Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aynen canım alıştım canım ben eşime sadece yazıp rahatlıyorum çünkü anlamıyo beni o yüzden bişey yapmanın faydası yok sadece yıpranıyoruz konuşuncada çünkü aklı basmıyo eh aileside biz her işe yardıme deriz diye geliyolar ediyolarda ama öyle işt eben rahat bi insan değilim böle aileye böle gelin işte bende tek olayım görüşelim sonra herkez evine felsefesi var bende hayırşlısı olsun iyi olursam doktordan sonra çarşıda gezicez bişiler baıcam kapı süsü ve mevlitlik eşyaları kendim yapmak istiyorum bi bakıcam bakalım belki bişiler alırlar kimse özenmiyo yahu bakıyorum millete odaları bile alındı kuruldu daha var ama kara kışta koca karnımla nereyi gezicem ben geçen gezdik 4-5 dükkanda nasıl yoruldum şimdiden herşey olcana varıyoda benim bu tez canlılıgım yüzünden oluyo herşeyy dört dörtlük eş gerçekten yok bizde öyle değilizki benimkininde huyu bu yani nabalım allah cnaına saglık versin

saol canım sende allaha emanet ol öptüm

çoğu erkek aynı bence, sadece kaba tabirle eziyet dozları farklı bence......
dediğin gibi bunada şükür, rabbim can sağlığı versin, bugünlerin gerisinde bırakmasın bizleri inşaallah ve daha iyi günler versin inşaallah hepimize....

ne güzel bi kaç bişeye bakcan demek:)
güzel şeyler bulur alırsınız inşaallah, gönlüne göre süsler ve vsler......

canım haklısın sonuna kadar bu konuda katılıyorum..
ama rahatlat kendini biraz,, sürekli kv kp ile yaşayan insanları düşün ver şanslıyım de:)
ne diyeyim ki bizler alışkın değiliz kv kp.ile yaşamaya o yüzden zorlanıyoruz stres oluyoruz,
seni okadar iyi anlıyorumki duygularnı bile hissedebiliyorum çünkü bende senin durumuna çok düştüm..
görümcem bayramda 4 çocuğuyla 1 haftalığına bana geldiğinde, küçük görümcemi arayarak sitem etmişti,,
sen neden gelmiyorsun bekliyorum çık bugün gel alıcam ben seni terminalden diyordu..ama gelmedi eşim köpürmüştü gelmedi diye:)
erkekler aile ile içiçe olmaya bayılıyor sanki evde robot varda robot yapıyor..
erkekler bizim kıymetimizi anlayacağına,, yok istemiyorsun yok çekemiyorsun,yok fesatsın gibi saçma sapan konuşuyorlar..
bu sefer dahada geriliyor insan..yapacağı varsada yapası gelmiyor..

ya inanmıyorum sanki kocamı anlatıyorsun o kadarmı olur..tıpa tıp aynı davranışlar..

canım allah sana sabır versin..
umarım 15 günü sonrası kötü geline çıkmazsın benim gibi:)
seninkiler anlayışlı gerçi ama sende hamilesin hassas bir dönemdesin kendini frenliyemeyebilirsin..
o yüzden relaks ol ve sabırlı ol,,eşinede söylenme asla kaldıamazlar bu gibi olayları ne kadarda iyi davransan onlara eşinin gözünde ailesini sevmeyen istemeyen biri olur çıkarsın..

hoş geldin canımm

canım kızıın uykusuzluğu dişlerine bağlı olabilir..
diş çıkarırken bebekler geceleri asla uymuyorlar..
calgel jel al bence belkide kullanıyorsun ama..
buzdolabına koy jeli ve uymadan damaklarına iyice sür..ve dolven calpol vermeyi ihmal etme..
umarım rahatlar canım

biraz önce çok laf soktugum için bi patlama yaşadık zaten ne diceksen dede rahatla öldürdün be kaç gündür gerip duruyosun beni diyo bide bende asıl sen beni geriyosun dedim bugünde iş için gene mudanyyay gemliğe gitti eşim noldu dedim annesi diyomuşki geceleri oturma odasındaki bi koltugu dışarı salona çıkarırız hani kahvaltı yaptımız yere gündüzde sokarız diyomuş millet yatca yeri bile ayarlamış ben kendi kendime gelin güvey oluyorum en son eşime bardım sen mileltin yanında bi bana karış şunu bunu getir felan de boğarım seni bak dedim tembihliyorum ama yine yapcak ben biliyorum misafir olunca kendinden geçiyo adam böle yarım şişe gazoz olsun 10 kişi vardır evde der gazoz döksene yani ben ev hanımıyım yetcek bişi olsa çıkarırım derim ama yok illa herkeizn içinde onu getir bunu getir der neyse az öncede aradılar sabah namazını kılıp gelcekelrmiş bizde kahvaltı yapcaklarmış artık haylamıyo uyuştum galba

