ya arkadaşlar yazıyorum kımseler bana yazmıyor bir kusurum mu oldu sıze karsı anlamadım kıı nıye bana yazmıyorsunuzzzzzgünaydınnnn merve :)
ya arkadaşlar yazıyorum kımseler bana yazmıyor bir kusurum mu oldu sıze karsı anlamadım kıı nıye bana yazmıyorsunuzzzzzküsücem gelmicem bıdaha buralaraa
ben yazdım ya kız :))))) bugün herkesin işi var galiba pek kimse uğramadı buralara :)
teşekkür ederimmm :)) bu arada soylemeden gecemıycem mutfağın güzelmişş evın buyuk sanırım benımkı kucuk oldugu için özenıyorum
haksevercim ya ne güzel yazmışsın, bekliyim dimi biraz o zaman. dandik bişey olmasını bende istemiyorum ama kredi kartı borçlarım var 3-4 aydan önce bitmeyecek. eşimede söyleye söyleye dırdırcının teki oldum. geçen gün bi fiyat alalım dedik tam yaptırıyodu adam 1500 tl fiyat çıkardı sadece portmanto için. oda yattı tabi şimdilik.
mutfağın o boş duvarınada tam aklımda olanı göndermişsin, hareket lazım oraya. değişik değişik ne güzel süsler almıştım hiç koyamıyorum.
ya arkadaşlar yazıyorum kımseler bana yazmıyor bir kusurum mu oldu sıze karsı anlamadım kıı nıye bana yazmıyorsunuzzzzzküsücem gelmicem bıdaha buralaraa
canım daha 3 aylık evlisin yanlış anlama olurmu dediklerimi evin gayet güzel anlıyorum herşey tam olsun istiyosuda tam olsada biz kadınalrın cnaı sıkılıyo değişiklik istiyoruz böyleyiz dogmaız bu yani bende 3-4 ay daha bekle evin çok güzel mutfagın felanda cok hoş hiç öyle uyduruk bişi alma uydurmaya calışma oraya sadece ayakkabılık yerine güzel bi fotmanto yaptır benim salonumda öyle var üstüne yüklükelrini koyarsın yorgan battaniye altınada öontlarını asarsın kışlık çok rahat oluyo yatak odaısndaki dolaplara anca eşyalar zor sıgıyo ani bide kışın kazakalr cıkınca sıgılmıyo bile montlara yer yok onun için sen 3 -4 ay bekle fotmanto yaptır ayakkabılık eşyalarını koyarsın üstünede yüklük yaptırırsın battaniye yorgan her zman kullanılmıyo onarıda oraya koyarsın yatak odan genişler ferahlar sonra onu yaptırırken mutfanada o kiler dolabını yaptırırsın hem hepsini aynı anda yaptırısan pazarlıkta yapabilirsin evlenen kadar pazarlıktan utanıyo insanda evlenince geçiyo azcık alış evliliğe çata pat pazarlıkta yap indir baya fiyatı[/QUOTE
Ozgecim salonda yukluk abes olmazmi adi ustunde yukluk yorgan konurmu salona salon dedihin misafir salonumu
Ozgecim salonda yukluk abes olmazmi adi ustunde yukluk yorgan konurmu salona salon dedihin misafir salonumu
canım neden böyle düşündün olurmu hiç öyle kusur falan aaa
duymamış olalım çok üzülürüz
herkese günaydın arkadaşlarrr..
ne var ne yok bakalım..
iyyim canım kkda fazla durmuyorum işler yogu n birazda keyfim yok girmiyorum canım..ıyı canım saol sen nasılsın? neler yapıyorsun fazla uğramıyosun buralara
canım daha 3 aylık evlisin yanlış anlama olurmu dediklerimi evin gayet güzel anlıyorum herşey tam olsun istiyosuda tam olsada biz kadınalrın cnaı sıkılıyo değişiklik istiyoruz böyleyiz dogmaız bu yani bende 3-4 ay daha bekle evin çok güzel mutfagın felanda cok hoş hiç öyle uyduruk bişi alma uydurmaya calışma oraya sadece ayakkabılık yerine güzel bi fotmanto yaptır benim salonumda öyle var üstüne yüklükelrini koyarsın yorgan battaniye altınada öontlarını asarsın kışlık çok rahat oluyo yatak odaısndaki dolaplara anca eşyalar zor sıgıyo ani bide kışın kazakalr cıkınca sıgılmıyo bile montlara yer yok onun için sen 3 -4 ay bekle fotmanto yaptır ayakkabılık eşyalarını koyarsın üstünede yüklük yaptırırsın battaniye yorgan her zman kullanılmıyo onarıda oraya koyarsın yatak odan genişler ferahlar sonra onu yaptırırken mutfanada o kiler dolabını yaptırırsın hem hepsini aynı anda yaptırısan pazarlıkta yapabilirsin evlenen kadar pazarlıktan utanıyo insanda evlenince geçiyo azcık alış evliliğe çata pat pazarlıkta yap indir baya fiyatı
Selam kızçelerim nasılsınız.? Ben gözlerimi bir açıyorum hastanedeyim bir açıyorum eczanedeyim
İnofolic glikofen ev işi zeytin koşuşturma yaşıyorum..
teşekkür ederim ayfercimm yazıyorum yazıyorum kımseler bır cevap vermeyınce ee tabı doğal olarak bıraz bozuluyorum
herkese günaydın arkadaşlarrr..
ne var ne yok bakalım..
canım benim, evde küçük bir oda daha var çocuk odası olarak yapmışlar, ben oraya şöyle küçük bir gardrop alırım dedim, 200 tl ye fln var internette, o nevresimleri,yatak örtülerini fln alır, birde tek kişilik baza düşünüyorum, onun altınada yorganları koyarım dedim. çünkü baya bi yorgan alımışım ne gerek varsa, hepsi açılmadan yer kaplıyor şu anda.
yarın inşallah buradaki ısmarlama mobilya yapan yerleri dolanıcam, bakalım ne var ne yokmuş. beğendiklerimin fotosunu çekerim karar vermekte yardımcı olursunuz. bu aklı da k.validem verdi, buradaki yerlere git at imzayı kocanın no.sunu ver ödesin dursun dedı :))) bende ondan cesaret aldım bi bakıcam bakalım :))))
Selam kızçelerim nasılsınız.? Ben gözlerimi bir açıyorum hastanedeyim bir açıyorum eczanedeyim
İnofolic glikofen ev işi zeytin koşuşturma yaşıyorum..
selam, ben yeniyim burda neden ilaç kullandığnızı bilmiyorum ama geçmiş olsun.. zeytin işide zor yaa valla Allah kolaylık versin
Aramıza hoşgeldin o zaman :) teşekkür ederim canım sağol.. bebek istiyoryaz tedavi görmüyorum canım.. Yoksa başka bilirim yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?