buluşma haftaya olursa banada uyar bekleriz canım tanışmış oluruz.nerede oturuyordun ?bu arada çoğumuz dost kazığı yemişizdir ,beklemediğinden beklenmedik hareket gördüğünde haklı olarak kırılıyorsun.demekki herşey olabilir dostunu iyi seçmek lazım oda şansına bence çünkü ne olacağı belli olmuyor malesef
O zaman gelde iyi olalım canım,sende iyi olursun bizleri görünce
Canım allah kolaylık versin,mücadeleni bırakma sen inşallah istediğin gibi olur.nehir büyüdü canım yaramaz olduk çıktık bakalım yürümeye başlarsa napıcam ben:18: alıştım canım komşum dün bendeydi nehirle akran bebeği var onunda altı aylık kınası varmış davet etti bizide.şimdilik iyi gidiyor zaten her insanla samimi olamıyorsun 1 2 kişi olsun senin kafanda önemli olan kafa yapına uygun olması.kimsede hiç birimizde dört dörtlük değiliz idare etmek zorundayız arkadaş dost kazanmak istiyorsak canım inşallah sende gönlüne göre bir ev bulursun buraya talep çok giriş katlar bile doldu bahçeye zemin. geçer inşallah bakarsın buradan ev bulursun bu arada teşekkür ederim canım yokluğumun belli olmasına sevindim.hepimizin yokluğu belli oluyor burada allah bozmasın
Tabiki buyur gel nerede oturuyordun kendini tanıtırmısın
A.s canım ben iyiyim rahatsızdım toparlandım bugünlerdede yoğunum sağolsun gelenler oluyor bu akşamda misafirlerim var ona hazırlık yapıyordum bir bakayım dedim nehir uyumuşken,ayrıca bizi düşündüğün içinde çok sağol eğer korupark olursa güzel olur sizlerede uyarsa çünkü eşim tek başıma uzaklara izin vermiyor nehir çok hareketli yollarda onunla biraz zor gelirim
Canım ben baktım yorumda yazdım güle güle kullanın maşllah elinizden gelmiş
Gel canım bekleriz tanışmak için geç bile kaldık
inş bişey cıkmazssa gelıcemm sen bulvarda oturuyordun sanırım :44::44: Yanlışmı hatırlıyorumm
Merhaba.
Ne dayanismasi kiz bu.atladigimiz birşey mi var yoksa
Bu arada haftaya bana korupark uyar bilginize...
Ben acamadim resmi sevcan.
kızlar haftaya ben müsait değilim iş yerinde o gün nöbetçi benim ayrıca çocukla geleceğim oralarda ne yparız bilmem :26:
Bende gelirim :)
Buluşma haftaya olursa banada uyar bekleriz canım tanışmış oluruz.Nerede oturuyordun ?Bu arada çoğumuz dost kazığı yemişizdir ,beklemediğinden beklenmedik hareket gördüğünde haklı olarak kırılıyorsun.Demekki herşey olabilir dostunu iyi seçmek lazım oda şansına bence çünkü ne olacağı belli olmuyor malesef
O zaman gelde iyi olalım canım,sende iyi olursun bizleri görünce
Canım Allah kolaylık versin,mücadeleni bırakma sen inşallah istediğin gibi olur.Nehir büyüdü canım yaramaz olduk çıktık bakalım yürümeye başlarsa napıcam ben:18: Alıştım canım komşum dün bendeydi Nehirle akran bebeği var Onunda altı aylık kınası varmış davet etti bizide.Şimdilik iyi gidiyor zaten her insanla samimi olamıyorsun 1 2 kişi olsun senin kafanda önemli olan kafa yapına uygun olması.Kimsede hiç birimizde dört dörtlük değiliz idare etmek zorundayız arkadaş dost kazanmak istiyorsak Canım inşallah sende gönlüne göre bir ev bulursun buraya talep çok giriş katlar bile doldu bahçeye zemin. Geçer inşallah bakarsın buradan ev bulursun Bu arada teşekkür ederim canım yokluğumun belli olmasına sevindim.Hepimizin yokluğu belli oluyor burada Allah bozmasın
Tabiki buyur gel nerede oturuyordun kendini tanıtırmısın
A.s canım ben iyiyim rahatsızdım toparlandım bugünlerdede yoğunum sağolsun gelenler oluyor bu akşamda misafirlerim var ona hazırlık yapıyordum bir bakayım dedim Nehir uyumuşken,ayrıca bizi düşündüğün içinde çok sağol eğer korupark olursa güzel olur sizlerede uyarsa çünkü eşim tek başıma uzaklara izin vermiyor Nehir çok hareketli yollarda onunla biraz zor gelirim
Canım ben baktım yorumda yazdım güle güle kullanın maşllah elinizden gelmiş
Gel canım bekleriz tanışmak için geç bile kaldık
Kızlar haftaya buluşalım hepinizi özledim.Bu arada aşure ayınızda hayırlı olsun Allah nice mübarek aylar göstersin.Benim çıkmam kimsede yok şuan topikte iki laf edeyimAkşama misafirlerim var hazırlık yapıyorum kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun öpüyorum
Sevcan koltukları nasıl yapmışınız ne marıfetlısınız çok güzel olmuş
herkez tam olarak orda olur inş :) herkez gelir ben gelemezsem uzulucem
saol tatlişim... Eşimle yaptık, bağırış çığırış :))
mervecim bana diyorsun galiba burdayimmm :) sabrimin sonlarindayim
nehırr dımı yaramazlık yaptı tabı yınne
Selam kızlar..... :)))) nasılsınız...
