takmamaya çalış canım....
seni çok iyi anlıyorum.
erkekler bazen zorlar malesef....
benimki hele genelde zordur
ama bunlar bizim için ecir kaynağı inşaallah canım, kolay değil ama ecri büyük inşaallah, dört dörtlük evlilikte hayatta yok malesef canım, bunu unutmamalıyız hepimiz, bende dahil buna.....
senle bigün birleşelim şu bizimkileri dövelimmi ne dersin
bi sen vur bi ben, bi sen vur bi ben
inşaallah sonuçlarında iyi çıkar canım, kendini relax bırakmaya çalış, istersen mesela tesbih çek, dua et.......
kocaman öpüyorum, Allaha emanet ol
aynen canım alıştım canım ben eşime sadece yazıp rahatlıyorum çünkü anlamıyo beni o yüzden bişey yapmanın faydası yok sadece yıpranıyoruz konuşuncada çünkü aklı basmıyo eh aileside biz her işe yardıme deriz diye geliyolar ediyolarda ama öyle işt eben rahat bi insan değilim böle aileye böle gelin işte bende tek olayım görüşelim sonra herkez evine felsefesi var bendehayırşlısı olsun iyi olursam doktordan sonra çarşıda gezicez bişiler baıcam kapı süsü ve mevlitlik eşyaları kendim yapmak istiyorum bi bakıcam bakalım belki bişiler alırlar kimse özenmiyo yahu bakıyorum millete odaları bile alındı kuruldu daha var ama kara kışta koca karnımla nereyi gezicem ben geçen gezdik 4-5 dükkanda nasıl yoruldum şimdiden herşey olcana varıyoda benim bu tez canlılıgım yüzünden oluyo herşeyy dört dörtlük eş gerçekten yok bizde öyle değilizki benimkininde huyu bu yani nabalım allah cnaına saglık versin
saol canım sende allaha emanet ol öptüm
canım haklısın sonuna kadar bu konuda katılıyorum..beklenen son oldu yani gelmicekelrdi en son kayınpederim kalcaktı bizde sadece ama kocacım sağ olsun öyle ısrar ettiki gelcekler kayınvalde ve babannede gelcek 10-15 gün inegöl tarafında çalışcakları için bizde kalcaklar her ne kadar kayınvaldemin yardım etceni bilsemde kendi evinde yatılı misafir agırlamak başka işte kendime zor bakarken bide şuanda yani eşimede gece hizmet ediyorum ama cayını getiriyorum devriliyorum yatıyorum meyvesini veriyorum yatıyorum uzanıyorum felan eh tabi onlar olunca getir götür özge oturmak bile işkence geliyo bana iyce totom yatmaya alışmışnabalım yapcak bişi yok kocamı öldürsem derlerki neden durup duruken canım benim canımmmmmm nasıls evgi besliyorum şuan ona bilemzsiniz babanne yürüyemiyo oldu yerde yapıcak legene tuvaletini felan bakalım nasıl olcak kadın gelmek istemedi altına felan kaçırıyo diye ama bizimki çooooooooooooook bildiği için neyse kendimede kızıyorum ama sadece bu değil biliyorum burda oldugunda kayınvaldem bütün mahalleyi toplucak gelin gelin diye babannede varya herkez gelir gecesi ayrı gündüzü ayrı iş bekliyo beni yani nabalım atlatınca oh çekerim artık eşimin gram beni düşündüğü yok zaten
yarında yemekler tatlılar felan yaparım evi tmeizlerim toplarım artık yarın totomu yere koyamam pazarteside erkenden gelcekelr muhtemelen kahvaltıya gelirler benim kahvaltı yapmamam lazım doktora gidicem üff püff yani gerildim nedense yazımda rahatlım dedim kendimede kızıyorum neden sorun ediyorum diye ama ben kibarlıgımı yaptım gelin dedim ısrarda ettim kabul etmediler benim eşim niye böle ısrar ediyo anlamıyorum boğasım geliyo bazen şu huylarınabide diyo ne güzel annem yapar yemekleri sende dinlenirsin diyo hıı hıı dedim bide kızıyo moralimmi bozulmuş benim bakma yüzüme çok dedim bende
iyki aynı evde yaşamıyozz ben kötü gelin olcakmışım herelde
