Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
bebek im annenlere selam söyle. güzle vakit geçir inşallah. yerleştin mi evine :) sana ne zamna geliyoruz
bu arada kızım hala oğlunu sayıklıyor :)

geldim arkadaşım buyur bu arada nasılısın kızın nasıl?

Aminn canım hepimizin geçmişinin inşallah.

Buyurdum canım kısmetse bende geliyorummmmmmmmmmGelecek misafirlerimizle samimi olduğumuz için eşime dedimki kızlarla buluşacaktım ne güzel uzun zaman görmedim pazara gelseler olmazmı dedim önce olmaz dedi senelik iizndeymiş arkadaşı pazartesi işe başlayacağı için erken yatıyormuş.Eşimde baktıki üzülüyorum çok istiyorum gelmeyi ve olmazsa arayım cumaya gelsinler dedi bende çok mutlu oldum.Aradı bugün geliyorlar canım dün akşamdan yiyecek olarak hazırlığımı yaptım sayılır öğlende tatlı pasta olarak bişeyler yapıcam malzeme bekliyorum eşim getirecek.Napacağımı sormuşsun kız canın çekmesin dün akşamdan kuru dolma doldurdum bugünde tatlı tuzlu bişey yaptımmı yeter
Yani bende geliyorummm canım ayrıca bugün yıldönümümüzdü ya eşim yemeğe giderdik bugün gelmeselerdi dedi bende olsun yarınada olur farketmez bir günlüğüne dedim.Kısmetse Nehir hanımla yarına oradayız nerede buluşuyorsunuz mekan olarak bellimi?Yukarıya yazdım gelemicem diye şaka yapayım biraz dedim

bebek im annenlere selam söyle. güzle vakit geçir inşallah. yerleştin mi evine :) sana ne zamna geliyoruz
bu arada kızım hala oğlunu sayıklıyor :)
Bebekte istiyor canım gelmemizi sağolsun kaç kere çağırdı ama eşimin uygun olmasını bekliyorum çünkü orası bana uzak sayılır yakın gibi görünsede 3 vesayit oluyor tek olsam sorun değilde çocukla indi bindi zor olur o yüzden eşimi beklemek zorundayımGün yapalım diyoruz canım hem hepimizin bir ihtiyacı görülürz 50 den olsa yeter çok paralı olmasına gerek yok maksat görüşmek muhabbet
canım Allah razı olsun sendende

Senden de Allah razı olsun canım,sende geliyorsun galiba sevindim tanışmış oluruz inşallah NafiyeciğimFacen varmıydı varsa özelden mesaj atsana bana

hiç bu kadar sevinmemiştim canım arkadaşııııııııııımmm benimmmmmmmmmmmmm.....

:)))

yaaa kent meydanı dedik ama senin için uygun olurmu? Bak ne güzel sonrasındada eşinle evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız

Ayyy çok sevindim şekerim özlemiştim inanki...

Semihaaaaaaaaaaaaaaa.... Ahhhh semiha ahhhhhh.... Bari berruşu pınarla yolla ((

olur canımya. Yarın görüşelim bu konuyuda :) semihayıda arayım bakalım şimdi güne katılırsa oda katılsın. O paralı katılmıcaktı bildiğim kadarıyla.

Canım benim teşekkürler çok sağol bende sevindim çok çünkü gerçekten hepinizi çookkkkk özledimUygun canım hepimize ortak yakın olsun farketmezBende özledim canım seni
Berrayı yollarsa gelsin bizle farketmez benim için getiririm onuda eşim arabayla getirecek sonuçta.Öyle olacak canım sizden sonrada eşimle takılıcaz

Mekan olarak nerede buluşuyorsunuz özelden yazarmısın SevcancığımSana telefonda söyleyecektim az önce aradığımda süprizin tadı kaçmasın diye o yüzden topiğe gel hemen dedim
Sizle burada yazışırken Nehirden baktım ses çıkmıyor mutfakta mama sandalyesinde oynuyordu şimdi gittim baktımki uyuya kalmış kuzum benim ya içim nasıl cız etti aldım hemen yatağına yatırdımKızlar ben çıkayım malum akşama misafirim var yarın görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun

