiyse vardır bi bildiği onun için bekletiyodur diyorum daha doğrusu ne kadar diyebiliyorum bilmiyorum..
ben.bi müddet aranızda olamicam kendinize iyi bakın şimdiden hayırlı bayramlar arkadaşlar..
inş canım rabbim yüzümüze güler hayırlısı diyorum artık üzülmek çare değil rabbım ol demeden olmıycak ama bazen ümittler kırılabılıyor ama allah bana öyle guzel yüreklı eş vermışkı benı ayakta tutmayıı başarabiliyor.rabbım eşimden razı olsun
Hoşbuldum.ablacımgünaydın kızlar....
Hepimiz için güzel bir gün olsun dilerim...
Mervecim nasılsın?
nafiyecim senden ne var ne yok...
Ayran hoş geldin tatlı kardeşim benim....
Merhabalar ben geldimPazartesi akşamı döndük Bursaya çok fazla kalamadığım için pek birşey anlamadım.Öncelikle kısada olsa annemi akrabalrımı arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti,önce Adanaya gittik düğün için çok güzel oldu darısı bekarların başına Nehiri çoğu akrabam ilk defa gördüler canlı olarak çok sevdiler Nehirde onları sevdi Giderken uzun mola vermek zorunda kaldık Nehirin karnı bozulmuştu çünkü Sağ salim kavuştuk Adana yolu paralıymış bizdede geçiş kartı yoktu 100 tl ceza aldık sonra kuzenime söyledik sağolsun yardımcı oldu kartı alırsan 1 hafta içerisinde,ceza iptal ediliyormuş üzülmüştük baya neyseki haloldu.Liseden arkadaşlarımla buluştum Adanada yıllar sonra görmek değişik bir duyguydu,düğünden sonra Mersine anneciğime geçtik annem haliyle değişmişti zayıflamış ve biraz daha yaşlanmıştı ağlamamak için kendimi zor tuttum.Nehirle ilk buluşmasıydı resimlerini çektim rahatsız olunca ev işi fazla yapamıyor,abimde elinden geleni yapabiliyor anca anneme bakıyor iş yapmaya kalktım annem bana çok kızdı çok yapamadım malesef buna fırsat vermedi. Temizlik için kadın tutalım dedim onada yok diyor ben kiradaymışım o durumum değilmiş bana kıyamıyor ama bende onun o haline üzülüyorum nasıl yapıcam napıcam bilmiyorum yanıma çağırdım defalarca onada yok inşallah kadın işine ikna edebilirmde aydada olsa razıyım. Yakın olsam keşke ama malesef sık sık gitmem çok zor 3 gün Mersinde kaldık mersini azda olsa gezdirdim eşime biraz begendi oraları özellikle sahilini.Nehire ciciler aldık çarşıdan uygun ve güzel bir çocuk magazası vardı.Anneannesi Nehire bayramlık aldı Vedalaştık ve sonra yola çıktık ama yolda gelirken çok garip oldum ailemi özledğimi farkettim doyamadım diye sürekli içimden geçirdim hala içimde bir durgunluk var.Sizlerde ne var ne yok facede Ahilla nikah resmini görünce çok sevindim hayırlı olsun tekrardan canım.Ayran Bursaya geldin demek ee görüşemedik Nurten bayramdan sonra geliriz demişsin buyurun canım beklerim Sevcan kayınpederin nasıl oldu sen nasılsın Şevval nasıl canım Bebek işten çıkmışsın iş buldunmu naptın:44:Nfy ve Merve üzülmeyin canım vardır bundada bir hayır Allah yeniden nasip eder inşallah Haksever, Hayat, Semiha,Karamuk,Ayşe sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Bu arada ben Adanaya gitmeden önce beni hope arkadaşımız aramıştı hamile olduğunu söyledi sanırım düşük yapmış Allah yardımcısı olsun geçmiş olsun
iyim canım napim işte rdayla vakit geçiriyoruz..Günaydın kızlar....
Yoğunluk tam gaz devam ediyor :))
Mervecim nasıl geçiyor, kanaman yok değil mi?
Nafiye senin nasıl geçiyor, İnşallah bu kez bebişin sana gelir, ne zaman yapacaksın testi canım.
