Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Selam kızçelerim iyi geceler morelim bozuk uyuyamadım bide hastane ortamı gerdi beni... Doktorumlada kavga tartıştık terbiyesizler ya... Canım. Cok sıkıkkın ilk defa başama böyle bişi geldi....
boşver canım sıkma canını gen elde ukala oluyorlar kendileri iyi yapmışsın altta kalmamışsın herkes haddini bilsin zatne insanlar ses çıkarmadıkça bunlarda tepemize çıktılar dediğin gibi sana doktor çok

Mrb kızlar bnde 2012 yazında evlendim bursaya geldim tanışmak isterim sizlerle..

Bede yeni sayiliim yas 27 bi kac ay oldu bursayq geleli nilufer ihsaniden katiliyorum

hoşgeldiniz kızlar aramıza biraz kendinizden bahseder misniz

aramıza yenı katılan arkadaslar hoş gelmişşşş inş devamlı olursunuz.tanışırız kaynasırız.gerçi buraya ben gelelli çoookk oldu tanıştık arkadaşlarla ama kaynaşamadık.bir türlü görüşmek kısmet olmadı,oyun bozanlar hep görüşme iptal oluyor kız yoksa benden habersizmi görüşüyonuz sizz şaka bi yana sizleri merak etmeye başladım heee yoksa özgenın bebek mevlidindemi tanışıcaz

ayrancım insan dediğin okumakla olmuyor.eğitimin mesleğin ne olursa olsun,içinde insanlık yoksa böyleler işte...

haksevercim nihayet siteyi boşladığını fark ettin :) asraaanın Allah bilir kaçıncı msjıydı o

asracım eşimin tayini nedeniyle demişsin,işi nedir ki?

now hoşgeldin sefa geldin ama ciiiiiii yapıp kaçmışsın.detayları bile alamamışız

karamuk uzun zaman oldu sesini soluğunu alamıyoruz.face de olmasa...

sevcan ve hayat ikiniz birden nirelere kaçtınız bakim

mervecim buluşuyorsa o ikisi buluşuyordur kaçak kaçak sanırım toplu tanışma özgenin mevlüde kaldı :)

yinuse bizi unutmuş.hiç girmiyor.

baharcım yeni evine nasipse iki ay içinde gelme planlarım var,ama nasip.

semiha yine meydanlarda yok :S ege derya da kayıp.nafiye hala atlatamadı mı acaba?baksanıza,hala girmiyor.

ayşecik ve dilekcik siz nerelerdesiniz ne hallerdesiniz?

semiha yine meydanlarda yok :S ege derya da kayıp.nafiye hala atlatamadı mı acaba?baksanıza,hala girmiyor.
?
canım ben cok şükür onu atlattımda başka meseleler vardı cuma günüde dedem vefat etti baya üzüldük hiç keyfim halim muhabbet edecek vaktim olmuyo o yüzden giremiyorum..
sende iyisindir umarım arkadaşım

başınız sağolsun canım benim.zor meseleler...ama dinimizin güzel bir tesellisi var,ahiret gibi...
ben de çok yoğunum.sabahları akşama kadr okul,geceye kadar dükkan,sonrasında ev yerleştirmesi...bitmiyor meretler...

toplu msj olmuş eşim memur :44: pols

ben devamli takıp etmeye calışıyorum bende sayfadakılerı merak etmıyo degılım

canım benim arada bakıyorum bakabilirsem işlerim yoğun fazla giremiyorum
facede masamda olunca bakabiliyorum arada
sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor canım

toplu msj olmuş eşim memur :44: pols
hımmmm...evet,azcık öyle oldu.ama uzun süre giremeyince bi nabız alayım dedim :))
sen ne iş yapıyorsun peki ev hanımı mısın?bi de eşin eve çok stresli mi gelir genelde???
ben devamli takıp etmeye calışıyorum bende sayfadakılerı merak etmıyo degılım
ne kaldı canım şunun şurasında özgenin bebek mevlüdüne.sıkın dşiniizi azcık
kız yoksa şu bizi terk etmeyen ziyaretçi sen misin

canım benim arada bakıyorum bakabilirsem işlerim yoğun fazla giremiyorum
facede masamda olunca bakabiliyorum arada
sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor canım
tahmin etmişti.sevcan da öyledir büyük ihtimalle
benim yeni geldiğim zamanlarda ne muhabbet vardı ya...
yarım saat kalkınca pc başından bi geliyordum 10 sayfa yazılmış :S şimdi çok dağıldık çok...

