Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
İstanbuldan katılıyorum 22 yaşındayım yarışmacı adaylara başarılar diliyorum

istanbul yakınmış bursalılara ilgin nerden geliyo evlimisin bekar mısın :)) ne iş yaparsın gelin alırız belki seni karşı kıyıya:)) ben özge 24 yaşındayım 6 senelik evliyim kız bebek bekliyorum hayırlısıyla şubatta gelcek inşallah anaokulu öğrtemeniyim

Ayyy allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inş..
Ya geziniyodum öyle ne ayak bunlar didim bursada değiliz diye sohpet edemicezmi didim özel bi ilgim yok yani
2 yıldır sevgilimle yaşıyorum hayatım evli sayılırım yani senin hayaller suya düştü tühhh

abuu beraber yaşıyonuzda nie evlenmiyosunuz bakim meraktan soruyorum yanlış anlamazsan yani amin canım çok saol tabi muhabbete gelenherkezle konuşuyoruz ama sonra gelmiyolar biz demirbaşalr kalıyoruz hep

abuu beraber yaşıyonuzda nie evlenmiyosunuz bakim meraktan soruyorum yanlış anlamazsan yani amin canım çok saol tabi muhabbete gelenherkezle konuşuyoruz ama sonra gelmiyolar biz demirbaşalr kalıyoruz hep

Elbet bir gün evleneceğiz ama son 5 10 yıl içinde böyle bir planım yok canım neden yanlış anlayayım ki herkesin tercihi garip gelmiş olabilir
Genelde buralardayım şu aralar arkeoloğum ama işi bıraktım ya takılıyorum öyle topic topic

Az değilsin kizim sen . Ben o annenin yerinde olmak istemedim.kesinlikle sinir harbi yasamistim yani.
Bu arada doğum günümüz kutlu olsun.hayirli yaslari olsun pasanin

baya bi ieleri atmışsın evliliği neyse hayırlı olsun hakkınızda ben 17dimde evlenince tuhaf geldi herelde

evde oturmaktan bıkınca başlarsın gene kadın olmak iyi bu açıdan

baya bi ieleri atmışsın evliliği neyse hayırlı olsun hakkınızda ben 17dimde evlenince tuhaf geldi herelde

evde oturmaktan bıkınca başlarsın gene kadın olmak iyi bu açıdan

Başka planlarım var yurtdışına açılmak gibi fln oyüzden bıraktım başka mesleklerde deneyeceğim hayat kısa sonuçta
17 de iyiymiş ya
Amin canım herkes evleniyor bizde evlenmeyelim dedim bari değişiklik olsun D

Günaydınnn kızçelerrrr

Yenı gelen arkeolok arkadaşımızada hoş geldin diyorummmmmenteresan uçuk bir kişiliksin dediğin gibi hayat kısa gez toz yaşa hayattı

canım peki detaylı ultrason un ücreti ne kadardı?

canım peki detaylı ultrason un ücreti ne kadardı?

canım medikalde muane ücreti 62tlydi ama eger orda yaptırsam ayrıca başka bi uzman daha görcekti yani yapcaktı utrasyonu onada 62 vercektik hem detaylıya bakan lar hiç bişi anlatmıyolar cd felan vermiyolar iyi yada ne varsa onu doktoruna söylüyolar ama ahmet yılmaz muanesinde herşeyini tek tek gösterip anlattı ne olursa kötü olur diyede anlattı bol bol uzun uzun cd verdi bisürü fotoraf felan onun özel muanesi 120 tl yani aynı ücrete daha iyi bi hizmet aldık hem 1 ay içinde 2. gidişimiz ücretsiz oldu ondada aynı detaylı utrasyonla baktı

