iyi alışverişler..bayram alışverişini ben geçen hafta hallettim:) ama çok zevkli oluyoır..
canım benim iyiyim ben de miray la ve işle uğraşıyorum yorucu geçiyor günler...
şu kız bi büyüseydi
Cumartesi günü bayramlık almaya gideceğiz tutişkoma :)
kendime de ciciler alırım artık fırsattan istifade
Sen nehir e bişi aldın mı?
kızlar bayram tatilinde görüşsek ya bi gün ne dersiniz ?
:118:
hayırlı cumalar canım..canlar hepinize.çok teşekkür ederim ayrı ayrı alıntı yapamıyorum kusura bakmayın..
ben baya toparlandim iyiyim cok şükür..
hepinize hayırlı cumalar..
kocaman opuldunuz
kızlar hepinizin Bayramı mübarek olsun şimdiden kutlarım...
Öpüyorum hepinizi.
çok fena yoğunuuuuuuuuum
biizmkide oldu hatta tamamen geçmiş değil bende karbonatlı suyla siliyorum ama onu silerken bastırmak lazımmış beyazlıklara bastırarak ailcekmişin kanayabilirmiş bastırırken öle geçiyomuşMaşallah oğluna canım kızımın ağzı biraz pamukçuk oldu kanıyor karbonatli suyla siliyorum ama geçmedi ilac kullanıyorum inşallah geceer
mrb kızlar gırdım ama yazamadım sizlere kendimi anca toparlaya bıldım düşük yaptımzorrr çok zor şeyler yaşadım hayat anlamsız geldi bana bir süre hep nedenler vardı kafamda şimdi ıyıyım hamıle görünce biraz bocalıyorum ama geçiyor artık önümüzdeki tedaviye bakıcaz
hepinizden allah razı olsun ,nafiyecim seni çok iyi anlıyorum allah bıran önce nasip etsin bizlere
haksevercim hoş geldin senden tekbişey istiyorum doğuma girdiğinde benim ismimi geçir o masada
bu arada kimseler girmiyor ya oo kalabalığı hoş sohbetleri özledimm hepinizi özlediiimmmmm
oyy canım o zmana kadar zaten hamile kalcaksın ben inanıyorum bak bi geldi yokladı bakalım hazırmısın diye hazırım de dua et bol bol bende hep ediyorum size çok sevinmiştim en az senin kadar bende demek tutunamadı bende böyle bi erken kayıp yaşamıştım çok üzülmüştüm öğreniğim gün gitmişti kanamamla hep ağlamıştım hamileyim diyemedim diye içimde kalmıştı bak yine nasip etti allah sabret canım her zmaan duamdasınız duamdasın emrak etme avaz avaz adınızı bağırcam dogumda sizde çekin o acıyı diye canım benim ya sarılasım geldi
uzun bi aradan sonra yanınızdayım canlar..
ben geldim.. biz gelemedik malesef
umarım herkesler iyidir..
hepinizi cok özledim
beni merak edenler varsa iyiyim cok şükür bi ara boşlukta gibiydi ama şimdi iyiyim bi takım kararlar alabiliyorum cok şükür bu halime..
bu seferki diğeri kadar derinden yaralamadı beni..hamile olup onu görüp kaybetmek kürtaj olmak daha zor böylesini daa kolay atlattıgıma inanıyorum...
şimdi ise kendime ve kocama bakacagım önümde eşimin dogum günü var ona süprizler yapmak istiyorum fikirlerinizi alabilirim
uzun bi aradan sonra yanınızdayım canlar..
ben geldim.. biz gelemedik malesef
umarım herkesler iyidir..
hepinizi cok özledim
beni merak edenler varsa iyiyim cok şükür bi ara boşlukta gibiydi ama şimdi iyiyim bi takım kararlar alabiliyorum cok şükür bu halime..
bu seferki diğeri kadar derinden yaralamadı beni..hamile olup onu görüp kaybetmek kürtaj olmak daha zor böylesini daa kolay atlattıgıma inanıyorum...
şimdi ise kendime ve kocama bakacagım önümde eşimin dogum günü var ona süprizler yapmak istiyorum fikirlerinizi alabilirim
Kızlar Günaydınnnn....
Mervecim Allah tekrardan hamile kalmanı nasip etsin.... Kucağına almayıda tabi.
Yine çok detaya giremeyeceğim.
Geçtiğimiz cuma kayınpederim vefat etti. 45 gündür yoğun bakımdaydı zaten... Öyle işte cumartesi toprağa verdik.
Hayat ne boş değil mi? sevdiğin herşeyi, herşeyi, geride bırak git! o çok sevdiği malı mülkü((
eşim çok üzgün. Helalleşemedim bile, Babamı çok üzdüm diyor.
Eşim bence çok iyi bir evlat, ama babasıyla hiç yakın olamadı annesiylede tabi, çünkü ana baba öğretmesi gerekirdi evladına sarılmayı, sarmayı, bizimkilerde o yoktu, hep bir beddua, hep bir eleştiri o nedenle o da üzdüğünü düşünüyor....
Kayınvalidemle görüşmüyordum biliyorsunuz, Eşimin yanında olmak adına, en azından bir başsağlığı dilemek adına duyar duymaz kızı bırakıp gittim, ama kayınvalidem o acısıyla bile bana iğneleme yaptı :) çok üzgünüm ama o an yanlış kişinin öldüğünü düşündüm(((
Neyse, cumadan itibaren ordaydık hep, sürekli bir gelin kaynana muhabbeti, yok işte gelinler istemezki deniyor, çok sıkıldım yaa... sürekli ortamı terkettim... Bıktım artık, insan oldunda istemedikmi? hep bir şeyler mani oluyor işte, bizi Allah illaki bir araya getirecek, tut şu çeneni değil mi?
Baharcım senle konuştukya cuma günü 1 saat sonra haberi geldi işte kayınpederimin. Sende özellikle onu sormuştunAllah razı olsun...
Yinede iyi biriydi, son zamanlarında ölüm gelmişti aklına durgunlaşmıştı. İnsanın ölümüyle amelinin ilgisi yokmuş ama ben iyi düşünmek istiyorum, tam cuma namazı sırasında vefat etmiş, 13:10 gibi. Mekanı cennet olsun.
Ahillam da evlendi Allah mutluluk versin, ona da sabır versin,Kınana gelmeyi iyiden iyiye planlamıştım, ama kısmet değilmiş işte.
Sselam arkadaşlar Sevcan Abla başınız sağolsun. Mervecim sahada çok geçmiş olsun inşallah allahı n. İzni ile tekrardan hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?