kızlarr günaydınlarrr
offf yaaa bugün canım çok sıkkın eşim dün kaza yaptıarkadan vurmuşlarr arabanın arkası haşat olmuş akşam tamire verdik çok şükür allahım beterinden saklasın eşimde bişey yok çarpan araba o kadar hızlıymış ki nerdeyse takla atacaktı diyor eşim allahtan eşimde de emniyet kemeri takılı oluyor takılı olmazsa fırlardım dedi eşim allah korusun akşam buna can sıkıntısına zaten uyuyamadık bir de bunun üstüne özcanberkde 4.30 da kalktı o saatten beri ayaktayım ve bugün akşam nasıl olur bilmem artık dökülüyorum resmen
kızlarr günaydınlarrr
offf yaaa bugün canım çok sıkkın eşim dün kaza yaptıarkadan vurmuşlarr arabanın arkası haşat olmuş akşam tamire verdik çok şükür allahım beterinden saklasın eşimde bişey yok çarpan araba o kadar hızlıymış ki nerdeyse takla atacaktı diyor eşim allahtan eşimde de emniyet kemeri takılı oluyor takılı olmazsa fırlardım dedi eşim allah korusun akşam buna can sıkıntısına zaten uyuyamadık bir de bunun üstüne özcanberkde 4.30 da kalktı o saatten beri ayaktayım ve bugün akşam nasıl olur bilmem artık dökülüyorum resmen
Karamuk geçmiş olsun.ucuz atlatmissiniz.sadaka verin ufakta olsa.
Berruslar p.tesi günü ara karne almislar.eve geldi hadi hediye almaya gidelim diyor.dedik ne hediyesi.karne hedlyesiymis meğerdedim bu karnede değil yil sonu karnesinde o hedlye
Burada beni dun dilek aradi yakinlardaymis bana ugramayi düşünmüş bende tam esinle evden yeni cikmistim gorusemedik.oglusununda resimlerini faceden gördüm.doğum günü yapmislar pasaya.
iyiyim çok şükür idare ediyoruz...çok sıkıldım bunaldım.
kacacak yer arıyorum
karamuk geçmiş olsun canım, Allah korumuş eşini. Mal canın yongası üzülmek çok normal ama iyi tarafından görmek her zaman toparlanmayı kolaylaştırır.
bu demektirki ikinciyi düşünebilirsin bahrcım:)aferin sana ya ben asla kendime güvenemem bakamam diye..Kızlar bu hafta sonu pazar günüde komşumun bebeğinin 6 aylık kınası olacak davet etti.Nehirden bir kaç ay küçük kızı var akranlar bugün pazara gitti bana bırak istersen bebeği dedim Nehir görünce arkadaşını bir heyecanlandıki sormayın kıskanmadı neyseki bazı bebekleri kıskanıyor gibi bunu kıskanmadı arkadaşı olduğu için her haldeNehir seveyim derken arkadaşını tırmalıcak tutmassam Onların bu tatlı hallerini azda olsa kameraya çektim bebekçe konuşmalarını Allah ikiz bakanlara yardım etsin ne zormuş Birini sallıyorum diğeri ağlıyor en sonunda tek tekte olsa ikisini birden uyutmayı başardım :18:Annesi bile iyi valla nasıl uyuttun ben bile zor uyutuyorum tek olduğu halde dedi Anladığım kadarıyla komşumun yardıma ihtiyacı var 2 çocuğu var anneside uzakta köyde bende yardım lazımsa gelebilirim dedim yarın temizlik yapacakmış istersen zorda kalırsan getir yine kızı dedim.Cumartesi buluşma olmayacaksa pazar günü için yardıma giderim olmazsa bende.Buluşmada daha fazla ertelenmesin en kısa zamanda görüşelim ama, kendinize iyi bakın iyigeceler
evimiz olacak inşallah ta ne zaman bakalım..bir b.. yok ortadaAhilla nasıl nasıl nasıl yaa... :) doğrumu anladım kayınvaliden sizinle yaşamayacakmı artık... İnşallah öyledir. GÖZÜN AYDIN....
bu arada seni aradım bir kaç kez iş yerimden ama açmadın teli. Geçen aylarda.
Ayfercim Rüyan hayır olsun. Ben çok anlamam rüyalardan, ama hayır diyelim inşallah...
Araban satıldı demek, Yenisine sağlık arkadaşım. Eşinin arabası var neticede, hem eviniz olacak bu daha güzel.
geçmiş olsun canı cana geleceğine mala gelsin sıkma canını olacağı varmışşkızlarr günaydınlarrr
Gunaydin kizlar
Hayatcim ruyan bence çok güzel.hayirlara ciksin.
Ahilla k.valideni göndermeyi basardin sanirim.doğru anlamisizdir umarim.