Günaydınnn kızçelerrrr

Yenı gelen arkeolok arkadaşımızada hoş geldin diyorummmmmenteresan uçuk bir kişiliksin dediğin gibi hayat kısa gez toz yaşa hayattı

günaydın canım

bugün saglık ocaNDAYDIM ŞEKER YÜKLEMESİ FELAN VARDI ŞEKERİM YÜKSEK ÇIKTI SOL AVCUMDA ŞİŞLİK VARDI UYUŞMA KARIMCALANMA FELAN ÖDEM VARMIŞ İDRARIMDA BİŞİ ÇIKTI BOL SU İÇ DEDİ YARINDA TSH SONUCUMU ALCAM MUHTEMELEN ODA CIKMIŞ OLUCAK 21 DEDE DEVLET HASTANESİNE ENDOKRİNOLOJİYE RANDÖVU ALDIM mecbur kadın dogumada gitcem herelde medikale çünkü ödem elimi kullanamıyorum bardak doluyken felan tutamıyorum yani uyuşuyo hemen tetenoz aşımı oldum benden haberler böyle yani

az öncede kayınvaldem aradı muharrem ayın mubarek olsun dedi sneinde dedim anladım laf sokmaya armaış ben aramadım ya aman herşeye merasim istiyolar illa cumalık arıcan seyranlık arıcan bisürü şey bende telefonla konuşmayı neden se sevmiyorum illa bi işim olcak bişi diceksem arıyorum ki en çok onu arıyorum o hergün arayayım istiyo bende o sölenmeden işte saglık ocandaydım yeni geldim diye bisürü analttım şekerim yüksek çıktı ödem varmış flean filan diyet yapmam lazımmış dedim felan hı mı dedi sonra gene kapatırken sen aramadında ben arayım mubereleyim dedim dedi illa sölücek yani neyse o aKDAR DA nazını çekcez herelde bundan iyisi şamda kayısı

ve bir hafta sonra felan inegöle giderken bi köyde çalışcak eşimle babası 15 gün felan bizde kalcakalrdı eh babannede a kayınvaldemlerde kalıyo şuan oda gelcekti oda yürüyemiyo tuvaletini felan oldugu yerde legene yapıyo yad aaltına ama o kabul etmemiş gitmeyelim demiş kadıncaz utanıyo kayınvaldemde ısrar etmiş babamda ısrar etme siz burda kalırsınız ben bursada dmeiş yanis adece kayınpederim kalcak iyi bali çünkü babannede annemde eski mahallesi burası hergün doluşurdu komşular neyse atlattım herelde bide eşim onalr gelcek bizde kalcak diye görümcemide çardı sende gel bizde kal diye bu adamında gönlü ne geniş he 2 odamız var yani banne babamlar kayınvaldem görümcem 2 çocuyla nerde yatcaktık bilmiyorum neyseki allah akrarlıyo

Geçmiş olsun haksevercimm önemli bir şey yok değil mi? :)

Saglik ocagindaki şeker yüklemesine güvenmiyorum ben dun de alt komsum yaptirmis saglij ocağında yuksek çıkmış doktor tekrarla başka bi yerde demis sende baska bi yere git ahmet bey şeker isini hic sevmez erken doguma bebeğin kilolu doğmasına sebep oluyor biliyorsundur cuma aksami ahmet beydeydim kontrol icin iyi bi doktor olduğunu bi kez daha anladim

Geçmiş olsun haksevercimm önemli bir şey yok değil mi? :)

yoktur inşallah kendi doktoruma gidicem bakalım o zman belli olur ödem var şeker var intihap varmış idrarda e daha ne olsun

Ayy çocuk deme karnım fena halde şiş bugünün dalga konusuyum maalesef benimki hamile olabilirmisin diye alay ediyo

evlenmek farz olur artık

aynen çok iyi ama nabıcam ya özellere çok zam gelmiş ya korkuyorum nereye gittin muananesinemi ne kadardı ücret o değişmemiştirde medikalde nasıl oldu acaba fiyatlar:18:

Evlenmeden önce birlikde yasamak tayyip bey duymasin hahahha

annem duymasın asıl

Evet canim hastanelere çok zam gelmiş ama her hastane yansitmamis fiyatlarina cocuk doktorumuz medicabilde orası 36 dan 62 ye cikarmis ama medical de ücretler ayni genel cerraha ameliyat kontrolu icin randevu aldım 50 lira dedi degismemis biz yansıtmadık dedi ben muayenehane sine gittim 120lira ben giderken 100liraydi ben sahsen hastaneye gitmem daha oncede demistim muayene siklasicak senin 10 gunde bi cagircak 10gun icinde gidersen kontrol ucret almıyorlar ama 10.gun git tam ucret aliyor hastane ayda 3kez ucret vermek zorunda kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…