- 30 Ağustos 2013
- 6.363
- 1.085
- 198
Evlenmeden önce birlikde yasamak tayyip bey duymasin hahahha
yoktur inşallah kendi doktoruma gidicem bakalım o zman belli olur ödem var şeker var intihap varmış idrarda e daha ne olsun
Ohh maşallah ...
evlenmek farz olur artık
Aman diyelim
annem duymasın asıl
Benimde kızım var buyuk konusmayayim ama allah korudun ölürüm kahrimdan bana gore degil yani
Evet canim hastanelere çok zam gelmiş ama her hastane yansitmamis fiyatlarina cocuk doktorumuz medicabilde orası 36 dan 62 ye cikarmis ama medical de ücretler ayni genel cerraha ameliyat kontrolu icin randevu aldım 50 lira dedi degismemis biz yansıtmadık dedi ben muayenehane sine gittim 120lira ben giderken 100liraydi ben sahsen hastaneye gitmem daha oncede demistim muayene siklasicak senin 10 gunde bi cagircak 10gun icinde gidersen kontrol ucret almıyorlar ama 10.gun git tam ucret aliyor hastane ayda 3kez ucret vermek zorunda kalacaksın
gunaydin mervem
bencede hayat çok kisa
o yüzden hemen evlenip çocuk yapmalı dimi
ay inşallah yansıtmamışlardır çok sevinirim o zmanbak içime su serpildi çünkü muanesini geçtim yani tabi özeline gidicem haklısın benimde o geldi aklıma son aylar daha sık gidilcek hem eşimde geç geliyo yanlız gitmem zor olurdu gece gideriz daha iyi hem doğum ücreti baharda 450den 1200e mi ne çıkmış yani medikalde 1250 dedim alalh yandık 2bucugu geçicek yani mecbur bahara giderdim o zman ... e şimdi aynı fiyat omuş olcak baharla medikalde dogum yapmayı cok istiyorum ahmet beyi sitiyorum inşallah bizi vurmaz şu zmanlar :18:
Şimdi sen hastaneye mi ozelinemi gidiyorsun ben sezeryan 1750ye dogurdum normal olacağını nerden biliyorsun canım
ay bana ters bu konular..peki ailen ne diyor bu konuya??Ayyy allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inş..
Ya geziniyodum öyle ne ayak bunlar didim bursada değiliz diye sohpet edemicezmi didim özel bi ilgim yok yani
2 yıldır sevgilimle yaşıyorum hayatım evli sayılırım yani senin hayaller suya düştü tühhh
Az değilsin kizim sen. Ben o annenin yerinde olmak istemedim.kesinlikle sinir harbi yasamistim yani.
Bu arada doğum günümüz kutlu olsun.hayirli yaslari olsun pasanin
ay bana ters bu konular..peki ailen ne diyor bu konuya??
2 erkek annesi olduğum halde oğlumun bile bir kızla yaşamasına izin vermezdim..kızım olsaydı o adamı kovardım evden yada kızımı alıp çıkarırdım oradan:)) ee allah bana 2 erkek boşuna vermemiş:)
Günaydın kızlar... :)
Haksevercim şekerin ne kadar yüksek çıktı doktorunla görüştünmü canım.
Bende gebelik şekeri yaşadığım için biliyorum az çok. Bu yüzden sana hatırlarsan en başında dikkat et çok yeme demiştim.
Neyse umarım çıkmaz çıksada çok üzülme tatlım ben insülinde kullandım diyette yaptım o zaman için zordu ama şimdi düşünce pekte zor değilmiş gibime geliyor
Hayatcım dün seni aradım ama telin yine kapalıydı. Ardanın doğum gününü kutlarım Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin. Pastanızda ayrıca çok güzel olmuş.
Bu arada taşınma aşamasında yardıma ihtiyacın olursa söylersin en olmadı Arda ya bakarız kızımla :) bilgin olsun.
PersephoneH hoş geldin aramıza :) bana ters gelmedi bu aradakız evladım var ama, du bakiiim gelmedi hakkaten ya . Sende saklı gizli yapacağına ailenin haberiyle kal aynı evde, annen hangi şehirde yaşıyor bu arada.
oy maşallah subannallah çok yakışıklı bu çocuk ya behlül gb
canım şekerim 82-174 çıktı sınır 140 diyolar hatta hamilelerde 125in altında olmalıymış baya yüksek yani biliyosunuz yazmışımdır bayrama kada rtatlı koymadım agzıma 5-6 aya kadar şu 2-3 haftada sapıttım hamur işlleri tatlılar flean herelde canım çekti hepçukalatalı ekmekleri lüplettim hep şimdi dikkat ediyorum pazartesi 100lük yükleme yapılcak medikale gidicemhem avcumda şişlik var moraşrıyo dmaar bazen onada albüm var dedi onuda ahmet beye göstericem pazartesi albümde tuzludan oluyo herelde beni baya bi sıkı diyet bekliyo sanırım
bide tiroidim gene fırlamış 6bucuk olmuş hiç bu kadar çıkmamıştı ona endokrinolojiden 21ine alabildim randövu o zmana kadar vakit kaybetmiyeyim diyorum bu ilaç fena yapsada içicem kızım için nabayımbugün başladım ilaca gidene kadar 11-12 gün var içeyim onu bali düşer inşallah oda
idrardada bişi çıktı yanma oluyo bazen o çok rahatsız etmiyoda ilişki zaten kırk yılda bi yapıyoruz o zman yanıyo çokyeni gelin gb oldum iyice ya o konuda dogumdan sonra kocamla gene evlenmemiz lazım alışmam için
doktora sormadan ılac ıcme sekerını ve albümü tetıkleyebılır ılıskı sırasında yanmayı doktora sor enfeksıyon olabılır enfeksıyon erken doğuma yol acıyor buyuk ıhtımal ıdrarda lokasıt cıktı
oy maşallah subannallah çok yakışıklı bu çocuk ya behlül gb
canım şekerim 82-174 çıktı sınır 140 diyolar hatta hamilelerde 125in altında olmalıymış baya yüksek yani biliyosunuz yazmışımdır bayrama kada rtatlı koymadım agzıma 5-6 aya kadar şu 2-3 haftada sapıttım hamur işlleri tatlılar flean herelde canım çekti hepçukalatalı ekmekleri lüplettim hep şimdi dikkat ediyorum pazartesi 100lük yükleme yapılcak medikale gidicemhem avcumda şişlik var moraşrıyo dmaar bazen onada albüm var dedi onuda ahmet beye göstericem pazartesi albümde tuzludan oluyo herelde beni baya bi sıkı diyet bekliyo sanırım
bide tiroidim gene fırlamış 6bucuk olmuş hiç bu kadar çıkmamıştı ona endokrinolojiden 21ine alabildim randövu o zmana kadar vakit kaybetmiyeyim diyorum bu ilaç fena yapsada içicem kızım için nabayımbugün başladım ilaca gidene kadar 11-12 gün var içeyim onu bali düşer inşallah oda
idrardada bişi çıktı yanma oluyo bazen o çok rahatsız etmiyoda ilişki zaten kırk yılda bi yapıyoruz o zman yanıyo çokyeni gelin gb oldum iyice ya o konuda dogumdan sonra kocamla gene evlenmemiz lazım alışmam için
canım snaa muhtemelen diyet verir insülin veröiyorlardı 180 e kadar şekerde.
benim 280 di sanırım
günde 6 kez insülin oluyorum + diyet + 6 kez şeker ölçümü yaptırıryordum son 3,5 ay böyle gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?