ya inanmıyorum sanki kocamı anlatıyorsun o kadarmı olur..tıpa tıp aynı davranışlar..ben mi fesadım diyorum ama değilim dimi valla kendimi çok suçlu hissettim neden istemiyo içim diye ne bilim işte aslında iyi düşünsem sanki pisletse nolcak halı pislendse yıkatmaya veririz nolcak hiç geniş bi insan olamadım işte çok kızıyorum bu huyuma zaten ebnim bu tiroid felan sitresten çıkıyo sanırım eşim araba aldıgındada çıkmıştı bu tiroidim bak bu muhabbet var gelcekler kalcakalr diye 10-15 gündür geçen hafta gene hem şeker çıktı hem tiroid diyorum beni germe sitres yapma diye ama benim eşim öyle cömert ve gneiş gönüllüki anlamıyo benim hissettikelrimi malesef kötü niyetinden yapmıyo ama yapıyo işte kayınvaldem yapar iş öyle çekilmez kenarada kendi evinde insan yoruluyo işte neyse telkinlerde bulunup rahatlşamam lazım şekerimi düşünücem pazartesi korkuyorum zaten sitres olmak istemiyorum herşey olcana varıyo ben kendimi yıprattımla kalıyorum içimi ferah tutmam lazım
hı bide diyoki illa görümceme de gel kal diyo onalr burdayken 2 çocuylaallahım benim adam valla fosil hani şu eski devirlerde hanede bütün aile yaşarlarmış ya her odadan bi aile çıakrmış amcala ryengeler büyük anneler nineler heh tam o devirlerden kalma bayılıyo sürü halinde yaşamaya bende tam yanlızlık delisi
6 senelik evliliğimizde bi kere pikniğe yanlız gittik oda arkadaşalrıyla gitcektik son anda aileden birileri öldü gelemediler yoldayız etleri felanda biz lamıştık diyoki dönelim nabcaz orda yanlız bi sinirlerim boşaldı ağladım sen benle hiçbişi yapmak istemiyosun diye sonra gititk ömrümün en güzel pinkiğiyditatile bitek balayıona yanlız gittik valla iyi oraya çarmamış kayınvaldemleri ondan sonra her sene kayınvaldemelrle görümcemelrle gittik başbaşa bi plan yapamıyo adam
bi pinkiğe gidilcek kimle gidelim tatil kaplıca olsun babasına iyi gleiyo yada yemege gidelim görümcemlerde gelsinhep böle ay ne derdim varmış birikmiş
kocam iyidir ya siz kızmayın ben içimi dökeyimkıyamıyomda hee
kızlar ben gevşeyim dedikçe olanalr oluyo bugünde görümcem aradı oda geliyomuş 2 oğluylayani bizim fakirhane şenlencek baya
dedim eşime ben yatamda yatcam nabarsan yap milleti nere yatırcan bakalım dedim oda gerildi bu sefertelefonda morardı resmen öldürcek beni ya neyse sinirlerim boşaldı sanırım şuan sabahtan beri gülüyorum bide dışarı çıkıyodu eşim eşyalarını tepti bıraktı bi bardım ağladım çabuk topla şunu makinaya şunu yerine dür koy diye terliklerinide yerine koy o hırkanıda diye nasıl bardıysamm hepsini yerleştirdi ama hem ağlıyorum hem söleniyorum tamam tamam gidiyom dedi kaçtı görsün o onu sitres yapcam ben herkeze gülcem ona hırlıcam bütün gün görsün gününü iş yaptırcam bolbol anasının gözünü göstercem
şimdi evi süpürüp silcem sonra yemekleri hazırlıcam attalı yaparım kurabi,ye felan yarın bütün gün doktorda olcam çünkü:18: inşallah sonuçlarım güzel çıkar ya bide kötü çıkarsa o moralle misafir tam olur rabbim hayırlısını versin çok korkuyorum
Nihayet bu akşam bilgisayara kavuştuk.Bayram öncesinde bilgisayar çökmüştü o günden beri evde bilgisayar yoktu bilgisayar olmadanda iyiymiş en azından eve daha fazla vakit ayırabiliyorsunAma sizleri merak ettim ne var ne yok diye.Değişiklikler olmuştur elbet Bende fazla değişiklik yok zamanımın çoğunu kızımla geçiriyorum artık büyüyor hareketlenmeler çoğaldı ev işi yemek çocuk derken akşam oluveriyor hemen.Komşularımla gidip gelmeye başladık onun dışında eşimle çıkıyoruz dışarıya genelde o götürüyor.Düğün mevsimi olunca biraz günlerimiz yoğun geçti Kızımla dışarıya tek çıkmadım henüz.Bu aralar geceleri ağlayarak uyanıyor bilmiyorum neden böyle oldu Bende dünden beri soğuk algınlığına yakalandım hastayım:2::18:Sizlerde ne var ne yok buluşma felan yokmu artık:44:
Hakseverim az kalmış canım doğuma Allah kurtarsın stres yapma kendine bu bebek için nekadar ugraştığınızı sen daha iyi biliyorsun canım yapılan yanlışlar var yok değil ama stres yaparak bişey değişmiyorsa bırak öyle olsun.Kendine ve bebişine dikkat et
Ahillacığım tekrardan Allah mesut mutlu etsin gelmek isterdim ama nasip değilmiş ömür boyu mutluluklar canım.
