Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

olur canım buluşalım vallah çok güzel olur..korupark olabilir mesela..
hem oturur lak lak yaparız hemde vitrin neyim bakarız:))

çok cevap yazamıyorum ama babanne konusunda yazayım aşırı derecede kilolu canalrım gündüz zorla emekleyerek klozete gidiyo ama sandalyeye oturamaz yani öyle bişeyde istemi,yo gecede git klozete diyoruz çünkü iyice hareketlerini kısıtlıyo kendi için sonrası daha zor olcak gitse daha iyi ama legene yapmak kolayına geliyo çok şişman sandalye olmaz çünkü malesef

sürekli yemek yiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben gidiyorum

bende bas bas bağardım buluşsalım uygun zamanda dıye bunlardan ses yokk topık artık cok sesız
Ben göremedim canım geçmişe pek bakamadım eskiden sana diyorduk gel buluşalım diye şimdi tersine dönmüşKızlarla ilk fırsatta ayarlayıp buluşalım hem senide tanımış oluruz güzel olur bencede
olur canım buluşalım vallah çok güzel olur..korupark olabilir mesela..
hem oturur lak lak yaparız hemde vitrin neyim bakarız:))
Tamam ne zamana buluşuyoruz bakalım tarih söyleyinKorupark olsa iyi olur sizin içinde sorun olmazsa oranın ortamı hoşuma gidiyor hem.Hasret giderirdik hem

Canım Allah kolaylık versin,teyzeyede Allah şifa versin hepimiz yaşlanıcaz Allah elden ayaktan düşürmesin.Stres yapma kendine kayınvaliden ilgilenir sen kendini yorma

bu topikte yeniyim ama bu buluşma işine çok içim ısındı. tabi eskilerden birilerinin ayarlaması lazım yenilerde katılsın görsün diye. ne zaman olur bilmiyorum ama umarım vaktimin olduğu bir zaman olur çünkü çok merak ediyorum herkesi. ayrıca arkadaşlığa da çok ihtiyacım var. bursalıyım ama yıllardan beri canım dediğim arkadaşımla aram bir yıldan uzun zamandır açık, o kadar sarstı ki beni bu durum. hayatta yapmaz dediğim şeyleri bir bir yaptı ve bu noktaya geldik. neyse yeni arkadaşlıklar bana da çok iyi gelecek, inşallah yakın bir zamanda görüşürüz.

bencede toplaşalım bu cumartesı yapalım mesella ben evdeyım ve hiç işim yok cumartesii beni görmek size iyi gelicekk çok mu iddallı oldu ney

benımde vardı öyle canım dedığım arkadasım yedıgımız içtiğimiz ayrı gıtmezdım onun için gözüm kapalı herşeyı yapardım,arada hıc bırsey yokken ben işten ayrılınca slmmı sabahı kestı kaçkere aradım buluısalım dıye tamam dıyor bulusucağımıza 1-2 saat kala ben gelemıyorum dıye mazeret uretıyor.bende neyse dedım hayatımdan 1 kişi eksilmiş olur dıye tesellı verıyorum kendımme

benımde vardı öyle canım dedığım arkadasım yedıgımız içtiğimiz ayrı gıtmezdım onun için gözüm kapalı herşeyı yapardım,arada hıc bırsey yokken ben işten ayrılınca slmmı sabahı kestı kaçkere aradım buluısalım dıye tamam dıyor bulusucağımıza 1-2 saat kala ben gelemıyorum dıye mazeret uretıyor.bende neyse dedım hayatımdan 1 kişi eksilmiş olur dıye tesellı verıyorum kendımme[/QUOTE]

ben çok sarsıldım ya, kırgınlığımı ben içimde yaşadım, neyse derdim gidip ona söyledim, açıklama yaptım, kırılmasın dedim, hiç kimseye karşı aşağı vermedim, hep savundum onu. ama o çok saçma sapan bişeyden dolayı sıyırıp attı beni, hata üstüne hata yaptı, kendi yaptıklarını söylemeden beni çaldı söyledi heryerde. onun bahsettiği meşhur şeyma sen misin diye beni hiç tanımayan insanlar soru sordular. bi ayıbım olsaydı kesinlikle özür dilerdim ki kaç defada alttan aldığım oldu. şimdi bile çok seviyorum ama uzak duruyorum. çünkü aynı kargaşayı yaşayacak gücüm yok. yinede başına bişey gelse en önce ben koşarım ama iyi olunca yine uzak devam ederim.

