Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Tatlış bende bılmıyorum kı saat tam kaçta gelsem sizi nasıl bulucam.yakanıza kırmızı karanfılmı taksanız Sevcan huhuuuu nerdesinnn

Selam kızçelerim nasılsınız? Bende geliyorum buluşmaya Saat kaçta buluşcaz? Ben indikten gelicem tam saat belli olursa sevinirim

kızlar buluşmayı 13,30 dedim ama 14,00-14,30 derseniz oda olur siz bilirsiniz. :)

Merveye,
Bak bakkk yere bakan yürek yakanlar sizi... hiçte çaktırmıyorlar buluştuklarını, ne zamandır lafı sokucam aklıma anca geldin... Allah muhabbetinizi daim etsin...

hakkaten gelicekmisin... duyda inanma :)

bu arada gelicem deyipte fire vereni çok geçerli bir sebep olmadıkça silerim bilesiniz

KİMLER GELECEK EL KALDIRSINDA GÖRELİM...

BİRDE SAAT KONUSUNDA HERKES FİKRİNİ DESİN.

yaaa 1,30 iyi gül yüzünüzü görüp kaçarım bennn

Buyur gel canım beklerim her zaman
Canım evinize taşınmanıza az kaldı sanırım Allah kolaylık versin hayırlı olsunÇok mecbur kalırsam veririm dolven yada calpol canım.Jel var sürüyorum damaklarına.Sizede geçmiş olsun canım.Neden bana gelmen çok zorAyrı şehirde değilizki canım ulaşım artık eskisi gibi o kadar zor değil bebekli olsan daha zor olurdu.Gelirsin inşallah o zamana kadar araban olur belki bellimi olur
Sağol canım teşekkürler dikkat ediyorum elimden geldiğince senin küçük paşa nasıl
Sağol canım teşekkürler hava değişimi olabilir canım diştende olabilir bilmiyorumSizin evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim canımAslında bu hafta içi gelmeyi çok isterdim ne güzel çoğunluk geliyor gündüzden gelebilirmiyim çocukla nasıl bilmiyorum günlerde kısa
Canım aslında sana gelmeye niyetlendim hep istedim başsağlığı için gelmeyi ama bir türlü kısmet olmadı eşimin işleri Nehirin rahatsızlanması vs.küçük çocukla her an dışarıya çıkamıyorsun malesef kabul ederseniz biraz geçte olsa uygun bir zaman gelmeyi düşünüyoruz canım kusura bakma
baharda da buluşma mı var aaa neden madem o kent meydanına gelmeyecek mi ?
Canım gelmeyi istiyordumda eşim bu cumartesi için misafir kabul etmiş o yüzden gelemicem sanırım haftaya olsaydı gelirdik hepimiz aslında.Neyse kısmet değilmiş .Semihayla telde konuşmuştuk geçen canım.Bu hafta buluşulmazsa diğer hafta sana gelelim demişti bende olur dedim.

Gündüz kısa süreliğine uğrayabilirsem söz vermeyim gelmeye çalışırım.Çünkü akşam üzeri gelicek misafiirim günlerde kısa olunca hemen akşam oluyor ,üzüldüm kendi adımaNapalım gönüller bir olsun Diğer haftayada Sevcan uygun değil.Daha sonraki hafta tekrar buluşalım madem

ben gelicemde eski sayfaları okumadım, nerde buluşma olacak ? ve saat kaçta ?

her zaman kapım açık canım sorman hata :) çok mutlu oluruz gelin buyurun ne zmana isterseniz.
senin misafirler akşammı gelicek neler yapıcaksın yemeğemi gelicekler yarın ayarla işinide gel madem ben gündüz gelecekler sandım.
diğer haftada olur buluşma yani en aızndan ben isterim
Semihayıda çok özledim berrayla. en olmadı artık çat kapı semihaya gideriz ayferle, onuda alıp sana geliriz. bir gün.

canım arda hasta sürekli kusuyor bugünde öğretmeni aradı 3te çok halsiz dedi ateşi yok ama bence alın dedi..yarında okula göndermiyecem..yarın hem dr. randevum var hem günüm var beşevlerde artık annem bakacak ardaya..ama şuan daha iyi ilaçlara devam malum kıç geldi hastalıklar başladı..
iyiyz canım çok şükür sen nasılsın
valla ben 13.30 dan sonra 1-2 saat gelebilirim canım kent meydanına
süperr ozamann..
kız okadar soruyoruz kimler gelecek yazsın diye yazanlara yazıyoruz bizde cevabı..
kız yolarım saçını başını aaaaaaaaaagel gelde yoluşalım:)
Tatlış bende bılmıyorum kı saat tam kaçta gelsem sizi nasıl bulucam.yakanıza kırmızı karanfılmı taksanız Sevcan huhuuuu nerdesinnn
şekerüm faceden gördünya benii ikitane kapalı hanım hanımcık hatun görürsen otur masamıza:)
sevcan şimdi farkettim senin isminin yanındaki kalpler niye çok ...niye bende 3 tane var sende 5 tane
eee biz eskiyiz ya ondan:)
yaaa 1,30 iyi gül yüzünüzü görüp kaçarım bennn
bizi görmeyecen yanikinnn
canım vallah eşim okula bırakıyor beni işe bırakıyor alıyor adam delirmek üzere araba alması yakın:))
çaktıryor arada taşınınca daha zor olacak arabsız diyor bakalım..
gel canım bekliyoruz özelikle nehiri çok merak ediyorum:)
Cok gec kalmissin hayret lafi sokmadan nasıl durdun Sevcan içinde kalmış
insan sevdiğine lafı sokar takılma sen bunlara..

kırmızı çilekçim sevcan hatun 5000.aştığı için 5 yıldız bende 4..bini aştığım için 4 yıldız:)

hanım hanımcık he çokkk güldüm alemsin ayfercimmmm çok arıycam desene

Çok geçmiş olsun canım, paşam süzülmüştür. okula başladığında hastalıklarda başlıcaktı zaten kaçınılmaz,
bulaştırıyolar birbirlerine maalesef.

bende tahmin ettim Arda ve seni eşinin bıraktığını, haklısın bencede çok dayanamaz :))

bu arada sizin taşındığınız hafta yunusemrenin oradaki direkte ilan vardı ....(sizin site) dubleks kiralık daire diye. eşimle acaba sizin ev mi diye düşündük. kiracı varmı hakkaten ev sahibi size kıllık çıkarmış olamaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…