Bahar maşallah iki çocuğa bakabilmissin
Ufakta olsa almadim canim herşeyi hediyeye ödüle bagliyor sonra.zaten bu ay asi olacaklar aglamazsa ondada istedi bir hediye . ikisi beraber büyükçe bir hediyeyi hak eder o zamançok sağolasın canım benim verilmiş sadakamız varmış vericek bugün kayınvalidem canım birilerine
tebrikler berruşa yavrum nasıl umutla gelmiş demekki eve hemen hediye istemiş alsaydın annesi ufak birşey büyük hediyeyi asıl karne de alırsın
bu demektirki ikinciyi düşünebilirsin bahrcım:)aferin sana ya ben asla kendime güvenemem bakamam diye..
komşuluk bu gibi durumlarda belli olurmuş..
evimiz olacak inşallah ta ne zaman bakalım..bir b.. yok ortada
geçmiş olsun canı cana geleceğine mala gelsin sıkma canını olacağı varmışş
amin canım amin..
berruş yakacak sizi ara karnede bile hediye düşünüyor üniversiteyi kazandığı zmaan araba ister sizden gibi:))
baharcım ayrıca sabah aradığın için tekrar teşekkürler canım..bu arada iyiki uyandırdın beni saat 11 e geliyormuş talhaya kahvlatı ettirdim banyo yaptı giyindi derken anca yetişti okula..aramasaydın kim uyandıracaktı beni:))
biraz önce okulu aradım boşuna üzülmüşüm saat 10:30 da başlayıp 12 12:30 gibi bitecekmiş gösteri yani ben görecem oğlumu,
sonra alıp mevlüde yetişicem çok şükür bunuda öğrendim rahatladım..
yarında gösteri için beyaz gömlek siyah pantolon papyon kravat alıcam oğluma şiirler şarkılar okuyacaklar:)
kızlar çok şanslı okuldan temin edecekler kıyafetleri sonra yine geri vereceklemiş..biz çarşı pazar gezelim kız anneleri otursun:)
haftaya da işe başlıcam yine kısmetse..
sevcancım öğretmeninize hediye aldınızımı yada diğer anneler..
ben ne alayım bilmiyorum arda makyaj delisiya ruj alalım diyor:))
yarın hediyemizide alalım..
bugünde okula başlıyorum resmi çekilecekti şık giydirin diye not düşmüşler:))
kızlarr günaydınlarrr
biraz önce okulu aradım boşuna üzülmüşüm saat 10:30 da başlayıp 12 12:30 gibi bitecekmiş gösteri yani ben görecem oğlumu,
yarında gösteri için beyaz gömlek siyah pantolon papyon kravat alıcam oğluma şiirler şarkılar okuyacaklar:)
kızlar çok şanslı okuldan temin edecekler kıyafetleri sonra yine geri vereceklemiş..biz çarşı pazar gezelim kız anneleri otursun:)
Günaydın canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korumuş kolay değil bizde kaza geçirmiştik hafif kazada olsa çok korkutucu Allah beterinden korusun.kızlarr günaydınlarrr
İyiyim canım yoğunum yorgunumahillacım eğer doğru anladıysak kayınvaliden senden ayrı oturacak öyle mi hadi işallah gözün aydın canım her ikimiz içinde en iyisi bu olur zaten eşinde arada kalmamış olur
ayfercim allah rüyanı hayır etsin rüyayı iyiye yorarsan iyi olur derler canım ama güzel bir rüya anlattığına göre araban da satılmış canım ama olsun yine de güzel birşey satıldı evin için sattın ne de olsa yenisine sağlık canım
baharcım sen nasılsın küçük hanım nasıl yaramazlıklara başlamış anlaşılan baksana arkadaşını tırmalamalar falan yerim ben onu yaa
Valla canım baktımda bakmasına o kadar kolay değilmiş bütün işini gücünü bırakıp dikkat etmek zorundasın sonuçta ikiside bebek oluncaGunaydin kizlar
Hayatcim ruyan bence çok güzel.hayirlara ciksin.
Ahilla k.valideni göndermeyi basardin sanirim.doğru anlamisizdir umarim.
Bahar maşallah iki çocuğa bakabilmissin
Hayırdır neden sıkıldın tedaviden dolayımı:44:iyiyim çok şükür idare ediyoruz...çok sıkıldım bunaldım.
kacacak yer arıyorum
Rica ederim,asıl ben rahatsız ettiğimi düşündüm saat 11 olunca çocuklardan dolayı uyanıksındır diye düşündüm kusura bakma canımbu demektirki ikinciyi düşünebilirsin bahrcım:)aferin sana ya ben asla kendime güvenemem bakamam diye..
komşuluk bu gibi durumlarda belli olurmuş..
evimiz olacak inşallah ta ne zaman bakalım..bir b.. yok ortada
geçmiş olsun canı cana geleceğine mala gelsin sıkma canını olacağı varmışş
amin canım amin..
