geldim arkadaşım buyur bu arada nasılısın kızın nasıl?
teyzeninde mekanı cennet olsun canım. annen için çok daha zor olmuştur eminim
kesin gelemeyecktin dimi baharcım. Senden net cevap gelmeyince böyle yazmak durumunda kaldım. bari, nafiye kırmızı çilek, karamuk, merve gelsin dedim...
Bebekte istiyor canım gelmemizi sağolsun kaç kere çağırdı ama eşimin uygun olmasını bekliyorum çünkü orası bana uzak sayılır yakın gibi görünsede 3 vesayit oluyor tek olsam sorun değilde çocukla indi bindi zor olur o yüzden eşimi beklemek zorundayımbebek im annenlere selam söyle. güzle vakit geçir inşallah. yerleştin mi evine :) sana ne zamna geliyoruz
bu arada kızım hala oğlunu sayıklıyor :)
canım Allah razı olsun sendende
aminn canım hepimizin geçmişinin inşallah.
Buyurdum canım kısmetse bende geliyorummmmmmmmmmgelecek misafirlerimizle samimi olduğumuz için eşime dedimki kızlarla buluşacaktım ne güzel uzun zaman görmedim pazara gelseler olmazmı dedim önce olmaz dedi senelik iizndeymiş arkadaşı pazartesi işe başlayacağı için erken yatıyormuş.eşimde baktıki üzülüyorum çok istiyorum gelmeyi ve olmazsa arayım cumaya gelsinler dedi bende çok mutlu oldum.aradı bugün geliyorlar canım dün akşamdan yiyecek olarak hazırlığımı yaptım sayılır öğlende tatlı pasta olarak bişeyler yapıcam malzeme bekliyorum eşim getirecek.napacağımı sormuşsun kız canın çekmesin dün akşamdan kuru dolma doldurdum bugünde tatlı tuzlu bişey yaptımmı yeter
Yani bende geliyorummm canım ayrıca bugün yıldönümümüzdü ya eşim yemeğe giderdik bugün gelmeselerdi dedi bende olsun yarınada olur farketmez bir günlüğüne dedim.kısmetse nehir hanımla yarına oradayız nerede buluşuyorsunuz mekan olarak bellimi?yukarıya yazdım gelemicem diye şaka yapayım biraz dedim
bebekte istiyor canım gelmemizi sağolsun kaç kere çağırdı ama eşimin uygun olmasını bekliyorum çünkü orası bana uzak sayılır yakın gibi görünsede 3 vesayit oluyor tek olsam sorun değilde çocukla indi bindi zor olur o yüzden eşimi beklemek zorundayımgün yapalım diyoruz canım hem hepimizin bir ihtiyacı görülürz 50 den olsa yeter çok paralı olmasına gerek yok maksat görüşmek muhabbet
Senden de allah razı olsun canım,sende geliyorsun galiba sevindim tanışmış oluruz inşallah nafiyeciğimfacen varmıydı varsa özelden mesaj atsana bana
hiç bu kadar sevinmemiştim canım arkadaşııııııııııımmm benimmmmmmmmmmmmm.....
:)))
yaaa kent meydanı dedik ama senin için uygun olurmu? Bak ne güzel sonrasındada eşinle evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız
Ayyy çok sevindim şekerim özlemiştim inanki...
Semihaaaaaaaaaaaaaaa.... Ahhhh semiha ahhhhhh.... Bari berruşu pınarla yolla((
Canım benim teşekkürler çok sağol bende sevindim çok çünkü gerçekten hepinizi çookkkkk özledimUygun canım hepimize ortak yakın olsun farketmez Bende özledim canım seni
Berrayı yollarsa gelsin bizle farketmez benim için getiririm onuda eşim arabayla getirecek sonuçta.Öyle olacak canım sizden sonrada eşimle takılıcaz
mekan olarak nerede buluşuyorsunuz özelden yazarmısın sevcancığımsana telefonda söyleyecektim az önce aradığımda süprizin tadı kaçmasın diye o yüzden topiğe gel hemen dedim
Sizle burada yazışırken nehirden baktım ses çıkmıyor mutfakta mama sandalyesinde oynuyordu şimdi gittim baktımki uyuya kalmış kuzum benim ya içim nasıl cız etti aldım hemen yatağına yatırdımkızlar ben çıkayım malum akşama misafirim var yarın görüşmek dileğiyle allah'a emanet olun
oyy kıyamam kendi kendinede uyurmuş bebeğim benim...
