Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
çok aşağıları bilmiyorumda yakın annemlere oraları gdip gelmeyince en basit yeri bile bilmiyor insan.

şimdi canım bnm, yatak odamızı alırken mobilyacı bazalı üretim yapmıyordu sonradan alırız dedik kaldı tabi. birde cocuk odamız var orda çamaşır ütü fln var işte oraya küçük bir gardropla birde tekli baza lazım. gardroba nevresim, battaniye vs. şeyleri koyarım dedim, yorganlar, kışlıklarda baza altına girer diye düşündüm. yatak odasına baza alacağıma küçük odayı doldurayım ardiye gibi durmasın dedim. aslında yatak odasınada baza olsa hayır demem ama işte böyle şeyler en başta olmadı mı bi daha olmuyor.

ayakkabılığım yok, girişte eski kutulardan bi yükseklik yaptım hergünlükleri oraya koyuyorum ama çok kötü duruyor. birde kapının orası dar, geçen gün yaptıralım diye niyetine girdik adam 1500 tl fiyat cıkardı küçücük yere. ısmarlama olcak ya uçurdu fiyatı.

mutfaktada dolaplar az, müthayit kendi kafasına göre yapmış. karşı dairem dolap dolu boydan boya. benim dairede buzdolabını içeri doğru yapmışlar gömme gibi diğerlerinde buzdolabı dışarda duruyor onun yeride dolap, bak şimdi anlaşılmıyor yarın fotosunu yükleyince görürsünüz. ayrı bi yer daha var yine mutfakta orasıda boşluk, ben sebzelik aldım oraya hadi bi nebze kullanışlı oldu ama iki tane minik kutu ne kadar sebze alıcak, kullandıkça bunaldım yani.

evet Haksever Bursadayım iyi bir kadın doğum uzmanı ve iyi bir ürolog a ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

bebek için tedavi görüceksen medikal parkta ahmet yılmazı öneririm iyi bi doktor ve aşılama felanda yapıyo , fsm bulvarında osmanhaldun develi oğlu var art yardımcı üreme merkezi kendisi profösör oraya gidebilirsin aşılama ve tüp bebekte yapıyolar..... ama ben bunların hepsine gittim 6 sene paralar saçtım son 2 sene fakültede tedavi görüdm şuan tüp bebek bölmünde barış ata bey var harika bi doktor ordan ayrılmadan mutlaka onunla görüş derim bende pko ve prolaktin yüksekligi vardı her gittim doktor sizden mahalleye cocuk olur dedi sayısız yumurta takibi aşılama denedik hep hüsran oldu barış bey harika bi doktor tabi fakültede işlemler uzun ve yorucu geçiyo ama değermiş iyiki orayı bulmuşum rabbim şifamı oraya giz<lemiş ama gördügüm en iyi tedavi ordaydı daha çocugum olmasa kendim bi muane açıp jinekologluk yapıcaktım o kadar tecrübe edindim yani eğer para yedirmek istemiyorum felan diyosan fakülte konusunda yardımcı olayım burdan kadınalr kulübünden tavsiye edip yolladıgım bikaç kişide şuan hamile inşallah seninde hamileliğine vesile olurum çok cektim bi yardımım olursa mutlu olurum sorununu da söylersen daha iyi olur ne kadarlık evlisin hiç doktora gittinmi ne sorunuz var neler yaşadın biraz bahsedersen daha iyi yardımcı olabilirim sana

günaydın kızlar, işte benim mutfağım ve koridorum. mutfağımdaki duvar kağıdını beğenmiyorum, eşime bırakmıştım seçimi, ne bilsin gitmiş bunu seçmiş, ben gördüğümde çoktan yapışmıştı. benim tarif ettiğim desen koridorda var onu çok beğeniyorum ama yapıcak bişeyde yok artık. şimdi ben öyle bir dolap istiyorum ki, mutfaktaki o klasik duvar kağıdına ve modern tip mutfak dolaplarına da uysun.

ben şöyle iki kapaklı bir dolap düşündüm yanınada onun yarısı kadar bir dolap ve üzerine raf gibi birşeyler olabilir diyorum ama internette pek bişey bulamadım.

resimlere bakınca göreceksiniz, erzaklarım fln dışarıda hep, sığdıracak bir yer bulamadım. mutfak masasının üzerine çok hoş bir tabak almıştım, içine nescafe ve çikolata koyacaktım sadece, şimdiki haline bi bakın.

o dağınıklık orda durdukça takıntı yaptım, ne kadar temizlik yaparsam yapayım görüntü kötü olduğu için pismiş gibi duruyor sanki.

neyse şimdi resimleri ekliyorum, fikirlerinizi bekliyorum.

