günaydın canım iyiyz sen nasılsın
sana günaydın yok işteeee
yaaa ne paylaştın cabuk söyle iş yerinde duyamıyorum göremiyorum catliciiimmmmmmmm
günaydın kızlarrr herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun
sevcan canım benim şimdi gördüm başın sağolsun allah eşine de sabır versin insanın babası nede olsa ne kadar iyi geçinmeseler de insan kaybedince anlıyor değerini eşinin de başı sağolsun canım tekrar
ahillacım allah mesut etsin canım bir ömür boyu mutlu olun işallah
haksevercim sen nasılsın bebişin nasıl ?
iyi etmişinjenıfer loca loca şarkı paylaştım canım oynayak diye
teşekkürler canım şükür iyiyim sadece şişiyorum tombiş oldumonun dışında şükürler olsun bi sıkıntımız yok heycanla bebişi bekliyoruz sen nasılsın canım
jenıfer loca loca şarkı paylaştım canım oynayak diye
teşekkürler canım şükür iyiyim sadece şişiyorum tombiş oldumonun dışında şükürler olsun bi sıkıntımız yok heycanla bebişi bekliyoruz sen nasılsın canım
Tunaydinlar
tünaydın canım nasılsın berra nasıl ?
Selam kızçelerimmmmmm.. Nasılsınız?
hoşgeldin ayran
iyiyim sen nasılsın...
senin bugün doktor kontrolun vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam
iyiyim çok şükür evet canım gittim dr ye tahlil yaptı doktor tekrardan
çağırdı :)
sağol canım düşünmen yeter aramış kadar oldun..vallah bizde bişeyler var hemde çokk..selamın aleykümmmmmmmmmmmm
baya uzun zaman oldu evimin taşını topragını öpsem yeridir özlemişim
tatilleri bayramları bitirdik neler yaptım neler çok uzun çogu mudanyada geçirdim sonra 3-4günlük bi eskişehir turu yaptık eskişehire giderken inegölde mobilya çarşısını gezdik bebek odası baktık çok güzel ya böyle şeylerdüğün vardı hem ziyaret hem gezinti oldu ama çok ama çok soguktu bursamın herşeyi güzel dondum resmen bide dubleks dare merkezi ısınması tam gittimiz gün soguklar bastırdı petekelr açılana kadar açılıpta ısınana kadar koca ev ben şifayı kaptım hep karnım ardı boşaltım sistemim bozuldu eve geldim kendimi bakıma aldımda anca iyileştim görümcem çocukların bebeklik eşyalarından kızada uycak şeylerden verdi ablamda hazırladı oda vericek ablamın beşiginide alıcam yatakodasına koyucam kendimizde oda alıcaz nasip olursa görümceminde beşiğini mudanyaya götürücez malum bi ayamız orda heryere beşik kurcaz herelde bizimki rahatına düşkün olcak
bayram öncesi perşembe medikale gittik detaylı utrasyon için ahmet beyle görüştük eger medikalde yaparsak başka bi doktor bakcakmış siyah beyazmış urtrasyon ve açıklama yapmaz size bana iyi yada kötü der dedi ama muanesinde aynı ücrete renkli utrasyonla geniş vakitte daha güzel bakabiliyomuş bizde medikalde yapmadık aynı gün gece muanesine gittik ... en son aşılama için gitmiştik oraya o bacakalrını açıp oturdugun masayı görünce gözlerim doldu neler çektim dedim içimdençok şükür rabbime isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin dedim
tedaylı utrasyon çok güzeldi iyiki yaptırmamışım 2li 3lü testleri detaulıda ahmet bey herşeyi çok güzel anlattı inceledi yavrum kocaman olmuş 279gr 27cm olmuş down sendromlu çocukalrın serce parmakları ya olmazmış yada orta eklem kemiği olmazmış , burun kemiğinin ölçüsü alın geişliğinden büyük olmalıymış , çok şükür herşey normaldi gelişimi haftasının hep 1-2 hafta üsrtündeydi doktor çok güzel dedi beyni böbrekelri kaburgaları kalbi tek tek parmaklarını kemiklerini herbişeysini detaylıca inceledi şükürler olsun rabbime saglıklı bebeğimiz çok mutlu oldum
