selam kızlar bugün bütün bursayı alt üst ettik bütün bebek magzalarına girdik hereldemobilya baktık ama begenmedim begendikelrimde 4-5 bin kafayı yemişler inegölde begendigim odayı alcaz büyük ihtimal yani alabilirsek inşallah onu alcaz o 2*200 e felan gelcek ayşen bebede bile fiyatlar uçuk oda almaya kalktınmı en az en adi modeller 2*500 - 3*000 inegöl daha ucuz muş yani orda 1*900 e ne modeller vardı en güzelide 2*200dü onu istiyorum bende
Eki Görüntüle 848079
bu modelin bebek odasını alcaz inşallah uygun bi zamanda inegöle gidicez artık
bide bebek arabası beğendim aman daha bisürü şey var lohusa takımlar bile 150-250tl bi biboron 35 tl küçükü emzik 21 tlhiç fiyat bakmamıştım baya bi şok olduk yani çeyiz düzcek kadar para lazım herelde allah vercek herelde bi kolaylıgını herkeze yardım etsin baba daha çok çalışcak bu gidişle
hasta hasta gezdi gıkını bile çıkarmadı sabah bende erken kalktım börek yaptım piknik malzemelerini hazırladım cayı dmeledim kaldırdım botonikte yaptık kahvaltı agzının tadı yoktu hiç yorgun hasta diye suratsızdı ama gezdirdi genede baktı alıcı gözüyle herşeye nasip bakalım kart durumlarını hesap kesimlerini ayarlayıp alıcaz allah ödeme kolaylıgı verir inşallah hayırlı işler versin hepimizin eşine everimizede bereket versinçok yorgunuz ikimizde devrildik yatıyoruz resmen iyi geceler
Benim 5aylik kizim var ahmet yilmaz medicalparkta dogum yaptim[/QUO
memnun kaldın mı peki? sezeryan mı oldu? ben erkek doktorda rahat edemiyorum yaaa..
günaydın kızlarrrr
üff nedense çok canım sıkkın napsam kıı :) konuşmak istiyorum hiç çalışmak istemıyorum,keşke evde yapıcak bir iş bulsamda hiç işe gelmesemm
günaydınlar, hayırlı güzel haftalar kızlar..
kızlar şu benim mutfak vardıya ben onun için haftasonu dolaştım bi kaç tane dolap buldum ama burayı meşgul etmeyeyim diye fotoları buraya eklemedim ayrı bi konu açtım şuraya linki yazayımda bi bakıverinD
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...iler-fikrinize-yardiminiza-ihtiyacim-var.html
sabah kalkmak çok zor gelıyorr birazck tembellım sanırımMerve neden canini sikiyorsun boyle...
Hem evde oturup ne yapacaksin ki calismak gibisi yok
kızlar şu benim mutfak vardıya ben onun için haftasonu dolaştım bi kaç tane dolap buldum ama burayı meşgul etmeyeyim diye fotoları buraya eklemedim ayrı bi konu açtım şuraya linki yazayımda bi bakıverinD
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...iler-fikrinize-yardiminiza-ihtiyacim-var.html
sabah kalkmak çok zor gelıyorr birazck tembellım sanırım
canım resımlerden en guzellı 515 tl lık olannı bencede
sabah kalkmak çok zor gelıyorr birazck tembellım sanırım
canım resımlerden en guzellı 515 tl lık olannı bencede
Teşekkür ederim haksever ilgine.Ben iki yıllık evliyim.Benim bütün test sonuçlarım normal fakat eşimin sperm sayısı az çıktı.Birde testesteron hormonu düşük çıktı. Şimdi fakültedeki Ürolog hakan Kılıçaslan a randevu aldık ona gidicez. Onun hakkında bilgi arıyorum
canım mobilya falan almak için biraz erken değil mi? ben henüz hiç bişi almadım . ve alışverişe de 7. aydan sonra başlamayı düşünüyorum.sen de şimdiden strese girip bu kadar yorma kendini..
Gunaydin kizlar
Hakseverim canim benim odayi çok beğendim.inşallah kolaylıkla alirsiniz.herkesin borcu var cogunluk ta bu zorlukla gecinip mal sahibi olmaya calisiyor.elbet zorlanirsiniz amas geriye baktiginda zamana gelip geçer.daha daha iyi gunlerimiz olur inşallah.
Hamileliğin verdiği duygusallıkla kendini çok yipratiyorsun canim ya.herkesin yuvasi farklidircanim.esin hep böyleydi hamilelikte değişmedi ki.kimbilir necok düşünüyor ne çok uzuluyordur oda.senin ve kizin için mücadele ediyor oda.tabiki biraz evdede seni rahat ettirse hic fena olmaz ama huyu boyle deyip gececeksin.tabiki çok zorlandiginda yardfim etmesini kesinlikle iste.bence sen varya ona hiçbirşey demeden kendi yapsin istiuyorsunduranlamayan bebeğe emzik verilmez.birazcikta naz yapmak senin hakkin...
Teşekkür ederim haksever ilgine.Ben iki yıllık evliyim.Benim bütün test sonuçlarım normal fakat eşimin sperm sayısı az çıktı.Birde testesteron hormonu düşük çıktı. Şimdi fakültedeki Ürolog hakan Kılıçaslan a randevu aldık ona gidicez. Onun hakkında bilgi arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?