- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Doktora gelcem zaten. Ayatların. Ssorun yok.. Ben iyiyim çok şükür ev işleri doktor koşuşturuyorum
ay ayy anacım dur kız bana fenalık geldi sen anlatırkennnnnnn maşallahh bu ne yaaa
Allah eğlendirmesin bu yolda canım bir an evvel göbüşün dolsun.
başın sağolsun canım allah başka acılar göstermesin
başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah..
canım benim başın sağolsun mekanı cennet olsun
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden..Ayfercim başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun... Annen bebek gibi de bakıyorduani oldu değil mi? zor olmuştur eminim... Rabbim kalanlara ömür versin. Hoş olalımda daha sonra elbet görüşürüz.
Ahillacım evinizde iyi günlerde huzurla oturun canım.
Kırmızı çilek canım ayarlayabilecekmisin cumartesi günü sen. Kimseden ses çıkmayınca bir şey diyemedim malesef.
kimler gelebilecek bayanlar tekrar bi katılımcı sayısını gözden geçirelim mi?
Ayfer canım başınız sağolsun. ölüm herşekilde acı veriyor.genç yada yaşlı.eksiklikleri hep belli oluyor maalesef.Rabbim geride kalanlara hayırlı ömürler versin.
canım o bize uyarda kızlar pazar bile kocişleri var diye cıkamıyo ya akşam olacagını hiç zannetmemvalla kızlar gelmeyi istiyorum, ama dediğiniz gibi çoğunluk uygun değilse erteleyin derim. yada cmt akşam yapsanız nasıl olur ? herkesin gündüz işi var sonuçta. saat 5 - 6 gibi buluşsak 2 -3 saat dursak 9-9,30 gibi evlerimizde oluruz herhalde, ne dersiniz?
selam kızlar cumartesi annanemi kaybettik çok acıydı mekanı cennet olsun..
kaç yaşında olursa olsun ölüm çok soğuk içimiz parçalandı..
genç ölümlere yakınları nasıl sabrediyor nasıl dayanıyor allahım bilemiyorum çok acı çok..
kısaca bu cumartesi günü mevlüdümüz olacak..
ardanında öğretmenler günü gösterisi var bu cumartesi 11de başlıyormuş nasıl yapıcam bilmiyorum..
önce ardanın gösterisini seyredip oradanda mevlüde yetişicem..
okadar şiirler ezberledik müsamele için umarım görürüm oğlumu, eğer benim gitme ihtimalim olmazsa babası götürecek kısmet artık..
yani kısaca ben aranızda olamıyacam başka sefere inşallah..
iş konusunu hiç düşünmedim bile ben :)
geçen hafta full 5 gün misafir ağırladım :) Allah razı olsun baş sağlığına gelenler oluyor.
neyse cumarteside yengemin ablaları gelecekti 2 aile + çocuklar. neyse saat 5 te bir tel geldi gönenden kayınpederimin teyzesinin kızı size geliyoruz müsaitmisiniz hemde kalmayadedim müsaitiz gelin mutlaka neyse... misafirlerden evvel ablam geldi.
sonra yengem+abim 2 yeğenim birde 2 ablaları işte kcoaları vs geldi :) saat 9 oldu kaynanam ve misafirler geldiarkalarından kaynım geldi. ama sürekli zil çalışıyor ve biz ablamla sürekli tabak hazırlıyoruz
neyse 21:30 gibide diğer ablamlar geldi benim komşum olan ayakkabılarını çıkarırken söyleniyor hiç aramıyorsun adiiiii, tabi buldun misafirlerini filizde gelmiş ohhhh beni arayanmı var...bende güldüm koyun sofraya bir tabak daha dedim arkama seslenip. ana kim var başka dedi saydım böyle böyle süpriz misafirlerde geldi kaynanam ve gönenden dedim... ablamın bir çıkışı var kayananmı duyunca tekrar ayakkabılarını giyiyor çocukların kapşonlarından tutmuş çekiyor dedim yemezler yürü içeri....
neyse gece 1,30 gibi kaynanam ve kaynım gitti... diğer misafirler zaten 22,30 gibi kalkmışlardı.
yatılı kalanlarla saat 4 e kadar oturduk... ertesi sabah 10 da uyandık kaynanama gittik kahvaltıya ordan hayvanat bahçesi, ordan uğurladık onları. sonra kaynanama gittik. ordan çıktık annemler çağırdılar ziyafet var diye....