Slm kizlar nasilsiniz buara giremedim hic kizimi sutten kesme mucadelesi veriyorumda baya zor durumdayim bir hafta oldu pes etmiyo depresyona

girdi resmen sanki sevgilisinde ayriliyo:-

Sizler nasilsiniz sevcanci senin cephede cok dedisimler goruyorum kv neler olmus oyle evine yemege gelmeler koye davet etmeler yanliz kalma korkusu sardi herhalde

Bak iste kv ariza cikarmayinca ortada sorunda kalmio demekki oo
iyi olunca sen iki kati iyiymisiin anlasilmistirr umarim....ins boyle devam ederde seninde kafan rahat olur...sevval nasil alistimi okulaa yasi kucuk olmasina ragmen cabuk uyum sagladi ozledim o masum suratini

Hayat sen nasilsin evden cikmisiniz olsun kalcak yerin var sonucta ins biran once saray gibi evinize gecersinizde bir ohh cekersin bisi kalmamis zaten ...ruzgar nnerde kaliyo yaninizdami veterinere goturmedinizmi baska yoksa goturdunuzde beni yinemi es gectin hayirsiz...gecen yine aradim telin kapaliydi hala almadinmi yenisini ama yaa.....

Ogluma dedimki ardada okula baslamis oda diyoku keske bizim okula gelseydi ben onu korurdum yeni oyunlari ogretirdim kendisi cok ogrenmisde sanki biraraya gelince birbirlerini yiyolar o ayri tabiii benimkide cumartesi pazarda agliyo okula gitcem diye okul delis oldu cikti basima keske gecen yildan verseydim pismanim....buarada ardanin gecmis dogum gunu kutlu olsunnnn...

Haksever seninde agir misafirlerin geliyomus hic bosuna stres yapms zaten hamilesin sana yuk olmazlar bence aksine yardimci olurlar...hem sen mudanyadankaldiginda el ustunde tutmuyolarmiydi seni hem kv evini gelip temizleyip piril piril yapiyoduhangimizin kv evimizi temizliyo...
Bence yaptiklari iyilikleri dusun kendini doldurmassin ozaman icin ferahlar yinede allah yardimcin olsun....

Pinar gelmis bilgisayariniz valla yoklugun hemen anlasiliyo nasil alismissak . valla bilgisayar olmayincada insan daraliyo ...eskiden nasil vakit geciriyoduysak...nehir nasil iyice buyumustur su son haini faceye koyda gorelimi tatliyi ,en son agustos ayinda gormustum....nasil alismisindir yeni ortamina komsularla nasil aran ohh yerinde olmak isterdim neyse benimde son alti ayim kaldi oda gecer elbet

Neyse ben kacar kizim mizmizlanmaya basladi uyutmam lazim kendinize iyi bakin

Bende bu buluşmada olmak çok isterim. Haber verirseniz çok sevinirim..Teşekkürler..

neden bu çamaşır ve bulaşık makinalarının ekonomik programları daha uzun sürüyor ??

benim bulaşık makinamın ekonomik programı 2,30 saat 50 derece. bir saatlik programları var 65 derece. yada 30 dk lıkları flnvar, onlar daha ekonomik değil midir??

canım inan aklıma geldi geçen ecrin acaba dedim sütten kesitmi Nurten..ecrin asla bırakmaz memeyi dedim çünkü seninki memeye çok düşkündü ben bile bizdeyken şok oldum sürekli memendeydi:))allah yardımcınız olsun canım sakın pes etme madem girdin bir yola ağlasada verme bir kere verirsen herşey eskiye döner..tavizkar davranma sakın..ayy ecrini çok özledim ben ya.
canım biz rüzgarı verdik o yüzden veterinere g,tmiyorum:)
yiğite bak sen tam abi:)) ardayı kourumuş oyy kıyamam ona..
doğum günümüz içinde teşekkür ederiz teyzesi:)

canım 2:30 saate hiç ayarlamadım en kısa programa bile atsam pırıl pırıl oluyor..

canım 2:30 saate hiç ayarlamadım en kısa programa bile atsam pırıl pırıl oluyor..[/QUOTE]

ya benim makinada güzel yıkıyor ama ben tasarruf açısından ekonomikte çalıştırayım diyorum ama bu kadar uzun sürmesi içimi gıcıkılıyor

Selam kızlar..... :)))) nasılsınız...

