Selam kızçelerim nasılsınız.? Ben gözlerimi bir açıyorum hastanedeyim bir açıyorum eczanedeyim
İnofolic glikofen ev işi zeytin koşuşturma yaşıyorum..
iyyim canım kkda fazla durmuyorum işler yogu n birazda keyfim yok girmiyorum canım..
sen nasılsın neler yapıyon
gel şevkatli kollarıma
kuzum nabıyosun sessizliğe büründün çok yanlız kalma kurma tamammı toparlan gel canım benim
ee bebek odası yapcan zman onları nereye tıkcaksınalma bence dediğim şeyleri yaptırınca yeter sonra bbeek olunca oda yapcam diceksin onlar nolcak hı ihtiyac sahibi birine veririm gene oda aslırım diyosan o ayrı ama kocam bebek istiyo diyosun kocalar isteyince allahta nasip ederse pat diye oluveriri bebek ona göre onlar korunmayınca belli olmuyo tabiş sen kesin çözümler kullanıyosan o ayrı tabi
geçmiş olsun canımcım geçmedimi hala ya nasıl hastalık bu böyle
hoşbuldummmm, çok acele mi cvp verdin nedir anladım bişeyDD
İhmal etmiyorum ama sıkıntı ağırlık çöküyor üstüme canımmmmm. Sağol rabbim hepimize kolaylık versinallah kolaylık versın canımm :) hapları ihmal etmee glıkofenn kıloda verdırıyorr
ihmal etmiyorum ama sıkıntı ağırlık çöküyor üstüme canımmmmm. Sağol rabbim hepimize kolaylık versin
yaa bana kırıldın sandımm yazıyorum yazıyorum sen bana bısey yazmıyosundedım bunlar bana nıye kızdı yazmıyolar acabaa
bu arada kk teşekkür edıyorum bana çok güzel bir arkadaş,dost kazandırdı.hiç böyle bır arkadaşlık beklemıyordum sadece burdan konuşuruz bıter dıye düşünüyordumm.ama görüşünce bişeyler paylaşmaya başlayınca çok sevdim kendisini onda beni gördüm.yıllardır hep berabermiş gibi sırdaşmışız gibi paylaştım tüm dertlerimi.beni bıkmadan usanmadan dinledi kendisine kk aracılığıyla teşekkür ediyorum.iyiki varsınn
sizleride çok merak ediyorum teker teker artık bır buluşma ayarlayalımm lütfenn daha çok arkadaşım olsun istiyorumm
hiç farketmemişim canım ben öyle tirp atmam kimseye kocam dışındahem senin gb şeker kutusuna niye kızayım canım canım dag daga küsmüşmüşte dağın haberi olmamışta alınmışta aşlınmışta
bu gidişler anca benim bebek mevlidimde görüşücezsaçlarımıda yaptırırım ben kurdalemide takarım ay ayyy ne zman gelcek ya şubat eşim diyo geçen akşam askerliğim bile bu akda ruzun sürmedi diyo inşallah benim mevlide kadarda msenin nafiyemin ayranımında olur göbekelrinizi yarıştırırsınız bakalım hanginizinki büyük diye bakarız bide allahım inşallah ya
ayy hayal ettimde seni kırmızı kurdeleyle pek bir şirine olursun:))) kocan gelene kadarda çıkarma kurdeleni..lohusa kadına kırmızı kurdele çok yakışıyor:)bu gidişler anca benim bebek mevlidimde görüşücezsaçlarımıda yaptırırım ben kurdalemide takarım ay ayyy ne zman gelcek ya şubat eşim diyo geçen akşam askerliğim bile bu akda ruzun sürmedi diyo inşallah benim mevlide kadarda msenin nafiyemin ayranımında olur göbekelrinizi yarıştırırsınız bakalım hanginizinki büyük diye bakarız bide allahım inşallah ya
canımsın benımmm inş bebek mevlüdünde dedığın gıbı göbüşlerimiz dolu gelırızzz
ayy hayal ettimde seni kırmızı kurdeleyle pek bir şirine olursun:))) kocan gelene kadarda çıkarma kurdeleni..lohusa kadına kırmızı kurdele çok yakışıyor:)
inşallah canım nafiyeyle koca göbüşle gelirsiniz:)
haksevercim kızına bir elbise beğendim eşimin çalıştığı yerden..
allahım ya öldüm öldüm okadarmı şeker olur minicik falan:))
eşim dedi dur daha alma daha gelcek yeni mallar var ozaman seçersin dedi:)
ay benim kızım olsa neler alırdım bilemiyorum ya baktığım kıyafetler elimde kalıyor minik minik, tüllü, kürklü falan:)
ayy hayal ettimde seni kırmızı kurdeleyle pek bir şirine olursun:))) kocan gelene kadarda çıkarma kurdeleni..lohusa kadına kırmızı kurdele çok yakışıyor:)
inşallah canım nafiyeyle koca göbüşle gelirsiniz:)
ay canım benim görünce benim kızımı düşünmen bile ne güzel siz bebek kıyafetlerimi yapıyosunuz daha ben pek bişi almadım hatta hiçbişi almadım dükkan felan varmı sizin ordan bakalım bali
çıkartmam canım çıkarıır mıyım babamızlada fotoraf çekiniriz
kızlar nasılsınız iyimisiniz...
ya ne dicem size hadi birinşz havalar iyice sogumadan bi yerde buluşma ayarlasın hem tanısmak istiyorum sizlerle hemde biraz kafa dagıtmak istiyorum
hatunlardan ses yok ama canım kaç kez konusuldu buluşma ayarlansın diye ama biride organize etmedi ben 6 gün çalışıyorum bi pazarım boş o şekilde olur inşallah olursada olmazsada bi şekilde cıkışa gelmeyi bile isterim..Bende aynı sen gibi düşünüyorum canım ya bende tanışmak istiyorum
:) İnsallah Ayarlanır 1 seneden beri topik ettim kısmet olmadı.... Bence sesimizi duyuralım da. Olsun şu buluşma işihatunlardan ses yok ama canım kaç kez konusuldu buluşma ayarlansın diye ama biride organize etmedi ben 6 gün çalışıyorum bi pazarım boş o şekilde olur inşallah olursada olmazsada bi şekilde cıkışa gelmeyi bile isterim..
ama bunu eskilerden biri yapsa daha iyi olur diye düşünüyorum
haklısın da tembelller bizim kızlarr:) İnsallah Ayarlanır 1 seneden beri topik ettim kısmet olmadı.... Bence sesimizi duyuralım da. Olsun şu buluşma işi
haklısın da tembelller bizim kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?