Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Kızlar haftaya buluşalım hepinizi özledim.Bu arada aşure ayınızda hayırlı olsun Allah nice mübarek aylar göstersin.Benim çıkmam kimsede yok şuan topikte iki laf edeyimAkşama misafirlerim var hazırlık yapıyorum kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun öpüyorum

inş bişey cıkmazssa gelıcemm sen bulvarda oturuyordun sanırım :44::44: Yanlışmı hatırlıyorumm

Merhaba.
Ne dayanismasi kiz bu.atladigimiz birşey mi var yoksa
Bu arada haftaya bana korupark uyar bilginize...

açtığım konulara bak şekercim anlarsın devlet ana okuluyla ilgili olan...

Ben acamadim resmi sevcan.

aaa niye halbuki görmeni çok isterdim

kızlar haftaya ben müsait değilim iş yerinde o gün nöbetçi benim ayrıca çocukla geleceğim oralarda ne yparız bilmem :26:

hadi yaa çilekim snei tanımayı çok isterim, nöbetini değiştiremezmisin? ((
bende kimse girmemiş bu hafta buluşma olmaz dedim ama maşallah hepiniz dökülmüşsünüz :)

Bende gelirim :)

gel gel :))

Geçmiş olsun canım hala atlatamadın mı?
:)

Birde lafımı sokayımda geçeyim. geçen yıl siz bizi düşünmemiştiniz ama biz bu yıl sizi düşünelim tatlım

Kolay gelsin tatlım. Yorma kendini çok :)

rica ederim sevcancım tam destek vermek lazım evlatlarımız için:)

haftaya cumartesi ben gelemezsem saçımı başımı yolarımm
eşim bu haftadan itibaren senelik iznine çıkıyor 1 hafta kadar.tatil planımız yok ama ufak tefek planlar var umarım cumartesi gelebilirim
bu arada telim bir hafta öncesine kadar hal oldu ama ben hiç birinizi arıyamıyorum( çünkü hattım değişti numaram aynı ama hat değişti..telefon numaralrı yok kimsenin

Son düzenleme:
Atlattım canımda öksürük var biraz:2:Lafı sokmazsan olmaz zaten dimiO günü be hatırlamıyorum neydi nasıldı duymadım :18:Şu an Nehir olduğu için uzağa tek gelemiyorum eşiminde işi yoğun yoksa tek olsam o tarafta olsa gelirdim canım ayrıca o buluşmada kışın ve kar yagacak deniyordu o yüzden biraz ters olur diye düşünmüştük ama korupark çok ters diyorsanız başka yerde olabilir eşimin gönlünü edersem getirir edemessem bensiz buluşursunuz napalım
Kolay gelsin tatlım. Yorma kendini çok :)
Sağol canım gece gece salonu temizledim yarına kalmasın diye yarında arkadaşla koruparka gidiyorum gezmeye
Bahar cım demirtaş yeşilşehir de oturuyorum. sen nerde oturuyosun?
Ben mudanya güzelyalıda canım evli bekar çoluk çocuk varmıydı:44:Benim bir kızım var 8 aylık teyzesi

Gelirsin inşallah Hayırlı olsun yeni telinde canım numaran aynıysa sorun yok mesaj atar yada ararım kaydedersin

Ebrusen nasılsın bebeğin nasıl canım.Senin kızının ismidemi Nehir yoksa Nehir lafı geçmişte merak ettim:44:

olmaz tabi :) bebeklede görüşürsen bildirirsin ona da canım.

ayyy inşallah gelebilirsin canım ya...... o gün bir plan yaptırma kocana.
özelden yazıyorum telimi bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…