kızlar gelmek isteyenler özelden mesaj atsın. numaramı ve kesin buluşacağımız yeri yazayım bende.:)
gelenleri tekrarlıyorum şimdi.
BULUŞMAMIZ SAAT 16:00 YER KENT MEYDANI AVM.
KARAMUK...
KIRMIZIÇİLEK...
HAYAT...
NAFİYE...
MERVE...
YİNUSE...
B E N....
VARMI UNUTTUĞUM. ŞEYMA KESİN BİR ŞEY YAZMAMIŞTIN DİMİ.
SEMİHA, BAHAR, HAKSEVER SİZLERDENDE SÜRPRİZ BEKLİYORUZ. BAHARCIM İÇİN ZOR OLDUĞUNU BİLSEMDE
ne kadar iyi oldugunuzu biliyo canım amacı ne anlamıyorum yani içi rahat etsin diye annesinide getirdim pınara e ben daha ne yapayım rızası olsun diye çaba harcıyorum kötü bişeyde yok ortada ben onu anlamaya çalışarak içini ferahlatıcak her yolu denedim yaptımda elimdende başka bişi gelmiyo malesef bakalım nasibimizde varsa bizde gelebiliriz kızımla yoksada nbayım satsam satılmaz atsam atılmaz kocacım işte nabayım kuran okudum acık içim ferahladı çok sinirleniyoruım ama huyu böyle işte can çıkıyo huy çıkmıyo derlerya bu hayatta en inandıgım söz bu kimse değişmez bu hayatta gene elimden geleni yapıcam umarım görüşürüz
ben geliyorum yaaa, yarın dimi buluşma ? cmt yani
özelden yazdım canım sana.
bu vesile ile tekrar ediyorum buluşmamız kent meydanında saat 16:00 da...
birazdaha saattı ertelersek zaten gece pjama partısınde görüşücezzBenıde pijamalarla görmek istemezsınız herhalde
canım bizimki değildir herlade yaÇok geçmiş olsun canım, paşam süzülmüştür. okula başladığında hastalıklarda başlıcaktı zatenkaçınılmaz,
bulaştırıyolar birbirlerine maalesef.
bende tahmin ettim Arda ve seni eşinin bıraktığını, haklısın bencede çok dayanamaz :))
bu arada sizin taşındığınız hafta yunusemrenin oradaki direkte ilan vardı ....(sizin site) dubleks kiralık daire diye. eşimle acaba sizin ev mi diye düşündük. kiracı varmı hakkaten ev sahibi size kıllık çıkarmış olamaz değil mi?
bakar canım bakar benim oğlum bitane ama benim iş yaş gibiBENDE NEDEN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİMDEN BİR ŞEY YAZMAMIŞTIM
benim kızıma da bakar mı?
tabi şevvalle Ardayı sinemada diğer insanlar tutarsa
A.s canım geçmiş olsun BerrayadaSEMİHANIN SELAMI VAR CANIM BERRAMIZ HASTAYMIŞ MALESEF. ODA ÇOK ÜZÜLDÜ KATILAMAYACAĞI İÇİN YARINKİ MİSAFİRLERİ YAKIN AKRABALARIYMIŞ İPTAL SÖZ KONUSU OLAMAYACAKMIŞ. HAYIRLISI OLSUN. EN OLMADI DEDİM HAFTAYA BAHARA GİDERİZ :d
Hiç sorma Sevcan son iki haftadır burnumuzdan getiriyor geceleri ağlayarak uyanıyor çok iştahı yok zorlasam çıkarıp kusuyor napıcam bilmiyorum diştenmi yoksa büyüdükçe huymu değiştiriyor bilmiyorum.İştah şurubu felanmı alsam ne yapsam:44:oyy kıyamam kendi kendinede uyurmuş bebeğim benim...