Yinuse Allah yardımcın olsun tatlım... Umarım artık pes etmiştir

Ayfercim ana okulundaki dayanışman içinde teşekkür ederim... görüdnmü bak nasıl öğretmenlere teslim ediyoruz evlatlarımızı. bizimkiler yine iyiymiş inan.

EEEE BULUŞMAMI VAR.... :) BU HAFTA OLMAZ ARTIK SANIRIM, KİMSEDEN NET BİR ŞEY ÇIKMAMIŞ... MERVECİM İZNİNLE BEN ATLAYIM HEMEN.
BULUŞMA HAFTAYA CUMARTESİ OLSUN MU KIZLAR. BİRDE AYFERCİM KORUPARK BENİM İÇİN UZAK OLSADA UYGUN YANİ GELİRİMDE,

ASLINDA BEBEKLE BAHARADA UYGUN, ONLAR ÇOCUKLU, ORADA OLSA İYİ OLUR NASIL YAPALIM KIZLAR

ÇOCUKSUZLAR, ÇOCUKSUZ GELECEK OLANLARADA UYARSA ORADA OLSUN MU?

Merhaba.
Ne dayanismasi kiz bu.atladigimiz birşey mi var yoksa
Bu arada haftaya bana korupark uyar bilginize...

haftaya benim günüm var ama ben kaçar erken gelirim yada önce sızle bulusur sonra oraya gıderım Ayarlamaya calısırım yanıı banada uyar korupark

kızlar haftaya ben müsait değilim iş yerinde o gün nöbetçi benim ayrıca çocukla geleceğim oralarda ne yparız bilmem :26:

Buluşma haftaya olursa banada uyar bekleriz canım tanışmış oluruz.Nerede oturuyordun ?Bu arada çoğumuz dost kazığı yemişizdir ,beklemediğinden beklenmedik hareket gördüğünde haklı olarak kırılıyorsun.Demekki herşey olabilir dostunu iyi seçmek lazım oda şansına bence çünkü ne olacağı belli olmuyor malesef
O zaman gelde iyi olalım canım,sende iyi olursun bizleri görünce
Canım Allah kolaylık versin,mücadeleni bırakma sen inşallah istediğin gibi olur.Nehir büyüdü canım yaramaz olduk çıktık bakalım yürümeye başlarsa napıcam ben:18:Alıştım canım komşum dün bendeydi Nehirle akran bebeği var Onunda altı aylık kınası varmış davet etti bizide.Şimdilik iyi gidiyor zaten her insanla samimi olamıyorsun 1 2 kişi olsun senin kafanda önemli olan kafa yapına uygun olması.Kimsede hiç birimizde dört dörtlük değiliz idare etmek zorundayız arkadaş dost kazanmak istiyorsakCanım inşallah sende gönlüne göre bir ev bulursun buraya talep çok giriş katlar bile doldu bahçeye zemin.Geçer inşallah bakarsın buradan ev bulursunBu arada teşekkür ederim canım yokluğumun belli olmasına sevindim.Hepimizin yokluğu belli oluyor burada Allah bozmasın
Bende bu buluşmada olmak çok isterim. Haber verirseniz çok sevinirim..Teşekkürler..
Tabiki buyur gel nerede oturuyordun kendini tanıtırmısın
A.s canım ben iyiyim rahatsızdım toparlandım bugünlerdede yoğunum sağolsun gelenler oluyor bu akşamda misafirlerim var ona hazırlık yapıyordum bir bakayım dedim Nehir uyumuşken,ayrıca bizi düşündüğün içinde çok sağol eğer korupark olursa güzel olur sizlerede uyarsa çünkü eşim tek başıma uzaklara izin vermiyor Nehir çok hareketli yollarda onunla biraz zor gelirim
Canım ben baktım yorumda yazdım güle güle kullanın maşllah elinizden gelmiş
haftaya benim günüm var ama ben kaçar erken gelirim yada önce sızle bulusur sonra oraya gıderım Ayarlamaya calısırım yanıı banada uyar korupark

Gel canım bekleriz tanışmak için geç bile kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…