Sevcancığım görüşmeyeli sen nasılsın canım eşime söyledim olur dedi,bu aralar malum kış temizliği çok yoğunlar ama ilk fırsatta kısmetse görüşürüz canım
Hayat, Arda'nın doğum günüydü sanırım nice mutlu yıllar dilerim canım
Arkadaşlar sizlerde ne var ne yok nasılsınız?Daha fazla yazmak isterdim ama şuan baya bir öksürük hapşırık durumu var:2:Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun iyigeceler hepinize görüşmek dileğiyle
canım haklısın sonuna kadar bu konuda katılıyorum..
ama rahatlat kendini biraz,, sürekli kv kp ile yaşayan insanları düşün ver şanslıyım de:)
ne diyeyim ki bizler alışkın değiliz kv kp.ile yaşamaya o yüzden zorlanıyoruz stres oluyoruz,
seni okadar iyi anlıyorumki duygularnı bile hissedebiliyorum çünkü bende senin durumuna çok düştüm..
görümcem bayramda 4 çocuğuyla 1 haftalığına bana geldiğinde, küçük görümcemi arayarak sitem etmişti,,
sen neden gelmiyorsun bekliyorum çık bugün gel alıcam ben seni terminalden diyordu..ama gelmedi eşim köpürmüştü gelmedi diye:)
erkekler aile ile içiçe olmaya bayılıyor sanki evde robot varda robot yapıyor..
erkekler bizim kıymetimizi anlayacağına,, yok istemiyorsun yok çekemiyorsun,yok fesatsın gibi saçma sapan konuşuyorlar..
bu sefer dahada geriliyor insan..yapacağı varsada yapası gelmiyor..
ya inanmıyorum sanki kocamı anlatıyorsun o kadarmı olur..tıpa tıp aynı davranışlar..
canım allah sana sabır versin..
umarım 15 günü sonrası kötü geline çıkmazsın benim gibi:)
seninkiler anlayışlı gerçi ama sende hamilesin hassas bir dönemdesin kendini frenliyemeyebilirsin..
o yüzden relaks ol ve sabırlı ol,,eşinede söylenme asla kaldıamazlar bu gibi olayları ne kadarda iyi davransan onlara eşinin gözünde ailesini sevmeyen istemeyen biri olur çıkarsın..
biraz önce çok laf soktugum için bi patlama yaşadık zaten ne diceksen dede rahatla öldürdün be kaç gündür gerip duruyosun beni diyo bidebende asıl sen beni geriyosun dedim bugünde iş için gene mudanyyay gemliğe gitti eşim noldu dedim annesi diyomuşki geceleri oturma odasındaki bi koltugu dışarı salona çıkarırız hani kahvaltı yaptımız yere gündüzde sokarız diyomuş millet yatca yeri bile ayarlamış ben kendi kendime gelin güvey oluyorum en son eşime bardım sen mileltin yanında bi bana karış şunu bunu getir felan de boğarım seni bak dedim tembihliyorum ama yine yapcak ben biliyorum misafir olunca kendinden geçiyo adam böle yarım şişe gazoz olsun 10 kişi vardır evde der gazoz döksene yani ben ev hanımıyım yetcek bişi olsa çıkarırım derim ama yok illa herkeizn içinde onu getir bunu getir der neyse az öncede aradılar sabah namazını kılıp gelcekelrmiş bizde kahvaltı yapcaklarmış artık haylamıyo uyuştum galba
ya bende kızımla birlikte gezeceğim günleri görebilecekmiyim acaba?