Yarın onu mıncırıcam hazırlıklı olsun :)
sen telde hemen gir deyince bende varya dedimki eyvah bu benim azıma edecekAkşama misafirleri vardı, gündüz kesin geliyorum diyecekti ben ne yaptım saat 4 dedim diye bir tırstımki sorma...birde hemen yazmıyorsun çatladım bekle bekle
Evet canım kısmetse bugün bende geliyorum görüşürüz inşallahoooo kızlarrrrrrrr buluşma kesinleşmiş gördüğüm kadarı ileee süper valla bahar da geliyormuşş
işallah kısmetse yarın görüşüyoruzz ben kırmızıçileğe faceden yazayım bakayım belki o da gelir
Canım gelmeni çok isterdik ama eşinde razı değilse yapacak bir şey yok herkezin huyu yapısı farklı benim eşimde her şeye evet diyen bir koca değil ama sağolsun buluşma olduğunda o kadar zorluk çıkarmıyorne kadar iyi oldugunuzu biliyo canım amacı ne anlamıyorum yani içi rahat etsin diye annesinide getirdim pınara e ben daha ne yapayım rızası olsun diye çaba harcıyorum kötü bişeyde yok ortada ben onu anlamaya çalışarak içini ferahlatıcak her yolu denedim yaptımda elimdende başka bişi gelmiyo malesef bakalım nasibimizde varsa bizde gelebiliriz kızımla yoksada nbayım satsam satılmaz atsam atılmaz kocacım işte nabayım kuran okudum acık içim ferahladı çok sinirleniyoruım ama huyu böyle işte can çıkıyo huy çıkmıyo derlerya bu hayatta en inandıgım söz bu kimse değişmez bu hayatta gene elimden geleni yapıcam umarım görüşürüz
Ayy ne güzel kalabalık oluyoruz resim çektirelim faceye koyarızbuluşmaya katılacak olanlar.
MERVE,
ŞEYMA,
HAYAT,
KARAMUK,
BAHAR,
YİNUSE,
KIRMIZIÇİLEK,
VE BEN :)
ya kızlar bugün ardayı anneme bıraktım sabah 9da çıktım evden 6da girdim malum önce dr. sonra işyeri sonra günümüz vardı..
eşim aradı saat 5:30 da arda nasıl oldu diye,, bende yoldayız dedim neeeeee dedi nasıl ya hala eve gelmedinmi çocuk hasta sen nasıl geziyorsun dedide dedi..
dr. giştmek zorundaydım günede gtitmesem olurdu ama okadar kötü değildi arda sadece öksürük var..
off eltimde okadar yavaş kullanıyorki 1 saat sürdü yol akşam trafiğide vardı tabi..
tabi aklıma hemen yarın geldi dedim bu adam hasta çocuk diye çıkarmaz biziçocuk hasta sen gezmekmi düşünüyon der..
haksever seninkine benzedi kız kocam:)
offf ne yapıcam ben yarın yabirde akşam karanlığında..
bugün sevcanada dedim ben gelmek istiyorum gelmeyede çalışıcam talhayıda alırım onuda sinemaya sokarım dedim,elimden geleni yapıcam dedim bakalım kısmete kaldı iş
oyy kıyamam kendi kendinede uyurmuş bebeğim benim...
Yarın onu mıncırıcam hazırlıklı olsun :)
sen telde hemen gir deyince bende varya dedimki eyvah bu benim azıma edecekAkşama misafirleri vardı, gündüz kesin geliyorum diyecekti ben ne yaptım saat 4 dedim diye bir tırstımki sorma...birde hemen yazmıyorsun çatladım bekle bekle
hg aramıza kendinden bahsedersen biraz daha daha iyi tanırız seniben özge 24 yaşındayım 6 senelik evliyim osmangazide oturuyorum anaoklu öğretmeniyim anne omaya hazırlanıyorum rabbim izin verirse şubatta kızım olucak öyle yani :))
sende yeni misin :44:
Bede yeni sayiliim yas 27 bi kac ay oldu bursayq gelelinilufer i hsaniden katiliyorum
hşg now :)) neyse kardeşim çıktığına göre ferahladım evime gidip hazırlanayım buluşma için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?