Kızlar facede dolanırken şu ilk buluşmadaki resimlere baktımda ne güzel bir gündü ya piknik ortamı gırgır şamata.Özledim valla o günüBu buluşmalara ne oldu böyle nazarmı değdi,ayran içtik ayrı düştük misali olduk kızlar.Niye kimseden ses çıkmıyor.Yakın bir zamanda buluşma ayarlayalım kapalı avm olabilir yada bana gelin Ortak karar alalım ve buluşalım dışarda buluşmayıda özledim ben.Nedersiniz? Ayrıca topiği eskiye göre çok boşladık yine eskisi gibi olsun burası İyigeceler Allah'a emanet olun.
Ben göremedim canım geçmişe pek bakamadım eskiden sana diyorduk gel buluşalım diye şimdi tersine dönmüşbende bas bas bağardım buluşsalım uygun zamanda dıye bunlardan ses yokktopık artık cok sesız
Tamam ne zamana buluşuyoruz bakalım tarih söyleyinolur canım buluşalım vallah çok güzel olur..korupark olabilir mesela..
hem oturur lak lak yaparız hemde vitrin neyim bakarız:))
çok cevap yazamıyorum ama babanne konusunda yazayım aşırı derecede kilolu canalrım gündüz zorla emekleyerek klozete gidiyo ama sandalyeye oturamaz yani öyle bişeyde istemi,yo gecede git klozete diyoruz çünkü iyice hareketlerini kısıtlıyo kendi için sonrası daha zor olcak gitse daha iyi ama legene yapmak kolayına geliyo çok şişman sandalye olmaz çünkü malesef
sürekli yemek yiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzben gidiyorum
Ben göremedim canım geçmişe pek bakamadım eskiden sana diyorduk gel buluşalım diye şimdi tersine dönmüşKızlarla ilk fırsatta ayarlayıp buluşalım hem senide tanımış oluruz güzel olur bencede
Tamam ne zamana buluşuyoruz bakalım tarih söyleyinKorupark olsa iyi olur sizin içinde sorun olmazsa oranın ortamı hoşuma gidiyor hem.Hasret giderirdik hem
Canım Allah kolaylık versin,teyzeyede Allah şifa versin hepimiz yaşlanıcaz Allah elden ayaktan düşürmesin.Stres yapma kendine kayınvaliden ilgilenir sen kendini yorma
bu topikte yeniyim ama bu buluşma işine çok içim ısındı. tabi eskilerden birilerinin ayarlaması lazım yenilerde katılsın görsün diye. ne zaman olur bilmiyorum ama umarım vaktimin olduğu bir zaman olur çünkü çok merak ediyorum herkesi. ayrıca arkadaşlığa da çok ihtiyacım var. bursalıyım ama yıllardan beri canım dediğim arkadaşımla aram bir yıldan uzun zamandır açık, o kadar sarstı ki beni bu durum. hayatta yapmaz dediğim şeyleri bir bir yaptı ve bu noktaya geldik. neyse yeni arkadaşlıklar bana da çok iyi gelecek, inşallah yakın bir zamanda görüşürüz.
bu topikte yeniyim ama bu buluşma işine çok içim ısındı. tabi eskilerden birilerinin ayarlaması lazım yenilerde katılsın görsün diye. ne zaman olur bilmiyorum ama umarım vaktimin olduğu bir zaman olur çünkü çok merak ediyorum herkesi. ayrıca arkadaşlığa da çok ihtiyacım var. bursalıyım ama yıllardan beri canım dediğim arkadaşımla aram bir yıldan uzun zamandır açık, o kadar sarstı ki beni bu durum. hayatta yapmaz dediğim şeyleri bir bir yaptı ve bu noktaya geldik. neyse yeni arkadaşlıklar bana da çok iyi gelecek, inşallah yakın bir zamanda görüşürüz.
