canım hafta sonuya kimse olmaz pek en iyiyi önümüzdeki hafta bi konusmak buu konuyu..Benim fırsatım olmadı istanbulda oturuyordum muğlaya taşındım muğladan. bursa :) anca zaman buldum
canım hafta sonuya kimse olmaz pek en iyiyi önümüzdeki hafta bi konusmak buu konuyu..
bu arada hoş geldin bursamıza
tmm canım öyle yapalım konusalım hafta içiHoşbuldumm :) bencede konuşşşşş benimde bol bol vaktim varken ii olur
canım maalesef toptan orası..
perakende satışları yok..ve bu konuda çok katılar izin yok yani..
Yanlış anlama canımda kocana çok kızıyorum seni el ustunde tutmali biz eşimle her Pazar temizlik yapardık ben yemek yapip yorulmayayim diye disari götürürdu yapamadigimdan degik herseyi yapıyordum ama onun düşünüp boyke davranmasi cok başka oluyoranladım canım sen çaktırmadan kenardan kırp benim için güzel modellerden o zmançok sabırsızlanıyorum sanki kimse benim çocumu düşünmüyo gb geçen arkadaşıma gittim ya emege kız düşünmüş benim kızıma toka almış çorap almış çok şirin nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam canım benim ya az ağlamadım omuzlarında çarşıya çıkmış görünce senin kızına diye aldım dtutamadım kendimi dedi kendi annem ablam kayınvaldem daha bişi almadı kayoınvaldem bi tulum aldı oda ben öle içli içli bakıyorum diye waikikide hemde 9*90 na aldı aa ne ucuzmuş dedi de tamam parası yokta ne bilim işte onca seneden sonra yeterli ilgiyi göremiyorum şımarık bi hamile felan da değilim he r işimi yapıyorum bakıyorum şubat annelerine benimle bir olanalr hamileler eşlerine yemek yaptırıyolar süpürge vileda falan nerdeeeeeeeeeeeeee bizim hazır şeyleri bile taşımaz herşeyi kendim yapıyorum allah sağlık versin yaparımda ama ne bilim işte psikolojikman acık pohpohlanmak istiyorum sanırım ama yok tık yok arkadaşalr duyan diyo aman seni şimdi yere koymazlar pamuklara sararlar diyo ama ne bilim bekledim gb olmadı yani gözümde baya büyütmüşüm ben bu hamilelik işini zaten ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklıgı deli gb alışveriş yapmak istiyorum o ebbek eşyalarına uzaktan bakardım yanaşamazdım şimdi hamile olunca insan rahat bakıyo bu seferde alamayınca sinirim zıplıyo yazarken farkettim galba abartıyorum aman şu kk nın yüüznden millet odalarını arabalarını işte ne bilim banyo yaptırcakalrı şeyleri bile adan zye aldılar sanki ben alamıcakmışım gb geliyo bizimkilerde daha erken kafasında 7. 8. ayımda alıp bei çatlatcakalr ben alıp evde onalrı yıkayıp ütülemek istiyorum öyle vakit geçsin istiyorum bu hafta sonu mobilya bakcaz bakalım inşallah bana vakti kalırsa eşimin geçen hafta bakcaktık gece 9da geldi bu hafta benimsin dedim pazar dimi diyo evet dedim akşammı gündüz mü diyo ikiside dedim bana vakit bulamıyo dövücem artık
Yanlış anlama canımda kocana çok kızıyorum seni el ustunde tutmali biz eşimle her Pazar temizlik yapardık ben yemek yapip yorulmayayim diye disari götürürdu yapamadigimdan degik herseyi yapıyordum ama onun düşünüp boyke davranmasi cok başka oluyor
Bebek için alışveriş e gelince ise daha cok erken kac haftalik oldun ki sen 7ay bitecekti oda kiyafet aldigimizda saglikla doğsunda hic onemli degil sonrada alınır herseyi kafana takma iyi bi Kayinvaliden var sana değer veriyo daha ne istiyorsun ben 9ay bi kasik yemeğini yemedim yardimini gormedm herseyi eşimle yaptik takma kafana ufacik seyleri ama esin afedersin ama bi odun galiba anlayissiz anlattigina gore sen onunla konus istedikkerini uxulduklerini hamile olduğunu hatirlat ona insan 10kere hamile olmuyor