dün de eve gittim erkenden kağıda komşu yakaladı evdesiniz dimi baş sağlığına gelicezevdeyiz evdeyiz gelin dedim öyle akşamda onlar vardı. Allahtan hep sevdiklerim geliyor
canım o bize uyarda kızlar pazar bile kocişleri var diye cıkamıyo ya akşam olacagını hiç zannetmem
bence de benm fikrimde bi şekilde bi haftacık kocaları ekmek 6 gün çalışıyoken hafta tatilimde 1 günken ben bile ekmeyi düşünüyosam yapabilen kızlar öyle yapsın diye düşünüyorum canım ama herkesin kocasını bilemem tabiki belki sorun cıkartanlar olur o yüzdende ısrar edemem kimseye pazar olsun diyevalla o zaman beklemedeyim, aklıma gelen fikirleri söyledim :))
bence de benm fikrimde bi şekilde bi haftacık kocaları ekmek 6 gün çalışıyoken hafta tatilimde 1 günken ben bile ekmeyi düşünüyosam yapabilen kızlar öyle yapsın diye düşünüyorum canım ama herkesin kocasını bilemem tabiki belki sorun cıkartanlar olur o yüzdende ısrar edemem kimseye pazar olsun diye
ayyyy ağzından bal damlamış canım benimhayırlı uğurlu olsun canımmmmmminşallah bir ömür sıcacık çocuklarınızla KAYNANASIZ mutlu mesut yaaşrsınızzzzzzzzzzzzzzz
başınız sağolsun canım.acılar her yaşta acıdır.mekanı cennet olsun inşaallah.selam kızlar cumartesi annanemi kaybettik çok acıydı mekanı cennet olsun..
genç ölümlere yakınları nasıl sabrediyor nasıl dayanıyor allahım bilemiyorum çok acı çok..
ardanında öğretmenler günü gösterisi var bu cumartesi 11de başlıyormuş nasıl yapıcam bilmiyorum..
okadar şiirler ezberledik müsamele için umarım görürüm oğlumu, eğer benim gitme ihtimalim olmazsa babası götürecek kısmet artık..
canım benim çok tşk ederim.en kısa zamanda evime oturmaya beklerim :) amma yoğun bir hafta geçirmişsiniz.maşallah...bu cumartesi ben de gelemiyorum hem korupark bana çok uzak hem de hafta sonu eşimin annesinin kiralık evindeki eşyalar köye gidecek ve o da eve yerleşecek.Ayfercim başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun... Annen bebek gibi de bakıyorduani oldu değil mi? zor olmuştur eminim... Rabbim kalanlara ömür versin. Hoş olalımda daha sonra elbet görüşürüz.
Ahillacım evinizde iyi günlerde huzurla oturun canım.
Kırmızı çilek canım ayarlayabilecekmisin cumartesi günü sen. Kimseden ses çıkmayınca bir şey diyemedim malesef.
kimler gelebilecek bayanlar tekrar bi katılımcı sayısını gözden geçirelim mi?
evet canım kendi evimde uyudum :) evlendiğimi hissettim resmen :) kızlar rabbim kiradaki herkese gönlüne göre ev versin inşaallah :) iyi dileklerin için tşk ederim.hadi bakalım dün yazdığına göre gece kendi evinde uyudun :)) mutlu mutlu uyanmışsındır .) Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
heh bence de öyle ama haftaya...bu cmt bir arkadaşın bebek mevlüdü var ama herkes toplanırsa bende kaçıp gelmeye çalışırım kızlar, nerde ne zaman olacağını yazın kent meydanı etrafı olursa dahada iyi olur :)
bu da olabilir bence...valla kızlar gelmeyi istiyorum, ama dediğiniz gibi çoğunluk uygun değilse erteleyin derim. yada cmt akşam yapsanız nasıl olur ? herkesin gündüz işi var sonuçta. saat 5 - 6 gibi buluşsak 2 -3 saat dursak 9-9,30 gibi evlerimizde oluruz herhalde, ne dersiniz?
Güle güle oturun canım huzurlayok canım biz ev aldık.çok şükür kiraya girmeden kiradan çıktık :)
okuldan sonra dükkana gidiyordum yardıma.dükkandan eve geçince de aldığımız evi yerleştirmeye çalışıyordum.çoooook şükür olsun rabbime çoğunu yerleştirdim.hatta sevincimi paylaşmak istedim,bu gece ilk kez kendi evimizde kalıcaz :)
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin,kolay olurmu ölüm bu bir şeye benzemez.Hepimiz gideceğiz eninde sonunda o yüzden şu fani dünyada ne kalp kırmaya ne birşeyi takmaya değmez aslında.Allah ölümünde hayırlısını versinselam kızlar cumartesi annanemi kaybettik çok acıydı mekanı cennet olsun..
Ne güzel benim kızıma adaş geldi deseneEvet baharcim benim kizimin adida nehir babasina uygun olsun diye koyduk
Sağol canım Nehir ismi eşimle ikimizin ortak kararıydı hem kulağımıza hoş geldi hemde anlamı güzel,kaderide güzel olur inşallahat canım mesaj kaydederim aynı numaram:)
esra erolda evleln çiftin bebeği olmuştu,esra ya sordular kızımız oldu ismini siz koyun istedik dedi..
esrada nehir ismine bayılıyorum dedi ismi nehir olsun dedi:)hemen aklıma senin kızçen geldi..güzel isim..
canım eşim arkadaşıyla izin tarihini değiştirmiş:)))aralıkta izne çıkacak:))
hepsini anladımda görümcenin sende neden kaldığını hala anlamadım üst sayfalarda okudum eşi yokmuş..
eşi olmadığı zaman evde kalamıyormu ya bu ne saçmalık..