canım inan aklıma geldi geçen ecrin acaba dedim sütten kesitmi Nurten..ecrin asla bırakmaz memeyi dedim çünkü seninki memeye çok düşkündü ben bile bizdeyken şok oldum sürekli memendeydi:))allah yardımcınız olsun canım sakın pes etme madem girdin bir yola ağlasada verme bir kere verirsen herşey eskiye döner..tavizkar davranma sakın..ayy ecrini çok özledim ben ya.Slm kizlar nasilsiniz buara giremedim hic kizimi sutten kesme mucadelesi veriyorumda baya zor durumdayim bir hafta oldu pes etmiyo depresyona
girdi resmen sanki sevgilisinde ayriliyo:-
Sizler nasilsiniz sevcanci senin cephede cok dedisimler goruyorum kv neler olmus oyle evine yemege gelmeler koye davet etmeler yanliz kalma korkusu sardi herhalde
Bak iste kv ariza cikarmayinca ortada sorunda kalmio demekki oo
iyi olunca sen iki kati iyiymisiin anlasilmistirr umarim....ins boyle devam ederde seninde kafan rahat olur...sevval nasil alistimi okulaa yasi kucuk olmasina ragmen cabuk uyum sagladi ozledim o masum suratini
Hayat sen nasilsin evden cikmisiniz olsun kalcak yerin var sonucta ins biran once saray gibi evinize gecersinizde bir ohh cekersin bisi kalmamis zaten ...ruzgar nnerde kaliyo yaninizdami veterinere goturmedinizmi baska yoksa goturdunuzde beni yinemi es gectin hayirsiz...gecen yine aradim telin kapaliydi hala almadinmi yenisini ama yaa.....
Ogluma dedimki ardada okula baslamis oda diyoku keske bizim okula gelseydi ben onu korurdum yeni oyunlari ogretirdim kendisi cok ogrenmisde sankibiraraya gelince birbirlerini yiyolar o ayri tabiii benimkide cumartesi pazarda agliyo okula gitcem diye okul delis oldu cikti basima keske gecen yildan verseydim pismanim....buarada ardanin gecmis dogum gunu kutlu olsunnnn...
Haksever seninde agir misafirlerin geliyomushic bosuna stres yapms zaten hamilesin sana yuk olmazlar bence aksine yardimci olurlar...hem sen mudanyadankaldiginda el ustunde tutmuyolarmiydi seni hem kv evini gelip temizleyip piril piril yapiyoduhangimizin kv evimizi temizliyo...
Bence yaptiklari iyilikleri dusun kendini doldurmassin ozaman icin ferahlar yinede allah yardimcin olsun....
Pinar gelmis bilgisayariniz valla yoklugun hemen anlasiliyo nasil alismissak .valla bilgisayar olmayincada insan daraliyo ...eskiden nasil vakit geciriyoduysak...nehir nasil iyice buyumustur su son haini faceye koyda gorelimi tatliyi ,en son agustos ayinda gormustum....nasil alismisindir yeni ortamina komsularla nasil aran ohh yerinde olmak isterdim neyse benimde son alti ayim kaldi oda gecer elbet
Neyse ben kacar kizim mizmizlanmaya basladi uyutmam lazim kendinize iyi bakin
neden bu çamaşır ve bulaşık makinalarının ekonomik programları daha uzun sürüyor ??
benim bulaşık makinamın ekonomik programı 2,30 saat 50 derece. bir saatlik programları var 65 derece. yada 30 dk lıkları flnvar, onlar daha ekonomik değil midir??
Selam kızlar..... :)))) nasılsınız...
Yinuse Allah yardımcın olsun tatlım... Umarım artık pes etmiştir
Ayfercim ana okulundaki dayanışman içinde teşekkür ederim... görüdnmü bak nasıl öğretmenlere teslim ediyoruz evlatlarımızı. bizimkiler yine iyiymiş inan.
EEEE BULUŞMAMI VAR.... :) BU HAFTA OLMAZ ARTIK SANIRIM, KİMSEDEN NET BİR ŞEY ÇIKMAMIŞ... MERVECİM İZNİNLE BEN ATLAYIM HEMEN.
