Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
semihacım malesef bende bilmiyorum nasıl çıkarıldığını zebram olmadığından... stor gibi değilmidir oda.

Komple cikarmab gerekiyor canım biz anneminkini hep yikiyoruz balkon da fircayla mis gibi oluyor mekanizmasiyla cikar ustteki plastik yeriyle birlikte kebdib takamayabilirsin esinle birlikte takin takarken zor oluyor

STOR gibi değil bu ya.yada ben beceremedim. Mekanizmaya cikariyorum tulun bir ucu altta kaliyor cozemedim.

Ohh hanımlar kaynatmısınız :) valla zebra perdem yok kı yardım edeyım canım ben storları bıle zor cıkarmıştımm hiç anlamıyorumm

haytcim sana birturlu ulasamadim telin kapaliydi attigim mslarda gonderilemedi diye gitmedi numaranimi degistirdin naptin yaa...facedede yoksun dondurdunmu hesabini merak ettim...numarani degistirdiysen ozelden ativer canim...
bayramda yasadikgin olumsuzluklara gelince
hayatcim sen artik takmiycam gorumcelerin tavirlarini diyodun yine takmisin tabii busefer kocanin tavir almasi kotu olmus ...besigi yakmis demenle onlarin verdigi tepki tamamen alakasiz olmus bunlarin yaptigi okuz altinda bugza aramaktan baska bisi degil ....sahsen ben evinde kalip misafirperverligini goren biriyim ve kendimi kendi evimdeymis gibi hissettiren nadir kisilerdensin oyuzden evinde ac kaldik demeleri tam kuyruklu yalan bukadar nankorluk olmaz yaa,esinede kizdim kac yillik karisini tanimiyomuda onlara inanip doldurusa geliyo ...demekki ne yapsan yaranamiycaksin oyuzden mesafeli olmaya devam et kendinide uzme ....kiskanildigin surecede yaranamiycaksin...

sevcancim basin sagolsun mekani cennet olsun canim bugun gordum yoksa arardim seni haberim yoktu..esine destek olma zamani senin motive etmenle biraz olsun kendine gelir ins cok zor ...baba sonucta kolay degil...kv.yaptiklarina artik bende diycek soz bulamiyorum o bakislardan hersey beklenir bence allah yardimcin olsun kv konusnda...

aynen bende ayfere engelmi koydun diycektim sen demisin

kizlar bende bayramda memleketteydim dugun vardi kaynimin onu yaptik yeni elti girdi aileye oldukmu 4 elti vay halimize allahtan birbirimize uzagiz dordumuzde...iki gun oldu bursaya doneli dondugum aksami kizimda bende hastalandik bogaz sisti cok fenayim hicbir is yapamiyorum cocuklara zor bakiyorum doktor igne verdi onlari yaptiriyoz bakalim gurbetin en zor yani hastalaninca ailenin bakmaya yardima gelememesi olsa gerek cok zor simdi annem gelir cocugada banada evede bakardi ama yapicak bisi yok...

ahillada evlenmis fotolarini gordum cok guzel gelin olmusun simdi balayi zamani ohhh miss ...allah bir yastikta kocatsin canim.....neyse ben kactim biraz iyilesiyim katilirim muhabbete ins.....

her güzelin bi huyu var işte canım hiç bişey dört dörtlük değil dışardan bakınca adama bak kayınvaldesine ev alıyo dersin ama sana kısas yapmak için bayramını kutlamaz off off dört dörtlük bi hayat yok canım valla hepimiz birbirimize bakıp ibret elalım nabalım kader diyip oturcaz aşa taktıkça insan deli olur ver bida kafa haplarını otur aşa gerizekalı dış kapının dış mandalları şöle karı koca arasını bozmaya çalışanlarada iffet oluyorum adam 40ına gelmiş boşandırıp koynuna alcakalr herelde sinirlerrrrrrrrr neyse boşver takmamaya çalış gaza gelen kocanıda takma her güzlein bi huyu var işte püff umursama kendi kendilerine yanıp sönsünler

eşimde bugün ani kararla ardayı okula yazdırdı:))

ağlamıyomu nereye yazdırdınız:26:benim görümceminki gitmiyo 4 yaşında bikaçgün denediler ağlamıyomuş böğürüyomuşta geceleri hıçkırıyomuş felan filan bu sene ipleri eline verdiler geri alarak seneye gene ağlıcak diyorum ama gel bizde kal sen götür diyolar

STOR gibi değil bu ya.yada ben beceremedim. Mekanizmaya cikariyorum tulun bir ucu altta kaliyor cozemedim.