ben de evliliği iyi götürmeye çırpınıyorum.şu aralar okuduğum bi kitabın taktiklerini uyguluyorum.
valla süper ötesi işe yarıyor.hiç beklemiyordum

cigaraya başlıcam artık he sinirden

offfffffffffffffff ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

2 dakka sitres atmaya geldim

2 hafta önce maaaaaaaa aile bizdeydi malum geçen hafta sade kayınpederim kaldı

bu haftada kayınvaldemde geldi kayınperimle kalcakalrdı bu haftada babanne vardıya o 1 haftadır benim üstümde oturan elşimin amcasında kalıyodu ...

bu sabah kayınvaldemle kayınpederim geldi kayınpederim içeri girmedi dışarda eşyaları verdi giderkende anneme diyoki babanneyi indirin aşaya bugün sinir ya kimin evi soran yok bana zaten sorsalar gelmesin diyebilcem sankidesinir oldum sabah sabah 3 haftadır zaten beraber yaşıyoruz ya el insaf yani

yemekelri yaptıkta kayınvaldem babanneyi almaya gitti yukarı şimdi bende ISRAR ETME dedim güldü beni şeyleyen yok tabi

eşim zaten gündüzden indirin diyo uyuz hırr çok asabiyetim şuanda ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya bu iş bu haftada bitmez diyolar ve bundan sonraki işte bizim mahallede ne yani dogurana kadar beraber mi yaşıcaz ya zaten doguncada beraber olcaz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi süre sanırım psikopata bağlıcam az kaldı

bilmem benmıyım gizli takipçi eşim işi işyerinde bırakıyo genelde evde stres bende oluyo genelde

Sesini cikar sende bukadar da olmaz bıkkınlık geldi valla

iyi geceler kızlar ayy çok yorgunum ya omuzlarım ağrıyor evde oturmaya alışmışım bugünde işe fena koyuldum işyerinde cılkım çıktı..
eşim kameradan bakmış bir ara tktir etmiş beni aferin karıcığıma diyor..dedim cumartesi gör beni öyle aferim demekle olmaz:))

ardanın gösterisi çok güzel oldu hakever teyzesi,, ama papyon takmakla yetinmedi hem kravat hem papyon taktı:)
okadar inat ki çıkarmıyorda gelen geçen güldü ardaya:) okula girdiğimiz gibi verdim öğretmenine dedim ardayı halledin ikisinden birini bari çıakrsın dedim merak etmeyin hallederim dedi:))
ulan ben anayım beni dinlemiyor öğretmenin bir kelimesine çıakrttı..
ankaranınbağlarını oynadılar ay çok komiktiler ya çok tattlılar,şarkılar söylediler öğretmenlerinin öğrtmnler gününü kutladılar..bende çarşıdan şal aldım öğretmenimize beğenerek aldım..bugün arda vermiş hediyesini hemen takmış omuzuna:)
bu arada faceye resimleri attım haksever sende al artık Zeynep başlıklı bir face..
ozaman belki izin verir goncan:)

sevcancım buluşma konusuna değinmişsin bu cumartesi için..
benim seçeneklerim Özdilek as merkez kent meydanı yoğun istek olursa koru parkta olabilir ama baya uzak bizlere..
eee artık herkez fikrini yazsın belirlensin..
kent meydanı olursa haksever gelir kanımca:)
ayy haksever ya ben seni doğurmadan göreyim kzıım..
vallah şişko halini çok merak ediyom zaten şirin mirindin şimdi nasıl olmuşsunudr kimblir:))
neyse kızlar son sigaram kaldı hemen uymam lazım öptüm sizlerii

Günaydın kızlar.

Hayat cumartesi günü kahvaltı ettik kızımla, kızıma dedim hadi ardanın okuluna gidelim şevval gösteri yapacaklarmış. sonra fortmantodaki arabanın anahtarına takıldı gözüm, yoktu meğer işe arabayla gitmiş, ve saat 11 di gözüm kesmedi hiç.

Buluşma olacak mı? gelmek isteyenler, gelecek olanlar var mı?

merhaba kızlar yazmıyorum bayadır...

Işle ve mirayla uğraşmaktan yorgun düştüm artık .

Pazar günü güya tatildi cumartesiden yatılı misafirim vardı pazar günü kahvaltıydı vs onlaır gezdirdik akşam saat 4 oldu ee temizlik yapmam lazım malum bir hafta yine iş var miray koltuğa çay dökmüştü onu silmeyle başladım evi süpürdüm kapıları sildim mutfak dolaplarının kapaklarını sildim derkeenn wcleri yıkadım akşam saat 10 olmuştu pertim çıktı çok yaa :26:

Bu hafta annemde kalıyorum eşim gececi oda ayrı bi dert kıyafet derdi oluyor git eve kıyafet al gel sabah işe git offfffffffffff

neyse içinizi karatmış olmıyayım

buluşalık artık yaaaa bu cumartesi herkes müsaitse ayarlayalım lütfeen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…