deli kız hasta hasta nereye gidiyorsun.yatıp evinde dinlenseneAhillacım bende istemiyorum hasta olmak zeytin başladı yardıma gittim
Kavınvalideme dip topladık 2 gün dün kabak kestik yarın gene zeytin e gidincem luk yaymaya
havada soğuk kapıyoruz hastalığı hemen. Üşütmüşüm
kız yolarım saçını başınıderya var,cutemom var,pofuduk var...
oyyyyyyy annesi kıyamam sana :) nasıl bir özlemdir ki rabbim gram gram saydırıyorsun :)
amin kuzucuk amin :)çok büyük özlem canım her an şükrünü unutturmayan hasretini çektiğin bi özlem hele sen rüyalarımı gör 4d yi geçtik 7d gb mubarek resmen dogurup emzirip uyutup mama yediriyorum rüyalarımda 6 ayloık felan oldu çocuk dogmadan çocuk büyütme pisikolojisine girdim rabbim herkezin yardımcısı olsun bu derttede başka dertlerlede çekemicemiz dert vermesin
sağolasın kuzucum.sanırım senin iş yerinde işler pek bi yoğun.geçmişe de göz attım uzun zamandır yoksun.Ahillam Gelmiş, hoş gelmiş :) nasılsın canım. İnşallah evlilik hayatın hep böyle güzel geçer, kayganayı takma, idare et, sen bu yola çıktın artık, kendi annen gibi gör, o şimdilik kötülük etse de sen hep iyilikle yaklaş bir süre sonra pes edecektir eminim, (yani umarım benimki gibi çıkmaz :))) Allah sabırlar versin canım sana kolaylıklar diliyorum Allahtan.
sağolasın kuzucum.sanırım senin iş yerinde işler pek bi yoğun.geçmişe de göz attım uzun zamandır yoksun.
kayınpederin için de başın sağolsun ama seninki de nasıl bir kadın yaaaaa...
ne var ne yok bakalım?şevval hatunun keyfi yerinde mi okulunda?
canım bir tek gelin ya da bir tek kaynana iyi olsa geçinmeye anlaşmaya yetmiyor ki...her iki tarafın da iyi ya da anlaşmaya niyetli olması lazım.bir taraf anlaşmak istemeyince olmuyor işte...evet canım yoğum kalite belgesi çalışmalarımız var.
Teşekkür ediyorumkurtuldumu desem bilemiyorum.
Kayınvalidem öyle biri işte...
Eltimler dün gittiler evlerine, doğuda görevleri başladı. Akrabalar vardı kaynanamda onlarda gittiler dün, vakit geçirdi öyle böyle ama şimdi yanlız kaldı işte( bomboştur evi 1,5 aydır öyleydi ama içinde umut vardır iyileşecek dönecek, her gün hastaneye gidiyordur, zordur yaa eminim yinede üzüldüm ((( cumartesi bende yemekteydiler işte yedik içtik, buruktu kaynanam yanlız kalacağı için.
cumada 7. sini yaptık kayınpederimin, gündüz oldu işten izin aldım gittim. her kes beni pek bi beğenmiş, kimseye bir şey belli etmemişim falan, aramızın açık olduğunu, hatta eltimin annesi falan sevcan çok iyi biri neden anlaşmıyorlarki falan demişler.
Şevval de gidiyor geliyor okula canım ne olsun.
canım bir tek gelin ya da bir tek kaynana iyi olsa geçinmeye anlaşmaya yetmiyor ki...her iki tarafın da iyi ya da anlaşmaya niyetli olması lazım.bir taraf anlaşmak istemeyince olmuyor işte...
ben son dönemlerde okul nedeniyle pek giremedim.ama neler oldu neler...görümcemin kızıyla tartıştık diye salak kaynanam ben düğüne gelmicem dedi.annem de gelmezsen gelme benim değil senin oğlunun düğünü,ha torununla gelinin tartıştı diye düğüne gelmiceksen evlerinde de kalmayı bekleme dedi.düşünebiliyor musun?ben ikimizin kaynanasından da umudu kestim.
ama şimdi seninkinin bir kolu bir kanadı kırık...düzelebilir belki...belki sıcaklık hissederse...
şevval alışabildi mi okula?ağlıyor mu?yoksa gelip öğrendiklerini anlatıyor mu???
yarın yazın evlenen bi arkadaşımıza oturmaya gidicez bakalım emekte oturuyo kreşten öğretmen arkadaşım bakalım bulabilcemmi evini 31 a dan nefret ediyorum ama mcbur onla gidicem oturabilirsem iyidir lütfen hamiellere yer verelimkarnımda çok belli olmuyo herelde ya yastık felan mı koysam acaba
haksever selamlar geçmiş yazılarınızı okudum ve Hakan Kılıçarslana gideceğinizi söylemişsiniz. Gittiniz mi acaba. Nasıl bir doktor. Tşk.
