Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
karamukum yakışıklıyıda getirceksin dimi :)

canım düşünüyorum açıkcası özcanberk ve korupark nasıl olur ????????????????

önümüzdeki hafta olsaydı çok rahat olurdu annem gelecek çünkü haftaya cumaretsi o zaman onu bırakırıdm

eşim de yok trenle gelmemiz lazım özcanberkle çok zor olacak açıkcası bir de tam o saar uyku saati 13 - 13.30 gibi uyuyor öğle uykusunu neyse ben bir düşüneyim valla hayatım işin doğrusu özcanberkle öyle biryere gitmek pek gözüm yemiyor benim burnumdan getirecek çünkü biliyorum

kısmet değilmiş canım ya. pazar yapalım desek herkesin eşleri evde oluyor mızıklanıyorlar izin alabilme şansın olsa keşke.
canım malesef izin alma gibi bi şansım yok bütün izinlerimi tüp tedavisinde kullandım
nasipdeğilmiş ne diyeyim..
benmde eşleriniz gibi bi pazarım var onuda kendimemi eşimemi vakit ayıracagımı asırıyorum keşke yarım gün calışsaydım ama malesef tam gün

Neyse kızlar kesin gelebilecek gibi olanlar yazsın madem. Yada herkes fikrini söylesin diğer cumartesiye ertelensin siz bilirsiniz napalım.

benim için inanın farketmez çocuğunluk uygun değilse zaten erteleyelim. Görüşmüşken şöyle hepimiz görüşelim :)

valla kızlar gelmeyi istiyorum, ama dediğiniz gibi çoğunluk uygun değilse erteleyin derim. yada cmt akşam yapsanız nasıl olur ? herkesin gündüz işi var sonuçta. saat 5 - 6 gibi buluşsak 2 -3 saat dursak 9-9,30 gibi evlerimizde oluruz herhalde, ne dersiniz?

yok anacım senle benim motorumuz soğumaz inanki
bir de şimdi sene sonu geliyor yıl sonu işleri tek başıma nasıl başaçıkıcam artık bilmiyorumm

iş konusunu hiç düşünmedim bile ben :)
geçen hafta full 5 gün misafir ağırladım :) Allah razı olsun baş sağlığına gelenler oluyor.
neyse cumarteside yengemin ablaları gelecekti 2 aile + çocuklar. neyse saat 5 te bir tel geldi gönenden kayınpederimin teyzesinin kızı size geliyoruz müsaitmisiniz hemde kalmaya dedim müsaitiz gelin mutlaka neyse... misafirlerden evvel ablam geldi.
sonra yengem+abim 2 yeğenim birde 2 ablaları işte kcoaları vs geldi :) saat 9 oldu kaynanam ve misafirler geldi arkalarından kaynım geldi. ama sürekli zil çalışıyor ve biz ablamla sürekli tabak hazırlıyoruz

neyse 21:30 gibide diğer ablamlar geldi benim komşum olan ayakkabılarını çıkarırken söyleniyor hiç aramıyorsun adiiiii, tabi buldun misafirlerini filizde gelmiş ohhhh beni arayanmı var... bende güldüm koyun sofraya bir tabak daha dedim arkama seslenip. ana kim var başka dedi saydım böyle böyle süpriz misafirlerde geldi kaynanam ve gönenden dedim... ablamın bir çıkışı var kayananmı duyunca tekrar ayakkabılarını giyiyor çocukların kapşonlarından tutmuş çekiyor dedim yemezler yürü içeri....
neyse gece 1,30 gibi kaynanam ve kaynım gitti... diğer misafirler zaten 22,30 gibi kalkmışlardı.
yatılı kalanlarla saat 4 e kadar oturduk... ertesi sabah 10 da uyandık kaynanama gittik kahvaltıya ordan hayvanat bahçesi, ordan uğurladık onları. sonra kaynanama gittik. ordan çıktık annemler çağırdılar ziyafet var diye....

dün de eve gittim erkenden kağıda komşu yakaladı evdesiniz dimi baş sağlığına gelicez evdeyiz evdeyiz gelin dedim öyle akşamda onlar vardı. Allahtan hep sevdiklerim geliyor

Selamm kızçelerim nasılsınız?
Gününüz mutlu ve bereketli geçsin

ooo canım bizde öyle akşam buluşma yapılamaz gündüz bile zor çıkıyoruz akşam nasıl çıkıcaz

ay ayy anacım dur kız bana fenalık geldi sen anlatırkennnnnnn maşallahh bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…