Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Sejin bu kocan cok düşüncesiz hic kizmq bana kocani koruma hamile karisi ustelik hastaneye doktora gidiyor 10 lira paraylami bırakılır ya tamam hepimiZin cebinde çok olmayabilir ama hu kadar da olmaz sorulur ihtiyacinnvarmi diye birak kargoyu kocan alsın gicik yaa sabr nereye kadar

as ca@nım nasılsın ne refekatçısı canım kim hasta :44:

Eşimin akrabası canım kkadıncağızda hamile idi kanaması olmuş düşük tehlikesi var anternatal bölümünde yatıyor bende apar topar geldim iznikten

Son düzenleme:

kızma kızma yani olmadını da bilmiyo ama düşünmüyoda işte

dün çalıştıgı işten para almış hem nakit verdi hemde kartı dün akşam olsa vercek demkki yani bişeyde demedim halbükiallah yardım etsin bu tır bizi çok zorluyo bi hayrınıda görmedik dahaallah beterinden korusun çok şükür gene

Eşimin akrabası canım kkadıncağızda hamile idi kanaması olmuş düşük tehlikesi var anternatal bölümünde yatıyor bende apar topar geldim iznikten

allah yardımcısı olsun canım kaç haftalık hamile ki annesi akrdeşi yokmuymuş sana düşmüş refakatçılık kolay gelsin sanada canım inşallah sorun olmazda biran önce çıkar

Haksevercim valla ben okumaktan yoruldum sen bu işleri yaparken nasıl dayandın anlamıyorumm Ahh ben bı hamılle olsam kocişkom yandı ellimi sıcak sudan soguk suya sokmam Ben onu çok bekledım sonuçtaa okadar yürüyerek yoramam bebişimi Hele 2 vesait kalkıp kayınvalıdeme mısafır gelıcek dıye yollara düşemem Azıcık canının kıymettını bıl kızım,birileri senı düşünmuyorsa sen kendını koru

haksever, hayat, baharcım çok sağolasınız kızlar allah beterinden saklasın çok şükür eşimde bişey yok ya allah korusun

Selam kızçelerim iyi geceler morelim bozuk uyuyamadım bide hastane ortamı gerdi beni... Doktorumlada kavga tartıştık terbiyesizler ya... Canım. Cok sıkıkkın ilk defa başama böyle bişi geldi....

haklısın kuzucuk.kız civciv ben seni yolmadan sen merveyi dinle

Selam kızçelerim iyi geceler morelim bozuk uyuyamadım bide hastane ortamı gerdi beni... Doktorumlada kavga tartıştık terbiyesizler ya... Canım. Cok sıkıkkın ilk defa başama böyle bişi geldi....
noldu ki?

haklısın kuzucuk.kız civciv ben seni yolmadan sen merveyi dinle

noldu ki?
adetim gecikt i test yaptım negatif çıktı dr yi aradım söyledim gel burda kan testi yaptır dedi
bende tamam ama benim hastam var refakatçiyim dedim
Çıkmazsa Bana randevu verin dedim. Sen gel testini yaptır dedi gittim yaptırdım 2 kere dr nin kapısından döndüm ara dr yi dediler aradım hastaneye gel dedi sinirlendim bende kapınıza kadar geldim neden bakmayınız dedim sekreteri ne dese beğenirsiniz. Size insanlık yaramıyor dedi öyle değince bağırdım bende gece dr aradı restleştik

canımın canını mı sıkmışlar aldırma bişi sanıyolar kendilerini diyorum hepte dicem çoğuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu doktora sanki eğitimden önce insanlıktan çıkmayı kötü davranmayı ve kötü yazmayı öğretiyolar sanki gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklarr

Ay bebenim sorma yaa sıkıldı canım ama bana doktor onlara hasta çok.. Şimdi doktor bulmam lazım canım bildiğiniz adam akıllı doktor varmı? Bana acil doktor lazım

Ay bebenim sorma yaa sıkıldı canım ama bana doktor onlara hasta çok.. Şimdi doktor bulmam lazım canım bildiğiniz adam akıllı doktor varmı? Bana acil doktor lazım

devlette mi özeldemi bursada yaşasan fakültede barış beye gitmelisin mutlaka ama tüm sabrınla isteğinle yola baş koyucak kadar istemelisin ....

ama vaktim yok diyosan medikalde ahmet yılmaz şimdide benim doktorum daha öncede doktorumdu aşılama felanda yaptırmıştım ona iyi bi doktor

dahada özel istersen osman haldun develioğlu profösör kendisi..yine biçok kez gittim ama bana faydası olmadı ama gidenler pek memnun hatta sürekli ölü dogum yapan bi ablamızı sag salim allahın izniyle bebegine kavuştuırdu bu ablanın bi bebeğide 9ay 3 günlükken ölü dogurmak zorunda kaldı ne acı yarabbim bizleride herkezi korusun böyle acılardan

Özel istiyorum bayan doktor lazım bebeğim benim eşim çok kıskanç

Özel istiyorum bayan doktor lazım bebeğim benim eşim çok kıskanç

bayanalr nedense bu işte iyi değiller ben bulamadım yani iyisini inşallah sen rasgelirsin allah ol dmeedikçe olmuyo ama bende hep bayan istedim baştan eşimi bırak dinen ben kendim istedim ama olmadı işte eşim hala istemedigini biliyorum ama oda biliyoki bende istemiyorum rabbim bidaha doktor ellerine düşürmesin inşallah

Aynen eşimle konuşmam lazım bu konuyu

Mrb kızlar bnde 2012 yazında evlendim bursaya geldim tanışmak isterim sizlerle..

Mrb kızlar bnde 2012 yazında evlendim bursaya geldim tanışmak isterim sizlerle..

hg aramıza kendinden bahsedersen biraz daha daha iyi tanırız seni ben özge 24 yaşındayım 6 senelik evliyim osmangazide oturuyorum anaoklu öğretmeniyim anne omaya hazırlanıyorum rabbim izin verirse şubatta kızım olucak öyle yani :))

hoşgeldin canım

sende yeni misin :44:

Bede yeni sayiliim yas 27 bi kac ay oldu bursayq geleli nilufer ihsaniden katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…