Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Canım çok geçmiş olsun. Allah size de evlat nasip etsin... O duyguyu tattırsın....
saol canım Allah razı olsun..
sizinde basınız saolsun sevcancım Allah hayırlı yerlerde karşılastırsın bi daha sizi

nafiyecim hoş geldin toparlanmana sevindim Allaah buyuk bizimde yüzümüzü güldürür :)
saol mervem hoşbuldum iyiyim canım cok şükür sen nasılsın..
ben 1 sene kadar mecburen ara vereceğim canım nasip belki bu arada bakarsın olabilirde...
dediğin gibi Rabbim büyük elbet yüzümüzü güldürecek inanıyorum

inş canım benim inşşşş

sen neler yapıyosun bakalım iyimisin

İyiyim çok şükür. Sürekli misafir ağırlıyorm gelen giden. Bitmedi daha
Yarın bursadayım doktor a gelcem dün söküldüm malesef
Gene tekrar dan başlıcaz

başın sağ olsun canım eşinede sabırlar diliyorum aynı benim gb annemin babamın elini bayramdan bayrama öpüyorum sarılmak koklamak ne demek bilmiyorum küçükken çok sevdik seni diyo annem hani derlerya annelerin gözünde çocukları hiç büyümez annem bizi çok çabuk büyüttü 5-6 yaşıma kadar sevildiklerimlemi yetinmeliydim ömrümce bilmiyorum bbamı zaten varlıgını saymıyorum bu bayram ilşk gittimiz gece evde durdu diye bi tuhaf oldum oturdu hep beraber yemek yedik konuşmasakta evdeydi işte annemde o evde olunca iyi gittimi hepimize zehir oluyo orda kalışımız çogu zman babam ölse acaba annem bizimle ilgilenirmi diyorum ama olmaz herelde bu saatten sonra çok tuhaf sanırım babama bişey olsa öfkeme yaşayamadıkalrımıza bize yatattıkalrına ağlarım keşke çok sevdiğim için ağlasaydım diye ağlarım böyle birilerinin babası annesi öldümü hep bunu düşünüyorum biz evlatlaırmıza böyle olmayalaım inşallah çok korkuyorum sevgiiz bırakırım kızımı diye onlar gb olurum diye neyse ya iyice sulugöz oldum ani ağlama krizleri yaşıyorum eşimde gülüyo bana canın ağlamak istiyo senin diyo

(dakikam yok arayamadım canım kusuruma bakma)

canım ya sen üzme kendini ağlama bebişide üzme annesi

Üzme sen kendni ve bebişşini, inşallah bizler öyle olmayalım.... Bende kv deme ve kp me baktıkça evladımı nasıl büyütmem gerektiğini anladım, ama tuhaftır kendileri sevgi vermedikleri halde sevgi bekliyorlar, ne ekersen onu biçersin, bilemediler hala...

Sevcan basin sağolsun.hep aklimdaydin merak edip sormak istedim ama dk yoktu arayamadim.allah rahmet eylesin.

Nafiye ve mervecim Rabbim sizlere de en kisa zamanda evlat sevgisi tattirsin...

Son düzenleme:
Sevcan basin sağolsun.hep aklimdaydin merak edip sormak istedim ama dk yoktu arayamadim.allah rahmet eylesin.

Nafiye ve mervecim Rabbim sizlere de en kisa zamanda evlat sevgisi tattirsin...
saol canım Allah razı olsun...
umarım bi gün herkes o sevgiyi tadar

Semiha Ebrusen teşekkür ederim.

Günaydın nafiye ve merve,

Nasılsınız kızlar.
günaydın canım iyiyz sen nasılsın

sana günaydın yok işteeee

yaaa ne paylaştın cabuk söyle iş yerinde duyamıyorum göremiyorum catliciiimmmmmmmm

günaydın kızlarrr herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
sevcan canım benim şimdi gördüm başın sağolsun allah eşine de sabır versin insanın babası nede olsa ne kadar iyi geçinmeseler de insan kaybedince anlıyor değerini eşinin de başı sağolsun canım tekrar
ahillacım allah mesut etsin canım bir ömür boyu mutlu olun işallah
haksevercim sen nasılsın bebişin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…