onlar kalıcı değiller gidiceler eşinle aranı iyi tut..
bende senin yaptığını yaptım eşime soktum soktum lafları şimdi her lafından biri benim ailemin gelişi seni rahatsız ediyor
sen onları istemiyorsun der..her konu açıldığında bunları söyler..
eşinle tartışma yaşamaya başlamışsın bile ama sana bir tafsiyem eşinle ailesi hakkında tartışmaya girme..
hep sen haksız olursun..sen haklısın bende haklıydımm ama istemeyen çekemeyen ben oldum
buna izin verme hiç kolay değil sabit kalmak ama çokta konuyu açma artık..
olan olmuş planlar yapılmış gelecekler senin eşinle tartışma yaşaman gelmelerini engellemeyecekki,senide hiç bir zaman anlamayacak bunuda bekleme sakın..
boşver gamsız ol çok fazla yanlarında durma mesafeli davran ne bilim karnım ağırı de gir odana yat..yada mutfakta birşeylerle oyalan, hep yanlarında olursan herşeyi görürsün ne bilim çocukların etrafı pislettiğini onların rahat olduklarını bile görsen seni gerer bu.. ben eltime hep diyorum ya xxx ne kadar relaksın nasıl sabırlısın nasıl susuyoyorsun onlara karşı ben dayanamıyorum ve bende söylüyorum onlara bişeyler..sense yataklarını bile toplamadıkları halde topluyorsun..kahvaltı hazırlarken onlardan yardım beklemeyerek hazırlıyorsun..çocukjları kumandayı televizyona fırlatsa ses çıkarmıyorsun,,
ama eltim ya çocuğu uyutmak için odaya girer sonra herkez bakar eltim piyasada yok..
bende uyumuşum yağızla der..yada mutfağa gider hep bişeylerle uğraşır..onların yanına servis yapmak için girer ve yine çıkar uğraşacak bişeyler bulur..ve böyle oluncada hiç birşylrini duymaz görmez ve cevapta vermez duymadığı için,,
çünkü hep onalrla otursam birlikte herşeyi duyucam görücem der ve çıkar odadan.ama çok hanımdır onları istemdiğini asla hissettirmez ne eşine ne onlara..ben eltimi taktir ediyorum..
eşim için katlanmak zorundayım der..

ahh haksever bu yazdığımı çok geç okuyabilirsin ama ölümsüzleşsin diye yazıyorum
Hayat a katılıyorum kesinlikle, diğerlerine surat as ama kocana asma canım benim. asla asla kendini istemiyormuş gibi gösterme KOCANA karşı. gün olur pişer önüne gelir. sen hamile kadınsın, gir yatak odana uyu gün içinde, ayyy çamaşırları katlarken uyuyuvermişim ben neden böyle oldum ki dersin hep böyle değildin neticede hamilesin anlayış gösterirler heleki seninkiler en başta seni seviyorlar kızım, hiç germe kendini, Ben ilkin 45 gün kalacaklar diye anladım aneyyy biraz çokmuş dedim sonra bir baktım 15 günmüş :) ne var onda ayol dedim... hem şu babanne leğene yapması zor olmazmı yaa ortası delik sandalyelerden aldırsana kocana, yada sen al, kadın eziyet çekiyor gibime geldi dersin hem oraya buraya damlamaz lazımlık gibi o. Hem kadıncağızda rahatsız oluyormuş canım kıyamam ona yaa hepimiz yaşlanıcaz Özge, bak seninde çocuğun yarın bir gün oraya buraya işicek kaka yapıcak, onuda çocuk gibi göreceksin,

