Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
yoktur inşallah kendi doktoruma gidicem bakalım o zman belli olur ödem var şeker var intihap varmış idrarda e daha ne olsun

Ohh maşallah ...

evlenmek farz olur artık

Aman diyelim

annem duymasın asıl

Anneler iyidir ya pek sever benimki damadını

ay inşallah yansıtmamışlardır çok sevinirim o zman bak içime su serpildi çünkü muanesini geçtim yani tabi özeline gidicem haklısın benimde o geldi aklıma son aylar daha sık gidilcek hem eşimde geç geliyo yanlız gitmem zor olurdu gece gideriz daha iyi hem doğum ücreti baharda 450den 1200e mi ne çıkmış yani medikalde 1250 dedim alalh yandık 2bucugu geçicek yani mecbur bahara giderdim o zman ... e şimdi aynı fiyat omuş olcak baharla medikalde dogum yapmayı cok istiyorum ahmet beyi sitiyorum inşallah bizi vurmaz şu zmanlar :18:

Şimdi sen hastaneye mi ozelinemi gidiyorsun ben sezeryan 1750ye dogurdum normal olacağını nerden biliyorsun canım

Şimdi sen hastaneye mi ozelinemi gidiyorsun ben sezeryan 1750ye dogurdum normal olacağını nerden biliyorsun canım

bi problem olmadıkça öyle olcakta ondan allah ne nasip ederse o tabi sezeryan gerekirse öyle olucak ama ben hani o illa sezeryan olsun diyenelrden değilim hatta gerek olmadıkça karşıtyım sürekli kafamda ona hazırlıyıyorum kendimiki psikolojik olarakta hazır olayım diye evet 1750ydi sezeryan zam olmamış diyo inşallah olmamıştır şeker çıktı ödem çıktı bu sefer 1 ay sonra gideyim diyodum daha yen 120 verdik ama gitcez galba gene öfss öfss

ay bana ters bu konular..peki ailen ne diyor bu konuya??
2 erkek annesi olduğum halde oğlumun bile bir kızla yaşamasına izin vermezdim..kızım olsaydı o adamı kovardım evden yada kızımı alıp çıkarırdım oradan:)) ee allah bana 2 erkek boşuna vermemiş:)
Az değilsin kizim sen . Ben o annenin yerinde olmak istemedim.kesinlikle sinir harbi yasamistim yani.
Bu arada doğum günümüz kutlu olsun.hayirli yaslari olsun pasanin

sağol canımm teşekkürler:)

Farklı pencerelerden bakıyoruz demek hayata :)
Ailem biliyor hepside erkek arkadaşımı çok sever hatta annem arada bizimle yaşıyor..
Çok şükür bir sorunumuz yok damat adaylarını pek sever hepsi hatta bazen ben 2. plana atılıyorum diye hayıflandığım bile oluyor :))

Günaydın kızlar... :)

Haksevercim şekerin ne kadar yüksek çıktı doktorunla görüştünmü canım.
Bende gebelik şekeri yaşadığım için biliyorum az çok. Bu yüzden sana hatırlarsan en başında dikkat et çok yeme demiştim.
Neyse umarım çıkmaz çıksada çok üzülme tatlım ben insülinde kullandım diyette yaptım o zaman için zordu ama şimdi düşünce pekte zor değilmiş gibime geliyor

Hayatcım dün seni aradım ama telin yine kapalıydı. Ardanın doğum gününü kutlarım Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin. Pastanızda ayrıca çok güzel olmuş.
Bu arada taşınma aşamasında yardıma ihtiyacın olursa söylersin en olmadı Arda ya bakarız kızımla :) bilgin olsun.

