- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
kırmızı çilekçim sevcan hatun 5000.aştığı için 5 yıldız bende 4..bini aştığım için 4 yıldız:)
bende oğluşlarımı sinemaya sokarım o gün talha sinema istiyordu ardayada bakar:))
hepinize hayırlı cumalar diliyorum kızlar.
tekrardan bekliyorum, buluşma saati hakkınızdaki fikirlerinizi, kırmızıçilekim sen ve fahriye kaçta orada olabilirsiniz.
bu arada yarın hava 13 derece yağmursuz muş. bilginize :)
canım ben yarın calışıyorum cıkış saati 4 ben gelene kadar 5 bucuk olur..
siz kaçta kalkarsınız
hadi yaa... Gün kimde annendeyse geçte gitsen olur mu? Anca kalkabildim yataktan dersin
Bizi görürsen ayrılamazsın şekercim.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum kızlar.
Tekrardan bekliyorum, buluşma saati hakkınızdaki fikirlerinizi, kırmızıçilekim sen ve fahriye kaçta orada olabilirsiniz.
Bu arada yarın hava 13 derece yağmursuz muş. Bilginize :)
canım benim için hiç sorun değil ben 7 ye 8 e kadarda orda olurum. Ama diğer arkadaşlar nasıl yapar.
Allah işi karışmassa kesin gelirmisin? :)
kızlar şöylemi yapsak. Kırmızı çilek ve karamukta işten çıkıp gelecek nafiyede 17,30 da gelebilecekmiş.
15:30-16:00 gibi buluşsak geç olur mu?
Merve sende gün den erken kalkar gelir misin? Sorun olur mu? 15:30-16:00 buluşsak zaten çocuklarla hepi topu 2 saat muhabbet edilebilir. çalışan arkadaşlarımızlada görüşme fırsatımız olur.
kim kimden ayrılamaz görücez
meteorolojıden aldığımız haberlere göre yağmursuzmuş,yağmur yağarsa sevcan öperim seni
benım için farketmez kaç derseniz ama ben öyle çok oturamam en fazla 6 ya kadar oturabılırım
canım benim için hiç sorun değil ben 7 ye 8 e kadarda orda olurum. ama diğer arkadaşlar nasıl yapar.
Allah işi karışmassa kesin gelirmisin? :)
kızlar şöylemi yapsak. kırmızı çilek ve karamukta işten çıkıp gelecek nafiyede 17,30 da gelebilecekmiş.
15:30-16:00 gibi buluşsak geç olur mu?
Merve sende gün den erken kalkar gelir misin? sorun olur mu? 15:30-16:00 buluşsak zaten çocuklarla hepi topu 2 saat muhabbet edilebilir. Çalışan arkadaşlarımızlada görüşme fırsatımız olur.
canım tabiki gelirim öyle olursa..
bizim en son araba 9 da dönüş için.
eger buluşursak 8 bucuga dogru cıkmam lazım yanınızdan ama 1 saat bile olsa görüşmek isterim..
baş sağlığın içinde saol canım..
2 acı üst üste yaşadık cuma günü dedemi kaybettik çarsamba günüde dedemin kardeşi amcamı kaybettik ikisinede cok üzüldüm 5 gün içinde iki kardeşi kaybettik
canım hep kötü bu ölüm ama hak tan gelene razıyızayyy kıyamam yaaa... tekrar başınız sağolsun...
çok mu üzüldü acaba abisine(
benimde teyzemin kocasının kardeşi vefat etmişti. ve teyzem bu haberi kocasına nasıl vereceğini düşünürken tansiyonu çıkıp beyin kanaması geçirmişti. yani eniştem aynı gün hem kardeşini hem karısını toprağa gömmüştü.çok acı.
tamam canım. karamuku, yinuseyi ve şeymayı bekliyorum onlarada muhtemelen uyacaktır inşallah
sonrasında kesinleştireceğim. ben özelden sana telefonumu yazıyorum.
Birde yarım saat bile erken çıkamassın dimien azından 5 te yanımızda olursun. 1,5 saattede doyulmaz ama bu bile birşeydir.
canım hep kötü bu ölüm ama hak tan gelene razıyız
Kuzum benim burdan araba yok malesef o saatte ancak olacak hatta eşimde dönüş saatine bişey dermi bilmiyorum ama moralim bozuk oldugundan mutlaka izim verir gibime geliyor..
Mesajını aldım canım mesaj atıyorum sana haberin olsun
aynen canım 1 saat olsa bile iyi gelir bana görüşmek..hıım anladım cnaım. Tamam biz bekleriz seni 17:30...
Umarım bir şey demez dediğin gibi sana da iyi gelecektir biraz hava alıp, bizleri görmek.
MESAJINI ALDIM KAYDETTİM NUMARANI.
aynen canım 1 saat olsa bile iyi gelir bana görüşmek..
Kentmeydanındamı olacaktınız..
Allah razı olsun inşallah canım bizde bekleriz her zamanher zaman kapım açık canım sorman hata :) çok mutlu oluruz gelin buyurun ne zmana isterseniz.
senin misafirler akşammı gelicek neler yapıcaksın yemeğemi gelicekler yarın ayarla işinide gel madem ben gündüz gelecekler sandım.
diğer haftada olur buluşma yani en aızndan ben isterim
Semihayıda çok özledim berrayla. en olmadı artık çat kapı semihaya gideriz ayferle, onuda alıp sana geliriz. bir gün.