( bu arada halılarımı yeni yıkadığım için sermedim daha, dolap alırsam onun kurulmasıyla tozlanmasın diye )

çift yüklemişim fark etmeden kızlar bunlarda devamı, birde bereket tanrısı var gülün sabah sabah :)))

Eklentiler

• $11191_10201561044480761_1824076885_n.webp
    8 KB · Görüntüleme: 60
  • $1395821_10201561044760768_1911581150_n.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 60
  • $1384311_10201561045160778_1257782079_n.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $1004651_10201561044960773_274069978_n.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba Şeyma osmangazi tıp merkezinin oralarda bi spot magazası var ayakabılıklar dolaplar çok uygun fiyata. Bi bak istersen. Bende eşyalarımı oradan alıcam.

merhaba, oralarda eski kaleli binası var bitek bildiğim kadarıyla orasını mı diyorsun ? halı perde fln var sanıyodum ben sadece eğer orasıysa tabi

Aynen orası numan kalelinin eski yeriymiş. A dan Z ye herşey var. Spot magazası. Çok uygun fiyatlarla.

hadi yaa cmt iş çıkışı bi bakayım o zaman ben oraya. nasıl bişey alacağımıda bilmiyorumki. fotoğraflara bakmışsındır. duvar kağıdı sinirimi bozuyo çok alakasız, hem mutfak dolaplarına hem duvar kağıdına uygun nasıl bişey bulurum hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Benim çom sevdiğim bi desen duvar kagıdın :)
Valla öyle çok seçenek yok zaten ellerinde kalan spot ürünleri tüketmeye çalışıyorlarmış. Ama fiyatları uygun bi bak belki uygun bişey bulursun. Bide moda life a bak. Orada da belki bulabilirsin.

desen bence de güzel ama şöyle avangard bir salona uygun bişey mutfağa biraz ters. o dediğin moda life da bakayım bi neler bulucam, teşekkürler canım

SEYMAYLMZ iyi günlerde otur evinde. Eğer ev kendinizin ise(belirttinmi görmedim)
ben olsaydım o ekmek dolabının oraya üst dolabın aynısından yaptırırdım ama pencere kapanmasın nasıl anlatacağımıda bilemedim. sadece o duvarı kapatırdım anladınmı. çünkü hakkaten kötü duruyor orası. Bu kezde tezgahı geçmeyecek dolap onuda göz önüne getirdim ama daha iyi olur mu dediğim fikir bilemedim.

Duvar kağın güzel fakat mutfak için uygun değilmiş olsun. mutfak duvarı çok çabuk pisleniyor değiştirirsin biraz kullanıp :)

ev kendimizin ama ekmek dolabının yerine dolap yaptırma gibi durumumuz yok çünkü o zaman mutfak dolaplarına birebir uyması lazım. ne eşim uğraşır ona ne burayı yapan adamlar. düşün evimizi döşerken çamaşır makinasının banyoya konulmasını istedim, o boşluğa kapak olması gerekiyordu onu bile yapmadılar.

benim tek kurtuluşum kapının arkasına dolap olması herhalde, hem duvar kağıdı kapanır ama nasıl bişey olacak off

birde ayakkabılık gibi bişey lazım işte görmüşsündür kapının yanında ayakkabılar ne kötü duruyor

merhaba, oralarda eski kaleli binası var bitek bildiğim kadarıyla orasını mı diyorsun ? halı perde fln var sanıyodum ben sadece eğer orasıysa tabi

canım öncelikle evin çok güzel orası böle şöyle deme kiraya gidene vlenenleri görsen ne kötü evlerde kalanlar var bende evime bişi begenemyince hep arkadaşlarımı düşünüyorum yerlerde daha parke olmayan evlerde kalıyolar çok şanslıyız önce bunu düşün sonracıma mutfana da bayıldım dolapların felan harika bence oraya uydurma bi dolap alma eger maddi acıdan uygun degilsede bi süre bekle amutfak dolaplarını yaptırdıgınız yere deki ben kurubakliyat dolabı yaptırmak istiyorum de yerinde var o petegin yanına yaptır bide bisürü dolay yapmışlar hep bi tarafa diger boş duvarada bişiler yapsalarmış ya bence o petegin yanına kuru bakliyatlarını iste cerezlerini felan koyacagın öne dogru cekilerek acılan raflı dolaplar var onalrdan yaptır ama dolaplarınla bir örnek olsun yada ölçülerini al ikeadan bak dolapların harika dandik bişi olmaz oraya sırıtır geç olsun güzeli olsun acele etme karşı boş duvarada o masanın üstünede raflı ve kapaklı dolaplı bi ünite gb bişi yap orayada kavanozdaki eşyalarını felan koyarsın raflarınada süs koyarsın hareketlenir orasıda çünkü bi traf çok karışık bi taraf cok boş kalmış

bahsettiğim bu kiler dolabı sağdaki gb senin o petegin oreya olur

buda karşı duvara düşünebilcegin bi duvar rafı olabilir üstüne süs kyabilirsin alttaki kareleri kapaklı buzlu camlı düşünürsün içine eşya koyarsın

ve karidoruna gelince orayada ya tablo as yada raf as 2 -3 tane bence gayette düzel duvar görünümlü duvar kagıdı cokta revaşta şu sıra gayet güzel evin güle güle huzurlu mutlu otur inşallah

ayakkabılarınıda böyle bi öene acılan içine dikine ayakkabı koyabilcegin bi dolap al tabiki bunun beyazı olsun

haksevercim ya ne güzel yazmışsın, bekliyim dimi biraz o zaman. dandik bişey olmasını bende istemiyorum ama kredi kartı borçlarım var 3-4 aydan önce bitmeyecek. eşimede söyleye söyleye dırdırcının teki oldum. geçen gün bi fiyat alalım dedik tam yaptırıyodu adam 1500 tl fiyat çıkardı sadece portmanto için. oda yattı tabi şimdilik.

mutfağın o boş duvarınada tam aklımda olanı göndermişsin, hareket lazım oraya. değişik değişik ne güzel süsler almıştım hiç koyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…