aaa bu arada ayranda gelecekti kızlar buluşmaya :)
sevcan şimdi farkettim senin isminin yanındaki kalpler niye çok ...niye bende 3 tane var sende 5 tane
kızlar buluşmayı 13,30 dedim ama 14,00-14,30 derseniz oda olur siz bilirsiniz. :)
merveye,
bak bakkk yere bakan yürek yakanlar sizi... Hiçte çaktırmıyorlar buluştuklarını, ne zamandır lafı sokucam aklıma anca geldin...Allah muhabbetinizi daim etsin...
Hakkaten gelicekmisin...Duyda inanma :)
bu arada gelicem deyipte fire vereni çok geçerli bir sebep olmadıkça silerim bilesiniz
Kimler gelecek el kaldırsında görelim...
Birde saat konusunda herkes fikrini desin.
Buyur gel canım beklerim her zamanayrancım insan dediğin okumakla olmuyor.eğitimin mesleğin ne olursa olsun,içinde insanlık yoksa böyleler işte...
haksevercim nihayet siteyi boşladığını fark ettin :) asraaanın Allah bilir kaçıncı msjıydı o
asracım eşimin tayini nedeniyle demişsin,işi nedir ki?
now hoşgeldin sefa geldin ama ciiiiiii yapıp kaçmışsın.detayları bile alamamışız
karamuk uzun zaman oldu sesini soluğunu alamıyoruz.face de olmasa...
sevcan ve hayat ikiniz birden nirelere kaçtınız bakim
mervecim buluşuyorsa o ikisi buluşuyordur kaçak kaçaksanırım toplu tanışma özgenin mevlüde kaldı :)
yinuse bizi unutmuş.hiç girmiyor.
baharcım yeni evine nasipse iki ay içinde gelme planlarım var,ama nasip.
semiha yine meydanlarda yok :S ege derya da kayıp.nafiye hala atlatamadı mı acaba?baksanıza,hala girmiyor.
ayşecik ve dilekcik siz nerelerdesiniz ne hallerdesiniz?
Canım evinize taşınmanıza az kaldı sanırım Allah kolaylık versin hayırlı olsunayy sevcan sorma ben arada izliyorum o videoları ya gülsemmi ağlasammı misali oakdarmı yakışır bir insana top gibi yuvarlanmak..
birde hiç ağlamıyorduya artık ee alıştı çocuk yuvarlana yuvarlana:)ayy kız ısırasım geldi ecrini:))
çocuklar alem ya, ardada şevval odadayken sevgilimmm diye bağırmıştı şevvalde geldim geldim demiştiayy ne gülmüştüm:))
canım sana gelicem komşu az kaldı işten eve girmeden kahveye gelecen bana yada çaya yemeğe sonra evine:)..eşinide ararız bize gelir benimkide gelir hem tanışırlar,, anlaşırlarmı bilmem benimki pek bir düşük çenelii hiç susmaz:)
duvar taşları bakmaya başladık artık, ya sanki herşey bitmiş bir tek o kalmış hissi veriyor bana rahatlıyorum:)
asma tavanlar bitti sadece üst kat kaldı..yerler zaten bitmişti ee camlar kapılar kaldı camlarıda söktürdü benimki kalın cam taktıracakmışş..birde mutfak dolaplar takılacak..geriye pek bişey kalmadı..aralık ortası sonu gibi anahtarı teslim edicem demiş..kısmet..biizm apartmanda balkon camı taktıranlar bile olmuşş bizim daha camımız yok:)
kbende özledim ya kimse gelmezse biz buluşuruz sevcan kent meydanında:)
kız seninki hangi çağ adamı:)) herşeyi anladımda daha şimdiden ayrı oda yapmam diyoryaanamm yandı senin kız:))
haklsıın biizmde aramızda 5 yaş var..
bazen talhaya diyorum.. sen 2. 3. sınıflardakilere bak bırak siizn sınıftakileri dersanedekileri ohaaa anne diyor:)
kız ben ardaya senin kızı alsam senin kocan benim oğlumu gasp eder:)şevvali gördüğü yerde öpüyor:)
senin kocan kaldıramaz vallah olan evlatçığıma olur
canım sana gelmek çok zor artık benim için..arabam gitti ne zmaan alınır bilmiyorum..
olmadı ortada biryerde buluşuruz.. canım dolven vermeyi ihmal etme kızına çok huysuzlanır uyuyamazda ağırdan sen uymadan önce dolven vermeyi ihmal etme... birde calgel jel sür buz gibi (buzdolabında tut jeli)damaklarındaki ateşini alır..
kusma olyı bizde 1 haftadır var artık bugün dr.a gittik aldık şuruplarımızı geldik..
geçmiş olsun kızına inşallah üşütmemiştir canım..