Dün kayınvalidemin köyüne gittikte davet etmişler. kaynanam küçük kaynım bide biz işte, ayyy orda bir yaşlı kadına gittik kaynanım yengesiymiş, kadın 85 yaşında vardır muhtemelen odaya giremedik kızlar çiş kokusundan (( kadının yediği tabaklar bir yerde leğenler bir yerde sanırım odada yapıyor çişini, ne mutlu Özge senin kaynanan bakıyor kaynanasına, ayyy nasıl üzüldüm anlatamam kızlar yaa... kadının 4 oğlu 2 kızı varmış, kadın tüm malını 1 oğlunun üzerine yapmış o oğlundan başkası bakmıyormuş yani bakmak derken arada evini temizliyormuşlar, gelini diyorki bayramda çiçek gibi yaptım her yerini, yine de pisletiyor, ee dedim önleminizi almazsanız tabikide pisletir kadın çiçişini tutamıyor demek, bezleyin gerekirse evinize alın yıkayın kadını o kadın o evde nasıl tek başına kalabiliyor birde evleri dip dipe varya, diğeri diyor malını kime yedirdiyse o baksın banane, bende kızdım yaa (((ayyy anlatmama nasıl üzüldüm, keşke biraz laftan anlasalar (

Baharcım canım ben iyiyim sne nasılsın sonunda gelebilmişsin :) hoş geldin.

Geçen gün bebekte aradı gelmek istedi gelin buyurun canım başımın üstünde yeriniz var, ayrıca çok mutlu olduğum düşünmenize, eşime de söyledim gelsinler tabiki dedi :)

Hayatcım, eviniz zaten güzeldi yani müteahitin yaptığı, eşin devrede olduğundan bu saray olacak :) Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin... Nasıl geçiyor günlerin, annenlerlemisin tüm gün, Ardayı götür getir işini sen mi yapıyorsun.

günaydınnn tekrardan :) beni merak eden var mı????

Hamama gidemedik cumartesi onun yerine çarşıyı alt üst ettik kocamla ayaklarımıza kara sular indi, :) zaten kızımla hamam konusunda tereddütlüydüm snaırım gitmem bundan sonrada o gün iyiki aksilik çıkmış :) çünkü bende hayatımda bir kez hamama gitmiştim, 12 yaşında, dediğiniz gibi korkmuştum o yaşımda şevvalde etkilenirdi muhtemelen :))

dünde köye gittik kayınvalidemin köyüne, davet etmişler, et kesiyoruz kayınvalidemle dün yemek yapıcaz, bir ara bıçaklar çatıştı, aman haaaa dedim, kaza olduğuna kimse inanmaz dikkat edelim :18: oda diyorki, hee dimi gelin kaynana birbirini kesmiş derler, bide biz çok sevişiyoruz ya senle dedim, cemi cümle kaza süsü sanar..

Son düzenleme:

canım benim bekleyemedim gittim banyo dolabıyla mutfak dolabı arası bir dolabı kiler dolabı olarak kullanmaya karar verdim :) hafta içi gelecek dolabım inş. toparlanıcam.

birde kv bence sana gelince pek bişey yapamaz çünkü orada misafir olacak, bu kendi evi kendi düzensizliği. hem evin ayrı olunca kırk yılda bir gelip düzenini bozması seni rahatsız etmez hergün aynı evde olmaktan iyidir dimi. bende kv mi severim ama valla bi evin bi hanımı olur aynı evde yaşamaya karşıyım. tabi öyle olmak zorunda olduğu durumlarda olur ama zor yaa

günaydın canım nerelerdesın sen ya umudu kesıyordum sendennn iş kolik oldun heee

günaydın kızlar, ayrıca ooof of beyim almış gelmiş koca bir poşet ıspanak. hem yemeyi sevmem hem yapmayı bilmem. ben şimdi bu kadar ıspanakla napayımmm

günaydın kızlar, ayrıca ooof of beyim almış gelmiş koca bir poşet ıspanak. hem yemeyi sevmem hem yapmayı bilmem. ben şimdi bu kadar ıspanakla napayımmm
canım öncelikle kolay gelsin..ıspanak işi zor iş valla...
ben başlarını küçük bi kesiyorum sonra suyun altına tutup camurları varsa gideriyorum sonra bütün şekilde biraz sirkeli suda bekletiyorum..
sonrasındada güzelce bi daha yıkayıp öyle dogruyorum cünkü yıkamadan dograndıgında mutlaka toprak kırınısı kalabiliyor..
yemek yapabilirsin kızartabilirsin..
böreğini yapabilirsin canım altermatifleri varkolay
gelsim

sağol şekerim, zaten bu ıspanağı yıkamayı becerdin mi işin yarısı bitiyo gibi nette dolanayım biraz ikimizinde yiyeceği neler varmışş