çocuk konusunda da seni uyarmıştım onların bulunduğu ortamdan çek kendini diye..çünkü hep yanlarında olursan herşeyi göreceksin..git odana yat mutfağa gir balkona çık hava al ne bilim sürekli aynı odada kalma onlarla..
artı olarak eşine söylenmeeeeeee..yapıyorsun bir iyilk ev sahipliği olarak..bari eşinin gözünde değerli ol..sen böyle söylenince ha yapmışın ha yapmamışın aynı şey..
az daha sık dişini bak seninkiler sana iş yaptırmıyor..benimkiler beni oturarak görünce kalkta kahve yap yada ayy tatlı olsada yesek derler..ama kim yapacak ki şimdi tatlıyı derlerdi..mutfağa girmeye korkar hala gelmiştim ne zmaan mutfağa yönelsem, arkamdan görümcem: yngesi oğlum su istiyor yada çorba yapsana yada süt ısıtsaa acıktı diye söylenirdi..
bunlar normal gelebilir belki bazı kişilere ama bende görümceyim ve annemlerin en üst katındayım yani abimlerin bir üstündeyim bildiğiniz üzere.yengeme giderken bile önce kapıyı çalıyorum hafifçe eğer açmazsa müsait değildir diye ikinciye çalmıyorum.
yengem çok anlayışlı diyorum sürekli gerçektende öyle ama bende benim görmcelerimi görünce kendimle grur duyuyorum:))))
dellencem yine ya şu görümce konusu olunca içime öküz oturuyor sanki daralıyorum
Canım gözün aydın misafirlerin gitmiş bundan sonra bol bol dinlen stres yapma kendine.Bu arada Adanadan samimi olduğum çocukluk arkadaşım dün doğum yapmış oğlu oldu darısıda sana ve tüm bebek bekleyenlere olsun sağlıkla inşallahselam kızlar misafirlerim şimdi gittiler sitres sıkıntı yaptıgıma degmedi aslında 6 gün geçti işte ymreklerini yaptılar yatakalrını açtılar topladılar her işi yaptılar ama genede yoruldum hatta bugün kayınvaldem cocukları parka götürdü görümcemle derin tmeizlik yaptık halıalrı bile çıakrttı silkeledi havalandırdı heryeri kaldırdı kondurdu süpürdü sildi ben toz aldım ortalıgı topladım yani allah razı olsun düşünceli davrandılar ama cocukalr evin kalabalıgı yordu beni neyse buda geçtibitti haftaya sadece kayınpederim kalcak onlarda eşimle çalışıyolar akşamdan akşama gelcekler 2-3 saatte bakarım bişi olmaz gündüz kendi kendime olucam için
buluşmamı var öle görüyorum koruparkta galiba ne zaman eger o gün bişi olmazsa belki bende gelebilirim yani oraya diye çıkmamda ablama diye çıkarım sizlede görüşüp ablama geçerim çünkü ne zmaan ablama gitsem 31 a la gidiyorum koruparkın önünde inip bir iki turluyorum sonra hamitler toki arabasına biniyorum öyle yaparım yani sölemem bu sefer eşime nabayım izin vermiyo başka türlü ama ablama gitmicek olursam gelemem yani inşallah uyar diyelim nabayım
İnşallah tanışma fırsatımız olurya ben c.tesileride çalışıyorum yaa ve 4 de cıkıyorum oraya gelsem bile saat 5 bucuk olacak ve kimse kalmazz
napalım baska sefere artık
Canım benim için sorun değilde böyle çoğu kişi gelemiyorsa bu hafta iptal olsun o zaman hepimiz bir arada olsak daha güzel olurdu diye düşünüyorum(( eee oldu olcak baharda gelemiyorum desinde iptal edelim kim kaldı kızlar ya... ((
Haftaya cumartesi olsa daha iyiNeyse kızlar kesin gelebilecek gibi olanlar yazsın madem. Yada herkes fikrini söylesin diğer cumartesiye ertelensin siz bilirsiniz napalım.
A.s amin seninde inşallah nasılsın nasıl gidiyorSelamm kızçelerim nasılsınız?
Gününüz mutlu ve bereketli geçsin
Canım yükselmek iyi diye biliyorum hayr olsun umarım güzel şeyler olur.ahilla haksever sağolun kızlar
ya ne alaka diyeceksiniz ama rüyadan anlayan vardır aranızda ben dün rüyamdan baya etkilendim..
rüyamda büyük büyük yeni binalar gökdelenler gördüm...ve bir apartman dairesine girdim büyüleyici bir daireydi sonra yandaki apartmanın yükseldiğini gördüm ardından benim bulunduğum apartman yükseldide yükseldi neredeyse gökyüzüne kadar..
sonra beni bir hamağa yatırmışlar ve sürekli yükseltiyorlarmış aman okadar yükseğe çıktımki korktum resmen gerçek gibiydi..
tabirlere baktım farklı farklı bir iyi bir kötüye yorumlanıyor hayır olsun..
bu arada arabam satılıktaydı bugün satıldı acaba arabaylamı alakalı rüyam,,ay ne bilim etkilenmişim baya rüya gerçek gibi olunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?