Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ayy çok güzel canım ya..ne marifetlsiin sizler ya maşallah vallah..ayağında eskisin zeynebin:)

yap sen mamaları oylar bizden:)

saol cnaım inşallah tombik ayacıkalrındada görürüz inşalah

oy konusundada onca isteyenlere kızıyodum yania dil olmuyo diye oy isteyememde oylama zamanı hatırlatırım hepsine bakarsınızhangini beğenirseniz ona atarsınız oyunuzu

şişle olanını ben şubat tatilinde örerim.öbür türlü zamanım yok ama şubat tatilinde örerim :) tığla örerken alt kısımları düz örüyorsun,kola gelince azaltma yapıyorsun 3 4 sıra,sonra yine düz ve yaka oyumunu ayarlıyorsun.ama burdan anlatılmıyor ki :s

yarışmayı da kazanırsın bişicik olmaz :)

:)) yeni gelin ama ne gelin... keşke eltilerimiz gibi olaydı görümce ve kaynanamız...peeeeeeeeeeeh...
kız hayat senin kız ne zaman geliyor

yeni eve geçince yapıcazz:))))

kızlar selam... nasılsınız?

Ben çok ama çok yorgunum güya dün işe gelmedim...

Pazartesi akşamı komşularım geldi 10 bayan 10 erkek. daha fazla çocuk tabi. Baş sağlığına geldiler. Sağolsunlar Allah razı olsun. Bir şey yapmadım, çay kurabiye ama beynim yoruldu resmen :)
Dünde eşimin teyzesinin bebeğine baktım sabah 7,30 da geldi. Öğleden sonra kızımın ana okulu arkadaşı geldi çok güzeldi sohbet muhabbet ettik.
Akşama, ablamlar, Kayınvalidem-kaynım, eşimin teyzesi yemeğe geldi :))) arkalarından komşum ve eşi geldi yine başsağlığına :)))

felaket yorgunum kızlar :)) Allaha çok şükür sevenimiz çokmuş evimiz dolup taşıyor...

Şevval anne yarın kim gelecek diyordu dün yatarken

allah kolalık versin cnaım ya çalışan kadınların tatil gününü böyle değerlendiriyola rmalesef bende çalışırken kayınvaldem hep cumartesiye aayrlıyodu bende toplantı var diyince pazara erteliyodu benim için planınızı bozmayın desemde o planlar uygulanıyodu

kayınvaldeden ses yokmu nabıyo acaba belki yanlız kalınca aklı başına gelir mülayim olur

canım işte dün akşam bendeydi :) geçen cumarteside bendeydiler :)

dün eşimi yolladım annene git yanlız kaldı üzülmesin dedim, eşimde akşam 18 e kadar ordaydı. aradım hala gelmiyormusun diye. Anneme senide bize götüreyim diyorum gelmiyor dedi, bende gelsin buyursun dedim :) sadece.
yarım saat sonra çıktılar geldiler. ardındanda kaynım geldi. hep beraber yemek yedik çay içtik. Ablamda bizdeydi malum. Aslında ablam benim komşum olan diğer ablama gelmişti o evde olmayınca bana girmek zorunda kaldı. Neyse yemek yedik ablamıda boyna arıyolar eve geldik gel diye :)... Mayıs ayında annenler ablanlar evinden çıkmıyorlar diyen kayınvalidem :) ablama diyorki xx(diğer ablam) te gelsin burda oturalım diyor :)) öyle işte...

Uğurladım sonra, Her zaman bekleriz dedim sizde gelin dedi.

Son düzenleme:

can cıkar huy cıkmaz derler ama belli mi olur değişir belki sen iyi birisin o iyi olsa yanlız kalmasına gönlün razı bile gelmez ama cok yüz verme genede gelip yerleşmesin bide

can cıkar huy cıkmaz derler ama belli mi olur değişir belki sen iyi birisin o iyi olsa yanlız kalmasına gönlün razı bile gelmez ama cok yüz verme genede gelip yerleşmesin bide

bu iyiliği ne kadar sürecek bakalım :) artık galiba değişti demek bile istemiyorum... Dediğin gibi huy çıkmıyor. Eşime dedim zaten anneni davet etmek istediğinde çekimser olma, çağır, ısrar et hatta arada kalsın bile dedim... :) sanırım fazla abarttım adam gitti hemen getirdi

senin eşinde merhametli ayarı saglayamaz sonra olan sana olur gene aman yüz verme gene cok bi yandanda sevaptır ama işte anlasa püff neyse sen işini bilirsin kafana sokmim kötü şeyler