bayramımızda güzel geçti bebi,şime halası tulum almış odası için saat çerçeve almış bannesiyle bayram çorabı alırken yegenelre benim kızımada aldı daha dogmadan hayatımızda bitanem benim kayınpederim görümcemin oğullarına para verirken banada verdi ağlıcaktım ya zaten çogu zman duygulanıp başlıyorum aglamaya bu güzel günleri görcekmiydim diyorum bazen çok kaptırıyorum bazende rüyaymış gb geliyo çok şükür isteyen tüm arkadaşlarımda duamda dilimde asla unutmuyorum onlarında olucak inanıyorum şimdi evimdeyim biraz ama sonra gene gidicez sanırım mudanyaya eşimin işi orda çünkümallah razı olsun sadece evimi özlüyorum yoksa kayınvaldem pamuklara sarıcak elinden gelse annemden daha düşünceli hiçbişey yaptırmıyo yemek bile bi süpürüyorum bazen çok şükür aileme çok şanslıyım rabbim yaşlandıklarındada bize böyle güzel bakmayı nasip etsin
mervemmmmmmmmmmmm çok üzüldüm yokki dicek bişeyim duamdasın canım rabbim sabır versin
nafiyecim toparlandınmı inşallah geçicek bu günler konuştuk senle bida aramaya cesaret edemedim insan yanlız kalmak bu konuda konuşmak istemiyo sanda sabırlar versin canım mükafatı çok güzel olucak üzülme nolur
hayatım sanırım gene bi kaza geçirmişsin neyiniz var sizin anlamıyorumki nazar değiyo herelde bence aile konularını kimseye açma bi süre maddi ve manevi bütün güzelliklerini saklı tut arıcaktımda süresi dolmuş dakikalarımın arayamadım çok geçmiş olsun nazarlardan korusun rabbim
kızlarrrr sizler nasılsınız melekleriniz nasıl herkez iyidir umarım hepicinizi çok özledim
inşallahhhhhh:))canım benim çook teşekkür ederim inş bende çekerim o doğum acısını
Kızlar Günaydınnnn....
Mervecim Allah tekrardan hamile kalmanı nasip etsin.... Kucağına almayıda tabi.
Yine çok detaya giremeyeceğim.
Geçtiğimiz cuma kayınpederim vefat etti. 45 gündür yoğun bakımdaydı zaten... Öyle işte cumartesi toprağa verdik.
Hayat ne boş değil mi? sevdiğin herşeyi, herşeyi, geride bırak git! o çok sevdiği malı mülkü((
eşim çok üzgün. Helalleşemedim bile, Babamı çok üzdüm diyor.
Eşim bence çok iyi bir evlat, ama babasıyla hiç yakın olamadı annesiylede tabi, çünkü ana baba öğretmesi gerekirdi evladına sarılmayı, sarmayı, bizimkilerde o yoktu, hep bir beddua, hep bir eleştiri o nedenle o da üzdüğünü düşünüyor....
Kayınvalidemle görüşmüyordum biliyorsunuz, Eşimin yanında olmak adına, en azından bir başsağlığı dilemek adına duyar duymaz kızı bırakıp gittim, ama kayınvalidem o acısıyla bile bana iğneleme yaptı :) çok üzgünüm ama o an yanlış kişinin öldüğünü düşündüm(((
Neyse, cumadan itibaren ordaydık hep, sürekli bir gelin kaynana muhabbeti, yok işte gelinler istemezki deniyor, çok sıkıldım yaa... sürekli ortamı terkettim... Bıktım artık, insan oldunda istemedikmi? hep bir şeyler mani oluyor işte, bizi Allah illaki bir araya getirecek, tut şu çeneni değil mi?
Baharcım senle konuştukya cuma günü 1 saat sonra haberi geldi işte kayınpederimin. Sende özellikle onu sormuştunAllah razı olsun...
Yinede iyi biriydi, son zamanlarında ölüm gelmişti aklına durgunlaşmıştı. İnsanın ölümüyle amelinin ilgisi yokmuş ama ben iyi düşünmek istiyorum, tam cuma namazı sırasında vefat etmiş, 13:10 gibi. Mekanı cennet olsun.
Ahillam da evlendi Allah mutluluk versin, ona da sabır versin,Kınana gelmeyi iyiden iyiye planlamıştım, ama kısmet değilmiş işte.
Gunaydin kizlar
Bugün halilarimi yikatmaya vereceğim sonrasında bir kaç gün dip köse temizlik sürer.bayram öncesi perdelerini yikamistim sadece zebrami cikaramayip yerinden silmekle yetinmistim.
Aranizda nazil ciktigini bilen varsa soyleyebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?