Bebekcim ben hala seni çalışıyorsun sanıyorum, fırsatım olsaydı arayıp hayırlı olsun diyecektim :) neyse buda hayırlı olsun :) Evin ne alemde ne zaman taşınacaksın :) piskopat kaynanan nasıl :)
Bahar geldimi acaba memleketinden :)
Hayatcım sne neler yapıyorsun :),
Yinuse ve semiha sizlerde yoksunuz...
Ahillam..... :)))) Sanada şimdiden mutluluklar dilerim, dilerim Rabbim bir yastıkta kocatsın :) davetini aldım bende. Bir bakmışsın kınandayım :)):) bellimi olurDD
arkadaşlar bende sonuçlar malesef ki benim açımdan iyi değil.test sonucum negatif..
Ama elimden geldiği şekilde Rabbime sığınmaya çalışıyoruz verdiyse vardır bi bildiği onun için bekletiyodur diyorum daha doğrusu ne kadar diyebiliyorum bilmiyorum..
ben.bi müddet aranızda olamicam kendinize iyi bakın şimdiden hayırlı bayramlar arkadaşlar..
üzülmeyin kızlar olacakl inşallah rabbim herkezi farklı konuda sınıyor.sabredin bundada vardır bir hayır..rabbim ne zaman ol derse ozmaan olacak..kızlar durum ıyı değil kan değerlerim artmamış kesede ıkı seferde gözükmedi perşembe tekrar gıdıcez muaneye dr dış gebelikten şüpeleniyor perşembe kan testı tekrar yaptırıcaz darmadağınığm kızlar son 1 aydır yoruldum herşeyde vardır bır hayır dıyoruz artık vardır bir zamanı dıyoruz artık
Merhabalar ben geldimPazartesi akşamı döndük Bursaya çok fazla kalamadığım için pek birşey anlamadım.Öncelikle kısada olsa annemi akrabalrımı arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti,önce Adanaya gittik düğün için çok güzel oldu darısı bekarların başına Nehiri çoğu akrabam ilk defa gördüler canlı olarak çok sevdiler Nehirde onları sevdi Giderken uzun mola vermek zorunda kaldık Nehirin karnı bozulmuştu çünkü Sağ salim kavuştuk Adana yolu paralıymış bizdede geçiş kartı yoktu 100 tl ceza aldık sonra kuzenime söyledik sağolsun yardımcı oldu kartı alırsan 1 hafta içerisinde,ceza iptal ediliyormuş üzülmüştük baya neyseki haloldu.Liseden arkadaşlarımla buluştum Adanada yıllar sonra görmek değişik bir duyguydu,düğünden sonra Mersine anneciğime geçtik annem haliyle değişmişti zayıflamış ve biraz daha yaşlanmıştı ağlamamak için kendimi zor tuttum.Nehirle ilk buluşmasıydı resimlerini çektim rahatsız olunca ev işi fazla yapamıyor,abimde elinden geleni yapabiliyor anca anneme bakıyor iş yapmaya kalktım annem bana çok kızdı çok yapamadım malesef buna fırsat vermedi. Temizlik için kadın tutalım dedim onada yok diyor ben kiradaymışım o durumum değilmiş bana kıyamıyor ama bende onun o haline üzülüyorum nasıl yapıcam napıcam bilmiyorum yanıma çağırdım defalarca onada yok inşallah kadın işine ikna edebilirmde aydada olsa razıyım. Yakın olsam keşke ama malesef sık sık gitmem çok zor 3 gün Mersinde kaldık mersini azda olsa gezdirdim eşime biraz begendi oraları özellikle sahilini.Nehire ciciler aldık çarşıdan uygun ve güzel bir çocuk magazası vardı.Anneannesi Nehire bayramlık aldı Vedalaştık ve sonra yola çıktık ama yolda gelirken çok garip oldum ailemi özledğimi farkettim doyamadım diye sürekli içimden geçirdim hala içimde bir durgunluk var.Sizlerde ne var ne yok facede Ahilla nikah resmini görünce çok sevindim hayırlı olsun tekrardan canım.Ayran Bursaya geldin demek ee görüşemedik Nurten bayramdan sonra geliriz demişsin buyurun canım beklerim Sevcan kayınpederin nasıl oldu sen nasılsın Şevval nasıl canım Bebek işten çıkmışsın iş buldunmu naptın:44:Nfy ve Merve üzülmeyin canım vardır bundada bir hayır Allah yeniden nasip eder inşallah Haksever, Hayat, Semiha,Karamuk,Ayşe sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Bu arada ben Adanaya gitmeden önce beni hope arkadaşımız aramıştı hamile olduğunu söyledi sanırım düşük yapmış Allah yardımcısı olsun geçmiş olsun
