Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

yavyımm yirim o sarı çakma behllümü ben şu cocuk gs olsun kızımı ona vercem hee

canım benim bende nasıl görüşmek istiyorum bi bilsen badana işlerimizden yaz geçti sonrası malum bi evde duramadık sonrada evde yanlız kalamadım derken uzadıda uzadı banada gelin istiyorum ama görüyosunuz işte bi müsait olamıyorum bide eşimin ne zman çalışmıca belli olmuyo hem karşıya burdan görüşmeme gonca bey yani bi atılamıyorum nasıl olcak bende bilmiyorum

bu cumartesi koruparkta olursa ablama diye çıkıp görüşürüm sizle ordan ablama geçerim ama tabi cumartesi çalışmazsa yani bi kesin konuşamıyorumki kendimin en sinir oldugum şeydir ya görüşürüm der ya görüşmem dersin derim herkeze ama bu durumda ben bişey diyemiyorum çok üzülüyorum geçen sevcanlada telde konuştuk artık yoruldum diretmekten yani koca kafası almıyo nabayım

göbüş kocaman oldu 58le başladım 62 olmuştum dün akşam baktım 63 olmuşum gidiyoruz bakalım 70i geçmesem bali diyorum bebeğim olsunda yazın inşallah bol bol merinos parkına botoniğe felan gideriz beraber kızım olunca biz gezmeye gidiyoruz bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydcem çıkcam :))

face konusundada onun adınada zin vermiyo resiminide koyamazmışım cocundadelirtiyo beni yaptıgım patigin resmini onun facesine kapak yaptım kaç kişi begenmiş bi kızdı ne o çocum olcak gb dedi ne var dedim sanki gayrimeşruçok sinir çok
prenses haksever felan gb alabilirmişim ne o dedim kaçak face açan ergenler gb dedim öylede ben istemem millet mana bulur valla ne tuhaf adam yarappim takma adla al ama adınla alma sanki kimbilir ne tuhaf ya onun düşünce sistemiyle düşünemiyorum ben yoruldm

:) yok size buluşma yine yan çizenler olmuş al işte. bizde güvenip buluşma yapalım diyoruz.

:)))

KIZLAR BU HAFTA SONU HAVA NASIL OLUR BİLEMİYORUM BENİM İÇİN SAKINCASI YOK BEN GELİRİM.
BAHARCIM SEN NEHİRLE GELİRMİSİN ÇIKARMISIN EVDEN.

ONA GÖRE KONUŞALIM.

KESİN GELİRİM DİYENLER KİMLER GİREN YAZSIN :)

ayfercim basiniz sagolsun yeni okudum gormemistim kusuruma bakma...demek ise basladin cok istiyodun iyi oldu...arda pasain kiravatli fotosunu gordum cok tatliolmus yaaa minyatur adammmm....buarada benim sut kesme operasyonum basarisizlikla sonuclandi yenildim hani sen diyodunya sizin yazliktayken cok sasircam brakti dersen diye seni sasirtmam mucize olcak sanirim ne yapcam bilmiyorum. caresizimmmm cokda bunaldim

kent maydani olursa benim icin iyi olur iki cocukla ....bu haftasonu kaynanamlar gelcekmis sanirim ins gelmezler ....gelirlerse zor olabilir ama yinede gunum var ayagina yatip kacarim oteki eltimde olurlarsa ogun tabiki.... ama gelmeyebilirlerde belli degil yaniii....bizim bulusmalar nekadar aksadi boyleee offff....

sevcancim ozledim vallaa

ayy benim oğlum çok şanslı bir sürü kız var oğluma burda beğen beğen al:))
ilk göz ağrısı şevval ama şevval oğlumun papacunu dama attı okuladaki herüfle:))
eee ecrin nehir miray şevval zeynepte geliyor ooo kız dolu anam seç seç beğen al:))
karamuk sende seç kız kime talipsin aynı kişiye takılıp rakip olmayalım:))
canım bende 53 ile hamile kalmıştım ardada 68le doğurdum..
sen 70i görürsün sonrada verirsin kiloları hamile kadına şişkoluk çok yakışıyor:))
eşimde beni şişko diye severdi pek bir hoşuma giderdi delimiyim ne:)
evet sevcancım malesef öyle oluyorben çok istiyorum buluşmayı ama o gün gelir başka bişey çıkar diye kesin de diyemiyorum..
ama bişey çıkmazsa kesinlikle gelirim..bu arada kar geliyor diyorlar..
sen tavizkar davranmışsın canım, bir kere bırakınca vermiyecektin ama seninki kendi çıakrıp alıyorr:))
olsun canım ama çok uzatma bence bırakma işini..
teşekkürler teyzesi senin resmi gördüğünü görmedim beğeninde görelimm

merhaba kızlar.

