Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

uzun uzun yazıp içimi dökmek isterdim ama içimde kalsınlar bazı şeyler istiyorum

sağ olsunlar hiçbi iş yaptırmıyolar yemekleri yapıyolar yataklarını kuruyolar kaldırıyolar bulaşıkalrı topluyolar bende peşlerinden dolanıyorum işte onlar toplarken kendi eşyalarını bende süpürüyorum hergün yatakalr tozuyo çünkü o bile yetiyo geceleri içim acıyo derlerya aynen öyle sitresten sıkıntıan mıdır nedir bilmiyorum kaburgaalrım batıyo resmen nefes alamıyorum oturukça oturuyorum oturuyorum en son sızıyorum aşa kayıyorum sanırım bin kere kalkıyorum tuvalete şeyim yanıyo hep tuvaletim varmış gb hissediyorum ağlıcam geliyo geceleri ben toplu wc kullanamıyorum kreştede çalışırken yapmazdım tuvaletimi eve tutardım hemen yanar e evde tabur var mecbur kullanıyoruz her seferinde yıkayıp oturmaya çalışıyorum ama olmuyo işte çocukalr babanne ben klozeti kullanıyoruz mecbur

hergünde bi gezme buluyoruz gittimiz yerdede deliriyo cocuklar çok sıkılıyorum valla büyük olan deli gb ne susuyo ne duruyo küçün bi zararı yok ama öteki sürekli düşürüyo vuruyo ağlatıyo çocu dur etme demekten yoruldum ilim kemime geçiyo büyük olan tam eşkiya olmuş deli gb ya bide zatüre ikiside köhh köhh sümükler mümükler akıyo hasta olmasam iyi diyip duruyodum ama bugün bende öksürüyorum babannede hasta havlumu ayırdım pet şişeden içiyorum kendim hep suyumuda dikkat ediyorum ama nereye kadar evim şey kadar eşime diyorum nefes alcak yer yokbüyük olan ne pcye oturtturuyo adamı ne tv ye pc oturuyorum oyun oynucam diye böğürüyo tvye gidiyorum trt çocu acın diye böğürüyo duvardan duvara vurasım var valla 30 çocuga hükmediyodum eğitim veriyodum günde 150 çocukla oyun oynuyodum bşiler öğretiyodum bi velete bişi yaptıramıyorum boğcaz birbirimizi yakındaannesi ananesi var yoksa ben ona sözümü geçiririmde onların yanında bişi yapamıyorum bişide denmiyo alınırlar diye ev sahibi olarak ofurdanıyorum kalkıyorum nabayım dediğini yapıyoruz paşamızın

kayınpederim kayınvaldem görümcem çocukalr misafir odasında yatıyolar kayınvaldemin kalübeladan kalma bi yer yata varmış tavan arasında onu indirdi tozuyoda tozuyo nabayım evi dezenfekte edicem herkez gidince babannede oturma odasında yatıyo biz yatakodamızda onlar 10 bavulla gelmişler kızıma ablam beşik vermişti yatak odasına sıkıştırdık onu onun üstüne yığdılar eşyalarını bavullarını tam yatıyoz oh üstümü değiştircem illa bişi lazım oluyo kapı vuruluyo eşya alcaklar neyse cumartesi gidiyolar kayınvaldemin çarşamba günü var çogu gitti azı kaldı cumartesi gitcekelr ben çarşamba güne gitcem döncem geri kayınpederim haftayada bizde kalcak ama başım üstüne biri kalsın öpüpte başıma koycam bunca tantanadan sonra

bugünde birine bebek görmeye gidelim dediler akşamdan tamam dedim son anda gidilcekken ben gelmicem dedim zaten öksürüyorum heryerim ağrıyo dinlencem dedim bozuldular ama son anda kesin konuşunca bişi yapamadılar onlar gittide bende banyoyu tuvaleti dezenfekte ettim balkonu yıkıcam şimdide kokuyo çöpleri koya koya aktı herelde

neyse yatcaz kalkcaz gitcekler o yüzden ya sabır diyip oturuyorum aşaya görmemezlikten gelebilsem cok güzle olcakta huy işte

OYYY CANIM Allah kolaylık versin artık sana temizlik konusunda :) ne rahat insanlar ya görümcen hele, hadi diğerleri tamam geldiler değişiklik olsun, sende gidiyorsun onlara zaten kalmaya,
ama görümcenin 1 gece kalması yeterdi, eşin ısrar etmiş dayanamamış gelmiş 2. gece niye kalıyor o çocukla
neyse geçti bitti yatcan kalkcan gitcekler, 1 hafta daha yok en azından :)