hani çocuguna kendin kızarsında başkası kızınca gücüne giderya tuhaf oldumkocam iyidir benim kıyamadım bak şimdi ya ben kızıyorumda onun açısından analtsam bana kızarsınız herelde zor bi zamanda hamielelik yaşıyorum sanırım eşimin çok borcu var borçla tır almıştık kendini zor ödüyo sürekli takviye yapıyoruz hem geçiniyoruz çalıştıgıyla hem sigortasını ödüyo bi yandanda şöför işten çıktı bayramdan beri araba yatıyo anlıcan zor bi kış bizi bekliyo ve işi çok ama çok ağır bak 7de işten geldi yemegini yedi arkasına yaslanmadan başka işe gitti birinin tezgah arasını yapcakmış uğraşıp duruyo bugün dışarda çalışmış yıldız tepe mudanyada işi şuan orayı bilen bilir eser çok yüzü kıpkırmızı olmuş yanık gb rüzgar çarpmış e bunun kışı var geçen seneki kışları bilirsin o kara kışta tee eşkel köyünde iş yaptılar her gece yolda kaldılar kar temizleye temizleye geldiler eve dicem oki onunda sorunları var ama işte benimde ilgi zmanım herelde ona çok baskı yapmıyorum ne ara gelipte bana yardım etcek vakti yok zaten alışmamış canım annesi kek yerken poşetini açıp veriyodu nişanlıyken önündeki sülahiden su içmez beni çarır bana koydurur ister öle bi insan yani yumurta bile kıramaz pazar günleri bana ayırmaya çalışıyo geçen pazar 3 tane iş baktı ondan gidemedik mobilya bakmaya inegöle giderken bi köyde iş bakmaya gitti bütün gün ordaydı yani vakti yok anlıyorumda işte bende onu istiyorum iş yapamaz iş istedimmi mudanyaya gidelim yoruluyosan der :))) kayınvaldem sag olsun hiçbi iş yaptırmıyo ama kendi evim gene evim evim yani o yüzden evimde durmak istiyosam işimide yapmam lazım
Bak kendinde diyorsin onun isi hep agir gelip geçici degil ama hamilelik gelip geçici olcsk bitcek borc herkesde var canim zaten eşler iyi oldun diye is yapıyorlar hesapsız ca sonra evde sikintiyi birlikte cekiyoruz bebek dogunca inanki saha çok masraf daha cok kavga cocuga bakmakkçok zor uykusuzluk sinirleri yipratiyo bisey dese batıyor tartışma cıkıyor seni zor günler bekliyor canim edini korudun ama biraz anlayissiz sende farkindasin is herzaman var bitmeyecek bebek dogsa gene olycak lohusaliginda daha cok ilgi isylteyeceksin helede yanliz buyutursen ben yanlız buyutuyorum ve esimden ilgi daha fazla bekliyorum ssolsun gece ben nekadar kalkarsam kizim icin oda hemen kalkiyo böyle iyi bi baba olacagini düşünmemiştim inşallah biraz seninkide değişir cok bekledin herkesden çok hakediyor sun
arkadaşlar bende 17. haftalık hamileyim. ve ilk bebeğim olacak inş. Ve bende evde hiçbir iş yapamıyorum hatta yemek dahi yapamıyorum.evde çok canım sıkılıyor. evde yalnız kalınca çıldırıcak gibi oluyorum. hergün anneme , arkadaşıma vs.. bir yerlere gidiyorum. üstelik her sabah 5. buçuk ta uyanıp bir daha da uyuyamıyorum.hamilelik benim için şuan çok sıkıntılı bir süreç. aslında hiçbir rahatsızlığım yok. ama ben çok huzursuzum, gerginim.nolur bana tavsiyelerde bulunun.
olr tabi ben hazırdayım:)kızlar nasılsınız iyimisiniz...
ya ne dicem size hadi birinşz havalar iyice sogumadan bi yerde buluşma ayarlasın hem tanısmak istiyorum sizlerle hemde biraz kafa dagıtmak istiyorum
pazar günü benim imkansızhatunlardan ses yok ama canım kaç kez konusuldu buluşma ayarlansın diye ama biride organize etmedi ben 6 gün çalışıyorum bi pazarım boş o şekilde olur inşallah olursada olmazsada bi şekilde cıkışa gelmeyi bile isterim..