Yarın onu mıncırıcam hazırlıklı olsun :)
sen telde hemen gir deyince bende varya dedimki eyvah bu benim azıma edecekAkşama misafirleri vardı, gündüz kesin geliyorum diyecekti ben ne yaptım saat 4 dedim diye bir tırstımki sorma...birde hemen yazmıyorsun çatladım bekle bekle
oooo kızlarrrrrrrr buluşma kesinleşmiş gördüğüm kadarı ileee süper valla bahar da geliyormuşş
işallah kısmetse yarın görüşüyoruzz ben kırmızıçileğe faceden yazayım bakayım belki o da gelir
Yağmassa öpmücen mi?
Merve zaten ancak 6 ya kadar oturulur canım. U bile en iyisi inan. Bizim çocuklar zırlarlar oyun katına gidicez diye :) şahsen benimki öyle yapar :d
ayferlede konuştum saat uygun olur dedi
Bir kaç kişiden daha cevap bekliyorum ona göre saat konusunu kesinleştircem kızlar.
başınız saolsun nafiyecim allah yerinde dinlendirsincanım tabiki gelirim öyle olursa..
Bizim en son araba 9 da dönüş için.
Eger buluşursak 8 bucuga dogru cıkmam lazım yanınızdan ama 1 saat bile olsa görüşmek isterim..
Baş sağlığın içinde saol canım..
2 acı üst üste yaşadık cuma günü dedemi kaybettik çarsamba günüde dedemin kardeşi amcamı kaybettik ikisinede cok üzüldüm 5 gün içinde iki kardeşi kaybettik
tamam canım facem var atıyorum şimdi özel mesajSenden de Allah razı olsun canım,sende geliyorsun galiba sevindim tanışmış oluruz inşallah NafiyeciğimFacen varmıydı varsa özelden mesaj atsana bana
saol mervecim Allah razı olsunbaşınız saolsun nafiyecim allah yerinde dinlendirsin
bi ben ya bi bençok üzülüyorum söleyemiyorum bile ya of offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff f
bugün cumartesi pazar çalışmıyo eşim evde şansıma tüküreyim ben emioff
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şiştim iyimi çatlıyorum ya gelmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yağmur yağarsaa öpmicem sevcannnn
başınız saolsun nafiyecim allah yerinde dinlendirsin
hakseverin sinir kocası ne olacak
beraber gelin ben seni kapıda bekler boynuna sarılırım kocanda 1 saat bırakmak zorunda kalır, görsem yeter ya
:
sölesemmiki acaba ya o teknoloji magzasına baksın 1 saatcik bile görsem yeter ya sölücem şimdi laf işitcem ben bilişyorum hem yollamıcak hem tartışcazyada yarın mecbur gezdircek beni as merkeze çilek mobilyaya bakcaktık herelde oraya gideriz ama kent meydanına mı gidelim desem onu teknoloji tarafına yollasamda ben üst kata mı kaçsam gizli işte yapamamki ben ya izniyle olsun istiyorum puff allah biliyo ne kadar istediğimi inşallah gelebilirim ne diyim size iyi eğlenceler
canım kent meydanına getir sen kocanı. sonra bana çağrı at. ben lavobaya ineyim sende orda ol. lavoba çıkışında arkadaşlar burdalarmış az oturayım bi selam vereyim he kocacım dersin, tesadüf gördük gibi yapalım hem benim nur yüzümü görünce hem kızımıda görünce kocan kötü biri olmadığımızı anlar birşey demez belki. yada umarım diyim... dersede yerin dibine girerimsorarmı nerden arkadaşsınız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?