Kocanda hata diycem bunlari o görmüyor mu zor usin girumcenin cocuguna gelince hic ayıplama canim seninde öyle okyr sonra ben hamileyken arkafasin cocugu huc bisey yemiyor du beceremiyor annesi zorluyacaksin diye cok ayipladim simdu benim Kizimda öyle cigu gitmiş azi kalmis doktora gittinmi bu arada ne dedi enfeksiyon için ilac vermedimi

aynen canım öle diyorum akşam da eşime diyo nefes mi alamıyosun sen yatınca dedim alamıyom şeyimden soluyom dedim neyse yatcaz kalkcaz bitcek dedim öf öz<ge öf dedi sev beni dedim sonra tam sarıldı sevcek tık tık bişi alcam hühühüüü

ben babanne nasıl olcak diyodum ama kadının varlıgını bile hissetmiyorum koca gün uyuyo zaten bi horultusu var ama çocukalr delirdikçe diliriyolar

görümcemin kocasıda yola gitti normalde temizlik dükkanalrı var malzeme satan ve 2 tırları var bizde tır aldık onların koperatifte onalrın sırasına soktuk çalışıyo 2 senedir bizim dmaat ilgileniyo yani şöför çıktı bayramdan beri araba yatıyo bu hafta görümcemin kocası ben gideyim demiş 2-3 tür o gidiyo kocası evde yok yani oda normalde böle durumlarda kayınvaldemde kalır onlar bize gelince eşiminde yogun istek üzerine onlarda geldi evde yanlız kalamsınlar diye yani gitcek olsada götürcek alcak kimseside yok bizdende kayınvaldeme gitcek bi 10 günde orda kalır görümcem normaldede eşi yola gitmesede 10 gün evindeyse 10gün kayınvaldemdebi zararları yok ama sorun bende işte ya kabule diyorum rahat bi insan olsam görmemezlikten gelsem bişi olmucak cocu iteliyo ben yapama diyom bişi yapıyo ben etme diyom cukalata alıyo sürüyo mandalina alıyo suyunu sıkıyo hep görüyorum iste anne olmadım için herelde da o mertebelere ulaşamadım rahat olamıyorum hep telkin veriyorum kendime rahat ol yaa seninde cocun yapcak diyorum sakinleşiyorum nabayım alışcaz bizde cocumuz olunca 6 senedir evin temiz durdugu yeter alıştırmaya gelmişler beni

kocam ne görcek gece gleiyolar yemek yiyip cay içip meyvesini yiyip yatıyolar aynen benimki zaten nasıl olcak bilmem yılda 250 çocuk gördüm hepsinde bişey emana bulmuş olsam hepside benim velette olsa ben tımaranelik olurum

enfeksiyonda degil adını unuttum ba gene önemlid eğilmiş o su iç bol bol dedi ahmet beyde şekerimizde düşük çıktı bebeğimd e iyi çok şükür rabbime

nasil düşünmemiştin canım esimin isminimi

özge koptum yaa Demek çocuğu duvardan duvara vurmak istedinn Benımde bır arkadasın cocugu var ilk evlendıgım zamanlar gelmışti evı bırbırınne kattı bır ara elınde boru koşturuyor bır baktım ufonnun borusuymuş kapıları vurup duruyor benım kapılar cam odum patlıyor kırılcak dıye neyse artık konuşmuyoruz o bayanlada cocuğundanda kurtulduk

çocukları yetistiremıyorlarmı cocuklarmı yaramaz anlamadım
ama hakseverın yazdığını gormemıstım ne demek duvardan duvara vurmak cocugun olunca daha ıyı anlayacaksın ozge
ıyı daha fazla kalmıyorlar sabrının sonundasın :)

işte sıkıntı orda biz aynı evdeyiz.

at canım mesaj kaydederim aynı numaram:)
Ebrusen nasılsın bebeğin nasıl canım.Senin kızının ismidemi Nehir yoksa Nehir lafı geçmişte merak ettim:44:
esra erolda evleln çiftin bebeği olmuştu,esra ya sordular kızımız oldu ismini siz koyun istedik dedi..
esrada nehir ismine bayılıyorum dedi ismi nehir olsun dedi:)hemen aklıma senin kızçen geldi..güzel isim..
olmaz tabi :) bebeklede görüşürsen bildirirsin ona da canım.