benim mutfagımda stor güneşlik katlamalı perdesi var perdesi makinada yıkanıyo demirlerini çıkarıp yıkıyortum ama storu çok gıcık bide mutfak olunca ocagın o taraf yaglandı neyle yıkadıysam cıkmadı kurutemizlemeye vericem kayınvaldemin evi zebra perde heryeri alalı 1 seneyi geçti o hep üstündeyken loclu suyla siliyo

vatan anaokulu canım hemen bizim üstümüzde..yeni evimizinde caddesinde oluyor..
canım benim telim neden kapalı söyleyim:)eşim bana eski telefonumdan almadı başka almak istedi,bende onu istemedim eskisinden al dedim ozaman beklersin dedi bende bekliyorum hala:))))
vatana verdi canım dün aldı ardayı gitti:) dur dedim ya önce okulla konuş dolu çünkü almazlar dedim..bir aradı arda okulda diye:)
torpil bulumş hemen verdi çocuğu..

evet sinirler hemde çokkk
hafız ama iftira atmaktan korkmuyır..

sağol yinusem o sizin güzelliğiniz anlayışınız kimi senin gibi ne güzel misafirperversin der..
kimide aç kaldık der

okula eşim ardayla gitti ardından ağlamış yarım saat kadar,,
sonra öğretmeni demiş burası çocuklara özel okul babalar anneler giremez demiş:)
hımm demiş benimkide susmuş..
bir dahada ağlamamış,,Talha 1 hafta ağlayarak gitmişti..
ardanın maşallahı var..
ben yarın okula gireyim dedim listedeki spiarişleri vermek için..hayır anne orası anne okulu değil giremezsin dedi:))
1 saattirde resim yapıyor abisiyle masada,öğretmeni ödev vermiş güya yumurta yapıyor:))
bu arada sevcancım sizden ne istediler??
ya bu okul biraz fazla abartmış 180 tuttu aldıklarımız..
tuvalet kapığıdı sıvı sabun vs hepsinde marka belirtilmiş.birde 2,5 kilo sıvı sabun:)en çok sıvı sabuna şaşırdım:)
ilerleyen zamanlarda görecez bakalım nasıl gidecek:)
birde şarkı öğrenmeye başlamış daha ilk günden yarım yamalakta olsa söylemey garet ediyor söylyemsede..

YİNUSE canım fceye gelince benim hesabımda saçma sapan paylaşımlar olmaya başladı.ben silsemde silene kadar görüyor millet:)
bende dondurdum şimdilik..

Yinuse geçmiş olsun size.gurbetlik gerçekten zor ya.haklisin.
Bu arada yeni eltiniz hayirli olsun allah geçim versin.

Canim benimde zebram mutfakta.akilli ben koca sene hic silmedim.gecen ay 3 defa loclu suyla sildim bende gorenler piril piril olmuş cesede benim içime dönmedi.

Tekrardan hayirli olsun okulunuz.
Ne güzel olmuştur senin için
Supriz bir şekilde okula başlaması
Hemde hic aglamadan okula alismasi.

Bu arada listenize çok tutmuş gerçekten
Bende gecen sene hep markali almistim ama 100 civari tutmuştu

Sen kopmuşsun hayattan tatlım yaa... çok acil kocanla aranı düzeltmeye bak ( telefonsuz hayatta çok yarım bence ( kaç kez aradım seni ulaşamadım bir türlü

canım evet benim aldıklarımda o kadar tuttu kısmen. temizlik + kırtasiye. Hayırlı uğurlu olsun tekrardan, hem evine de çok yakın sevindim canım. Orası da iyi bir okul, bizim okulda onun formatındaymış. Öğlenci mi? işe başlıcakmısın?

Eşine ne oluyor acaba Ayfer asla vermem küçük müçük derken, özele vereceğim derken (( aniden böyle, Havası sana değildir umarım arkadaşım.
bu arada sıvı sabunu bize de evet 2,5 litre aldırdılar, bizdede herşeyde marka vardı, Markalara uyduk, diğer velilerin getirdiği malzemelere bakmıştım onlarda hep uymuşlardı markalara.

Özledim yaaaa görüşsekya, ((( bu hafta sonu bana kaynanamlar gelecek +2 teyze + eltim ve kocası belki bizde kalırlar Hemde 2 çocukluyum cumartesi pazar eşimin teyzesinin kızı bende kalacak annesi çalışıyor, ayrıca salıda bende olacak (( Bazen yattığım yeri bilemiyorum vallahi yaaa hele şimdi her akşam tebareke burdan koştur git orda onları geçir et ((( evimide özledim...

