Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
günaydın canım iyiyz sen nasılsın

sana günaydın yok işteeee

yaaa ne paylaştın cabuk söyle iş yerinde duyamıyorum göremiyorum catliciiimmmmmmmm

jenıfer loca loca şarkı paylaştım canım oynayak diye

teşekkürler canım şükür iyiyim sadece şişiyorum tombiş oldum onun dışında şükürler olsun bi sıkıntımız yok heycanla bebişi bekliyoruz sen nasılsın canım

iyi etmişin
amaaann şiiş be güzelim nolacak bebişimize kan can olsun ama cok asırıyada gitme

oooh maşallahh nazar değmesin canım allahım sağlıcakla biran evvel kucağına almayı nasip etsin canım

iyim ben de çok şükür yok bir yaramazlık yoğun tempoda çalışmaya devam ediyoruz işte

tünaydın canım nasılsın berra nasıl ?

karamukum merhaba canım.
biz iyiyiz sizleri sormalı.
nasıl paşaların...
ufaklık büyümüştür görmeyeli

Berram okullu oldu artık.
öğlen 12 de gidiyor akşam 7 de geliyor
çok özlüyorum kuzuyu

sağol canım düşünmen yeter aramış kadar oldun..vallah bizde bişeyler var hemde çokk..
geçen wkikide hamile tişörtü gördüm,,dedim bunu haksevere almalıyım:) amadedim ben verene kadar bu kız doğrur:)
inşallah zeynebimize alırız..
bu arada okadar ama okadar şanslısınki hiç unutma..öyle bir aileye herkez sahip olmak ister..
benimkiler yine ara bozmaya yarıyor..bende bu bayram eşimin tarafından kimseyi aramadım hepsine kzıgınım ve kırgınım..allaha havalet ettim( ahh ahh..herkezi sınavı ayrı bu dünyada.
canım benim çook teşekkür ederim inş bende çekerim o doğum acısını
inşallahhhhhh:))

canım başısınız sağ olsun allah rahmet eylesin..
kv bişey diyemiyorum bile

benim bayramımım bu bayram zehir oldu
arda evi yakmıştıya tabi herkez soruyor nasıl yaktı diye bende görümcemin aldığı beşiği yaktı demiştim..
amaninn bunlar aramış benim kocayı yok biz size bidaha gelmeyiz tövbe ettik abicim..abicim beşik benim yüzümden yanmış..
yok ben onu demişim yok bunu demişim benimkini doldurmuşlar ki hiç doldurmaya gelmez yani dolmayan adam bomba gibi geldi eve..
yok ben kardeşlerini istemniyormuşum, onun yüzünden evimiz yandı demişim..görümcem gelmeseydi ev yanmazdı demişim küçük görümceme( ayy deli ettiler beni..en çokta eşimin bana tavrı çok üzdü beni,
onu demek istemedim evde perde örtü yokki neyi yaktı diyeyim dedim eee beşik dedim ne var bunda.
yok kareşi çok üzülmüş bana çok kızmış birdaha bize gemeyeceklermiş..ben evde olmadığım zaman gelceklermiş..
ramazan bayramında olan konuyu kurban bayramında bahsediyor..
allahım deli ettiler beni..bende hiç birini aramadım eşimde benimkilere gelmedi:) kısasa kısas yapıyor..
hee birde bende 1 hafta kalmışlarya aç kalmışlar hep:)) yuh dedim ya hafız olacaksın zaten ramazanda geldiler.sahur akiam yemeği hazırlandı..ya anlamıyorum ben bunların piskolojisini resmen taktılar bana..
huzurum alt üst oldu..

Hayat merhaba canim hoşgeldin ne kadar zor aile içi huzursuzluk tahmin EDEBİLİYORUM.bayrama denk gelmesi ayri bir üzüntü yaratir insanda.ne kadar uzaklıkta olsa arada kotu olan yapiyor yine yapacagini.esin er yada geç anlayacaktır seni merak etme.yeterli çok fazla uzatmadan tatliya baglansin olay.
Bu arada ardamizin okulu hayirli olsun.nereye yazdirmis esin

Gunaydin kizlar
Bugün halilarimi yikatmaya vereceğim sonrasında bir kaç gün dip köse temizlik sürer.bayram öncesi perdelerini yikamistim sadece zebrami cikaramayip yerinden silmekle yetinmistim.
Aranizda nazil ciktigini bilen varsa soyleyebilirmi

hayat senin telin neden kapalı arkadaş bana engel mi koydun :))
telin bozuldu bir dahada açılmadı.

Görümcenlerden ziyade eşinin tavrı üzmüştür seni anlayabiliyorum arayı düzeltebildiniz mi peki kocanla (

hayırlı olsun ardanın okulu inşallah çabuk alışır. nereye verdiniz.

Komple cikarmab gerekiyor canım biz anneminkini hep yikiyoruz balkon da fircayla mis gibi oluyor mekanizmasiyla cikar ustteki plastik yeriyle birlikte kebdib takamayabilirsin esinle birlikte takin takarken zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…