kız sen benim gittiğim hamamı gittin acaba:))
bende seneler önce gitmiştim ıyyy tiksinti gelmişti..
ben mayomla otururken kayınvalidem soyunmy başladı anam bir baktım bir altı kaldı:))
yuh dedim anne sütyenini giy barii..aman kadın kadınayız annem sende soyun dedi:)))
öğünden beride hamama gitmedim..eşimle gittiğimiz otellerin hamamı hriç tabi..[/QUOTE] Canım bursadayımm.. :)))

ay o yaşlı teyzeye çok üzüldüm(
benimde ananem bayramdan beri altına yapıyor ve annem bakıyor çok zor inanamazsınız..
birde ağırlaşıyolarki etler salınınca zaten annem belinden rahatsız çok zorlanıyor..
bizde altına leğen aldık hani bildiğimiz leğen değilde altına sürmek için onlar çok yardımcı oluyor..geceleri bezliyor annem..
yeri geliyor ağzına besliyor..bende diyorum bir tane kadın tutsana bakıcı diyorum..
ben eve kadın madın tutmam benim görevim diyor..
ya bn bakarken zorluğunu anlayabiliyorum birde yapsam sanırım ne olur bilemem..,
ama başa gelince yapılıyor..annanemde babaannemde hep der allah yatırmasın baktırmasın hem yatana hem bakana zor der..ve hep böyle dua eder..,benc ehepimiz için en güzel dua bu..
evlerimizde hepimize oturmak uzun uzun yıllar nasip olsun inşallah..
cnım ben cuma birde bugün kendi işyerimize gittim..yarın annemlerin işyerine giderim..
ve bu günlerde hep çarşılardayım..çalışıyorum ya param geliyor:)

Son düzenleme:
Canım Allah kolaylık versin eşinin hatrı için idare edersin biraz,evinin huzuru bozulmasın yeterki.Hem senden hizmet bekliyecek değiller doğumuna az kalmış dikkat et kendine
Canım dün gece çok şükür kalkmadı bizde küçük saat var onu odasına koyduk tık tık diye sesi hoşuna gitti galiba sakinleştirdimi ne yaptı anlamadım .:) eşimin aklına gelmiş o fikir :) bakalım bu gece kalkacakmı inşallah uyur:18 dediğin jelden yok almadık henüz not alayım olur ya lazım olursa alırız
Allah iyilik versin canım bende biraz hasta oldum grip öksürük bugün daha iyiyim ama tam geçmedi.Sağol canım sizlerinde öyle beklerim her zaman.İnşllah nasip olurda görüşürüzKöydeki teyzeyede üzüldüm Allah yardım etsin.Ama onun yaptığıda doğru değil evlat ayrıcımlığı iyi değil hoş olmaz.Hepsi bir olmalı yoksa kardeşler arasında fitne kıskançlıklar çıkar bana göre doğru yapmamış,evlatlarında Allah rızası için bakması gerekiyor tabiki
arkadaşlar bende gelebilirmiyim buluşmaya bursada yeni sayılırım
Hoşgeldin aramıza Bursanın neresinden ve nerden geldin evli bekar:44:
Canım nasılsın görüşmeyeli tedaviye devammı ediyorsun aramı verdiniz:44:

Allah şifa versin anneannene gerçekten çok zor.Benim teyzemde felç geçirmişti genç yaşta, yıllarca o hastalığı çekti,6 sene önce vefat etti Allah kimsenin başına vermesin kolay değil Allah kimseyede muhtaç etmesin,Sağlığın yoksa herşey boş

Kızlar facede dolanırken şu ilk buluşmadaki resimlere baktımda ne güzel bir gündü ya piknik ortamı gırgır şamata.Özledim valla o günüBu buluşmalara ne oldu böyle nazarmı değdi,ayran içtik ayrı düştük misali olduk kızlar.Niye kimseden ses çıkmıyor.Yakın bir zamanda buluşma ayarlayalım kapalı avm olabilir yada bana gelinOrtak karar alalım ve buluşalım dışarda buluşmayıda özledim ben.Nedersiniz?Ayrıca topiği eskiye göre çok boşladık yine eskisi gibi olsun burasıİyigeceler Allah'a emanet olun.

bende bas bas bağardım buluşsalım uygun zamanda dıye bunlardan ses yokk topık artık cok sesız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…