annem başlarda sesini çıkarmıyordu ama yeğeni saçmalamıştı.neden tartıştığımızı bildiği için ezdirmedi.ben iki yıldır nişanlımın yanında çalışırken zorunlu ihtiyaçlarım haricinde hiç para almadım ondan,maaş almadım yani.eşim salonu 2300e tuttuk demiş.geçenlerde aynı salonda bi tanıdıklarının daha düğünü oldu.o 1500e tutmuş.annesi de neden siz pahalıya tuttunuz deyince bizim saf da bizimki iki gece demiş.bu sırada yeğeni de yanlarında.nasıl olduysa dükkana geldi.ben de yardıma gelmiştim.o arada tartışma çıkarmayı başardı sağolsun.neymiş,her şeyi dayısı ödüyormuş bana da aileme de dayısı bakıyormuş.bunu söyleyen kişi babasının yanında çalışıyor ve çatır çatır maaşını alıyor.ben de açtım ağzımı yumdum gözümü :S evde de anneme anlatmıştım durumu.yaa işte hep bu tehtidler yüzünden kendilerini mahvediyorlar zaten, daha dur edecek tehtid kalmayınca analık hakkımı helal etmem diyecek.annende ezdirmemiş seni :) helal olsun.
ben 2 günlük evliyken kaynanam bana terslendiğinde, anne ben cahilim yeni evliyim bana sen öğret nasıl olmam gerektiğini ama bana emir verme yol göster, kendi evladın bil demiştim... insan neyse odur işte, yinede hiç kar etmemişti.
Çok şükür Şevvalin ağlaması yok, hatta hiç ağlama başladığından beri. Maşallah....
kız var yaaaaaaa ne fenasın sen :)yarın yazın evlenen bi arkadaşımıza oturmaya gidicez bakalım emekte oturuyo kreşten öğretmen arkadaşım bakalım bulabilcemmi evini 31 a dan nefret ediyorum ama mcbur onla gidicem oturabilirsem iyidir lütfen hamiellere yer verelimkarnımda çok belli olmuyo herelde ya yastık felan mı koysam acaba
kız ben örcem yeleği kızına ama tığla değil de şişle olsa olmaz mı?şişle daha güzel örnekler var :) ben biliyorum öğretirim de ama uzakız kiEki Görüntüle 841963benden bahsediyo
kızlar kızıma patik ördüm vidyolardan öğrenip nası omuşş
Eki Görüntüle 841966 Eki Görüntüle 841967 tığla battaniye yelek bilen varsa öğüretseya bana vidyo bulamadım ya resimli anlatımalr var ama bazı yerlerini anlayamıyorum vidyo olsa iyidi
bunu ablamın küçük kızına ördüm
Eki Görüntüle 841968 Eki Görüntüle 841969
bunuda görümcemin küçük oğluna ördüm
Eki Görüntüle 841971 Eki Görüntüle 841972
büyük yegenlerede örcem inşallah
kız var yaaaaaaa ne fenasın sen :)
kız ben örcem yeleği kızına ama tığla değil de şişle olsa olmaz mı?şişle daha güzel örnekler var :) ben biliyorum öğretirim de ama uzakız ki(
bi de kuzucuk benim kızıma da istiyorum ilk patikten bi tane de kendimesende de ne marifetler varmış he...mantı da açarsın şimdi sen.ya da onu boş ver yumurta kırabiliyor musun tavaya???
yeni geln kokuyor sayfa:) canım en güzel günleriniz bu günleriniz, güzel huzurlu mutlu geçirin inşallah..bildiğiniz üzere uzun zamandır yoktum.
okulların açılmasıyla birlikte bayrama kadar çok yoğun bi dönem geçirdik.ben önce okula boş kalan saatlerde de dükkana gittim.
ne yazık ki hala eleman sıkıntımız var.
arife gününden sonra bayramın 2. gününe kadar düğün hazırlıklarıyla uğraştık.gelen giden falan filan...
çeyiz meyiz yerleştiremedik çünkü ev aldık ama kesin değildi,niyetine girdik kredi başvurusunda bulunduk.eksper gelmeden de içine giremediğimiz için,zaten zaman sorunumuz var iki kez taşınma olmasın diyerekten kiraladığımız eve de eşyaları tam anlamıyla yerleştiremedik.öyle saçma sapan bi şey oldu.derken 4 ev var ama içinde tam anlamıyla her şeyi bizim olanı yok durumuna geldik.kına arifesi kendimizle dalga geçtik;zenginlik başa bela 4 evimiz var kalacak yerimiz yok diye.
neyse,derken kına günü geldi.salon doluydu,taaaa yurtdışından akrabalarım urfadan mardinden arkadaşlarım geldi.kaçaklar hiç biriniz yoktunuzgözüm çok aradı.ne yalan söyliyim,sevcanla hayat kesin gelir diyordum ama ( neyse...oynadık oynadık oynadık...salondan eve geçtik,evde de oynadık epey.yemek yendi.tiyatro oynandı.çok eğlendik.