Haklısın kendimden bildiğim için hele çocuk varsa arabasız çok zor.Her yere gidilmiyor tek olsan neysede çocuk olunca zor oluyor canımcanım arda hasta sürekli kusuyor bugünde öğretmeni aradı 3te çok halsiz dedi ateşi yok ama bence alın dedi..yarında okula göndermiyecem..yarın hem dr. randevum var hem günüm var beşevlerde artık annem bakacak ardaya..ama şuan daha iyi ilaçlara devam malum kıç geldi hastalıklar başladı..
süperr ozamann..
kız okadar soruyoruz kimler gelecek yazsın diye yazanlara yazıyoruz bizde cevabı..
kız yolarım saçını başını aaaaaaaaaagel gelde yoluşalım:)
şekerüm faceden gördünya benii ikitane kapalı hanım hanımcık hatun görürsen otur masamıza:)
eee biz eskiyiz ya ondan:)
bizi görmeyecen yanikinnn
canım vallah eşim okula bırakıyor beni işe bırakıyor alıyor adam delirmek üzere araba alması yakın:))
çaktıryor arada taşınınca daha zor olacak arabsız diyor bakalım..
gel canım bekliyoruz özelikle nehiri çok merak ediyorum:)
insan sevdiğine lafı sokar takılma sen bunlara..
Hayırlı cumalar canımhepinize hayırlı cumalar diliyorum kızlar.
tekrardan bekliyorum, buluşma saati hakkınızdaki fikirlerinizi, kırmızıçilekim sen ve fahriye kaçta orada olabilirsiniz.
bu arada yarın hava 13 derece yağmursuz muş. bilginize :)
Keşke canımumarım bu gün hepiniz uğrarsınız şu buluşma saati konusunu ayarlamamız şart.
Bahar, semiha veee haksever sizlerinde gelebilmesini çok isterdim,
Yinuseden hala ses yok dün aradım dönmedin de Yinusecim kesin geliyorsun değil mi?
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kolaymıcanım tabiki gelirim öyle olursa..
bizim en son araba 9 da dönüş için.
eger buluşursak 8 bucuga dogru cıkmam lazım yanınızdan ama 1 saat bile olsa görüşmek isterim..
baş sağlığın içinde saol canım..
2 acı üst üste yaşadık cuma günü dedemi kaybettik çarsamba günüde dedemin kardeşi amcamı kaybettik ikisinede cok üzüldüm 5 gün içinde iki kardeşi kaybettik
Bizde 2007 nin ocak ayında teyzemin eşini kaybetmiştik aradan 20 gün sonra diğer teyzemi kaybettik çok zor Allah sabır versin ne diyebilirizki başkaayyy kıyamam yaaa... tekrar başınız sağolsun...
çok mu üzüldü acaba abisine(
benimde teyzemin kocasının kardeşi vefat etmişti. ve teyzem bu haberi kocasına nasıl vereceğini düşünürken tansiyonu çıkıp beyin kanaması geçirmişti. yani eniştem aynı gün hem kardeşini hem karısını toprağa gömmüştü.çok acı.
tamam canım. karamuku, yinuseyi ve şeymayı bekliyorum onlarada muhtemelen uyacaktır inşallah
sonrasında kesinleştireceğim. ben özelden sana telefonumu yazıyorum.
Birde yarım saat bile erken çıkamassın dimien azından 5 te yanımızda olursun. 1,5 saattede doyulmaz ama bu bile birşeydir.
kızlar gelmek isteyenler özelden mesaj atsın. numaramı ve kesin buluşacağımız yeri yazayım bende.:)
gelenleri tekrarlıyorum şimdi.
BULUŞMAMIZ SAAT 16:00 YER KENT MEYDANI AVM.
KARAMUK...
KIRMIZIÇİLEK...
HAYAT...
NAFİYE...
MERVE...
YİNUSE...
B E N....
VARMI UNUTTUĞUM. ŞEYMA KESİN BİR ŞEY YAZMAMIŞTIN DİMİ.
SEMİHA, BAHAR, HAKSEVER SİZLERDENDE SÜRPRİZ BEKLİYORUZ. BAHARCIM İÇİN ZOR OLDUĞUNU BİLSEMDE
Sevcan ordamısın şekerim bir şey yazacaktım sana
Allah razı olsun inşallah canım bizde bekleriz her zamanOLur gelin sevinirim hatta gün yapalım az önce Dileklede konuştum oda diyor gün yapalım diye.İstanbula giidyormuş yarın öğleden sonra önceden haberim olsaydı gitmezdim gelirdi dedi selamı vardı sizlere
Haklısın kendimden bildiğim için hele çocuk varsa arabasız çok zor.Her yere gidilmiyor tek olsan neysede çocuk olunca zor oluyor canımİnşalah yakın zamanda yine olur araban
Hayırlı cumalar canım
Keşke canım:2:
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kolaymı
Bizde 2007 nin ocak ayında teyzemin eşini kaybetmiştik aradan 20 gün sonra diğer teyzemi kaybettik çok zor Allah sabır versin ne diyebilirizki başkaSizinde başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Ahhh canım ya nerde o günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?