Bu arada kızlar. malumunuz kaynanam annemlerle görüşmüyordu annemler ablamlar yengemler vs. toplandılar tebarekeye geldiler işte 2. günü falan. neyse annemede üzülüyorum yaaa ara düzelsin istiyor, o sebeple kaynanama dünür dünür, kızdım anneme anne ağır ol, o bize neler yaptı ne oluyorsun dedim. neyse geldiler gittiler işte. BU ARADA BEN KV DEMLE MESAFELİYİM....
Annemler dedilerki 7. günüde geliriz mevlüde bende, dedim davet etmezse gelmeyin, ayrıca edeceğinizie hiç sanmıyorum, bayramda seyranda bekleme hiç kaynanamı canım annem, (umutlanmasını istemiyorum onların asla) çünkü dedim mevlüt akşam olmayacak gündüz yapacakmış.

Eşimede pazartesi günü dedimki eğer annen hala bizimkilerle görüşmeyi düşünmüyorsa, bayramda seyranda gitmek bu kadar zor değil, benden de gelinlik beklemeyecek, eski sevcan yok, mevlüte çağırmassa cuma günü, mevlüt sonrası, eski hayatıma dönerim, zaten alıştım görüşmemeye annenle, tabi evimede gelemez, hangi yüzle gelecek geldiğinde annemlerle karşılaşacak dedim.... Bilmiyorum kızlar eşim mi söyledi kvdeme artık, dün akşam kızım annenlerde gelsinler cuma günü hepsine söyle dedi. Şaşırdım! tamam dedim....
hem ailemle de görüşülürse üzerimde at koşturamaz, beni sahipsiz sanamaz....

Birde diyorki şevvalle, İpeke(ablamın kızı) ev terliği alıcam, çarşıya gidelim bir gün, şevvalli bana bırak dedi. (şevval sürekli bana terlik aldınmı? ipeğede al diyormuş)
Terlikte bir tek çarşıda satılıyordu zaten, Bende hiç gerek yok, düşünmeniz yeter dedim. (içimdende nasılsa sen bizi doyuramazsın dedim, bana öyle demişti son tartışmamızda, vs vs.çok şey almışya, evimde yiyecek ekmeğim yoktu, benimle dalga geçmişti)

Davet etmesine çok sevindim bizimkileri, Allah dualarımı kabul edecek sanırım, Çok şükürler olsun Rabbime. Çok değilya bayramda gitsin, hastalıkta gitsin ne var....

Son düzenleme:
Yinusecim çok geçmiş olsun, bir an evvel iyi olun kızınla sende.
Yeni eltin hayırlı olsun.

Bayram mesajını aldığımda kaynanamlardan evime gelmiştim param yoktu içinde. çağrı attım sana belki ararsın, dertleşiriz diye ama sanırım sende mesajını aldığımdan çağrı attım sandın :) Başsağlığın için teşekkür ederim.

Canim benimde zebram mutfakta.akilli ben koca sene hic silmedim.gecen ay 3 defa loclu suyla sildim bende gorenler piril piril olmuş cesede benim içime dönmedi.

canım mutfakta o tür perdeler olmuyo yani ocagın yalkınsa hiç olmuyo ben şuan perdeyi çıkarttım desenli buzlu cam gb yapıştırılan şeyler varya cama onalrdan yapıştırdım hem güneş engellenmiyo hemde çok güzel oldu perdesiz oh çok rahar benim perdem ocagıma çok yakın eski tül tipi vardı evlendigimde bende yağlanıyo diye dedim sade stor alayım stor almaya gittim perdeci eşimin arkadaşı nabtyı etti stor perde hatta çekmeli perdesi boncuklu simli felan sanarsın misafir odası perdesi pişman oldum sonra storu kuru temizlemeye vericem çıkarttım duruyo tülünüde yıkadım koydum cam boş öyle buzlu çok güzel oldu teee mevlitte takarım

