hadi yaaa yolmuşlar mı? olacak canım malesef böyle şeyler(( bak oda kendini savunmuş her zamanki gibi :)
Arda bile yoldurduysa şevvale kimbilir neler yapıyolardır diye düşündüm
bu arada özgenin dediği buzlu cam, yapı marketlerde satılan bantlı jelatin tarzı bir şey, gerçekten orjinal ve şık duruyor. :)
Sahi kız bizim evin oradan geçmedin mi hiç :) balkonu kapattık gördün mü?
bide balkona köşe yaptık kocamla, çekyatların üstünü kapladık.
Güle güle kullanin kosenizide caminizida
Saol canım benim darısı sizin başınıza :)
İnsallahBizim bu senede gecer
İyi akşamlar canım öptüm sizi.
canım buzlu cam yapmamız imkansız,,inşaat sahibi değişiklik yaparsanız evin içinde yapın camlarda kapılarda yapmayın dıştan ayrı gözükmesin demişti..ama benim camın önünde lavoba olacak..yani ocağa uzak..
)
oo iyi yapmışsın canım tam bir oda oldu şimdi ohh mis:)hadi yaaa yolmuşlar mı? olacak canım malesef böyle şeyler(( bak oda kendini savunmuş her zamanki gibi :)
Arda bile yoldurduysa şevvale kimbilir neler yapıyolardır diye düşündüm
bu arada özgenin dediği buzlu cam, yapı marketlerde satılan bantlı jelatin tarzı bir şey, gerçekten orjinal ve şık duruyor. :)
Sahi kız bizim evin oradan geçmedin mi hiç :) balkonu kapattık gördün mü?
bide balkona köşe yaptık kocamla, çekyatların üstünü kapladık.
canım o buzlu cam gb dışardan belli olan bişi değil :) içerden yapıştırıyosun nasıl anlatsam bilemedim
naber dedik yavyum sesimi duymuyor musun?evet ayarlayalım.haftaya cumartesiSelam kızçelerim herkese iyi hafta sonugeçirmesi ni dilerim. Kızçelerim bi bulusma ayarlasak iyi olacak aslında hepinizi merak ediyorum
bildiğiniz üzere uzun zamandır yoktum.
okulların açılmasıyla birlikte bayrama kadar çok yoğun bi dönem geçirdik.ben önce okula boş kalan saatlerde de dükkana gittim.
ne yazık ki hala eleman sıkıntımız var.
arife gününden sonra bayramın 2. gününe kadar düğün hazırlıklarıyla uğraştık.gelen giden falan filan...
çeyiz meyiz yerleştiremedik çünkü ev aldık ama kesin değildi,niyetine girdik kredi başvurusunda bulunduk.eksper gelmeden de içine giremediğimiz için,zaten zaman sorunumuz var iki kez taşınma olmasın diyerekten kiraladığımız eve de eşyaları tam anlamıyla yerleştiremedik.öyle saçma sapan bi şey oldu.derken 4 ev var ama içinde tam anlamıyla her şeyi bizim olanı yok durumuna geldik.kına arifesi kendimizle dalga geçtik;zenginlik başa bela 4 evimiz var kalacak yerimiz yok diye.
neyse,derken kına günü geldi.salon doluydu,taaaa yurtdışından akrabalarım urfadan mardinden arkadaşlarım geldi.kaçaklar hiç biriniz yoktunuzgözüm çok aradı.ne yalan söyliyim,sevcanla hayat kesin gelir diyordum ama ( neyse...oynadık oynadık oynadık...salondan eve geçtik,evde de oynadık epey.yemek yendi.tiyatro oynandı.çok eğlendik.
düğünde de salon ne yazık ki boş kaldıeşim çok üzüldü.arkadaşlarının çoğu günü karıştırmış,pazar sanmış şantör çalıyor,oğlan tarafından oynamaya çıkan yok.eşimin morali yerde...şantöre dedim,kasap havası çal erkekleri çağır sonra hepsini dışarı çıkart bayanlar oynasın.emin misin abla dedi şantör.heeee dedim.erkekler dışarı çıkınca bizim misafirlerimiz oynamaya başladı.garibimin ne destekçisi var ne bişi anca ara bozmaya çalışsın gerizekalılar.düğünü de bizimkiler coşturdu.
