Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kiraya çıkıcam gibi bişeyler demiştin sanki öyle hatırlıyorum. hatta bende senin ayrı evinde öyle davranamaz diye ondan demiştim

yok canım biz ev aldık.çok şükür kiraya girmeden kiradan çıktık :)
okuldan sonra dükkana gidiyordum yardıma.dükkandan eve geçince de aldığımız evi yerleştirmeye çalışıyordum.çoooook şükür olsun rabbime çoğunu yerleştirdim.hatta sevincimi paylaşmak istedim,bu gece ilk kez kendi evimizde kalıcaz :)

hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm inşallah bir ömür sıcacık çocuklarınızla KAYNANASIZ mutlu mesut yaaşrsınızzzzzzzzzzzzzzz

selam kızlar cumartesi annanemi kaybettik çok acıydı mekanı cennet olsun..
kaç yaşında olursa olsun ölüm çok soğuk içimiz parçalandı..
genç ölümlere yakınları nasıl sabrediyor nasıl dayanıyor allahım bilemiyorum çok acı çok..
kısaca bu cumartesi günü mevlüdümüz olacak..
ardanında öğretmenler günü gösterisi var bu cumartesi 11de başlıyormuş nasıl yapıcam bilmiyorum..
önce ardanın gösterisini seyredip oradanda mevlüde yetişicem..
okadar şiirler ezberledik müsamele için umarım görürüm oğlumu, eğer benim gitme ihtimalim olmazsa babası götürecek kısmet artık..
yani kısaca ben aranızda olamıyacam başka sefere inşallah..

Son düzenleme:
başın sağolsun canım allah başka acılar göstermesin

başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah..

canım benim başın sağolsun mekanı cennet olsun

Ayfercim başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun... Annen bebek gibi de bakıyordu ani oldu değil mi? zor olmuştur eminim... Rabbim kalanlara ömür versin. Hoş olalımda daha sonra elbet görüşürüz.

Ahillacım evinizde iyi günlerde huzurla oturun canım.

Kırmızı çilek canım ayarlayabilecekmisin cumartesi günü sen. Kimseden ses çıkmayınca bir şey diyemedim malesef.

kimler gelebilecek bayanlar tekrar bi katılımcı sayısını gözden geçirelim mi?

hadi bakalım dün yazdığına göre gece kendi evinde uyudun :)) mutlu mutlu uyanmışsındır .) Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım

bu cmt bir arkadaşın bebek mevlüdü var ama herkes toplanırsa bende kaçıp gelmeye çalışırım kızlar, nerde ne zaman olacağını yazın kent meydanı etrafı olursa dahada iyi olur :)

günaydınnn canım nasılsın

nerde buluşuyonuz şekercim kırmızı çilek bildiğim kadarı ile gelemiycek mesai deymiş o gün en son söylediğine göre

bu cmt bir arkadaşın bebek mevlüdü var ama herkes toplanırsa bende kaçıp gelmeye çalışırım kızlar, nerde ne zaman olacağını yazın kent meydanı etrafı olursa dahada iyi olur :)

canım bu buluşmayı korupark diye kararlaştırdık. Saatide sanırım 13.00 uygun olur. kent meydanından metroya binersin, :) yada osmangazi istasyonunda buluşuruz beraberde gidebiliriz koruparka.

günaydınnn canım nasılsın

nerde buluşuyonuz şekercim kırmızı çilek bildiğim kadarı ile gelemiycek mesai deymiş o gün en son söylediğine göre

ayy yaa umarım gelebilir. herkes uygun deyincede iptal olsun diyemedim açıkçası. o na hiç uygun olmadı buluşmalar (

Ayşecim olmadı bir cumartesi minnoş kızını alıp bize gelirsiniz tanışırız, kızlarda kudurur he olur mu?

canım bu buluşmayı korupark diye kararlaştırdık. Saatide sanırım 13.00 uygun olur. kent meydanından metroya binersin, :) yada osmangazi istasyonunda buluşuruz beraberde gidebiliriz koruparka.

olur tabi ki.. ama mevlut tam birde bitecek, annemler kv ler fln olacak. hemen yanlarından ayrılamayabilirim. metro sıkıntı değil biner gelirim hiç problem yokta bana özelden tlf numaraları fln verseniz ii olur nasıl bulucam ben sizleri ?

ya ben c.tesileride çalışıyorum yaa ve 4 de cıkıyorum oraya gelsem bile saat 5 bucuk olacak ve kimse kalmazz
napalım baska sefere artık

Ayfer canım başınız sağolsun. ölüm herşekilde acı veriyor.genç yada yaşlı.eksiklikleri hep belli oluyor maalesef.Rabbim geride kalanlara hayırlı ömürler versin.

merhaba tünaydın kızlar herkese.
buluşmaya bende gelemiyorum.
kuzenimin çocuğunun doğum günü var ve ben her doğum gününde gider ona yardım ederim.oda bana tabi.şimdi gitmezsem ayıp olur kusura bakmayın ...

ama kent meydanı olursa eğer yarım saatçikte olsa görebilirim belki sizi...

Son düzenleme:

(( eee oldu olcak baharda gelemiyorum desinde iptal edelim kim kaldı kızlar ya... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…