ayyy inşallah gelebilirsin canım ya...... o gün bir plan yaptırma kocana.
özelden yazıyorum telimi bu arada.
canım eşim arkadaşıyla izin tarihini değiştirmiş:)))aralıkta izne çıkacak:))

hepsini anladımda görümcenin sende neden kaldığını hala anlamadım üst sayfalarda okudum eşi yokmuş..
eşi olmadığı zaman evde kalamıyormu ya bu ne saçmalık..
çocuk konusunda da seni uyarmıştım onların bulunduğu ortamdan çek kendini diye..çünkü hep yanlarında olursan herşeyi göreceksin..git odana yat mutfağa gir balkona çık hava al ne bilim sürekli aynı odada kalma onlarla..
artı olarak eşine söylenmeeeeeee..yapıyorsun bir iyilk ev sahipliği olarak..bari eşinin gözünde değerli ol..sen böyle söylenince ha yapmışın ha yapmamışın aynı şey..
az daha sık dişini bak seninkiler sana iş yaptırmıyor..benimkiler beni oturarak görünce kalkta kahve yap yada ayy tatlı olsada yesek derler..ama kim yapacak ki şimdi tatlıyı derlerdi..mutfağa girmeye korkar hala gelmiştim ne zmaan mutfağa yönelsem, arkamdan görümcem: yngesi oğlum su istiyor yada çorba yapsana yada süt ısıtsaa acıktı diye söylenirdi..
bunlar normal gelebilir belki bazı kişilere ama bende görümceyim ve annemlerin en üst katındayım yani abimlerin bir üstündeyim bildiğiniz üzere.yengeme giderken bile önce kapıyı çalıyorum hafifçe eğer açmazsa müsait değildir diye ikinciye çalmıyorum.
yengem çok anlayışlı diyorum sürekli gerçektende öyle ama bende benim görmcelerimi görünce kendimle grur duyuyorum:))))
dellencem yine ya şu görümce konusu olunca içime öküz oturuyor sanki daralıyorum

selam kızlar misafirlerim şimdi gittiler sitres sıkıntı yaptıgıma degmedi aslında 6 gün geçti işte ymreklerini yaptılar yatakalrını açtılar topladılar her işi yaptılar ama genede yoruldum hatta bugün kayınvaldem cocukları parka götürdü görümcemle derin tmeizlik yaptık halıalrı bile çıakrttı silkeledi havalandırdı heryeri kaldırdı kondurdu süpürdü sildi ben toz aldım ortalıgı topladım yani allah razı olsun düşünceli davrandılar ama cocukalr evin kalabalıgı yordu beni neyse buda geçti bitti haftaya sadece kayınpederim kalcak onlarda eşimle çalışıyolar akşamdan akşama gelcekler 2-3 saatte bakarım bişi olmaz gündüz kendi kendime olucam için

buluşmamı var öle görüyorum koruparkta galiba ne zaman eger o gün bişi olmazsa belki bende gelebilirim yani oraya diye çıkmamda ablama diye çıkarım sizlede görüşüp ablama geçerim çünkü ne zmaan ablama gitsem 31 a la gidiyorum koruparkın önünde inip bir iki turluyorum sonra hamitler toki arabasına biniyorum öyle yaparım yani sölemem bu sefer eşime nabayım izin vermiyo başka türlü ama ablama gitmicek olursam gelemem yani inşallah uyar diyelim nabayım

kız vuru muyum canlarım onlar benim lafın gelişi yani sinirlerimi zıplatıyo yoksa ŞİŞT PİŞT BİLE DEMEM İNSAN KENDİ COCUNA KIZAR AMA BAŞKASI KIZINCA GÜCÜNE GİDER SADECE BİRBİRLERİNE ZARAR VERİRLERKEN MÜDALE EDERİM yoksa bişi kırılcakmış dökülcekmiş kızsam da belli etmem bişid ememe ye çalışırım o kadar anaokulu öğretmeniyiz sınıfın ortasına büyünü yapan üstüme kusan bile oldu yani nabıcaksın çocuk diyosun ama bununki ergen çatışması gb laf yetiştiriyo velet bana 5 yaşında daha ondan sinirlerim zıplattı :)) neyse geçt,i şimdi bak 2 günde özledim bile

yok canım çocuklar yaramaz artık daha dogrusu enerjilerini atamıyolar biz sabah sokaga bi çıkardık akşama kadar oyun oynardık şimdikiler ne dışar görüyolar ne oyun kurup oynamayı biliyolar malesef okuldada böyle tatmin olma duyguları ölüyo çocukların sürekli sitekleri yapıldıgı için yani biz çukalata almak felan degerliydi bizim iç,in istedigimizde alabilsek bile değerliydi evde koli koli olmazdı çünkü ama şimdikiler öylemi yegenlere bişiler alıyoruz yüzüne bile bakmıyolar ne oyuncak ne yicek ne de giyicek cocuklar doyumsuz artık herşeyleri var çünkü çocugum olunca tabi daha iyi anıcam ama okulda bisürü çocukla ugraşıyodum evde bambaşka oluyo çocuklar hele annane babanne anne yanında daha başka oluyolar duvardan duvara vurma lafıda mecazen yani siz böle diyince utandım valla vurulurmu kız coca acık kızsan bile mölül mölül bakıyolar kıyamam yani

ama şunu yapasım geldi heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…