sonra annesinin kaldığı eve geldik,evi boşaltıp gittiler.bir haftadır başbaşayız ama pazartesi anası gelecek
eksper geldi kredimiz onaylandı ama pazartesi alabileceğiz o yüzden hala eve yerleşemiyoruzişte böyle benden.
evlilik nasılmış bebekhayırlı mutlu kaynanasız uzun huzurlu coluklu cocuklu bi yuvan olsun allahtan ümit kesilmez kaynanan için töbe töbe ecelini beklemeden gitsin köyde otursun insan gb ev ev üstüne omaz sinir oluyorum şöyle yaratıklara
sevcancım başınız sağ olsun geçmişi okudum birazcık.ya nasıl bir insan bu kadın,çocuklarının babası onca yıllık hayat arkadaşın gitmiş gelin mi düşünülür.hey Allah'ım ya,sen hidayetten ayırma,deli kullarına akıl fikir vicdansızlara vicdan merhamet ver.küfrederdim ama öğretilmedi,edemiyorum :)
yinusecim yeni eltin hayırlı uğurlu olsun.ilk izlenimin nedir,anlaşabilecek misiniz?valla benim bi tane eltim var,içlerinde en sevdiğim o.ne karışır ne eder.yardım istesem gelir,bi eksikliğimi görse tatlı dille kendinden örnek verir uyarma yol gösterme amaçlı.hiç iğneleme yapmaz.kimseye yalakalığı da amanı da yok.bayılıyorum ona :)) darısı başına yavyum :)
hayatcım boş ver görümcelerini.bak görümcemden ne öğrendim: GÖRÜMCE GÖZ YAŞI GÖRDÜĞÜN YERDE BAS TAŞI :d bunu bana kendisi söyledi.bassam mı taşları???eşine gelince,gaza gelmeyen adam o hale geldiyse sen düüşün timsah göz yaşlarını...ardanın okulu da hayırlı olsun.
dilekcim en kısa zamanda yeni işini bulursun inşallah.
semihacım berra bahsettiğimiz okulda mı?
karamuk hani gelecektin kızheveslendirin sonra da gelmeyin.puuuuuuu size...
ayşecim yoksun meydanda iyi misin?
mervecim herkese girin girin demişsin.biz geldik sen yoksun.hayırdır???
nafiye ve merve,bizim de bebücüklerimiz olacaksabredelim e mi güzeller.
pınaaaaaaar mersine benden de selam söyleyeydin.sahilini özledim.portakal bahçelerini...of off...en kısa zamanda eşimle gezmelere başlayıp nehiri görmek istiyorum :)) bu arada sen yeni evine yerleşebildin mi tamamen?
ve adını sayamadığım diğerleri,sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakim???
valla çok değişik bişimiş :)) annesigil olmayınca eşim de çok farklıymış.hiç nişanlımdan eser yok bir haftadır.nerde o kütük nerde bu romantik :) acaba berber traşını yaparken tüüüüüüm kütüklüğünü kesti mi
kaynanaya da dicek laf bulamıyorum.ama taktik aldım teyzemden.şimdilik işe çok yarıyor
sen nasılsın hatunum,zeynep nasıl?
İyiyim yavyummm :) çalışıyoruz senden nbr? Kusura bakma görmedim üşütmüşümgözlerim yaşlı idi görmedimslmssssssss ben geldim :)
ayran naber?
kız yolarım saçını başınıdiğerleri ben olyorum sanırım alınganım hamileyim potansiyel sulu gözüm hühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aman cicim günleri cnaum aynı kütük geri geliyo sonra inşallah gelmezde gelirsede şaşırma yani
zeynepte iyi nabsın geçen gece gördük kızımı tocaman olmuş teysesi 679 grdı 800 gr olmuştur herelde ele avuca gelcek artık
iyi dileklerin için tşk ederim canım benim.evet biraz zamana ve sabıra ve sınavı geçmeye ihtiyacımız varcanım Allah mutlu mest etsin.hayırlı geçim versin inşallah...
ben inanıyorum canım olucak elbet ama sadece zamna
yaf sen de bi iyi olamadın heİyiyim yavyummm :) çalışıyoruz senden nbr? Kusura bakma görmedim üşütmüşümgözlerim yaşlı idi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?