Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
başın sağolsun canım allah başka acılar göstermesin

başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah..

canım benim başın sağolsun mekanı cennet olsun

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden..
cuma günü cumartesi günü hep doktor geldi eve yani konduramıyorki insan..bize göre ani oldu..
dünde mezarlığıa gittik annaneme dua etik ağlaştık falan bıraktık onu geldik..
bende mezarımı görmüş oldum:)
aile mezarlığımız var en başta annanem yatıyor başı çekti..
Ayfer canım başınız sağolsun. ölüm herşekilde acı veriyor.genç yada yaşlı.eksiklikleri hep belli oluyor maalesef.Rabbim geride kalanlara hayırlı ömürler versin.

sağol canım amin..

Son düzenleme:
canım o bize uyarda kızlar pazar bile kocişleri var diye cıkamıyo ya akşam olacagını hiç zannetmem

başın sağ olsun canım ya alah sabır versin mekanı cennet olsun

oh ohh bune canım bana cok mua cıdın başına gelmiş çalışırkende çok zor oluyo ya eger pazar böyle yogun geçerse hafta sonunu anlamıyosun iş uzuyo ertesi hafta bitmiyo resmen neyse atlatmışsın bayada oldu gelen giden olmaz artık herelde kayınvaldene bu kadar gitmediler hee

uyuya uyuya büyüyorum resmen :)) yatkla bi bütün oluyoruz hiç çıkasım gelmiyo

bi hafta ne tuzlu ne tatlı yedim elelrimin şişi inmişti abarttım kayınvaldemler burdayken götürdüm hep turşuları herşeyi ne zararlıysa onları eminm şekerde çıkmıştır ellerimde gene şişti acıyolar gece üstüne yatıncada uyuşuyolar gene dikkat edicem yalızken oluyoda birileri varken onalr yerken tutamıyorum kendimicanım istiyo

bugün pazara gidicem o işim var yarında mudanyaya gidicem kayınvaldemin günü var sabah babamla eşime kahvaltı hazırlarım doyurur yollarım sonrada yemek yapar çıkarım yollara gidip dönücem bide zor olucak ama gelcenmi denmedi yani gidilecek

valla o zaman beklemedeyim, aklıma gelen fikirleri söyledim :))
bence de benm fikrimde bi şekilde bi haftacık kocaları ekmek 6 gün çalışıyoken hafta tatilimde 1 günken ben bile ekmeyi düşünüyosam yapabilen kızlar öyle yapsın diye düşünüyorum canım ama herkesin kocasını bilemem tabiki belki sorun cıkartanlar olur o yüzdende ısrar edemem kimseye pazar olsun diye

öyle tabiki bakalım kısmet, herhalde bu hafta iptal oldu gibi bişey, inş haftaya buluşabiliriz..

hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm inşallah bir ömür sıcacık çocuklarınızla KAYNANASIZ mutlu mesut yaaşrsınızzzzzzzzzzzzzzz
ayyyy ağzından bal damlamış canım benim amiiiiiiiiiiin diyorum

başınız sağolsun canım.acılar her yaşta acıdır.mekanı cennet olsun inşaallah.

canım benim çok tşk ederim.en kısa zamanda evime oturmaya beklerim :) amma yoğun bir hafta geçirmişsiniz.maşallah...bu cumartesi ben de gelemiyorum hem korupark bana çok uzak hem de hafta sonu eşimin annesinin kiralık evindeki eşyalar köye gidecek ve o da eve yerleşecek.

hadi bakalım dün yazdığına göre gece kendi evinde uyudun :)) mutlu mutlu uyanmışsındır .) Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
evet canım kendi evimde uyudum :) evlendiğimi hissettim resmen :) kızlar rabbim kiradaki herkese gönlüne göre ev versin inşaallah :) iyi dileklerin için tşk ederim.

bu cmt bir arkadaşın bebek mevlüdü var ama herkes toplanırsa bende kaçıp gelmeye çalışırım kızlar, nerde ne zaman olacağını yazın kent meydanı etrafı olursa dahada iyi olur :)
heh bence de öyle ama haftaya...

bu da olabilir bence...

ahilla kuzum yanlış mı anladım kaynananın eşyalar köye gitcek o orda mı yaşıcak yani dogru düzgün anlat

[video=youtube;D5P9ydInDgI]http://www.youtube.com/watch?v=D5P9ydInDgI[/video]

ana korkuyorummmmmmmmmmm:18::18: bune ya konuşmadan kızmayı öğreniyo bunlar

[video=youtube;LFYzbVxwjCI]http://www.youtube.com/watch?v=LFYzbVxwjCI[/video]

ay dört taneeeeeeeeeeeeeee

ahilla haksever sağolun kızlar
ya ne alaka diyeceksiniz ama rüyadan anlayan vardır aranızda ben dün rüyamdan baya etkilendim..
rüyamda büyük büyük yeni binalar gökdelenler gördüm...ve bir apartman dairesine girdim büyüleyici bir daireydi sonra yandaki apartmanın yükseldiğini gördüm ardından benim bulunduğum apartman yükseldide yükseldi neredeyse gökyüzüne kadar..
sonra beni bir hamağa yatırmışlar ve sürekli yükseltiyorlarmış aman okadar yükseğe çıktımki korktum resmen gerçek gibiydi..
tabirlere baktım farklı farklı bir iyi bir kötüye yorumlanıyor hayır olsun..

bu arada arabam satılıktaydı bugün satıldı acaba arabaylamı alakalı rüyam,,ay ne bilim etkilenmişim baya rüya gerçek gibi olunca..