ama bunu eskilerden biri yapsa daha iyi olur diye düşünüyorum
canım sen çok ince düşünüorsun..kv neden şimdi alsınki,,dur bir doğuma az kalsın herşey hallolur..anladım canım sen çaktırmadan kenardan kırp benim için güzel modellerden o zmançok sabırsızlanıyorum sanki kimse benim çocumu düşünmüyo gb geçen arkadaşıma gittim ya emege kız düşünmüş benim kızıma toka almış çorap almış çok şirin nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam canım benim ya az ağlamadım omuzlarında çarşıya çıkmış görünce senin kızına diye aldım dtutamadım kendimi dedi kendi annem ablam kayınvaldem daha bişi almadı kayoınvaldem bi tulum aldı oda ben öle içli içli bakıyorum diye waikikide hemde 9*90 na aldı aa ne ucuzmuş dedi de tamam parası yokta ne bilim işte onca seneden sonra yeterli ilgiyi göremiyorum şımarık bi hamile felan da değilim he r işimi yapıyorum bakıyorum şubat annelerine benimle bir olanalr hamileler eşlerine yemek yaptırıyolar süpürge vileda falan nerdeeeeeeeeeeeeee bizim hazır şeyleri bile taşımaz herşeyi kendim yapıyorum allah sağlık versin yaparımda ama ne bilim işte psikolojikman acık pohpohlanmak istiyorum sanırım ama yok tık yok arkadaşalr duyan diyo aman seni şimdi yere koymazlar pamuklara sararlar diyo ama ne bilim bekledim gb olmadı yani gözümde baya büyütmüşüm ben bu hamilelik işini zaten ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklıgı deli gb alışveriş yapmak istiyorum o ebbek eşyalarına uzaktan bakardım yanaşamazdım şimdi hamile olunca insan rahat bakıyo bu seferde alamayınca sinirim zıplıyo yazarken farkettim galba abartıyorum aman şu kk nın yüüznden millet odalarını arabalarını işte ne bilim banyo yaptırcakalrı şeyleri bile adan zye aldılar sanki ben alamıcakmışım gb geliyo bizimkilerde daha erken kafasında 7. 8. ayımda alıp bei çatlatcakalr ben alıp evde onalrı yıkayıp ütülemek istiyorum öyle vakit geçsin istiyorum bu hafta sonu mobilya bakcaz bakalım inşallah bana vakti kalırsa eşimin geçen hafta bakcaktık gece 9da geldi bu hafta benimsin dedim pazar dimi diyo evet dedim akşammı gündüz mü diyo ikiside dedim bana vakit bulamıyo dövücem artık
hani çocuguna kendin kızarsında başkası kızınca gücüne giderya tuhaf oldumkocam iyidir benim kıyamadım bak şimdi ya ben kızıyorumda onun açısından analtsam bana kızarsınız herelde zor bi zamanda hamielelik yaşıyorum sanırım eşimin çok borcu var borçla tır almıştık kendini zor ödüyo sürekli takviye yapıyoruz hem geçiniyoruz çalıştıgıyla hem sigortasını ödüyo bi yandanda şöför işten çıktı bayramdan beri araba yatıyo anlıcan zor bi kış bizi bekliyo ve işi çok ama çok ağır bak 7de işten geldi yemegini yedi arkasına yaslanmadan başka işe gitti birinin tezgah arasını yapcakmış uğraşıp duruyo bugün dışarda çalışmış yıldız tepe mudanyada işi şuan orayı bilen bilir eser çok yüzü kıpkırmızı olmuş yanık gb rüzgar çarpmış e bunun kışı var geçen seneki kışları bilirsin o kara kışta tee eşkel köyünde iş yaptılar her gece yolda kaldılar kar temizleye temizleye geldiler eve dicem oki onunda sorunları var ama işte benimde ilgi zmanım herelde ona çok baskı yapmıyorum ne ara gelipte bana yardım etcek vakti yok zaten alışmamış canım annesi kek yerken poşetini açıp veriyodu nişanlıyken önündeki sülahiden su içmez beni çarır bana koydurur ister öle bi insan yani yumurta bile kıramaz pazar günleri bana ayırmaya çalışıyo geçen pazar 3 tane iş baktı ondan gidemedik mobilya bakmaya inegöle giderken bi köyde iş bakmaya gitti bütün gün ordaydı yani vakti yok anlıyorumda işte bende onu istiyorum iş yapamaz iş istedimmi mudanyaya gidelim yoruluyosan der :))) kayınvaldem sag olsun hiçbi iş yaptırmıyo ama kendi evim gene evim evim yani o yüzden evimde durmak istiyosam işimide yapmam lazım