Sağol canım teşekkürler dikkat ediyorum elimden geldiğince senin küçük paşa nasılcanım eğer buluşma olacaksa iş çıkışı ben direk kent meydanına gelebilirim orası çok uygun olur benim için de
aa ayfercim ben seçtim gelinimi şekerim berrayı alacam oğluma semiha ile dünür olacam kızzz semihaaaa dünüürrr talibim kızına haberin olsunnn nerde bulacam senin kızın gibi güzelini maşallahhh
baharcım canım benim çok geçmiş olsun diş çıkarıyorsa huysuzlanır uyku düzeniniz bozulur biraz sabreden canım rahatlayınca tekrar düzene gire ama ateş düşürücünü ühmal etme sık sık ateşini kontorl et
ayfercim ardama da çok geçmiş olsun canım havalar soğudu hastalıklar başladı vallahi yaaa benim ufaklıkdan korkuyorum ben de
Sağol canım teşekkürler hava değişimi olabilir canım diştende olabilir bilmiyorumSELAM KIZLAR.............
herkes iyidir inşallah....
Semihacım nasıl gidiyor. bu hafta misafirlerin kimler neler yapıcaksın... onlarda çıkmasaydı görüşürdük ne güzel ya
Baharcım çok geçmiş olsun güzel kızına. acaba üşüttü mü? Allah korusun dikkat etmek gerekir kusmuk kalmasın boğazında falan.
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice güzel yıllar dilerİm. bizimkide geçen cumaydı. :)
Bu haftada görüşemeyeceğiz sanırım...
Ayfer Ardamı hasta Talha mı canım. çok çok geçmiş olsun.
Özge sende kocanın durumunu biliyorsun ama yinede kızını vermeye yer arıyorsunDD hem ayrıca Arda sözlü bir kere taaaammm mı? :)
NEYSE MADEM GELEBİLECEK OLANLARLA BARİ GÖRÜŞELİM, KENT MEYDANINDA SAAT 13,30 DA VARMISINIZ. KIZLAR :)
Canım aslında sana gelmeye niyetlendim hep istedim başsağlığı için gelmeyi ama bir türlü kısmet olmadı eşimin işleri Nehirin rahatsızlanması vs.küçük çocukla her an dışarıya çıkamıyorsun malesef kabul ederseniz biraz geçte olsa uygun bir zaman gelmeyi düşünüyoruz canım kusura bakmabaharcım şekerim haftaya kayınpederimin 52 mevlütü var malesef gelemeyeceğim ben sana. hatta bu cumarteside temizliğe yarıdm için çağırmıştı ama ben arkadaşlarla buluşucam deyip kabul etmemiştim :)) pazar gidicem ona.
Canım gelmeyi istiyordumda eşim bu cumartesi için misafir kabul etmiş o yüzden gelemicem sanırım haftaya olsaydı gelirdik hepimiz aslında.Neyse kısmet değilmiş .Semihayla telde konuşmuştuk geçen canım.Bu hafta buluşulmazsa diğer hafta sana gelelim demişti bende olur dedim.baharda da buluşma mı var aaa neden madem o kent meydanına gelmeyecek mi ?
kızlar buluşmayı 13,30 dedim ama 14,00-14,30 derseniz oda olur siz bilirsiniz. :)
Merveye,
Bak bakkk yere bakan yürek yakanlar sizi... hiçte çaktırmıyorlar buluştuklarını, ne zamandır lafı sokucam aklıma anca geldin...Allah muhabbetinizi daim etsin...
hakkaten gelicekmisin...duyda inanma :)
bu arada gelicem deyipte fire vereni çok geçerli bir sebep olmadıkça silerim bilesiniz
KİMLER GELECEK EL KALDIRSINDA GÖRELİM...
BİRDE SAAT KONUSUNDA HERKES FİKRİNİ DESİN.
Merveye,
Bak bakkk yere bakan yürek yakanlar sizi... hiçte çaktırmıyorlar buluştuklarını, ne zamandır lafı sokucam aklıma anca geldin...Allah muhabbetinizi daim etsin...
hakkaten gelicekmisin...duyda inanma :)
KİMLER GELECEK EL KALDIRSINDA GÖRELİM...
BİRDE SAAT KONUSUNDA HERKES FİKRİNİ DESİN.
