Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Gunaydin kizlar
Hakseverim canim benim odayi çok beğendim.inşallah kolaylıkla alirsiniz.herkesin borcu var cogunluk ta bu zorlukla gecinip mal sahibi olmaya calisiyor.elbet zorlanirsiniz amas geriye baktiginda zamana gelip geçer.daha daha iyi gunlerimiz olur inşallah.
Hamileliğin verdiği duygusallıkla kendini çok yipratiyorsun canim ya.herkesin yuvasi farklidircanim.esin hep böyleydi hamilelikte değişmedi ki.kimbilir necok düşünüyor ne çok uzuluyordur oda.senin ve kizin için mücadele ediyor oda.tabiki biraz evdede seni rahat ettirse hic fena olmaz ama huyu boyle deyip gececeksin.tabiki çok zorlandiginda yardfim etmesini kesinlikle iste.bence sen varya ona hiçbirşey demeden kendi yapsin istiuyorsundur anlamayan bebeğe emzik verilmez.birazcikta naz yapmak senin hakkin...

günaydın kızlarrrr

üff nedense çok canım sıkkın napsam kıı :) konuşmak istiyorum hiç çalışmak istemıyorum,keşke evde yapıcak bir iş bulsamda hiç işe gelmesemm

Merve neden canini sikiyorsun boyle...
Hem evde oturup ne yapacaksin ki calismak gibisi yok

Seymacim merhaba ben diğer sayfaya baktim ama bende resim görünmüyor.kendi fikrine gelince marangoza sağlam birşey yaptir derim ben acele etme çünkü uzun sureler kullanılacak şeyler bunlar.daha sonra sikilabilirsin.benimde portmantom ve ebeveyn banyoma dolap lazim Esim simdilik alalim uygun şeyler diyor ama ben kabul etmiyorum.sonra değişmeyecek biliyorum.uygun bir zaman bekliyorum bende

doğru diyosun ama mutfağımı bir görseydin hak verirdin :) burayada eklemiştim gecen hafta önceki sayfalarda var resimler. ben bekledim ama biliyorum el atmazsam olmayacak, istediğim kadar bekleyeyim yani.

Merve neden canini sikiyorsun boyle...
Hem evde oturup ne yapacaksin ki calismak gibisi yok
sabah kalkmak çok zor gelıyorr birazck tembellım sanırım

canım resımlerden en guzellı 515 tl lık olannı bencede

bencede çalışmak gibisi yok ev çok sıkıcı. ben hiç evde yalnız duramıyorum hergün anneme gidiyorum.çalışırken herşey daha güzeldi. zaten sabahın 5 buçuk ya da 6 sında uyanıyorum üstelik gece 12 den önce yatmamama rağmen.. hiç tembellik halsizlik yok bende aksine çok enerjiğim..:)

selammm kızlar nasılsınız ? hafta içi nasıl geçiyor... Benim maraton devm ediyor :) Dr ye gittim kontrole yumurtam 13 mm olmuş çok güldüm sabah sabh... gürsu dayım çarşambaya kadar. Ablamın bebeğine bakıcam çalıştığı için yardımcı olmam lazım :)
hepinizi çok öpüyorum...

sabah kalkmak çok zor gelıyorr birazck tembellım sanırım

canım resımlerden en guzellı 515 tl lık olannı bencede

evet canım bnm de en çok hoşuma giden o oldu, herhalde son karar o olacak. sadece dolaplarım beyaz o kreme kaçıyo sanki rengi ordan bi tereddüt var

Teşekkür ederim haksever ilgine.Ben iki yıllık evliyim.Benim bütün test sonuçlarım normal fakat eşimin sperm sayısı az çıktı.Birde testesteron hormonu düşük çıktı. Şimdi fakültedeki Ürolog hakan Kılıçaslan a randevu aldık ona gidicez. Onun hakkında bilgi arıyorum

Mervecim sıkma canını keske bende çalıssam esime destek olabilsem cocugun olunca ben gorucem senin tembeligini

Ozcan hoca var medical de cok iyi urologdurr tavsiye ederim fakültede Asistanlar bakiyo

canım mobilya falan almak için biraz erken değil mi? ben henüz hiç bişi almadım . ve alışverişe de 7. aydan sonra başlamayı düşünüyorum.sen de şimdiden strese girip bu kadar yorma kendini..

canım benim dogum kısmetse şubatta olucak ve inan şuan 7. ayımda olmama ragmen gezerken çok zorlandım zaten hemen almıcaz karar vermek için geçdik inegöldeki bu mobilyanında beşiğinden bitane yapmışlar satılırsa asla yapmayız diyolar yani kaçırmak istemiyorum ama kısmetimizde varsa olur nabalım aralıkta alırım diye düşünüyorum zaten bende ocakta çok çıkıpta gezemem anca eksikleri tamam lamak için çıkarız daha bunun mevlitlikte alışverişi var aynı çeyiz düzmek gbymiş gözümde büyüyo sanırım ondan heycanalnıyorum çok şükür bebeğim benimle olsunda bulunur herşeyin bi kolayı herelde ben yapı olarakta çok tezcanlı bi insanım ondan heycan yapıyorum

aynen dediğin gb canım dag daga küsüyo dagın haberi olmuyo bizim evde herşeye alınıyorum zaten alıngan biriyimde iyce fena oldum yüzümde sivilce çıkıyo diye yemiyorum çekirdek mesela geçen akşam cnaım istedi eşim yerken avcuma aldım eh oda uyuşturucu gb bagımlılık yapıyo bida elimi attım alcam eşim dedi bak yeme sonra pişman oluyosun ben başla ağlamaya ama nasıl ağlıyorum eşimde diyo ye cxanım ya ben snein için dedim yemicem diyip diyip ağladım oda çekirdekleri soyup verdi yani tamamen hormonlarında etkisi çok herşeye alınıyorum yardım istemiyorum düşünsün istiyorum ama bizimki düşünmez öle sölersen yaapr

canım fakültede ürologa eşim için tüp ebbek raporuı alırken gittik herelde o zman adı geçmişse beni öyle bulmuşsundur ebnim eşimde sorun yok o yüzden bilemem sizin sorununuzu ama demekki bizim gittimiz ürologta oydu iyiydi yani sadece sperm testimize bakıp rapor vermişti bize o yüzden kötümüdür iyimidir bilemicem ben kadında sorun olunca jinokologum ama erkek sorunlarını bilmiyorum ama fakültedeki tüp ebebk bölümüne giderseniz haberim olsun barış bey harika bi doktor yardımcı olurum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…