Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

ben geliyorum yaaa, yarın dimi buluşma ? cmt yani

haksever bizim yüzümüzden kocanla aranı bozma canım üzülmede hiç, buluşup napıyozki biz, pehhh... :)

kocan istesede istemesede doğurunca gelcez engel olamıcak bize sen merak etme :) tabi bu yazdığımı görürse ne olursa olsun yollamaz o ayrıda

Son düzenleme:
Ayran cımda gelecek buluşmaya...

Güzel kardeşim ben seni unuttum yaa hakkını helal et ne olur...
Birde hep aklımda birini unuttuğum ama çözemedim inan.

canım bizimki değildir herlade ya biz ekimde sözleşme yapmıştık ekimde sözleşme bitiyordu birdaha sözleşme yapmayacaktık gerek yok diye 1 ay 2 aay sonra çıkıcaz zaten diye..acaba o yüzdenmi bahane buldu
BENDE NEDEN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİMDEN BİR ŞEY YAZMAMIŞTIM

benim kızıma da bakar mı?
tabi şevvalle Ardayı sinemada diğer insanlar tutarsa
bakar canım bakar benim oğlum bitane ama benim iş yaş gibi

ya kızlar bugün ardayı anneme bıraktım sabah 9da çıktım evden 6da girdim malum önce dr. sonra işyeri sonra günümüz vardı..
eşim aradı saat 5:30 da arda nasıl oldu diye,, bende yoldayız dedim neeeeee dedi nasıl ya hala eve gelmedinmi çocuk hasta sen nasıl geziyorsun dedide dedi..
dr. giştmek zorundaydım günede gtitmesem olurdu ama okadar kötü değildi arda sadece öksürük var..
off eltimde okadar yavaş kullanıyorki 1 saat sürdü yol akşam trafiğide vardı tabi..
tabi aklıma hemen yarın geldi dedim bu adam hasta çocuk diye çıkarmaz bizi çocuk hasta sen gezmekmi düşünüyon der..
haksever seninkine benzedi kız kocam:)
offf ne yapıcam ben yarın yabirde akşam karanlığında..
bugün sevcanada dedim ben gelmek istiyorum gelmeyede çalışıcam talhayıda alırım onuda sinemaya sokarım dedim,elimden geleni yapıcam dedim bakalım kısmete kaldı iş

A.s canım geçmiş olsun BerrayadaUmarım kötü birşeyi yoktur o kadar.Gelseydi iyi olurda özledik ikisinide sağlık olsun bir dahakine inşallah.Buyurun gelin beklerim
Hiç sorma Sevcan son iki haftadır burnumuzdan getiriyor geceleri ağlayarak uyanıyor çok iştahı yok zorlasam çıkarıp kusuyor napıcam bilmiyorum diştenmi yoksa büyüdükçe huymu değiştiriyor bilmiyorum.İştah şurubu felanmı alsam ne yapsam:44:
Evet canım kısmetse bugün bende geliyorum görüşürüz inşallah
Canım gelmeni çok isterdik ama eşinde razı değilse yapacak bir şey yok herkezin huyu yapısı farklı benim eşimde her şeye evet diyen bir koca değil ama sağolsun buluşma olduğunda o kadar zorluk çıkarmıyorAma kimsede dört dörtlük değil.Sen eşinle kötü olma elindne geleni yap ama huzurunuda bozma bak hamilesinde doğuma az kaldı,aslında ne bileyim hamilesin seni üzmemesi gerek geçen telefonda bana sana geldiğim günde kızdı deyince bozuldum ya ilk defa gelmedinki kayınvaldenle geldin deidğin gibi ama işte huyu buysa yapacak bir şey yok umarım zamanla değişir sende kendini üzme gönüller bir olsun.Bende çok istedim senin hamile halini görmeyi bakarsın kısmet görüşürüz inşallah bellimi olur kendine ve bebişine iyi bak canım
buluşmaya katılacak olanlar.

MERVE,
ŞEYMA,
HAYAT,
KARAMUK,
BAHAR,
YİNUSE,
KIRMIZIÇİLEK,
VE BEN :)
Ayy ne güzel kalabalık oluyoruz resim çektirelim faceye koyarızBu arada Candan Ablada geliyormu bilginiz varmı?:44:

Canım geçmiş olsun inşallah gelebilirsin.Eşinin tepki vermesi normal bence benim eşimde hastalık vs olunca yollamaz,dün gece Nehir kustu yine ama iştahı yok ondna kusuyor Allah korusun hasta felan olsaydı eşimde yollamazdı.İnşallah iyi olur Ardacık görüşrüz canım

