Mervecim sıkma canını keske bende çalıssam esime destek olabilsem cocugun olunca ben gorucem senin tembeligini
günaydın kızlarrrr
üff nedense çok canım sıkkın napsam kıı :) konuşmak istiyorum hiç çalışmak istemıyorum,keşke evde yapıcak bir iş bulsamda hiç işe gelmesemm
Haksever canim inegoldeki mibilyacinin adi ne bizde mibilya fuarindan aldık kuximin mobilyasini aynisi mektemde 4bindi buz 2500 e aldik bin pismanim bukadar gösterise cok kalitesiz elimuzde kaliyor canim hic memnun degiliz sen bilirsin ucuz diye ordan akucaksin ama 3sene sonra değiştirecek sin servis icinde gekmiyorlar satarken hemen gekiriz diyo lar sattiktan sonra bugun gelicez tarin gelicez 6aydir gelicekler on para etmezler bebexi mobilya bizim ki
bende çalışmak için delirenlerdenim:)
ufaktan başladım çalışmaya..
bu arada biz kiradaki evimizi boşalttık..
yeni evimizede geçemedik çünkü daha yarım yamalak..
eşim 3 gündür asma tavanları söktürüyor çalışanlara..
yok es şeklinde istiyormuş oymalı moymalı..
beğenmiyor hiç bir şeyi..bende biran önce olsun bitsin diye bakıyorum.
yerdeki granitler ve kapılar bitti..
mutfak dolabı yaplıyor haftaya takılacak..
alt katımızda oturanlar var ama doğlagazları bağlanmamış asansör yapılmamış..
ben o halde çıkmak istemiyorum 1 ay neyse bekliyecez..
şuan annemin 6.katındayız..eşim arada geliyor ama çok zor ya böyle..
eşyalar için bir depo tuttuk..beyaz eşyalar yeni eve gitti.
bu hafta yazlığa gittik orada kaldıkta kocacıma sarılıp uyudum:))
eşim çok zorlanıyor bende öyle ama napalım sabrediyoruz..
kızlar detaylı ultrason için Bursa ' da nereye gidiyosunuz? tavsiye ya da önerisi olan var mı?
bu arada biz kiradaki evimizi boşalttık..
yeni evimizede geçemedik çünkü daha yarım yamalak..
eşim 3 gündür asma tavanları söktürüyor çalışanlara..
yok es şeklinde istiyormuş oymalı moymalı..
beğenmiyor hiç bir şeyi..bende biran önce olsun bitsin diye bakıyorum.
yerdeki granitler ve kapılar bitti..
mutfak dolabı yaplıyor haftaya takılacak..
alt katımızda oturanlar var ama doğlagazları bağlanmamış asansör yapılmamış..
ben o halde çıkmak istemiyorum 1 ay neyse bekliyecez..
şuan annemin 6.katındayız..eşim arada geliyor ama çok zor ya böyle..
eşyalar için bir depo tuttuk..beyaz eşyalar yeni eve gitti.
bu hafta yazlığa gittik orada kaldıkta kocacıma sarılıp uyudum:))
eşim çok zorlanıyor bende öyle ama napalım sabrediyoruz..
kızlar detaylı ultrason için Bursa ' da nereye gidiyosunuz? tavsiye ya da önerisi olan var mı?
amin canım inşallah..ahh ahh 18 yaşından berı calıstıgım için artık bıktım evde yatmak ıstıyorum,pazartesı sendromu olmasın istiyorumm.ama sadece ıstıyorum bu aralar işten çıkmamın imkanı yokhatta ek iş bile yapıyorum
canım 1 ay daha sabret bitmeden girme,taşındıktan sonra yapılması gereken bısey varsa kalıyor çünkü
evınızde güle güle oturmayı nasip etsin allah.
canım bitmeden asla girmem hatta asansörün yapımını bile bekliyecem derdim. ama şuan bu halde bile giresim var:)Gunaydin kizlar
Hayatcim ne zor olur simdi sana günlerin geçmesi.keşke tamamen bitmeden girmeme ihtimalini olsa.ben bile site oturtulmaya baslandiginda girdigim halde eksik hic bitmedi.çok zor olmuştu öyle.allah kolaylık versin canim
canım yaa bende diyorum bunlar nerde, evinizin ordan geçtikçe bakıyoruz eve boş, bende diyorum herhalde taşınma aşamasında...
zor dur yaaa( şimdi böyle ( varmı yardıma yada bir şeye ihtiyacın. yerleşmeniz uzun sürecek biraz. Allah sabır versin. ama heycanlı oluyor bu dönemler. hala telefonun yokmu bu arada.
yarın ardanın doğum günü var..okulda kutlayacaz inşallah..
bir arkadaşım pastacı özel karikatür pastaları yapıyor setbaşında ona pasta siperişi verdim..
yarın alıp okula götürücem..bugün öğretmene söyleyim haberi olsun dedim..
öğretmende çarşamba günü enesin doğum günü var,her iki doğum gününü aynı gün yapmayalım dedi..
o bir hafta önce söylemişti dedi..
bende yok mümkün değil pasta siperişi verdim iptal edemem gibi bahanelerle..öğretmende ozaman diğer velimi arayıp konuşayım dedi.. onu cuma gününe attı öğretmen:)
enesin annesi bana saymıştırr
sağol canım eee 2009 6 kasım doğumlu büyük gündü o gün:)haha deli ya valla senden güzel kaynana olcek işini biliyosun oğlan anası işte
oy kuzum iyiki doğmuş ya yakışıklı çocuk vessalam tek suçu fenevli olmak
Bursalı olmayanı topic e alımıyor musunuz bayanlar?
şincii canımm..
sohbetin espiri anlayışın iyise değil topiğe yüreğimize alırız senii ayıp ettinn
Tuttum bunu ayrıca bursalıların mekanına takılıyorum bundan sonra her fırsatta ::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?