Yinuse Allah yardımcın olsun tatlım... Umarım artık pes etmiştir
Ayfercim ana okulundaki dayanışman içinde teşekkür ederim... görüdnmü bak nasıl öğretmenlere teslim ediyoruz evlatlarımızı. bizimkiler yine iyiymiş inan.
EEEE BULUŞMAMI VAR.... :) BU HAFTA OLMAZ ARTIK SANIRIM, KİMSEDEN NET BİR ŞEY ÇIKMAMIŞ... MERVECİM İZNİNLE BEN ATLAYIM HEMEN.
BULUŞMA HAFTAYA CUMARTESİ OLSUN MU KIZLAR. BİRDE AYFERCİM KORUPARK BENİM İÇİN UZAK OLSADA UYGUN YANİ GELİRİMDE,
ASLINDA BEBEKLE BAHARADA UYGUN, ONLAR ÇOCUKLU, ORADA OLSA İYİ OLUR NASIL YAPALIM KIZLAR
ÇOCUKSUZLAR, ÇOCUKSUZ GELECEK OLANLARADA UYARSA ORADA OLSUN MU?
Atlattım canımda öksürük var biraz:2:Lafı sokmazsan olmaz zaten dimiaçtığım konulara bak şekercim anlarsındevlet ana okuluyla ilgili olan...
aaa niye halbuki görmeni çok isterdim
hadi yaa çilekim snei tanımayı çok isterim, nöbetini değiştiremezmisin?((
bende kimse girmemiş bu hafta buluşma olmaz dedim ama maşallah hepiniz dökülmüşsünüz :)
gel gel :))
Geçmiş olsun canım hala atlatamadın mı?
:)
Birde lafımı sokayımda geçeyim. geçen yıl siz bizi düşünmemiştiniz ama biz bu yıl sizi düşünelim tatlım
Sağol canım gece gece salonu temizledim yarına kalmasın diye yarında arkadaşla koruparka gidiyorum gezmeyeKolay gelsin tatlım. Yorma kendini çok :)
Ben mudanya güzelyalıda canım evli bekar çoluk çocuk varmıydıBahar cım demirtaş yeşilşehir de oturuyorum. sen nerde oturuyosun?
haftaya cumartesi ben gelemezsem saçımı başımı yolarımm
eşim bu haftadan itibaren senelik iznine çıkıyor 1 hafta kadar.tatil planımız yok ama ufak tefek planlar var umarım cumartesi gelebilirim
bu arada telim bir hafta öncesine kadar hal oldu ama ben hiç birinizi arıyamıyorum( çünkü hattım değişti numaram aynı ama hat değişti..telefon numaralrı yok kimsenin
Atlattım canımda öksürük var biraz:2:Lafı sokmazsan olmaz zaten dimiO günü be hatırlamıyorum neydi nasıldı duymadım :18:Şu an Nehir olduğu için uzağa tek gelemiyorum eşiminde işi yoğun yoksa tek olsam o tarafta olsa gelirdim canım ayrıca o buluşmada kışın ve kar yagacak deniyordu o yüzden biraz ters olur diye düşünmüştük ama korupark çok ters diyorsanız başka yerde olabilir eşimin gönlünü edersem getirir edemessem bensiz buluşursunuz napalım
Sağol canım gece gece salonu temizledim yarına kalmasın diye yarında arkadaşla koruparka gidiyorum gezmeye
Ben mudanya güzelyalıda canım evli bekar çoluk çocuk varmıydı:44:Benim bir kızım var 8 aylık teyzesi
Gelirsin inşallahHayırlı olsun yeni telinde canım numaran aynıysa sorun yok mesaj atar yada ararım kaydedersin
haftaya cumartesi ben gelemezsem saçımı başımı yolarımm
eşim bu haftadan itibaren senelik iznine çıkıyor 1 hafta kadar.tatil planımız yok ama ufak tefek planlar var umarım cumartesi gelebilirim
bu arada telim bir hafta öncesine kadar hal oldu ama ben hiç birinizi arıyamıyorum( çünkü hattım değişti numaram aynı ama hat değişti..telefon numaralrı yok kimsenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?