İstanbuldan katılıyorum 22 yaşındayım yarışmacı adaylara başarılar diliyorum
istanbul yakınmış bursalılara ilgin nerden geliyoevlimisin bekar mısın :)) ne iş yaparsın gelin alırız belki seni karşı kıyıya:)) ben özge 24 yaşındayım 6 senelik evliyim kız bebek bekliyorum hayırlısıyla şubatta gelcek inşallah anaokulu öğrtemeniyim
Ayyy allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inş..
Ya geziniyodum öyle ne ayak bunlar didim bursada değiliz diye sohpet edemicezmi didim özel bi ilgim yok yani
2 yıldır sevgilimle yaşıyorum hayatım evli sayılırım yani senin hayaller suya düştü tühhh
abuu beraber yaşıyonuzda nie evlenmiyosunuz bakim meraktan soruyorum yanlış anlamazsan yani amin canım çok saol tabi muhabbete gelenherkezle konuşuyoruz ama sonra gelmiyolar biz demirbaşalr kalıyoruz hep
yarın ardanın doğum günü var..okulda kutlayacaz inşallah..
bir arkadaşım pastacı özel karikatür pastaları yapıyor setbaşında ona pasta siperişi verdim..
yarın alıp okula götürücem..bugün öğretmene söyleyim haberi olsun dedim..
öğretmende çarşamba günü enesin doğum günü var,her iki doğum gününü aynı gün yapmayalım dedi..
o bir hafta önce söylemişti dedi..
bende yok mümkün değil pasta siperişi verdim iptal edemem gibi bahanelerle..öğretmende ozaman diğer velimi arayıp konuşayım dedi.. onu cuma gününe attı öğretmen:)
enesin annesi bana saymıştırr
Elbet bir gün evleneceğiz ama son 5 10 yıl içinde böyle bir planım yok canım neden yanlış anlayayım ki herkesin tercihi garip gelmiş olabilir
Genelde buralardayım şu aralar arkeoloğum ama işi bıraktım ya takılıyorum öyle topic topic
baya bi ieleri atmışsın evliliği neyse hayırlı olsun hakkınızda ben 17dimde evlenince tuhaf geldi herelde
evde oturmaktan bıkınca başlarsın gene kadın olmak iyi bu açıdan
medikalde doktor olan ahmet yılmaz özel muananesinde yapıyo harikaydı çok güzle ilgilendi ve cdsini verdi 9 tane felanda renkli fotorafını verdi 1 ay içindede tekrar çağırıp 2. kez detaylı utrasyonla baktı yani zaten aleti öyle iyi ki her muane detaylı gb bizim o yönden çok memnunum
canım peki detaylı ultrason un ücreti ne kadardı?
Günaydınnn kızçelerrrr
Yenı gelen arkeolok arkadaşımızada hoş geldin diyorummmmmenteresan uçuk bir kişiliksin dediğin gibi hayat kısa gez toz yaşa hayattı
Günaydınnn kızçelerrrr
Yenı gelen arkeolok arkadaşımızada hoş geldin diyorummmmmenteresan uçuk bir kişiliksin dediğin gibi hayat kısa gez toz yaşa hayattı
Günaydınnn kızçelerrrr
Gunaydin mervem
Bencede hayat çok kisa
o yüzden hemen evlenip çocuk yapmalı dimi
Saglik ocagindaki şeker yüklemesine güvenmiyorum ben dun de alt komsum yaptirmis saglij ocağında yuksek çıkmış doktor tekrarla başka bi yerde demis sende baska bi yere git ahmet bey şeker isini hic sevmez erken doguma bebeğin kilolu doğmasına sebep oluyor biliyorsundur cuma aksami ahmet beydeydim kontrol icin iyi bi doktor olduğunu bi kez daha anladimEki Görüntüle 851669
bugün saglık ocaNDAYDIM ŞEKER YÜKLEMESİ FELAN VARDI ŞEKERİM YÜKSEK ÇIKTI SOL AVCUMDA ŞİŞLİK VARDI UYUŞMA KARIMCALANMA FELAN ÖDEM VARMIŞ İDRARIMDA BİŞİ ÇIKTI BOL SU İÇ DEDİ YARINDA TSH SONUCUMU ALCAM MUHTEMELEN ODA CIKMIŞ OLUCAK 21 DEDE DEVLET HASTANESİNE ENDOKRİNOLOJİYE RANDÖVU ALDIMmecbur kadın dogumada gitcem herelde medikale çünkü ödem elimi kullanamıyorum bardak doluyken felan tutamıyorum yani uyuşuyo hemen tetenoz aşımı oldum benden haberler böyle yani
az öncede kayınvaldem aradı muharrem ayın mubarek olsun dedisneinde dedim anladım laf sokmaya armaış ben aramadım ya aman herşeye merasim istiyolar illa cumalık arıcan seyranlık arıcan bisürü şey bende telefonla konuşmayı neden se sevmiyorum illa bi işim olcak bişi diceksem arıyorum ki en çok onu arıyorum o hergün arayayım istiyo bende o sölenmeden işte saglık ocandaydım yeni geldim diye bisürü analttım şekerim yüksek çıktı ödem varmış flean filan diyet yapmam lazımmış dedim felan hı mı dedi sonra gene kapatırken sen aramadında ben arayım mubereleyim dedim dedi illa sölücek yani neyse o aKDAR DA nazını çekcez herelde bundan iyisi şamda kayısı
ve bir hafta sonra felan inegöle giderken bi köyde çalışcak eşimle babası 15 gün felan bizde kalcakalrdı eh babannede a kayınvaldemlerde kalıyo şuan oda gelcekti oda yürüyemiyo tuvaletini felan oldugu yerde legene yapıyo yad aaltınaama o kabul etmemiş gitmeyelim demiş kadıncaz utanıyo kayınvaldemde ısrar etmiş babamda ısrar etme siz burda kalırsınız ben bursada dmeiş yanis adece kayınpederim kalcak iyi bali çünkü babannede annemde eski mahallesi burası hergün doluşurdu komşular neyse atlattım herelde bide eşim onalr gelcek bizde kalcak diye görümcemide çardı sende gel bizde kal diye bu adamında gönlü ne geniş he 2 odamız var yani banne babamlar kayınvaldem görümcem 2 çocuyla nerde yatcaktık bilmiyorum neyseki allah akrarlıyo
Geçmiş olsun haksevercimm önemli bir şey yok değil mi? :)
Ayy çocuk deme karnım fena halde şiş bugünün dalga konusuyum maalesef benimki hamile olabilirmisin diye alay ediyo
Saglik ocagindaki şeker yüklemesine güvenmiyorum ben dun de alt komsum yaptirmis saglij ocağında yuksek çıkmış doktor tekrarla başka bi yerde demis sende baska bi yere git ahmet bey şeker isini hic sevmez erken doguma bebeğin kilolu doğmasına sebep oluyor biliyorsundur cuma aksami ahmet beydeydim kontrol icin iyi bi doktor olduğunu bi kez daha anladim
Evlenmeden önce birlikde yasamak tayyip bey duymasin hahahha
yoktur inşallah kendi doktoruma gidicem bakalım o zman belli olur ödem var şeker var intihap varmış idrarda e daha ne olsun
evlenmek farz olur artık
aynen çok iyi ama nabıcam ya özellere çok zam gelmiş ya korkuyorum nereye gittin muananesinemi ne kadardı ücret o değişmemiştirde medikalde nasıl oldu acaba fiyatlar:18:
annem duymasın asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?