BULUŞMA HAFTAYA CUMARTESİ OLSUN MU KIZLAR. BİRDE AYFERCİM KORUPARK BENİM İÇİN UZAK OLSADA UYGUN YANİ GELİRİMDE,
ASLINDA BEBEKLE BAHARADA UYGUN, ONLAR ÇOCUKLU, ORADA OLSA İYİ OLUR NASIL YAPALIM KIZLAR
ÇOCUKSUZLAR, ÇOCUKSUZ GELECEK OLANLARADA UYARSA ORADA OLSUN MU?
selam kızlar..... :)))) nasılsınız...
Yinuse allah yardımcın olsun tatlım... Umarım artık pes etmiştir :d
ayfercim ana okulundaki dayanışman içinde teşekkür ederim... Görüdnmü bak nasıl öğretmenlere teslim ediyoruz evlatlarımızı. Bizimkiler yine iyiymiş inan.
Eeee buluşmamı var.... :) bu hafta olmaz artık sanırım, kimseden net bir şey çıkmamış... Mervecim izninle ben atlayım hemen.
Buluşma haftaya cumartesi olsun mu kızlar. Birde ayfercim korupark benim için uzak olsada uygun yani gelirimde,
aslında bebekle baharada uygun, onlar çocuklu, orada olsa iyi olur nasıl yapalım kızlar
çocuksuzlar, çocuksuz gelecek olanlarada uyarsa orada olsun mu?
Buluşma haftaya olursa banada uyar bekleriz canım tanışmış oluruz.Nerede oturuyordun ?Bu arada çoğumuz dost kazığı yemişizdir ,beklemediğinden beklenmedik hareket gördüğünde haklı olarak kırılıyorsun.Demekki herşey olabilir dostunu iyi seçmek lazım oda şansına bence çünkü ne olacağı belli olmuyor malesefbu topikte yeniyim ama bu buluşma işine çok içim ısındı. tabi eskilerden birilerinin ayarlaması lazım yenilerde katılsın görsün diye. ne zaman olur bilmiyorum ama umarım vaktimin olduğu bir zaman olur çünkü çok merak ediyorum herkesi. ayrıca arkadaşlığa da çok ihtiyacım var. bursalıyım ama yıllardan beri canım dediğim arkadaşımla aram bir yıldan uzun zamandır açık, o kadar sarstı ki beni bu durum. hayatta yapmaz dediğim şeyleri bir bir yaptı ve bu noktaya geldik. neyse yeni arkadaşlıklar bana da çok iyi gelecek, inşallah yakın bir zamanda görüşürüz.
O zaman gelde iyi olalım canım,sende iyi olursun bizleri görüncebencede toplaşalım bu cumartesı yapalım mesella ben evdeyım ve hiç işim yok cumartesii beni görmek size iyi gelicekkçok mu iddallı oldu ney
benımde vardı öyle canım dedığım arkadasım yedıgımız içtiğimiz ayrı gıtmezdım onun için gözüm kapalı herşeyı yapardım,arada hıc bırsey yokken ben işten ayrılınca slmmı sabahı kestı kaçkere aradım buluısalım dıye tamam dıyor bulusucağımıza 1-2 saat kala ben gelemıyorum dıye mazeret uretıyor.bende neyse dedım hayatımdan 1 kişi eksilmiş olur dıye tesellı verıyorum kendımme
Canım Allah kolaylık versin,mücadeleni bırakma sen inşallah istediğin gibi olur.Nehir büyüdü canım yaramaz olduk çıktık bakalım yürümeye başlarsa napıcam benSlm kizlar nasilsiniz buara giremedim hic kizimi sutten kesme mucadelesi veriyorumda baya zor durumdayim bir hafta oldu pes etmiyo depresyona
girdi resmen sanki sevgilisinde ayriliyo:-
Sizler nasilsiniz sevcanci senin cephede cok dedisimler goruyorum kv neler olmus oyle evine yemege gelmeler koye davet etmeler yanliz kalma korkusu sardi herhalde
Bak iste kv ariza cikarmayinca ortada sorunda kalmio demekki oo
iyi olunca sen iki kati iyiymisiin anlasilmistirr umarim....ins boyle devam ederde seninde kafan rahat olur...sevval nasil alistimi okulaa yasi kucuk olmasina ragmen cabuk uyum sagladi ozledim o masum suratini
Hayat sen nasilsin evden cikmisiniz olsun kalcak yerin var sonucta ins biran once saray gibi evinize gecersinizde bir ohh cekersin bisi kalmamis zaten ...ruzgar nnerde kaliyo yaninizdami veterinere goturmedinizmi baska yoksa goturdunuzde beni yinemi es gectin hayirsiz...gecen yine aradim telin kapaliydi hala almadinmi yenisini ama yaa.....
