ayy çok güzel canım ya..ne marifetlsiin sizler ya maşallah vallah..ayağında eskisin zeynebin:)
yap sen mamaları oylar bizden:)
şişle olanını ben şubat tatilinde örerim.öbür türlü zamanım yok ama şubat tatilinde örerim :) tığla örerken alt kısımları düz örüyorsun,kola gelince azaltma yapıyorsun 3 4 sıra,sonra yine düz ve yaka oyumunu ayarlıyorsun.ama burdan anlatılmıyor ki :solur canı m kızın olursa örerim erkek olursada ona göre öreriz yelek olsunda ben şişle yapmam diye tığ örneği arıyorum
bu arada saatlerdir mutfaktayım köfte yarışması için köfte yaptım yap fotorafla bittim valla bakalım nolcek nafiyeden özendim bi kürküm olsun istiyorum bakalım oy istemeden kazanabilcekmiyim
:)) yeni gelin ama ne gelin... keşke eltilerimiz gibi olaydı görümce ve kaynanamız...peeeeeeeeeeeh...yeni geln kokuyor sayfa:) canım en güzel günleriniz bu günleriniz, güzel huzurlu mutlu geçirin inşallah..
görümce görmeyim seni ölünce:))bu daha güzel:)bende eltiden yana şanslıyım senin gibi.. maşallah dağlara taşlara:)
kolay gelsin sana ozaman..
canım sendeki kaynana bendeki görümce numune:)
ayy çok güzel canım ya..ne marifetlsiin sizler ya maşallah vallah..ayağında eskisin zeynebin:)
yap sen mamaları oylar bizden:)
şişle olanını ben şubat tatilinde örerim.öbür türlü zamanım yok ama şubat tatilinde örerim :) tığla örerken alt kısımları düz örüyorsun,kola gelince azaltma yapıyorsun 3 4 sıra,sonra yine düz ve yaka oyumunu ayarlıyorsun.ama burdan anlatılmıyor ki :s
yarışmayı da kazanırsın bişicik olmaz :)
:)) yeni gelin ama ne gelin... keşke eltilerimiz gibi olaydı görümce ve kaynanamız...peeeeeeeeeeeh...
kız hayat senin kız ne zaman geliyor
kızlar selam... nasılsınız?
Ben çok ama çok yorgunumgüya dün işe gelmedim...
Pazartesi akşamı komşularım geldi 10 bayan 10 erkek. daha fazla çocuk tabi. Baş sağlığına geldiler. Sağolsunlar Allah razı olsun. Bir şey yapmadım, çay kurabiye ama beynim yoruldu resmen :)
Dünde eşimin teyzesinin bebeğine baktım sabah 7,30 da geldi. Öğleden sonra kızımın ana okulu arkadaşı geldi çok güzeldi sohbet muhabbet ettik.
Akşama, ablamlar, Kayınvalidem-kaynım, eşimin teyzesi yemeğe geldi :))) arkalarından komşum ve eşi geldi yine başsağlığına :)))
felaket yorgunum kızlar :)) Allaha çok şükür sevenimiz çokmuş evimiz dolup taşıyor...
Şevval anne yarın kim gelecek diyordu dün yatarken
allah kolalık versin cnaım ya çalışan kadınların tatil gününü böyle değerlendiriyola rmalesef bende çalışırken kayınvaldem hep cumartesiye aayrlıyodu bende toplantı var diyince pazara erteliyodubenim için planınızı bozmayın desemde o planlar uygulanıyodu
kayınvaldeden ses yokmu nabıyo acaba belki yanlız kalınca aklı başına gelir mülayim olur
canım işte dün akşam bendeydi :) geçen cumarteside bendeydiler :)
dün eşimi yolladım annene git yanlız kaldı üzülmesin dedim, eşimde akşam 18 e kadar ordaydı. aradım hala gelmiyormusun diye. Anneme senide bize götüreyim diyorum gelmiyor dedi, bende gelsin buyursun dedim :) sadece.
yarım saat sonra çıktılar geldiler. ardındanda kaynım geldi. hep beraber yemek yedik çay içtik. Ablamda bizdeydi malum. Aslında ablam benim komşum olan diğer ablama gelmişti o evde olmayınca bana girmek zorunda kaldı. Neyse yemek yedik ablamıda boyna arıyolar eve geldik gel diye :)... Mayıs ayında annenler ablanlar evinden çıkmıyorlar diyen kayınvalidem :) ablama diyorki xx(diğer ablam) te geldin burda oturalım diyor :)) Hey Allahım dedim....