canım ben de yeni evliyim,19unda düğünüm oldu bi ay bile değil :) sen bence çok dert etme evinin halinin bu olduğunu.ben sana şuan kaldığımız evin halini bi göstersem,kendi evine saray dersin saray.kaynana var bende,evi mahvetmiş.zeytin reçel tuvalet kağıdı kağıt havlu meyveler falan misafir odasında köşe takımının üstünde...mutfağı hayal et şimdikendi evime geçince düzenleme yapcam ama gelip yine mahvetmesinden çekiniyorum.
günaydınnn tekrardan :) beni merak eden var mı????
Hamama gidemedik cumartesi onun yerine çarşıyı alt üst ettik kocamla ayaklarımıza kara sular indi, :) zaten kızımla hamam konusunda tereddütlüydüm snaırım gitmem bundan sonrada o gün iyiki aksilik çıkmış :) çünkü bende hayatımda bir kez hamama gitmiştim, 12 yaşında, dediğiniz gibi korkmuştum o yaşımdaşevvalde etkilenirdi muhtemelen :))
dünde köye gittik kayınvalidemin köyüne, davet etmişler, et kesiyoruz kayınvalidemle dünyemek yapıcaz, bir ara bıçaklar çatıştı, aman haaaa dedim, kaza olduğuna kimse inanmaz dikkat edelim :18: oda diyorki, hee dimi gelin kaynana birbirini kesmiş derler, bide biz çok sevişiyoruz ya senle dedim, cemi cümle kaza süsü sanar..
canım öncelikle kolay gelsin..ıspanak işi zor iş valla...günaydın kızlar, ayrıca ooof of beyim almış gelmiş koca bir poşet ıspanak. hem yemeyi sevmem hem yapmayı bilmem. ben şimdi bu kadar ıspanakla napayımmm
canım öncelikle kolay gelsin..ıspanak işi zor iş valla...
ben başlarını küçük bi kesiyorum sonra suyun altına tutup camurları varsa gideriyorum sonra bütün şekilde biraz sirkeli suda bekletiyorum..
sonrasındada güzelce bi daha yıkayıp öyle dogruyorum cünkü yıkamadan dograndıgında mutlaka toprak kırınısı kalabiliyor..
yemek yapabilirsin kızartabilirsin..
böreğini yapabilirsin canım altermatifleri varkolay
gelsim
amin canım çok tşekkür ederiz..
sağol canım hiç birşee ihtiyacım yok çünkü daha inşaatçılar evimizde,gitmeyede niyetleri yok:)
bugünde eşim kapıalrı geri göndermiş:) mutfak dolaplarına abanoz koyduracakmış diğer çalışmalrı iptal etmiş:)
ooo daha iç merdivnler başlanmamış bile..off stres oluyorum ben iyice
koltuk beğendik netten onu özel yaptıracaz..onun dışında asma tavanlar hala olmadı çünkü o elemanlarla kavga etmiş birdaha benim evime girmeyin işten anlayana kadar demiş..şimdi kendi mimar araştıryor...
keşke yardıma ihtiyacım olsa..
ayrıca doğum günümüz içinde teşekkürler:)
biz iyiz sen hangi ildesin acaba:))
behlül haa bunu söyleyenelr var bugünlerde:))
sağol canım teşekkür ederiz benzetmen için pastamızda arkadaşımın eseri..