Güle güle oturun canım huzurla
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin,kolay olurmu ölüm bu bir şeye benzemez.Hepimiz gideceğiz eninde sonunda o yüzden şu fani dünyada ne kalp kırmaya ne birşeyi takmaya değmez aslında.Allah ölümünde hayırlısını versin
Evet baharcim benim kizimin adida nehir babasina uygun olsun diye koyduk
Ne güzel benim kızıma adaş geldi deseneUygun bir zamanda banada beklerim
Sağol canım Nehir ismi eşimle ikimizin ortak kararıydı hem kulağımıza hoş geldi hemde anlamı güzel,kaderide güzel olur inşallah
Canım gözün aydın misafirlerin gitmiş bundan sonra bol bol dinlen stres yapma kendine.Bu arada Adanadan samimi olduğum çocukluk arkadaşım dün doğum yapmış oğlu oldu darısıda sana ve tüm bebek bekleyenlere olsun sağlıkla inşallah
(/UOTE=merve10er;32723658]Kızçeler günaydın . Cumartesı kesın bulusuluyormuu ??[/QUOTE]
Bilmiyorum canım sanırım belli değil
ya ben c.tesileride çalışıyorum yaa ve 4 de cıkıyorum oraya gelsem bile saat 5 bucuk olacak ve kimse kalmazz
napalım baska sefere artık
İnşallah tanışma fırsatımız olur
(( eee oldu olcak baharda gelemiyorum desinde iptal edelim kim kaldı kızlar ya... ((
Canım benim için sorun değilde böyle çoğu kişi gelemiyorsa bu hafta iptal olsun o zaman hepimiz bir arada olsak daha güzel olurdu diye düşünüyorum:44:
Neyse kızlar kesin gelebilecek gibi olanlar yazsın madem. Yada herkes fikrini söylesin diğer cumartesiye ertelensin siz bilirsiniz napalım.
Haftaya cumartesi olsa daha iyi
Selamm kızçelerim nasılsınız?
Gününüz mutlu ve bereketli geçsin
A.s amin seninde inşallah nasılsın nasıl gidiyor
Canım yükselmek iyi diye biliyorum hayr olsun umarım güzel şeyler olur.

Kızlar bu hafta sonu pazar günüde komşumun bebeğinin 6 aylık kınası olacak davet etti.Nehirden bir kaç ay küçük kızı var akranlar bugün pazara gitti bana bırak istersen bebeği dedim Nehir görünce arkadaşını bir heyecanlandıki sormayın kıskanmadı neyseki bazı bebekleri kıskanıyor gibi bunu kıskanmadı arkadaşı olduğu için her haldeNehir seveyim derken arkadaşını tırmalıcak tutmassamOnların bu tatlı hallerini azda olsa kameraya çektim bebekçe konuşmalarını Allah ikiz bakanlara yardım etsin ne zormuş Birini sallıyorum diğeri ağlıyor en sonunda tek tekte olsa ikisini birden uyutmayı başardım:18:Annesi bile iyi valla nasıl uyuttun ben bile zor uyutuyorum tek olduğu halde dediAnladığım kadarıyla komşumun yardıma ihtiyacı var 2 çocuğu var anneside uzakta köyde bende yardım lazımsa gelebilirim dedim yarın temizlik yapacakmış istersen zorda kalırsan getir yine kızı dedim.Cumartesi buluşma olmayacaksa pazar günü için yardıma giderim olmazsa bende.Buluşmada daha fazla ertelenmesin en kısa zamanda görüşelim ama, kendinize iyi bakın iyigeceler

Ahilla nasıl nasıl nasıl yaa... :) doğrumu anladım kayınvaliden sizinle yaşamayacakmı artık... İnşallah öyledir. GÖZÜN AYDIN....
bu arada seni aradım bir kaç kez iş yerimden ama açmadın teli. Geçen aylarda.

Ayfercim Rüyan hayır olsun. Ben çok anlamam rüyalardan, ama hayır diyelim inşallah...
Araban satıldı demek, Yenisine sağlık arkadaşım. Eşinin arabası var neticede, hem eviniz olacak bu daha güzel.

kızlarr günaydınlarrr
offf yaaa bugün canım çok sıkkın eşim dün kaza yaptı arkadan vurmuşlarr arabanın arkası haşat olmuş akşam tamire verdik çok şükür allahım beterinden saklasın eşimde bişey yok çarpan araba o kadar hızlıymış ki nerdeyse takla atacaktı diyor eşim allahtan eşimde de emniyet kemeri takılı oluyor takılı olmazsa fırlardım dedi eşim allah korusun akşam buna can sıkıntısına zaten uyuyamadık bir de bunun üstüne özcanberkde 4.30 da kalktı o saatten beri ayaktayım ve bugün akşam nasıl olur bilmem artık dökülüyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…