düğünde de salon ne yazık ki boş kaldıeşim çok üzüldü.arkadaşlarının çoğu günü karıştırmış,pazar sanmış şantör çalıyor,oğlan tarafından oynamaya çıkan yok.eşimin morali yerde...şantöre dedim,kasap havası çal erkekleri çağır sonra hepsini dışarı çıkart bayanlar oynasın.emin misin abla dedi şantör.heeee dedim.erkekler dışarı çıkınca bizim misafirlerimiz oynamaya başladı.garibimin ne destekçisi var ne bişi anca ara bozmaya çalışsın gerizekalılar.düğünü de bizimkiler coşturdu.
sonra annesinin kaldığı eve geldik,evi boşaltıp gittiler.bir haftadır başbaşayız ama pazartesi anası gelecek
eksper geldi kredimiz onaylandı ama pazartesi alabileceğiz o yüzden hala eve yerleşemiyoruzişte böyle benden.
görümce görmeyim seni ölünce:))bu daha güzel:)bende eltiden yana şanslıyım senin gibi.. maşallah dağlara taşlara:)sevcancım başınız sağ olsun geçmişi okudum birazcık.ya nasıl bir insan bu kadın,çocuklarının babası onca yıllık hayat arkadaşın gitmiş gelin mi düşünülür.hey Allah'ım ya,sen hidayetten ayırma,deli kullarına akıl fikir vicdansızlara vicdan merhamet ver.küfrederdim ama öğretilmedi,edemiyorum :)
yinusecim yeni eltin hayırlı uğurlu olsun.ilk izlenimin nedir,anlaşabilecek misiniz?valla benim bi tane eltim var,içlerinde en sevdiğim o.ne karışır ne eder.yardım istesem gelir,bi eksikliğimi görse tatlı dille kendinden örnek verir uyarma yol gösterme amaçlı.hiç iğneleme yapmaz.kimseye yalakalığı da amanı da yok.bayılıyorum ona :)) darısı başına yavyum :)
hayatcım boş ver görümcelerini.bak görümcemden ne öğrendim: GÖRÜMCE GÖZ YAŞI GÖRDÜĞÜN YERDE BAS TAŞI :d bunu bana kendisi söyledi.bassam mı taşları???eşine gelince,gaza gelmeyen adam o hale geldiyse sen düüşün timsah göz yaşlarını...ardanın okulu da hayırlı olsun.
dilekcim en kısa zamanda yeni işini bulursun inşallah.
semihacım berra bahsettiğimiz okulda mı?
karamuk hani gelecektin kızheveslendirin sonra da gelmeyin.puuuuuuu size...
ayşecim yoksun meydanda iyi misin?
mervecim herkese girin girin demişsin.biz geldik sen yoksun.hayırdır???
nafiye ve merve,bizim de bebücüklerimiz olacaksabredelim e mi güzeller.
pınaaaaaaar mersine benden de selam söyleyeydin.sahilini özledim.portakal bahçelerini...of off...en kısa zamanda eşimle gezmelere başlayıp nehiri görmek istiyorum :)) bu arada sen yeni evine yerleşebildin mi tamamen?
ve adını sayamadığım diğerleri,sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakim???
kolay gelsin sana ozaman..Ahillacım bende istemiyorum hasta olmak zeytin başladı yardıma gittim
Kavınvalideme dip topladık 2 gün dün kabak kestik yarın gene zeytin e gidincem luk yaymaya
havada soğuk kapıyoruz hastalığı hemen. Üşütmüşüm
canım sendeki kaynana bendeki görümce numune:)Ahillam Gelmiş, hoş gelmiş :) nasılsın canım. İnşallah evlilik hayatın hep böyle güzel geçer, kayganayı takma, idare et, sen bu yola çıktın artık, kendi annen gibi gör, o şimdilik kötülük etse de sen hep iyilikle yaklaş bir süre sonra pes edecektir eminim, (yani umarım benimki gibi çıkmaz :))) Allah sabırlar versin canım sana kolaylıklar diliyorum Allahtan.
ayy çok güzel canım ya..ne marifetlsiin sizler ya maşallah vallah..ayağında eskisin zeynebin:)Eki Görüntüle 841963benden bahsediyo
kızlar kızıma patik ördüm vidyolardan öğrenip nası omuşş
Eki Görüntüle 841966 Eki Görüntüle 841967 tığla battaniye yelek bilen varsa öğüretseya bana vidyo bulamadım ya resimli anlatımalr var ama bazı yerlerini anlayamıyorum vidyo olsa iyidi
bunu ablamın küçük kızına ördüm
Eki Görüntüle 841968 Eki Görüntüle 841969
bunuda görümcemin küçük oğluna ördüm
Eki Görüntüle 841971 Eki Görüntüle 841972
büyük yegenlerede örcem inşallah
olur canı m kızın olursa örerim erkek olursada ona göre öreriz yelek olsunda ben şişle yapmam diye tığ örneği arıyorum
bu arada saatlerdir mutfaktayım köfte yarışması için köfte yaptım yap fotorafla bittim valla bakalım nolcek nafiyeden özendim bi kürküm olsun istiyorum bakalım oy istemeden kazanabilcekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?