şimdiden saatler olmasını dilerim:)
QUOTE=haksever;32581581]oo maşallah ya ne güzel atlatmışsın şimdi gülüyosun ama o zman kimbilir nasıl takmıştın dimi saglıkla bende alsam kucama inşallah aynı zmanda denk gelmişiz senle dmekki bakalım bazıları bikaç gün dikkat edince 100lükte bişi çıkmamış inşallah öyle olur bişi çıkmasa bile dikkat edicem ben acıktıkça şekerli ieyler istedi canım meyveyle geçiştiriyorum şimdi ellerim titiriyo cnaım istiyo resmen yasakyaben diyettede şunu şu kadar yicen bu akdar yicen diyolar ya onu yapmam diye korkuyorum bana şunu yeme desinler yemem azmederim ama yok öğlen et yeme ye akşam sebze ye böle her öğüne bişi söleseler mutfaktan çıkamamam lazım benim bende sitres oldumya hemen 61e düştüm bugün midem çekiliveriyo benim kocamda aynen böle ikimizinde sütresten üzüntüden mideleri kitleniyo :)) manken gb dogurmuşsun kızım sen bakalım ben nolcam
ohhhhhh maşallah normaldede hamamlarda çok duramam ben sıkıntı basar ama ne iyi olurdu gevşerdim heeben bursada bi kere hamam gittim ay gördükmlerime inanamadım bida gitmem öyle sabah ne güzel kalabalık yoktu kayınvaldem ben bide bi anne kız daha vardı ne güzel temiz insanalrdı mayoyla gelmişler hatta anam sonra yaşlılar gelmeye başladı aman allahım dedim çocuk flean getirenler olmuşd edim psikolojileri bozulcak cocukalrın gördüklerinden sonra baktım benim kayınvaldemde soyundu üstü çıplak yani ben yanında bile durmadım kapının yanındaki yerde durdum gel diyolar gitmedim hiç o aslanlı yere
ahh haksever bu yazdığımı çok geç okuyabilirsin ama ölümsüzleşsin diye yazıyorum
Hayat a katılıyorum kesinlikle, diğerlerine surat as ama kocana asma canım benim. asla asla kendini istemiyormuş gibi gösterme KOCANA karşı. gün olur pişer önüne gelir. sen hamile kadınsın, gir yatak odana uyu gün içinde, ayyy çamaşırları katlarken uyuyuvermişim ben neden böyle oldum ki dersinhep böyle değildin neticede hamilesin anlayış gösterirler heleki seninkiler en başta seni seviyorlar kızım, hiç germe kendini, Ben ilkin 45 gün kalacaklar diye anladım aneyyy biraz çokmuş dedim sonra bir baktım 15 günmüş :) ne var onda ayol dedim... hem şu babanne leğene yapması zor olmazmı yaa ortası delik sandalyelerden aldırsana kocana, yada sen al, kadın eziyet çekiyor gibime geldi dersin hem oraya buraya damlamaz lazımlık gibi o. Hem kadıncağızda rahatsız oluyormuş canım kıyamam ona yaa hepimiz yaşlanıcaz Özge, bak seninde çocuğun yarın bir gün oraya buraya işicek kaka yapıcak, onuda çocuk gibi göreceksin,
Dün kayınvalidemin köyüne gittikte davet etmişler. kaynanam küçük kaynım bide biz işte, ayyy orda bir yaşlı kadına gittik kaynanım yengesiymiş, kadın 85 yaşında vardır muhtemelen odaya giremedik kızlar çiş kokusundan(( kadının yediği tabaklar bir yerde leğenler bir yerde sanırım odada yapıyor çişini, ne mutlu Özge senin kaynanan bakıyor kaynanasına, ayyy nasıl üzüldüm anlatamam kızlar yaa... kadının 4 oğlu 2 kızı varmış, kadın tüm malını 1 oğlunun üzerine yapmış o oğlundan başkası bakmıyormuş yani bakmak derken arada evini temizliyormuşlar, gelini diyorki bayramda çiçek gibi yaptım her yerini, yine de pisletiyor, ee dedim önleminizi almazsanız tabikide pisletir kadın çiçişini tutamıyor demek, bezleyin gerekirse evinize alın yıkayın kadını o kadın o evde nasıl tek başına kalabiliyor birde evleri dip dipe varya, diğeri diyor malını kime yedirdiyse o baksın banane, bende kızdım yaa (((ayyy anlatmama nasıl üzüldüm, keşke biraz laftan anlasalar (
Baharcım canım ben iyiyim sne nasılsın sonunda gelebilmişsin :) hoş geldin.