PersephoneH hoş geldin aramıza :) bana ters gelmedi bu arada kız evladım var ama, du bakiiim gelmedi hakkaten ya . Sende saklı gizli yapacağına ailenin haberiyle kal aynı evde, annen hangi şehirde yaşıyor bu arada.

oy maşallah subannallah çok yakışıklı bu çocuk ya behlül gb

canım şekerim 82-174 çıktı sınır 140 diyolar hatta hamilelerde 125in altında olmalıymış baya yüksek yani biliyosunuz yazmışımdır bayrama kada rtatlı koymadım agzıma 5-6 aya kadar şu 2-3 haftada sapıttım hamur işlleri tatlılar flean herelde canım çekti hepçukalatalı ekmekleri lüplettim hep şimdi dikkat ediyorum pazartesi 100lük yükleme yapılcak medikale gidicemhem avcumda şişlik var moraşrıyo dmaar bazen onada albüm var dedi onuda ahmet beye göstericem pazartesi albümde tuzludan oluyo herelde beni baya bi sıkı diyet bekliyo sanırım

bide tiroidim gene fırlamış 6bucuk olmuş hiç bu kadar çıkmamıştı ona endokrinolojiden 21ine alabildim randövu o zmana kadar vakit kaybetmiyeyim diyorum bu ilaç fena yapsada içicem kızım için nabayım bugün başladım ilaca gidene kadar 11-12 gün var içeyim onu bali düşer inşallah oda

idrardada bişi çıktı yanma oluyo bazen o çok rahatsız etmiyoda ilişki zaten kırk yılda bi yapıyoruz o zman yanıyo çok yeni gelin gb oldum iyice ya o konuda dogumdan sonra kocamla gene evlenmemiz lazım alışmam için

doktora sormadan ılac ıcme sekerını ve albümü tetıkleyebılır ılıskı sırasında yanmayı doktora sor enfeksıyon olabılır enfeksıyon erken doğuma yol acıyor buyuk ıhtımal ıdrarda lokasıt cıktı

tiroit için içtigim ilaç bu cnaım daha önce doktor verdi düşünce içmene gerek yok demişti yani bildigim bi ilaç o yüzden içiyorum istemeyerekte olsa çünkü erkene randövu alamadım 12 gün boşa geçmesin korkuyorum ondan düşük olsa bile içmeliymişim aslında genel cerrah akrabamız var o öyle dedi ben kulamın üstüne yattım işte ilaç fena yapıyo doktorda içme deyince bıraktım

ebe bol su iç dedi elimde tahlilim bakalım ahmet bey ne dicek enfeksiyonada bol su iç diyolar başka bişi vermiyolar herelde:26:

canım snaa muhtemelen diyet verir insülin vermiyorlardı 180 e kadar şekerde.
benim 280 di sanırım
günde 6 kez insülin oluyordum + diyet + 6 kez şeker ölçümü yaptırıryordum son 3,5 ay böyle gitti :)
eee 1,5 kg kiraz koca karpuzu kendi başıma yersem DD
öyle olurdu işte

Son düzenleme:
canım snaa muhtemelen diyet verir insülin veröiyorlardı 180 e kadar şekerde.
benim 280 di sanırım
günde 6 kez insülin oluyorum + diyet + 6 kez şeker ölçümü yaptırıryordum son 3,5 ay böyle gitti :)

ay allah korusun sen iyi başarmışsın kaç kilo dogmuştu kızın ya bebektede şeker olur felan diyolar bide kilolu dogarmış görmede işitmede kayıplar olabiliyomuş şeker yüüznden allah korusun insanı korkutmayı çok iyi biliyolar valla sitrese girdimmi ne iştah kalıyo ne bişey sabah kahvaltıda zorla 4-5 yudum yedim oda ilaç içmek için öğlen 1 kaşıkcık tazefasülye bi akse yogurt yedim ekmek gene yarım dilim yani canımın içi çekiliyo sanki psikilojik olarakta mideme vuruyo ne uyku ne bişey heryerim ağrıyo nabayım tuhf bi insanım işte tez canlıyım herşey yolunda gidicek illaki hayırlısı olsun yavruma bişi olcak diye bütün korkum alalh korusun kötü kötü rüyalar gördüm zaten yine geçmişti ne güzle korkularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…