kızlar bende bursadanım bayadırda bu siteyi takip ediyorum ama hayretlik bişey bu topiği ilk kez gördüm DD napıyosunuz bakalım burda ne var ne yok, bi aydınlatın beni değerli hemşehrilerim :)

kızlar bende bursadanım bayadırda bu siteyi takip ediyorum ama hayretlik bişey bu topiği ilk kez gördüm DD napıyosunuz bakalım burda ne var ne yok, bi aydınlatın beni değerli hemşehrilerim :)

meyabaa hoşgeldin öyle bi topik işte evli çoluklu çocuklu insanalr var bebek bekleyenelr var bebek peşinde koşanalr var yenie vlenenler var arada gelen ama muhabbet sarmayınca kaçan bekarlar var kaynanaalr var eşler var görümce eltiler var işler güçler var öyle yani araDA buluşuyoruz aslında sık buluşuyolarda ben pek katılamıyorum öyle yani ben özge muhtarım :) buranın 6 snelik evliyim anaoklu öğretmeniyim bi kızım olucak inşallah 24 yaşındayım osmangazide oturuyorum sende tanıt kendini detaylı

kızlar bende bursadanım bayadırda bu siteyi takip ediyorum ama hayretlik bişey bu topiği ilk kez gördüm :ddd napıyosunuz bakalım burda ne var ne yok, bi aydınlatın beni değerli hemşehrilerim :)

hoş geldin canım butopıkte adı üstünde bolca geyık muhabbettı :) ama dıkkat et bağımlılık yapabılır. şaka bır yana burda tüm arkadaşlarımızın sevınçlerınede ortak oluyoruz,üzüntülerinede birçok arkadasımız bırbırını tanımadan dua edıyor.butopıkte samımıyet,dostluk aradığın herşey varr Hepinizi seviyorummm

sevcancım adam ne yapsın sen okadar israr etmişin kii sana kıyamamışşş

ayy ne güzel yaa neden ben daha önce keşfetmedim burayı :))

bende şeyma, 3,5 aylık evliyim. muhasebeciyim, 5 yıldır çalışıyorum. ayrıca smmm stajımı yapıyorum son 11 ay kaldı yeterlilik sınavıma.

henüz çocuk düşünmüyorum ama eşim biraz ısrarcı bu konuda :)

son on gündür dolaplarla beynimi yemek üzereyim, evimdeki dolaplar yetmiyor. küçük bir gardroba ve mutfaktada bir erzak dolabına ihtiyacım var ama eşimin kredi kartını elime geçiremedim bir türlü :)))))

madem hepimiz bursadayız bu akşam evimin resimlerini çekeyimde bana bildiğiniz bi yerler varsa yardımcı olun, bende alayım :)))

osmangazi etrafında oturuyordum bekarken, almiraya yakın yani. evlendikten sonra eriklide oturmaya başladım.

23 yaşındayım başkada ne anlatsam bilemedim :)))

ayrıca şu buluşma fikrini çok beğendim, inşallah bende katılırım :)

Aramıza hoş geldin Allah geçim versin. :)

bende millet mh. oturuyorum 3 yaşında bir kızım var.
sen evinin fotolarını göster bi bakayım dolabın küçükmü büyükmü yetermi yetmezmi :)

hiç merak etme bu akşam göndericem mutfağımın resmini. çok daralıyorum herşey ortadayken. valla bekarken kolay kolay hayatta mutfağa girmezdim hiç aklıma gelmezdi bigün evlenicem, yemek bile yapıcam hatta mutfaklara sığamıcam :)))

3buçuk aylık evlisin ne dolabına ihtiyacın var heryerin dolap olması lasım senin yokse sen o çekyatlarını felan açılmayanlardan bazasız olanalrdan mı aldın benim misafir odamınki seyyar yatak oluyo yani 3lüsünün altından tek kişik baza çıkıyo ve tekerlekli gezdirebiliyosun oturma odamdada 2 3lü var ikiside baza altına dolduruyosun eşyaları yatak odasında dolap var e bide evimin salonunda kocaman bi yüklük fortmanto var yeni evliyken heryerim boştu yıllar geçtikçe eşyaalrdada bi artık oluyo nedense şimdi heryerim dolu bende osmangazide alt taraflarda çifte havuzlarda oturuyorum bilirisn bizim oraları o zaman

ahh ahh evlenince insanın aklına gelmeyen herşey başına gleiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…