Geçen gün bebekte aradı gelmek istedi gelin buyurun canım başımın üstünde yeriniz var, ayrıca çok mutlu olduğum düşünmenize, eşime de söyledim gelsinler tabiki dedi :)
Hayatcım, eviniz zaten güzeldi yani müteahitin yaptığı, eşin devrede olduğundan bu saray olacak :) Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin... Nasıl geçiyor günlerin, annenlerlemisin tüm gün, Ardayı götür getir işini sen mi yapıyorsun.
Canım Allah kolaylık versin eşinin hatrı için idare edersin biraz,evinin huzuru bozulmasın yeterki.Hem senden hizmet bekliyecek değiller doğumuna az kalmış dikkat et kendinekızlar ben gevşeyim dedikçe olanalr oluyo bugünde görümcem aradı oda geliyomuş 2 oğluylayani bizim fakirhane şenlencek baya
dedim eşime ben yatamda yatcam nabarsan yap milleti nere yatırcan bakalım dedim oda gerildi bu sefertelefonda morardı resmen öldürcek beni ya neyse sinirlerim boşaldı sanırım şuan sabahtan beri gülüyorum bide dışarı çıkıyodu eşim eşyalarını tepti bıraktı bi bardım ağladım çabuk topla şunu makinaya şunu yerine dür koy diye terliklerinide yerine koy o hırkanıda diye nasıl bardıysamm hepsini yerleştirdi ama hem ağlıyorum hem söleniyorum tamam tamam gidiyom dedi kaçtı görsün o onu sitres yapcam ben herkeze gülcem ona hırlıcam bütün gün görsün gününü iş yaptırcam bolbol anasının gözünü göstercem
şimdi evi süpürüp silcem sonra yemekleri hazırlıcam attalı yaparım kurabi,ye felan yarın bütün gün doktorda olcam çünkü:18: inşallah sonuçlarım güzel çıkar ya bide kötü çıkarsa o moralle misafir tam olur rabbim hayırlısını versin çok korkuyorum
Canım dün gece çok şükür kalkmadı bizde küçük saat var onu odasına koyduk tık tık diye sesi hoşuna gitti galiba sakinleştirdimi ne yaptı anlamadım .:) eşimin aklına gelmiş o fikir :) bakalım bu gece kalkacakmı inşallah uyur:18hoş geldin canımm
canım kızıın uykusuzluğu dişlerine bağlı olabilir..
diş çıkarırken bebekler geceleri asla uymuyorlar..
calgel jel al bence belkide kullanıyorsun ama..
buzdolabına koy jeli ve uymadan damaklarına iyice sür..ve dolven calpol vermeyi ihmal etme..
umarım rahatlar canım
Allah iyilik versin canım bende biraz hasta oldum grip öksürük bugün daha iyiyim ama tam geçmedi.Sağol canım sizlerinde öyle beklerim her zaman.İnşllah nasip olurda görüşürüzahh haksever bu yazdığımı ok geç okuyabilirsin ama ölümsüzleşsin diye yazıyorum
Hayat a katılıyorum kesinlikle, diğerlerine surat as ama kocana asma canım benim. asla asla kendini istemiyormuş gibi gösterme KOCANA karşı. gün olur pişer önüne gelir. sen hamile kadınsın, gir yatak odana uyu gün içinde, ayyy çamaşırları katlarken uyuyuvermişim ben neden böyle oldum ki dersinhep böyle değildin neticede hamilesin anlayış gösterirler heleki seninkiler en başta seni seviyorlar kızım, hiç germe kendini, Ben ilkin 45 gün kalacaklar diye anladım aneyyy biraz çokmuş dedim sonra bir baktım 15 günmüş :) ne var onda ayol dedim... hem şu babanne leğene yapması zor olmazmı yaa ortası delik sandalyelerden aldırsana kocana, yada sen al, kadın eziyet çekiyor gibime geldi dersin hem oraya buraya damlamaz lazımlık gibi o. Hem kadıncağızda rahatsız oluyormuş canım kıyamam ona yaa hepimiz yaşlanıcaz Özge, bak seninde çocuğun yarın bir gün oraya buraya işicek kaka yapıcak, onuda çocuk gibi göreceksin,
Dün kayınvalidemin köyüne gittikte davet etmişler. kaynanam küçük kaynım bide biz işte, ayyy orda bir yaşlı kadına gittik kaynanım yengesiymiş, kadın 85 yaşında vardır muhtemelen odaya giremedik kızlar çiş kokusundan(( kadının yediği tabaklar bir yerde leğenler bir yerde sanırım odada yapıyor çişini, ne mutlu Özge senin kaynanan bakıyor kaynanasına, ayyy nasıl üzüldüm anlatamam kızlar yaa... kadının 4 oğlu 2 kızı varmış, kadın tüm malını 1 oğlunun üzerine yapmış o oğlundan başkası bakmıyormuş yani bakmak derken arada evini temizliyormuşlar, gelini diyorki bayramda çiçek gibi yaptım her yerini, yine de pisletiyor, ee dedim önleminizi almazsanız tabikide pisletir kadın çiçişini tutamıyor demek, bezleyin gerekirse evinize alın yıkayın kadını o kadın o evde nasıl tek başına kalabiliyor birde evleri dip dipe varya, diğeri diyor malını kime yedirdiyse o baksın banane, bende kızdım yaa (((ayyy anlatmama nasıl üzüldüm, keşke biraz laftan anlasalar (
Baharcım canım ben iyiyim sne nasılsın sonunda gelebilmişsin :) hoş geldin.