selam kızlar bugün bütün bursayı alt üst ettik bütün bebek magzalarına girdik hereldemobilya baktık ama begenmedim begendikelrimde 4-5 bin kafayı yemişler inegölde begendigim odayı alcaz büyük ihtimal yani alabilirsek inşallah onu alcaz o 2*200 e felan gelcek ayşen bebede bile fiyatlar uçuk oda almaya kalktınmı en az en adi modeller 2*500 - 3*000 inegöl daha ucuz muş yani orda 1*900 e ne modeller vardı en güzelide 2*200dü onu istiyorum bende
Eki Görüntüle 848079
bu modelin bebek odasını alcaz inşallah uygun bi zamanda inegöle gidicez artık
bide bebek arabası beğendim aman daha bisürü şey var lohusa takımlar bile 150-250tl bi biboron 35 tl küçükü emzik 21 tlhiç fiyat bakmamıştım baya bi şok olduk yani çeyiz düzcek kadar para lazım herelde allah vercek herelde bi kolaylıgını herkeze yardım etsin baba daha çok çalışcak bu gidişle
hasta hasta gezdi gıkını bile çıkarmadı sabah bende erken kalktım börek yaptım piknik malzemelerini hazırladım cayı dmeledim kaldırdım botonikte yaptık kahvaltı agzının tadı yoktu hiç yorgun hasta diye suratsızdı ama gezdirdi genede baktı alıcı gözüyle herşeye nasip bakalım kart durumlarını hesap kesimlerini ayarlayıp alıcaz allah ödeme kolaylıgı verir inşallah hayırlı işler versin hepimizin eşine everimizede bereket versinçok yorgunuz ikimizde devrildik yatıyoruz resmen iyi geceler
Rahat ol tadını çıkar doktora kime gidiyorsun
dr melike yıldırım a gidiyorum. sen kime gidiyorsun?
Benim 5aylik kizim var ahmet yilmaz medicalparkta dogum yaptim[/QUO
memnun kaldın mı peki? sezeryan mı oldu? ben erkek doktorda rahat edemiyorum yaaa..
kızlar nasılsınız iyimisiniz...
ya ne dicem size hadi birinşz havalar iyice sogumadan bi yerde buluşma ayarlasın hem tanısmak istiyorum sizlerle hemde biraz kafa dagıtmak istiyorum
hoş geldin diyelim canım öncelikle..bende çok isterim sizlerle tanışmayı. 10 yıldır bursa da değildim. bursa ya yeni taşındık dolayısıyla pek arkadaşım yok.çalışmıyorum da zaten, bir de hamileyim çok sıkılıyorum evde..
selam kızlar bugün bütün bursayı alt üst ettik bütün bebek magzalarına girdik hereldemobilya baktık ama begenmedim begendikelrimde 4-5 bin kafayı yemişler inegölde begendigim odayı alcaz büyük ihtimal yani alabilirsek inşallah onu alcaz o 2*200 e felan gelcek ayşen bebede bile fiyatlar uçuk oda almaya kalktınmı en az en adi modeller 2*500 - 3*000 inegöl daha ucuz muş yani orda 1*900 e ne modeller vardı en güzelide 2*200dü onu istiyorum bende
Eki Görüntüle 848079
bu modelin bebek odasını alcaz inşallah uygun bi zamanda inegöle gidicez artık
bide bebek arabası beğendim aman daha bisürü şey var lohusa takımlar bile 150-250tl bi biboron 35 tl küçükü emzik 21 tlhiç fiyat bakmamıştım baya bi şok olduk yani çeyiz düzcek kadar para lazım herelde allah vercek herelde bi kolaylıgını herkeze yardım etsin baba daha çok çalışcak bu gidişle
hasta hasta gezdi gıkını bile çıkarmadı sabah bende erken kalktım börek yaptım piknik malzemelerini hazırladım cayı dmeledim kaldırdım botonikte yaptık kahvaltı agzının tadı yoktu hiç yorgun hasta diye suratsızdı ama gezdirdi genede baktı alıcı gözüyle herşeye nasip bakalım kart durumlarını hesap kesimlerini ayarlayıp alıcaz allah ödeme kolaylıgı verir inşallah hayırlı işler versin hepimizin eşine everimizede bereket versinçok yorgunuz ikimizde devrildik yatıyoruz resmen iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?