Buyur gel canım beklerim her zaman
Canım evinize taşınmanıza az kaldı sanırım Allah kolaylık versin hayırlı olsunÇok mecbur kalırsam veririm dolven yada calpol canım.Jel var sürüyorum damaklarına.Sizede geçmiş olsun canım.Neden bana gelmen çok zor Ayrı şehirde değilizki canım ulaşım artık eskisi gibi o kadar zor değil bebekli olsan daha zor olurdu.Gelirsin inşallah o zamana kadar araban olur belki bellimi olur
Sağol canım teşekkürler dikkat ediyorum elimden geldiğince senin küçük paşa nasıl
Sağol canım teşekkürler hava değişimi olabilir canım diştende olabilir bilmiyorumSizin evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim canım Aslında bu hafta içi gelmeyi çok isterdim ne güzel çoğunluk geliyor gündüzden gelebilirmiyim çocukla nasıl bilmiyorum günlerde kısa
Canım aslında sana gelmeye niyetlendim hep istedim başsağlığı için gelmeyi ama bir türlü kısmet olmadı eşimin işleri Nehirin rahatsızlanması vs.küçük çocukla her an dışarıya çıkamıyorsun malesef kabul ederseniz biraz geçte olsa uygun bir zaman gelmeyi düşünüyoruz canım kusura bakma
Canım gelmeyi istiyordumda eşim bu cumartesi için misafir kabul etmiş o yüzden gelemicem sanırım haftaya olsaydı gelirdik hepimiz aslında.Neyse kısmet değilmiş .Semihayla telde konuşmuştuk geçen canım.Bu hafta buluşulmazsa diğer hafta sana gelelim demişti bende olur dedim.
Gündüz kısa süreliğine uğrayabilirsem söz vermeyim gelmeye çalışırım.Çünkü akşam üzeri gelicek misafiirim günlerde kısa olunca hemen akşam oluyor ,üzüldüm kendi adımaNapalım gönüller bir olsun Diğer haftayada Sevcan uygun değil.Daha sonraki hafta tekrar buluşalım madem
yaaa 1,30 iyi gül yüzünüzü görüp kaçarım bennn
canım arda hasta sürekli kusuyor bugünde öğretmeni aradı 3te çok halsiz dedi ateşi yok ama bence alın dedi..yarında okula göndermiyecem..yarın hem dr. randevum var hem günüm var beşevlerde artık annem bakacak ardaya..ama şuan daha iyi ilaçlara devam malum kıç geldi hastalıklar başladı..SELAM KIZLAR.............
herkes iyidir inşallah....
Semihacım nasıl gidiyor. bu hafta misafirlerin kimler neler yapıcaksın... onlarda çıkmasaydı görüşürdük ne güzel ya
Baharcım çok geçmiş olsun güzel kızına. acaba üşüttü mü? Allah korusun dikkat etmek gerekir kusmuk kalmasın boğazında falan.
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun daha nice güzel yıllar dilerİm. bizimkide geçen cumaydı. :)
Bu haftada görüşemeyeceğiz sanırım...
Ayfer Ardamı hasta Talha mı canım. çok çok geçmiş olsun.
Özge sende kocanın durumunu biliyorsun ama yinede kızını vermeye yer arıyorsunDD hem ayrıca Arda sözlü bir kere taaaammm mı? :)
NEYSE MADEM GELEBİLECEK OLANLARLA BARİ GÖRÜŞELİM, KENT MEYDANINDA SAAT 13,30 DA VARMISINIZ. KIZLAR :)
süperr ozamann..iyiyz canım çok şükür sen nasılsın
valla ben 13.30 dan sonra 1-2 saat gelebilirim canım kent meydanına
kız okadar soruyoruz kimler gelecek yazsın diye yazanlara yazıyoruz bizde cevabı..tatlım ben ebrusenle görüşüyorumda cumartesı onunla görüşücem demedım :) heee sen benı istemıyosan oda ayrı tabııı,zaten buluşmada adımda geçmedi alınmadım değilSana inat saat 1,30 ta kent meydanında olucam çatlada patla
şekerüm faceden gördünya benii ikitane kapalı hanım hanımcık hatun görürsen otur masamıza:)Tatlış bende bılmıyorum kı saat tam kaçta gelsem sizi nasıl bulucam.yakanıza kırmızı karanfılmı taksanızSevcan huhuuuu nerdesinnn
eee biz eskiyiz ya ondan:)sevcan şimdi farkettim senin isminin yanındaki kalpler niye çok ...niye bende 3 tane var sende 5 tane
bizi görmeyecen yanikinnnyaaa 1,30 iyi gül yüzünüzü görüp kaçarım bennn
canım vallah eşim okula bırakıyor beni işe bırakıyor alıyor adam delirmek üzere araba alması yakın:))Buyur gel canım beklerim her zaman