Geçen gün bebekte aradı gelmek istedi gelin buyurun canım başımın üstünde yeriniz var, ayrıca çok mutlu olduğum düşünmenize, eşime de söyledim gelsinler tabiki dedi :)
Hayatcım, eviniz zaten güzeldi yani müteahitin yaptığı, eşin devrede olduğundan bu saray olacak :) Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin... Nasıl geçiyor günlerin, annenlerlemisin tüm gün, Ardayı götür getir işini sen mi yapıyorsun.
Hoşgeldin aramıza Bursanın neresinden ve nerden geldin evli bekararkadaşlar bende gelebilirmiyim buluşmaya bursada yeni sayılırım
Canım nasılsın görüşmeyeli tedaviye devammı ediyorsun aramı verdiniz:44:canım öncelikle kolay gelsin..ıspanak işi zor iş valla...
ben başlarını küçük bi kesiyorum sonra suyun altına tutup camurları varsa gideriyorum sonra bütün şekilde biraz sirkeli suda bekletiyorum..
sonrasındada güzelce bi daha yıkayıp öyle dogruyorum cünkü yıkamadan dograndıgında mutlaka toprak kırınısı kalabiliyor..
yemek yapabilirsin kızartabilirsin..
böreğini yapabilirsin canım altermatifleri varkolay
gelsim
ay o yaşlı teyzeye çok üzüldüm(
benimde ananem bayramdan beri altına yapıyor ve annem bakıyor çok zor inanamazsınız..
birde ağırlaşıyolarki etler salınınca zaten annem belinden rahatsız çok zorlanıyor..
bizde altına leğen aldık hani bildiğimiz leğen değilde altına sürmek için onlar çok yardımcı oluyor..geceleri bezliyor annem..
yeri geliyor ağzına besliyor..bende diyorum bir tane kadın tutsana bakıcı diyorum..
ben eve kadın madın tutmam benim görevim diyor..
ya bn bakarken zorluğunu anlayabiliyorum birde yapsam sanırım ne olur bilemem..,
ama başa gelince yapılıyor..annanemde babaannemde hep der allah yatırmasın baktırmasın hem yatana hem bakana zor der..ve hep böyle dua eder..,benc ehepimiz için en güzel dua bu..
evlerimizde hepimize oturmak uzun uzun yıllar nasip olsun inşallah..
cnım ben cuma birde bugün kendi işyerimize gittim..yarın annemlerin işyerine giderim..
ve bu günlerde hep çarşılardayım..çalışıyorum ya param geliyor:)
Kızlar facede dolanırken şu ilk buluşmadaki resimlere baktımda ne güzel bir gündü ya piknik ortamı gırgır şamata.Özledim valla o günüBu buluşmalara ne oldu böyle nazarmı değdi,ayran içtik ayrı düştük misali olduk kızlar.Niye kimseden ses çıkmıyor.Yakın bir zamanda buluşma ayarlayalım kapalı avm olabilir yada bana gelin Ortak karar alalım ve buluşalım dışarda buluşmayıda özledim ben.Nedersiniz? Ayrıca topiği eskiye göre çok boşladık yine eskisi gibi olsun burası İyigeceler Allah'a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?