boşver canım sıkma canını gen elde ukala oluyorlar kendileri iyi yapmışsın altta kalmamışsın herkes haddini bilsin zatne insanlar ses çıkarmadıkça bunlarda tepemize çıktılar dediğin gibi sana doktor çokSelam kızçelerim iyi geceler morelim bozuk uyuyamadım bide hastane ortamı gerdi beni... Doktorumlada kavga tartıştık terbiyesizler ya... Canım. Cok sıkıkkınilk defa başama böyle bişi geldi....
Mrb kızlar bnde 2012 yazında evlendim bursaya geldim tanışmak isterim sizlerle..
Bede yeni sayiliim yas 27 bi kac ay oldu bursayq gelelinilufer i hsaniden katiliyorum
canım ben cok şükür onu atlattımda başka meseleler vardı cuma günüde dedem vefat etti baya üzüldük hiç keyfim halim muhabbet edecek vaktim olmuyo o yüzden giremiyorum..semiha yine meydanlarda yok :S ege derya da kayıp.nafiye hala atlatamadı mı acaba?baksanıza,hala girmiyor.
?
başınız sağolsun canım benim.zor meseleler...ama dinimizin güzel bir tesellisi var,ahiret gibi...canım ben cok şükür onu atlattımda başka meseleler vardı cuma günüde dedem vefat etti baya üzüldük hiç keyfim halim muhabbet edecek vaktim olmuyo o yüzden giremiyorum..
sende iyisindir umarım arkadaşım
toplu msj olmuşayrancım insan dediğin okumakla olmuyor.eğitimin mesleğin ne olursa olsun,içinde insanlık yoksa böyleler işte...
haksevercim nihayet siteyi boşladığını fark ettin :) asraaanın Allah bilir kaçıncı msjıydı o
asracım eşimin tayini nedeniyle demişsin,işi nedir ki?
now hoşgeldin sefa geldin ama ciiiiiii yapıp kaçmışsın.detayları bile alamamışız
karamuk uzun zaman oldu sesini soluğunu alamıyoruz.face de olmasa...
sevcan ve hayat ikiniz birden nirelere kaçtınız bakim
mervecim buluşuyorsa o ikisi buluşuyordur kaçak kaçaksanırım toplu tanışma özgenin mevlüde kaldı :)
yinuse bizi unutmuş.hiç girmiyor.
baharcım yeni evine nasipse iki ay içinde gelme planlarım var,ama nasip.
semiha yine meydanlarda yok :S ege derya da kayıp.nafiye hala atlatamadı mı acaba?baksanıza,hala girmiyor.
ayşecik ve dilekcik siz nerelerdesiniz ne hallerdesiniz?
aramıza yenı katılan arkadaslar hoş gelmişşşşinş devamlı olursunuz.tanışırız kaynasırız.gerçi buraya ben gelelli çoookk oldu tanıştık arkadaşlarla ama kaynaşamadık.bir türlü görüşmek kısmet olmadı,oyun bozanlar hep görüşme iptal oluyor kız yoksa benden habersizmi görüşüyonuz sizz şaka bi yana sizleri merak etmeye başladım heee yoksa özgenın bebek mevlidindemi tanışıcaz
ayrancım insan dediğin okumakla olmuyor.eğitimin mesleğin ne olursa olsun,içinde insanlık yoksa böyleler işte...
Haksevercim nihayet siteyi boşladığını fark ettin :) asraaanın allah bilir kaçıncı msjıydı o :d
asracım eşimin tayini nedeniyle demişsin,işi nedir ki?
Now hoşgeldin sefa geldin ama ciiiiiii yapıp kaçmışsın.detayları bile alamamışız
karamuk uzun zaman oldu sesini soluğunu alamıyoruz.face de olmasa...
Sevcan ve hayat ikiniz birden nirelere kaçtınız bakim
mervecim buluşuyorsa o ikisi buluşuyordur kaçak kaçakSanırım toplu tanışma özgenin mevlüde kaldı :)
yinuse bizi unutmuş.hiç girmiyor.
Baharcım yeni evine nasipse iki ay içinde gelme planlarım var,ama nasip.
Semiha yine meydanlarda yok :s ege derya da kayıp.nafiye hala atlatamadı mı acaba?baksanıza,hala girmiyor.
Ayşecik ve dilekcik siz nerelerdesiniz ne hallerdesiniz?
hımmmm...evet,azcık öyle oldu.ama uzun süre giremeyince bi nabız alayım dedim :))toplu msj olmuşeşim memur :44: pols
ne kaldı canım şunun şurasında özgenin bebek mevlüdüne.sıkın dşiniizi azcıkben devamli takıp etmeye calışıyorum bende sayfadakılerı merak etmıyo degılım
tahmin etmişti.sevcan da öyledir büyük ihtimallecanım benim arada bakıyorum bakabilirsem işlerim yoğun fazla giremiyorum
facede masamda olunca bakabiliyorum arada
sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor canım
mervee napiyorsun nerelere kayboldu n canin onlar buluşma yapamiycak biz yapalım
haftada 1 yapıyoz yaaDaha hangı sıklıkla yapabılırız nehır benı görmekten bıktı
hımmmm...evet,azcık öyle oldu.ama uzun süre giremeyince bi nabız alayım dedim :))
sen ne iş yapıyorsun peki ev hanımı mısın?bi de eşin eve çok stresli mi gelir genelde???
ne kaldı canım şunun şurasında özgenin bebek mevlüdüne.sıkın dşiniizi azcık
kız yoksa şu bizi terk etmeyen ziyaretçi sen misin
tahmin etmişti.sevcan da öyledir büyük ihtimalle
benim yeni geldiğim zamanlarda ne muhabbet vardı ya...
yarım saat kalkınca pc başından bi geliyordum 10 sayfa yazılmış :S şimdi çok dağıldık çok...
ben de evliliği iyi götürmeye çırpınıyorum.şu aralar okuduğum bi kitabın taktiklerini uyguluyorum.
valla süper ötesi işe yarıyor.hiç beklemiyordum
Sesini cikar sende bukadar da olmaz bıkkınlık geldi vallacigaraya başlıcam artık he sinirden
offfffffffffffffff ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
2 dakka sitres atmaya geldim
2 hafta önce maaaaaaaa aile bizdeydi malum geçen hafta sade kayınpederim kaldı
bu haftada kayınvaldemde geldi kayınperimle kalcakalrdı bu haftada babanne vardıya o 1 haftadır benim üstümde oturan elşimin amcasında kalıyodu ...
bu sabah kayınvaldemle kayınpederim geldi kayınpederim içeri girmedi dışarda eşyaları verdi giderkende anneme diyoki babanneyi indirin aşaya bugünsinir ya kimin evi soran yok bana zaten sorsalar gelmesin diyebilcem sankide sinir oldum sabah sabah 3 haftadır zaten beraber yaşıyoruz ya el insaf yani
yemekelri yaptıkta kayınvaldem babanneyi almaya gitti yukarı şimdibende ISRAR ETME dedim güldü beni şeyleyen yok tabi
eşim zaten gündüzden indirin diyo uyuz hırr çok asabiyetim şuanda ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya bu iş bu haftada bitmez diyolar ve bundan sonraki işte bizim mahallede ne yani dogurana kadar beraber mi yaşıcaz yazaten doguncada beraber olcaz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi süre sanırım psikopata bağlıcam az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?