SEMİHANIN SELAMI VAR CANIM BERRAMIZ HASTAYMIŞ MALESEF. ODA ÇOK ÜZÜLDÜ KATILAMAYACAĞI İÇİN YARINKİ MİSAFİRLERİ YAKIN AKRABALARIYMIŞ İPTAL SÖZ KONUSU OLAMAYACAKMIŞ. HAYIRLISI OLSUN. EN OLMADI DEDİM HAFTAYA BAHARA GİDERİZ :d

oyy kıyamam kendi kendinede uyurmuş bebeğim benim...
Yarın onu mıncırıcam hazırlıklı olsun :)

sen telde hemen gir deyince bende varya dedimki eyvah bu benim azıma edecek Akşama misafirleri vardı, gündüz kesin geliyorum diyecekti ben ne yaptım saat 4 dedim diye bir tırstımki sorma...birde hemen yazmıyorsun çatladım bekle bekle

Son düzenleme:
oooo kızlarrrrrrrr buluşma kesinleşmiş gördüğüm kadarı ileee süper valla bahar da geliyormuşş
işallah kısmetse yarın görüşüyoruzz ben kırmızıçileğe faceden yazayım bakayım belki o da gelir

aaaaaaaaa saat 4 de mi buluşulacak 13,30 değilmiydi??????????

canım sen saat kaçta geleceksin. buluşma saat 16 da bilgin olsun... özelden yazıcam sana yeri şimdi.
ayrıca kırmızı çilekte geliyor zaten bilgin olsun. geçmişte yazmıştı kaçırmışsın.
madem faceden yazabileceksen yazsana ona benim sana özelden yazdığımı

bi ben ya bi ben çok üzülüyorum söleyemiyorum bile ya of offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bugün cumartesi pazar çalışmıyo eşim evde şansıma tüküreyim ben emioff

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

şiştim iyimi çatlıyorum ya gelmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yağmur yağarsaa öpmicem sevcannnn

başınız saolsun nafiyecim allah yerinde dinlendirsin

hakseverin sinir kocası ne olacak
beraber gelin ben seni kapıda bekler boynuna sarılırım kocanda 1 saat bırakmak zorunda kalır, görsem yeter ya

yağmur yağarsaa öpmicem sevcannnn

başınız saolsun nafiyecim allah yerinde dinlendirsin

öpmessen öpme dudağın eskir

hakseverin sinir kocası ne olacak
beraber gelin ben seni kapıda bekler boynuna sarılırım kocanda 1 saat bırakmak zorunda kalır, görsem yeter ya

:

sölesemmiki acaba ya o teknoloji magzasına baksın 1 saatcik bile görsem yeter ya sölücem şimdi laf işitcem ben bilişyorum hem yollamıcak hem tartışcaz yada yarın mecbur gezdircek beni as merkeze çilek mobilyaya bakcaktık herelde oraya gideriz ama kent meydanına mı gidelim desem onu teknoloji tarafına yollasamda ben üst kata mı kaçsam gizli işte yapamamki ben ya izniyle olsun istiyorum puff allah biliyo ne kadar istediğimi inşallah gelebilirim ne diyim size iyi eğlenceler

canım kent meydanına getir sen kocanı. sonra bana çağrı at. ben lavobaya ineyim sende orda ol. lavoba çıkışında arkadaşlar burdalarmış az oturayım bi selam vereyim he kocacım dersin, tesadüf gördük gibi yapalım hem benim nur yüzümü görünce hem kızımıda görünce kocan kötü biri olmadığımızı anlar birşey demez belki. yada umarım diyim... dersede yerin dibine girerim sorarmı nerden arkadaşsınız diye.

ne kadar iyi oldugunuzu biliyo canım amacı ne anlamıyorum yani içi rahat etsin diye annesinide getirdim pınara e ben daha ne yapayım rızası olsun diye çaba harcıyorum kötü bişeyde yok ortada ben onu anlamaya çalışarak içini ferahlatıcak her yolu denedim yaptımda elimdende başka bişi gelmiyo malesef bakalım nasibimizde varsa bizde gelebiliriz kızımla yoksada nbayım satsam satılmaz atsam atılmaz kocacım işte nabayım kuran okudum acık içim ferahladı çok sinirleniyoruım ama huyu böyle işte can çıkıyo huy çıkmıyo derlerya bu hayatta en inandıgım söz bu kimse değişmez bu hayatta gene elimden geleni yapıcam umarım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…