Ogluma dedimki ardada okula baslamis oda diyoku keske bizim okula gelseydi ben onu korurdum yeni oyunlari ogretirdim kendisi cok ogrenmisde sankibiraraya gelince birbirlerini yiyolar o ayri tabiii benimkide cumartesi pazarda agliyo okula gitcem diye okul delis oldu cikti basima keske gecen yildan verseydim pismanim....buarada ardanin gecmis dogum gunu kutlu olsunnnn...
Haksever seninde agir misafirlerin geliyomushic bosuna stres yapms zaten hamilesin sana yuk olmazlar bence aksine yardimci olurlar...hem sen mudanyadankaldiginda el ustunde tutmuyolarmiydi seni hem kv evini gelip temizleyip piril piril yapiyoduhangimizin kv evimizi temizliyo...
Bence yaptiklari iyilikleri dusun kendini doldurmassin ozaman icin ferahlar yinede allah yardimcin olsun....
Pinar gelmis bilgisayariniz valla yoklugun hemen anlasiliyo nasil alismissak .valla bilgisayar olmayincada insan daraliyo ...eskiden nasil vakit geciriyoduysak...nehir nasil iyice buyumustur su son haini faceye koyda gorelimi tatliyi ,en son agustos ayinda gormustum....nasil alismisindir yeni ortamina komsularla nasil aran ohh yerinde olmak isterdim neyse benimde son alti ayim kaldi oda gecer elbet
Neyse ben kacar kizim mizmizlanmaya basladi uyutmam lazim kendinize iyi bakin
Tabiki buyur gel nerede oturuyordun kendini tanıtırmısınBende bu buluşmada olmak çok isterim. Haber verirseniz çok sevinirim..Teşekkürler..
A.s canım ben iyiyim rahatsızdım toparlandım bugünlerdede yoğunum sağolsun gelenler oluyor bu akşamda misafirlerim var ona hazırlık yapıyordum bir bakayım dedim Nehir uyumuşken,ayrıca bizi düşündüğün içinde çok sağol eğer korupark olursa güzel olur sizlerede uyarsa çünkü eşim tek başıma uzaklara izin vermiyor Nehir çok hareketli yollarda onunla biraz zor gelirimSelam kızlar..... :)))) nasılsınız...
Yinuse Allah yardımcın olsun tatlım... Umarım artık pes etmiştir
Ayfercim ana okulundaki dayanışman içinde teşekkür ederim... görüdnmü bak nasıl öğretmenlere teslim ediyoruz evlatlarımızı. bizimkiler yine iyiymiş inan.
EEEE BULUŞMAMI VAR.... :) BU HAFTA OLMAZ ARTIK SANIRIM, KİMSEDEN NET BİR ŞEY ÇIKMAMIŞ... MERVECİM İZNİNLE BEN ATLAYIM HEMEN.
BULUŞMA HAFTAYA CUMARTESİ OLSUN MU KIZLAR. BİRDE AYFERCİM KORUPARK BENİM İÇİN UZAK OLSADA UYGUN YANİ GELİRİMDE,
ASLINDA BEBEKLE BAHARADA UYGUN, ONLAR ÇOCUKLU, ORADA OLSA İYİ OLUR NASIL YAPALIM KIZLAR
ÇOCUKSUZLAR, ÇOCUKSUZ GELECEK OLANLARADA UYARSA ORADA OLSUN MU?
Canım ben baktım yorumda yazdım güle güle kullanın maşllah elinizden gelmiş
haftaya benim günüm var ama ben kaçar erken gelirim yada önce sızle bulusur sonra oraya gıderımAyarlamaya calısırım yanıı banada uyar korupark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?