Her zaman bekleriz gel buyur dedim giderlerken.
can cıkar huy cıkmaz derler ama belli mi olur değişir belki sen iyi birisin o iyi olsa yanlız kalmasına gönlün razı bile gelmez ama cok yüz verme genede gelip yerleşmesin bide
bu iyiliği ne kadar sürecek bakalım :) artık galiba değişti demek bile istemiyorum... Dediğin gibi huy çıkmıyor. Eşime dedim zaten anneni davet etmek istediğinde çekimser olma, çağır, ısrar et hatta arada kalsın bile dedim... :) sanırım fazla abarttım adam gitti hemen getirdi
senin eşinde merhametli ayarı saglayamaz sonra olan sana olur gene aman yüz verme gene cok bi yandanda sevaptır ama işte anlasa püff neyse sen işini bilirsin kafana sokmim kötü şeyler
kızlar bende bursadanım bayadırda bu siteyi takip ediyorum ama hayretlik bişey bu topiği ilk kez gördümDD napıyosunuz bakalım burda ne var ne yok, bi aydınlatın beni değerli hemşehrilerim :)
kızlar bende bursadanım bayadırda bu siteyi takip ediyorum ama hayretlik bişey bu topiği ilk kez gördüm :ddd napıyosunuz bakalım burda ne var ne yok, bi aydınlatın beni değerli hemşehrilerim :)
bu iyiliği ne kadar sürecek bakalım :) artık galiba değişti demek bile istemiyorum... Dediğin gibi huy çıkmıyor. Eşime dedim zaten anneni davet etmek istediğinde çekimser olma, çağır, ısrar et hatta arada kalsın bile dedim... :) sanırım fazla abarttım adam gitti hemen getirdi :d
ayy ne güzel yaa neden ben daha önce keşfetmedim burayı :))
bende şeyma, 3,5 aylık evliyim. muhasebeciyim, 5 yıldır çalışıyorum. ayrıca smmm stajımı yapıyorum son 11 ay kaldı yeterlilik sınavıma.
henüz çocuk düşünmüyorum ama eşim biraz ısrarcı bu konuda :)
son on gündür dolaplarla beynimi yemek üzereyim, evimdeki dolaplar yetmiyor. küçük bir gardroba ve mutfaktada bir erzak dolabına ihtiyacım var ama eşimin kredi kartını elime geçiremedim bir türlü :)))))
madem hepimiz bursadayız bu akşam evimin resimlerini çekeyimde bana bildiğiniz bi yerler varsa yardımcı olun, bende alayım :)))
osmangazi etrafında oturuyordum bekarken, almiraya yakın yani. evlendikten sonra eriklide oturmaya başladım.
23 yaşındayım başkada ne anlatsam bilemedim :)))
ayrıca şu buluşma fikrini çok beğendim, inşallah bende katılırım :)
ayy ne güzel yaa neden ben daha önce keşfetmedim burayı :))
bende şeyma, 3,5 aylık evliyim. muhasebeciyim, 5 yıldır çalışıyorum. ayrıca smmm stajımı yapıyorum son 11 ay kaldı yeterlilik sınavıma.
henüz çocuk düşünmüyorum ama eşim biraz ısrarcı bu konuda :)
son on gündür dolaplarla beynimi yemek üzereyim, evimdeki dolaplar yetmiyor. küçük bir gardroba ve mutfaktada bir erzak dolabına ihtiyacım var ama eşimin kredi kartını elime geçiremedim bir türlü :)))))
madem hepimiz bursadayız bu akşam evimin resimlerini çekeyimde bana bildiğiniz bi yerler varsa yardımcı olun, bende alayım :)))
osmangazi etrafında oturuyordum bekarken, almiraya yakın yani. evlendikten sonra eriklide oturmaya başladım.
23 yaşındayım başkada ne anlatsam bilemedim :)))
ayrıca şu buluşma fikrini çok beğendim, inşallah bende katılırım :)
hiç merak etme bu akşam göndericem mutfağımın resmini. çok daralıyorum herşey ortadayken. valla bekarken kolay kolay hayatta mutfağa girmezdim hiç aklıma gelmezdi bigün evlenicem, yemek bile yapıcam hatta mutfaklara sığamıcam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?