İlahi Sevcan güldürdün beni ne tırsıyon kız insan arakadaşından tırsarmı demek sende anladın bazen ayarımın kaçtığınıCanım anca yazdıklarım uzun olunca alıntıda yaptım beklettiysem kusura bakma şekerim

Dün akşam misafirlerim geldi gitti,Nehirin iştahı yok gece mama vereyim dedim yine çıkardı sizce iştah şurubu vereyimmi çocuğu olanlar fikir verin banaKızlar bugün görüşüyoruz inşallah.Yeni gelen arakadaşlarda olucak tanışmış olacağız.Aramızda gün yapalım bunu öncedende dile getirdik fakat kısmet olmadı,yoksa böyle yılda bir görüşeceğiz sanırımNeyse yinede ortak karar neyse o olur görüşmek dileğiyle hoşçakalın

kızlar, bursaspor maçı cezası vardı kardeşimin. her maç karakola gidip stadyumda olmadığına dair imza atıyordu. savcının katibi imzaları sistemlerine girmemiş kardeşim imza atmamış görünüyor ama evraklar var elimizde. dün gece çocuk yine imza atmak üzere karakola gidiyor bir daha bırakmıyorlar. gece nezarette kalmış. bugün savcı karşısına çıkacak. nolur kimin içinden ne geliyosa öyle dua etsin, bi salavat bile kabul olur belki, haksız yere içerde kardeşim. nöbetçi savcı bekliyorlar şu anda. çok üzgünüm çok kötüyüm

ayy çok şükür yarabbim salmışlar kardeşimi, sabahtan beri ne dualar okudum işyerinde çok çok şükürler olsun insanın içinin yanması bambaşka bişeyy

haksız yere cezaevinde olan kişiler var er yada geç suçsuz ortaya çıkıyor ama yatanda uzun aylar yatıyor adalet işte..
gözünüz aydın canım rabbim birdaha düşürmesin inşallah..

25 yaşındayım 1.5 senedir burdayım 1 prensim var 7 aylık onunla yuvarlanıp gidiyoruzz şuan çalışmıyorum bebişimin büyümesini bekliyorum.

amin aminn cok zor, Allah zor durumda olan herkesin yardımcı olsun, ne kadar şükretsem az. kardeş bambaşka bişey zatenn..

sanal sigaradan verem olcam yahu

kızlar gelemiyorum yani bütün yolları denedim gene ama çıks olmuyo

bugün eşim makinaları tamire götürcek daha dogrusu vermişti tamire almaya gişdicek gazcılara bende dedim ki sen gazcılara giderken benide kent meydanına bırak ben gezeyim sonra ablama gideriz dedim beni alırsında tamam dedi ben gene dogrucu davut söledimdedim böyle böyle kızlar gelcek çocukalrı oynatcakalr yukardaki katta görcem bende azcık dedim çünkü geç buluşcaksınız ya sölemem lazımdı gazcılarda işi yarım saat sürer gelir bulamaz beni diye bide görür güvenini kaybetmek istemem asla zaten bildiginiz üzere zor bi adam güvenini kaybedersem ölsem daha iyi yani öyle deyincede yok kent meydanı felan dedi ben gider gelirim dedi ne o beni mi kandırcan diyo bide kandırcak olsam tamam dedin söylemezdim dedim görüşürdüm nerden bilcektin dedim bak sen diyo üste cıkıyo öyle deyaparmışım yani tehdit ediyomuşum yahu yapcak olsam yapardım yapmıyorum rızan olsun istiyorum diyorum yok taktı o lafıma tehdit ediyomuşum hele bi gideymişim noluyomuş

ay çıldırcam boğucam öldürcem yok çaresi anca siz bana geldikçe görüşcez anlaşılan bu herifimin yüzündende sakın bana gelmemezlik yapmayın inanın çok istiyorum biliyosunuzda ama olmuyo işte nabayım taktı internetten buluşulmaza taktı yani allah yarabbim ben kötü bişey yaparmıyım istermiyim güvenmiyomusun bana diyorum ne alaka diyo bulamıyorum bi damarını hiç bişeylede dedimi yaptırcam bi tip değildir asla ....

neyse şimdi pazara götürttürdüm kendimi geldik o gazcılara gitti gelince ymeek yiyip as merkeze gitcez çilek mobilyaya bakmak için felan gezinirim bene biraz kafa dagıtırım

3gün önce merdivenden inerken sandalyeye basıyomuş sandalyede eskiymiş kırılmış aya çok fena topallıyo hiç gezmek istemiyo aslında acıyodum gezmiyelim demiştim bu 3 gün dinlensin diye ama o bana acıyomu bende ona acımıcam beni kent meydanına bıraksa hem oda gezmek zorunda kalmıcaktı şimdi gezdircek mecbur

iyi eğelenceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…