berruş yakacak sizi ara karnede bile hediye düşünüyor üniversiteyi kazandığı zmaan araba ister sizden gibi:))
baharcım ayrıca sabah aradığın için tekrar teşekkürler canım..bu arada iyiki uyandırdın beni saat 11 e geliyormuş talhaya kahvlatı ettirdim banyo yaptı giyindi derken anca yetişti okula..aramasaydın kim uyandıracaktı beni:))Ama iyi sayemde Talha okuluna geç kalmamış buna sevindim
Hadi bakalım hayırlısı olsun ne güzel kendi çocuğunu izlemek güzel bir duygu olmalıZamanı gelince bizlerde görürüz inşallah.Öğretmenler sevinsin artık
arkadaşlar buluşma işini ne yaptınız isteyen katılabılıyomu... Nilüfer ihsanye tarafında oturan arkadaşlar varmı
:18:
kv ile bilgi msjın en sonundaahilla kuzum yanlış mı anladım kaynananın eşyalar köye gitcek o orda mı yaşıcak yani dogru düzgün anlat
canım rüya yorumlamaktan çok anlamam ama rüyayı görme şeklin değil,yorumlaman önemli.ahilla haksever sağolun kızlar
ya ne alaka diyeceksiniz ama rüyadan anlayan vardır aranızda ben dün rüyamdan baya etkilendim..
rüyamda büyük büyük yeni binalar gökdelenler gördüm...ve bir apartman dairesine girdim büyüleyici bir daireydi sonra yandaki apartmanın yükseldiğini gördüm ardından benim bulunduğum apartman yükseldide yükseldi neredeyse gökyüzüne kadar..
sonra beni bir hamağa yatırmışlar ve sürekli yükseltiyorlarmış aman okadar yükseğe çıktımki korktum resmen gerçek gibiydi..
tabirlere baktım farklı farklı bir iyi bir kötüye yorumlanıyor hayır olsun..
bu arada arabam satılıktaydı bugün satıldı acaba arabaylamı alakalı rüyam,,ay ne bilim etkilenmişim baya rüya gerçek gibi olunca..
canım çok ama çok yoğundum.telefonu da hep 12den sonra elime alabildim.rahatsız etmiyim diye de geri arayamadım.şimdi şimdi işleri hafifledim.yakında daha da hafiflicem,o zaman tek tek nosu olanları rahatsız edicemAhilla nasıl nasıl nasıl yaa... :) doğrumu anladım kayınvaliden sizinle yaşamayacakmı artık... İnşallah öyledir. GÖZÜN AYDIN....
bu arada seni aradım bir kaç kez iş yerimden ama açmadın teli. Geçen aylarda.
Ayfercim Rüyan hayır olsun. Ben çok anlamam rüyalardan, ama hayır diyelim inşallah...
Araban satıldı demek, Yenisine sağlık arkadaşım. Eşinin arabası var neticede, hem eviniz olacak bu daha güzel.
canım mal canın yongası ama canınıza zarar gelmemiş bu da tesellisi olsun.düşünsene eşin...ya kemer olmasaydı...Allah korusun yani.sadakalarınız karşı gelmiş demek ki...yine sadaka verin,Allahım beterinden korusun.kızlarr günaydınlarrr
ahillacım eğer doğru anladıysak kayınvaliden senden ayrı oturacak öyle mi hadi işallah gözün aydın canım her ikimiz içinde en iyisi bu olur zaten eşinde arada kalmamış olur
ayfercim allah rüyanı hayır etsin rüyayı iyiye yorarsan iyi olur derler canım ama güzel bir rüya anlattığına göre araban da satılmış canım ama olsun yine de güzel birşey satıldı evin için sattın ne de olsa yenisine sağlık canım
baharcım sen nasılsın küçük hanım nasıl yaramazlıklara başlamış anlaşılan baksana arkadaşını tırmalamalar falan yerim ben onu yaa
evet gelelim kv yeazcık heyecan katayım dedim
ben de gidiyor sanmıştım ama gitmiyor.kullanılmayacak eşyaları gönderiyoruz,yazın da kendisini gönderiyoruzöyle konuşuldu hatta kendisi söyledi
eşimin yaptığı hiçbir şeyi beğenmedi.ev aldık,evi beğenmedi.kiraladık,beğenmedi.mobilya aldık,beğenmedi.halıları da perdeleri de...ve hepsini eşim seçti.en son perdeleri alırken bizi görmüş,yanımıza geldi ve orda olayı patlattıo gün bugündür eşim kölesi değil.ben çöp bile getirse ne kadar güzel ne kadar harika deyip boynuna atlarken annesinden bunları hem de benim yanımda görmek zoruna gitmiş olsa gerek en sonunda dedi ki; ''ARTIK ANLADIM SEN BEN GERİSİ YALAN'' eskisi gibi yüz göremeyen kv dün akşam sohbet ederken dedi ki,yazlıklarım köye gitsin yazın orda kalcam.eşime baktım ne dicek diye,hiç ses çıkarmadı.eskiden olsa bu yalvarır o da gitcem diye nazlanır sonunda da kalırdı ses çıkmayınca kv eşyalardan da xxx seçsin beğenmeyip kullanmayacaklarını götüreyim,kullanırım dediklerini de eve alırsınız dedi benim için
veeeee teşekkürler KADINLAR VENÜSTEN ERKEKLER MARSTANÇok faydasınnı gördüm,deneyin kuzucuklar
Selam kızçelerim... Bursa Şevket yılmaz Dayım Refakatçiyım 1 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?