Yinuse canım bayada sabretmiştin aslında 1 hafta demiştim yanlış hatırlamıyorsam, vermeseydin iyiydi çünkü büyüdü ecrin artık daha da vazgeçmesi zor olur kıyamam onuda anlıyorum, çok bağımlıydı, özledim çocukları bende ya. :) ayy ecrin nasıl yuvarlanıyodu Ayferlerin merdivenlerinden ayy aklımdan hiç çıkmıyor Allah korudu :) Ordada yiğite teyzecim demiştim oda bana ben teyze değilim yiğitim demişti haklı çocuk o da aklımdan hiç çıkmıyor.

Arda ve Ayferide özledim kaç ay oldu görüşemedik, sende bir taşın ayfer eskisi gibi olalım

Bahardanda haber çıkmamış,
duruma göre biz mi buluşsak kızlar cumartesi günü kent meydanında, kırmızıçilekcimde gelir tabi isteyenlerde gelir, bakalım baharcım nehirden dolayı çıkabilir mi?
Bebekimdende hiç ses yok, taşındı mı acaba.

Son düzenleme:
Selam kizlar
Ctesi günü için ben söz veremiyorum malum gecen haftadan soylkemistim gelenler olacak bana.
Sevcxan bebek arkadasimiz tasinmis ama tam yerleşmemiş henuz

ben kaçgündür yoktum buralarda, cmt pazar hiç farketmez bende gelicem kızlar, yeri ve zamanı kesin yazmanız yeter :)

Son düzenleme:

benimkinide bazen bana bakarken yakalıyorum çok şişkoyum dimi diyorum onunda boşluna geliyo evet ya nasıl şişti karnın diyo bi kızıyorumhemen yok canım hiç belli olmuyo diyo

canım ogluna yaşıtlarından bakma benim eşimle aramda 7 yaşı geçik var hangimiz yaşıtımızla evliyizki annem erkek kardeşime aynı yaşıtlarından bakıyo düğünlerde felan anne diyorum şu yerde oynayan ağlayanlar varya 6-7 yaşında onlara bak diyorum ilerde gelinin onlar olcak kardeşim lise2 ye gidiyo çünkü sende ardaya yeni dogmuşlardan bakıcan

aman bende dogmadan yer ayarlıyorum kıza benimki verirmi anaokulundaki şeyleri anlatıyorumda anaokuluna yollamam ben o zman diyo tayyipçim kız erkek ayrı okul yaaprsa bizimki oralara yollar valla çok kıskanç bana 1 yapıyosa kıza 2 yapcak ben biliyom yazık kuzuma valla şimdiden asası tutuyo beni oda alcaz ya bebekken oda olur büyünce oda olmaz ne o öyle kapıyı kapatcak gircek diyo kızım bizimki tuhaf bundan kız almakta sabır ister ay ay çekceğim var benima ralarında maymun olurum ben

İyiakşamlar kızlar nasılsınız kulaklarım çınlamış ben yokkenUmarım herkezler iyidir.Beni soracak olursanız Nehirle uğraşıyorum dişmi çıkartacak anlamadım,uyku düzenimiz yok parça bölük uyuyoruz.Birde son günlerde kusuyor dün gece uyanmış beşiğine kusmuş,sabah kahvaltıdan sonra yine kustu ya üşüttü yada dişten galiba.Nehirin beşiği vardı geri verdik çok küçük yapmışlar.Yavrum doğduğu beşikte yatırıyordum sığmıyordu artık içine bir iki tahtasını kırmış hatta:18ün içimize sinen b:18:ir beşik aldık çok şükür yarın geliyormuş.Yeni yatağına kavuşacak sonundaSevcancığım benden bahsetmişsin canım buluşma varmış sanırım bu hafta bende bu hafta buluşsak kızları görsem keşke diyordum.Eşim cumartesi için misafir kabul etmiş,hazırlık yapmam lazım o gün için,keşke uygun olsaydımda gelseydim.Semiha sağolsun aradı beni bugün buluşma varmış sende gelecekmisin diye.Evden konu açılınca SEmihacığım haftaya sana gelelim olmazsa dedi bende olur dedim.Kızlar bu hafta kesin buluşma varmı eğer varsa malesef ben gelemicem ama yoksa haftaya olur derseniz gelmek isterseniz bana gelin nasıl derseniz benim için farketmez.ister bende ister dışarda nasıl olursa.Uzun zaman oldu görüşmeyeli özledim sizleri.Bu haftaki durumum böyle.Cuma günüde evlilik yıldönümüm bu hafta içi, hafta sonu yoğun geçicek benim için.Bu arada SEvcan Dileği sormuşsun canım taşınmış evine ve işe girmişti en son.İyigeceler, İnşallah en yakın sürede görüşürüz,Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi

ayy sevcan sorma ben arada izliyorum o videoları ya gülsemmi ağlasammı misali oakdarmı yakışır bir insana top gibi yuvarlanmak..
birde hiç ağlamıyorduya artık ee alıştı çocuk yuvarlana yuvarlana:)ayy kız ısırasım geldi ecrini:))
çocuklar alem ya, ardada şevval odadayken sevgilimmm diye bağırmıştı şevvalde geldim geldim demiştiayy ne gülmüştüm:))
canım sana gelicem komşu az kaldı işten eve girmeden kahveye gelecen bana yada çaya yemeğe sonra evine:)..eşinide ararız bize gelir benimkide gelir hem tanışırlar,, anlaşırlarmı bilmem benimki pek bir düşük çenelii hiç susmaz:)
duvar taşları bakmaya başladık artık, ya sanki herşey bitmiş bir tek o kalmış hissi veriyor bana rahatlıyorum:)
asma tavanlar bitti sadece üst kat kaldı..yerler zaten bitmişti ee camlar kapılar kaldı camlarıda söktürdü benimki kalın cam taktıracakmışş..birde mutfak dolaplar takılacak..geriye pek bişey kalmadı..aralık ortası sonu gibi anahtarı teslim edicem demiş..kısmet..biizm apartmanda balkon camı taktıranlar bile olmuşş bizim daha camımız yok:)
kbende özledim ya kimse gelmezse biz buluşuruz sevcan kent meydanında:)
kız seninki hangi çağ adamı:)) herşeyi anladımda daha şimdiden ayrı oda yapmam diyoryaanamm yandı senin kız:))
haklsıın biizmde aramızda 5 yaş var..
bazen talhaya diyorum.. sen 2. 3. sınıflardakilere bak bırak siizn sınıftakileri dersanedekileri ohaaa anne diyor:)
kız ben ardaya senin kızı alsam senin kocan benim oğlumu gasp eder:)şevvali gördüğü yerde öpüyor:)
senin kocan kaldıramaz vallah olan evlatçığıma olur
canım sana gelmek çok zor artık benim için..arabam gitti ne zmaan alınır bilmiyorum..
olmadı ortada biryerde buluşuruz.. canım dolven vermeyi ihmal etme kızına çok huysuzlanır uyuyamazda ağırdan sen uymadan önce dolven vermeyi ihmal etme... birde calgel jel sür buz gibi (buzdolabında tut jeli)damaklarındaki ateşini alır..
kusma olyı bizde 1 haftadır var artık bugün dr.a gittik aldık şuruplarımızı geldik..
geçmiş olsun kızına inşallah üşütmemiştir canım..

canım eğer buluşma olacaksa iş çıkışı ben direk kent meydanına gelebilirim orası çok uygun olur benim için de

aa ayfercim ben seçtim gelinimi şekerim berrayı alacam oğluma semiha ile dünür olacam kızzz semihaaaa dünüürrr talibim kızına haberin olsunnn nerde bulacam senin kızın gibi güzelini maşallahhh

baharcım canım benim çok geçmiş olsun diş çıkarıyorsa huysuzlanır uyku düzeniniz bozulur biraz sabreden canım rahatlayınca tekrar düzene gire ama ateş düşürücünü ühmal etme sık sık ateşini kontorl et

ayfercim ardama da çok geçmiş olsun canım havalar soğudu hastalıklar başladı vallahi yaaa benim ufaklıkdan korkuyorum ben de

SELAM KIZLAR.............

herkes iyidir inşallah....

Semihacım nasıl gidiyor. bu hafta misafirlerin kimler neler yapıcaksın... onlarda çıkmasaydı görüşürdük ne güzel ya

Baharcım çok geçmiş olsun güzel kızına. acaba üşüttü mü? Allah korusun dikkat etmek gerekir kusmuk kalmasın boğazında falan.
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice güzel yıllar dilerİm. bizimkide geçen cumaydı. :)
Bu haftada görüşemeyeceğiz sanırım...

Ayfer Ardamı hasta Talha mı canım. çok çok geçmiş olsun.

Özge sende kocanın durumunu biliyorsun ama yinede kızını vermeye yer arıyorsun DD hem ayrıca Arda sözlü bir kere taaaammm mı? :)

NEYSE MADEM GELEBİLECEK OLANLARLA BARİ GÖRÜŞELİM, KENT MEYDANINDA SAAT 13,30 DA VARMISINIZ. KIZLAR :)

Son düzenleme:

iyiyz canım çok şükür sen nasılsın
valla ben 13.30 dan sonra 1-2 saat gelebilirim canım kent meydanına

baharcım şekerim haftaya kayınpederimin 52 mevlütü var malesef gelemeyeceğim ben sana. hatta bu cumarteside temizliğe yarıdm için çağırmıştı ama ben arkadaşlarla buluşucam deyip kabul etmemiştim :)) pazar gidicem ona.

süper :)

ayfer sen ben, yinuse gelecek. Kırmızıçilekte gelir mi bilmiyorum.
Başka kimler vardı.

Merve ebrusenle görüşüyormuş o gelmeyecek pp

tatlım ben ebrusenle görüşüyorumda cumartesı onunla görüşücem demedım :) heee sen benı istemıyosan oda ayrı tabııı,zaten buluşmada adımda geçmedi alınmadım değil Sana inat saat 1,30 ta kent meydanında olucam çatlada patla

kıslarrr nirde buluşacaaazz kent meydanı kesin diimi ben cumartesi 2 de çıkıyorum ona göre bir saat belirleyelim tamam mı canlar :)

baharda da buluşma mı var aaa neden madem o kent meydanına gelmeyecek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…