merhabalar ben geldimpazartesi akşamı döndük bursaya çok fazla kalamadığım için pek birşey anlamadım.öncelikle kısada olsa annemi akrabalrımı arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti,önce adanaya gittik düğün için çok güzel oldu darısı bekarların başına nehiri çoğu akrabam ilk defa gördüler canlı olarak çok sevdiler nehirde onları sevdi giderken uzun mola vermek zorunda kaldık nehirin karnı bozulmuştu çünkü sağ salim kavuştuk adana yolu paralıymış bizdede geçiş kartı yoktu 100 tl ceza aldık sonra kuzenime söyledik sağolsun yardımcı oldu kartı alırsan 1 hafta içerisinde,ceza iptal ediliyormuş üzülmüştük baya neyseki haloldu.liseden arkadaşlarımla buluştum adanada yıllar sonra görmek değişik bir duyguydu,düğünden sonra mersine anneciğime geçtik annem haliyle değişmişti zayıflamış ve biraz daha yaşlanmıştı ağlamamak için kendimi zor tuttum.nehirle ilk buluşmasıydı resimlerini çektim rahatsız olunca ev işi fazla yapamıyor,abimde elinden geleni yapabiliyor anca anneme bakıyor iş yapmaya kalktım annem bana çok kızdı çok yapamadım malesef buna fırsat vermedi. temizlik için kadın tutalım dedim onada yok diyor ben kiradaymışım o durumum değilmiş bana kıyamıyor ama bende onun o haline üzülüyorum nasıl yapıcam napıcam bilmiyorum yanıma çağırdım defalarca onada yok inşallah kadın işine ikna edebilirmde aydada olsa razıyım. yakın olsam keşke ama malesef sık sık gitmem çok zor 3 gün mersinde kaldık mersini azda olsa gezdirdim eşime biraz begendi oraları özellikle sahilini.nehire ciciler aldık çarşıdan uygun ve güzel bir çocuk magazası vardı.anneannesi nehire bayramlık aldı vedalaştık ve sonra yola çıktık ama yolda gelirken çok garip oldum ailemi özledğimi farkettim doyamadım diye sürekli içimden geçirdim hala içimde bir durgunluk var.sizlerde ne var ne yok facede ahilla nikah resmini görünce çok sevindim hayırlı olsun tekrardan canım.ayran bursaya geldin demek ee görüşemedik nurten bayramdan sonra geliriz demişsin buyurun canım beklerim sevcan kayınpederin nasıl oldu sen nasılsın şevval nasıl canım bebek işten çıkmışsın iş buldunmu naptın:44:nfy ve merve üzülmeyin canım vardır bundada bir hayır allah yeniden nasip eder inşallah haksever, hayat, semiha,karamuk,ayşe sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Bu arada ben adanaya gitmeden önce beni hope arkadaşımız aramıştı hamile olduğunu söyledi sanırım düşük yapmış allah yardımcısı olsun geçmiş olsun
iyim canım napim işte rdayla vakit geçiriyoruz..
Kayınpederin nasıl oldu?
üzülmeyin kızlar olacakl inşallah rabbim herkezi farklı konuda sınıyor.sabredin bundada vardır bir hayır..rabbim ne zaman ol derse ozmaan olacak..
Hoş geldi canım..
Ay kıyaam ya bir an çok şanslı olduğumu hissettim ailme yakın olduğum için..
Inşallah en kısa zamanda anneciğin gelir size.abin bekarmı? Annenle kalıyor sanırım..
En azından yalnız değil yanında oğlu var..gerçi kız çocuğuna benzemez ama..
Nehircikte yeni teyzoşlarını gördü desene,,oyy şımarmıştır azcık:)
Allah kavuştursun tekrar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?