Canım evinize taşınmanıza az kaldı sanırım Allah kolaylık versin hayırlı olsunÇok mecbur kalırsam veririm dolven yada calpol canım.Jel var sürüyorum damaklarına.Sizede geçmiş olsun canım.Neden bana gelmen çok zor Ayrı şehirde değilizki canım ulaşım artık eskisi gibi o kadar zor değil bebekli olsan daha zor olurdu.Gelirsin inşallah o zamana kadar araban olur belki bellimi olur
Sağol canım teşekkürler dikkat ediyorum elimden geldiğince senin küçük paşa nasıl
Sağol canım teşekkürler hava değişimi olabilir canım diştende olabilir bilmiyorumSizin evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim canım Aslında bu hafta içi gelmeyi çok isterdim ne güzel çoğunluk geliyor gündüzden gelebilirmiyim çocukla nasıl bilmiyorum günlerde kısa
Canım aslında sana gelmeye niyetlendim hep istedim başsağlığı için gelmeyi ama bir türlü kısmet olmadı eşimin işleri Nehirin rahatsızlanması vs.küçük çocukla her an dışarıya çıkamıyorsun malesef kabul ederseniz biraz geçte olsa uygun bir zaman gelmeyi düşünüyoruz canım kusura bakma
Canım gelmeyi istiyordumda eşim bu cumartesi için misafir kabul etmiş o yüzden gelemicem sanırım haftaya olsaydı gelirdik hepimiz aslında.Neyse kısmet değilmiş .Semihayla telde konuşmuştuk geçen canım.Bu hafta buluşulmazsa diğer hafta sana gelelim demişti bende olur dedim.
Gündüz kısa süreliğine uğrayabilirsem söz vermeyim gelmeye çalışırım.Çünkü akşam üzeri gelicek misafiirim günlerde kısa olunca hemen akşam oluyor ,üzüldüm kendi adımaNapalım gönüller bir olsun Diğer haftayada Sevcan uygun değil.Daha sonraki hafta tekrar buluşalım madem
insan sevdiğine lafı sokar takılma sen bunlara..Cok gec kalmissin hayret lafi sokmadan nasıl durdun Sevcan içinde kalmış
senden de cımbızla laf alıyoruz balım ya başka bir planınmı var, ne var söylesene :)
canım arda hasta sürekli kusuyor bugünde öğretmeni aradı 3te çok halsiz dedi ateşi yok ama bence alın dedi..yarında okula göndermiyecem..yarın hem dr. randevum var hem günüm var beşevlerde artık annem bakacak ardaya..ama şuan daha iyi ilaçlara devam malum kıç geldi hastalıklar başladı..
süperr ozamann..
kız okadar soruyoruz kimler gelecek yazsın diye yazanlara yazıyoruz bizde cevabı..
kız yolarım saçını başını aaaaaaaaaagel gelde yoluşalım:)
şekerüm faceden gördünya benii ikitane kapalı hanım hanımcık hatun görürsen otur masamıza:)
eee biz eskiyiz ya ondan:)
bizi görmeyecen yanikinnn
canım vallah eşim okula bırakıyor beni işe bırakıyor alıyor adam delirmek üzere araba alması yakın:))
çaktıryor arada taşınınca daha zor olacak arabsız diyor bakalım..
gel canım bekliyoruz özelikle nehiri çok merak ediyorum:)
insan sevdiğine lafı sokar takılma sen bunlara..
canım arda hasta sürekli kusuyor bugünde öğretmeni aradı 3te çok halsiz dedi ateşi yok ama bence alın dedi..yarında okula göndermiyecem..yarın hem dr. randevum var hem günüm var beşevlerde artık annem bakacak ardaya..ama şuan daha iyi ilaçlara devam malum kıç geldi hastalıklar başladı..
süperr ozamann..
kız okadar soruyoruz kimler gelecek yazsın diye yazanlara yazıyoruz bizde cevabı..
kız yolarım saçını başını aaaaaaaaaagel gelde yoluşalım:)
şekerüm faceden gördünya benii ikitane kapalı hanım hanımcık hatun görürsen otur masamıza:)
eee biz eskiyiz ya ondan:)
bizi görmeyecen yanikinnn
canım vallah eşim okula bırakıyor beni işe bırakıyor alıyor adam delirmek üzere araba alması yakın:))
çaktıryor arada taşınınca daha zor olacak arabsız diyor bakalım..
gel canım bekliyoruz özelikle nehiri çok merak ediyorum:)
insan sevdiğine lafı sokar takılma sen bunlara..
cok gec kalmissin hayret lafi sokmadan nasıl durdun sevcan içinde kalmış
şekerim annemlerle günüm var ogün ama ben önce size uğrarım görün beni diye.görümlüümü allır kaçarım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?