ay dünkü mudanya macaramdan sonra bugünkü de bastırık oldu resmen dün yaptıklarımı analtmışmıydım sevcana anlattım galba telefonda
dün sabah 6 da kalkıp evi toplayıp yemek yapıp 9 da yola revan oldum akıllı kafam 31 a la kipanın önünde indim hemen akrşısında eski çetinkayanın önünde mudanya arabalarının duragı var ama ben ayakta kalmım oturayım diye durana gideyim dedim karşıya geçince yakın sandım reno gözüküyoya aman allahım belki 2 kilometre var yürü yürü öldüm tam duragı gördüm otobüs çıktı el kol yaptım durmadı şerefsizzzzzzzzzzzzzzzz
hamile kadın demiyo acımıyolar ben insanalra yük olmim dura gideyim dedim hani oturan insan yer vermek zorunda kalmasın uzun yol diye çok sinir oldum m1 kaçtı yani mecbur güzelyalı arabasına bindim oda seyhanların önünde indirdi kayınvaldemde zaten nar al demişti aşure için onu aldım koca bayırı tırmandım 3 kere dinlene dinlene ama öldüm bittim 11i geçiyodu eve girdim sonra 2de misafirler geldi ay herkez gelen göbegime sarıldııııııı
çok yakışmış çok yakışmış diye
nasıl güzel nasıl güzel bi duyguymuş yarabbim şükürler olsunnnnnnnnnnnnn
sonra 4bucukta çıktım yola gene eve dönüyorum minibüse bindim koruparkta indim chiconun çadırı kurulmuş ablam indirim var dediydi ona baktım 10 dakka bi şeyin olduda yok aynı fiyatlar
sinir oldum ezan okundu içerde namazımı kıldım metroya geçtim merinosta indim yatsı okundu 10 dakkada aşa eve yürüyen ben tam 40 daakkada aşa inebildim ayacıklarım koptu
eve geldim kıçımı yere koymadan eşimle babası geldi tabi açlar
sofrayı kurdum ama sürüklüyorum bacakalrımı
neyse bılaşıkları bile oturarak yıkadım makina doluydu boşaltcak halim yoktu
sonra eşim babası hatime gittiler bizde sevcanla telefonda konuştuk telefonu kapadım onlar geldi ay valla nefes alcak vaktim yok
bu sabahta kalktım onları doyurdum yatakları topladım yola cıktım 96yla devlet hastanesine gittim ... kan verdim ne suratsız karıydı sinem doktorun adı boğcaktım resmen
yarın bakalım ne dicek sonuçlar yarınmış yarın gene gitcem yani
hastaneden çıktım ulucamiye dogru yürüdüm
orda waikikiye loyaya iç çamaşırcılara girdim lohasalık bicamatakımlarını sordum ordan alt geçitten ulucami tarafına geçtim ordan hanlara girdim uyku setlerini sordum beşik için
ordan fomaraya indim ordan kent meydanına yürüdümmmmmmmmm yürüdümmmmmmmmm yürüdümmmmmmmmmmmmmmmm
kent meydanına girdim e bebek vardı aklımda ona baktım
ordan çıktım dolmuşa bindim kargo dün gelmiş şerefsizzzzzzz üsttekiler almamış gelen kargoyu kendi alsın deyip yollamışlar öldürücem ya kan çıkıcak minibüse dedim mng kargonun önünde inicem yürümeyim bak çok fenayım önünde indir dedim oda bi lerefsiz geçtikten sonra durdu abla az solda geride kaldı dedi bi indim kargonun yazısı gözükmüyo o kadar uzakta kalmış yukarı yürüdüm geri bidaaaaaaaaaaaaa
öldüm resmen ya sonra kargoyu aldım bide 4bucuk kargo bedeli diyo sanki eve getirdinizde dedim şu halimle onca yol yürüdüm hakkınız sanki dedim al helal etmiyorum dedim o kadar sinirim bozulduki
sonra çıktım ordan arasokaklardan cuma pazarı tarafından bizim oraya yürüdümmmmmmmm yürüdümmmmmmmm yürüdümmmmmmmmmmmmm
bu yürüyüşlerimin sebebide 10tlyle yola çıkmam zaten 5 tl karta doldurdum 2 tl minibüse bverdim 4buçukta kargoya eşime anlatıyorumda neden yürüdün o kadar canın gezmek mi istedi diyo
allahım ölürmüsün öldürür müsün öyle sinirlerim bozuluyoki ya sabır diyorum başka bişi demiyorum
çok zoruma gidiyo artık o kadar pişman oluyorumki çalışmadığıma çok bi maaşım yoktu ama en azından kimseye muhtaç olmazdım gururumu yere sermezdim eve geldim bide 1 saat yatamadan kalktım yemek yaptım yemeğim yoktu erken geldiler zaten 2 de eve gelebildim akşam namazına kadarda yemek yaptım onalr geldi sofrayı kurdum kaldırdım kahve yaptım onlara sonra markete gittik bişiler lazımdı para istesem suçlu oluyorum batıyorum babasının yanında markete gitmemiz lazım kahvaltılşık bişi kalmadı dedim susstu sustu sonra hadi gidelimd edi gittik aldım ne lazımsa şimdi gene hatime gittiler evi süpürdüm acık pcye oturdum şimdi işte bütün vucudum zonkluyo resmen yorgunluktan