aynen canım özele vericem diyordu şimdi abisi devlette olunca ardyı özele vermek mantıksız gelmiş:))
gerçi Talha anaokulunda 3 sene özeldeydi ama daha iyi oldu okul çok güzl bugün gittim..
yalnız bugün çok ağladı annecim bırakma diye..neyse alışacak dedi öğretmeni..
eşime gelince çok inat bu konuda,barıştık canım ama benim çenem durmuyorki,
neden öyle dediler neden benim hakkımda konuşmasına müsaade ettin dedim dedimde dedim..
eşimde artık onlardan bahsetme üzülüyoruz dedi..bende dedim artık onlar benim için yok,
hee bana gelirlerse gelsinler ama ben evden çıkarım dedim:)
eşimde tamam görüşme dedi..asla görüşmeyecem, abisiyle evli olduğum için beni asla çekemiyorlar haspalarım(
seninde çok tutmuş canım ya 200..
bu arada işe başlamadım,arada uğrarım belki,
birde benim koca ev sahibine demişki 2 sene önce yani biz ev aldığımzda,,
biz 2013 ekim gibi evden çıkıcaz demiş..sözleşmede 2014 ocak yazsada benim koca inşşat sahibine inanmış..
neyse ev sahibide dediki ben kasım ayına kiracı buldum:)))
eşime dedim al işte bak ne oldu...
neyse o eve gidecek eşyalar asilkentte gitmeye başladı..ama biz daha oturamıyoruz mutfak dolapları yapılıyor..yerlere granitler gelmiş bu hafta başlancak yani nerden baksanız 1 ayı bulur..
alt katımızda oturmaya başlamışlar bile:)
kasımı oyalamaya başladı eşim..kasımıda verelim kirasını dedi..ne olacak bilmiyorum:)

bende yeni evimin mutfağını hep stor zebra istiyordum vazgeçsemmi:))
aman ne dertmiş temizlemesi..

canım ocagına yakın değilse zebranın kullanışı çok iyi yani üst üstte perdelerdense evi ferah tutuyo ama ocagına yakınsa alma derim yani ocaga yakın olan camlara hiçbişe takılmasa iyi buzlu cam yaptır yada camlar takılmışsa buzlu cam yapıştırmaları var hemde çeşitli desenlerde felan gayette şık güzel duruyo öylede düşünebilirsin

istersen benim yaptığım mutfagın fotosunu çeker koyarım buzlu cam yaptım

Canım eşine onların muhabbetini yapıp onları daha da sevindirme, erkekler için varsa yoksa anaları kızkardeşleri bilmezmisin... seninkinin anası çıktı devreden diğerleri çıkamadı maalesef...
eee hakkaten ne olacak şimdi (( apartopar taşınmayın bari o hatayı ben yaptım siz yapmayın bütün pisliğin içine girdik biz sonra sürekli temizlik yaptım ((
bu arada bir şevvalin okulunda bir kızın anneside sizin asil kente taşınacakmış, meryem adı. arkadaş olduk onunlada. Yer sahiplerindenmiş babası. Millette ne babalar var dedim :)) ama aynı blokta değilsiniz sanırım, h mi g mi ne demişti :)
Ayyy yeni ev yeni eşyalar çok güzel :)) Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin sizlere.

Ardada okula alışır canım naz yapmıştır anasına :) maşallah iyi alıştı oda :)

Son düzenleme:

Yok canim ocagim yakin değil.perdesiz cam bana çok bos gelir sanki ama bursa balkon kapisina yaptirani çok gördüm.

Yok yok canim sakin vazgeçme.

canım buzlu cam yapmamız imkansız,,inşaat sahibi değişiklik yaparsanız evin içinde yapın camlarda kapılarda yapmayın dıştan ayrı gözükmesin demişti..ama benim camın önünde lavoba olacak..yani ocağa uzak..
hadi ya tesadüfe bak iyi ozaman bana gelince meryemede uğrarsın:)
vallah canım bilmiyorum ne olacak..he birde şimdi okuldan geldi gözünü yolmuşlar:)
öğretmende kızmış arkadaşına..ilk günden yoldurdu kendini:)ama sonra bende kafasına patlattım diyor, hiç şaşırmadım:)
Yok canim ocagim yakin değil.perdesiz cam bana çok bos gelir sanki ama bursa balkon kapisina yaptirani çok gördüm.

Yok yok canim sakin vazgeçme.

tamam vazgeçmiyecem:)

hadi yaaa yolmuşlar mı? olacak canım malesef böyle şeyler (( bak oda kendini savunmuş her zamanki gibi :)

Arda bile yoldurduysa şevvale kimbilir neler yapıyolardır diye düşündüm

bu arada özgenin dediği buzlu cam, yapı marketlerde satılan bantlı jelatin tarzı bir şey, gerçekten orjinal ve şık duruyor. :)
Sahi kız bizim evin oradan geçmedin mi hiç :) balkonu kapattık gördün mü?
bide balkona köşe yaptık kocamla, çekyatların üstünü kapladık.

Son düzenleme:

Arda ya bak sen maşallah bende hic sasirmadim savunmaya geçmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…