oo bende ihsaniyeden ne taraftasın canm özelden de yazabilirsin yakınmışız :)
İyi aksamlar
Bugünki bulusmamizida yapmis bulunmaktayız.uzaktan yakından gelen arkadaşlarıma tesekkur ediyorum.yaninizda fazla kalamasamda olduğum sürelerde çok keyif aldim.bir dahaki sefere de hep bir arada oluruz inşallah.
günaydın kızlar, ben ancak girebildim evdeyken nete bakamıyorumda işteyken buralardayım. gerçekten cmt günü bende çok zevk aldım, herkese tşkler:)
İnşallah bir dahaki sefere canım görüşürüz diğer mart anneleriylede buluşamadık 2. defa onlarlada görüşürsek haberdar ederim seniMerhaba bende geldim :) baharin faceteki yazisini gordum oyle haberim.oldu bu gruptan nilüfer de oturuyorum bende ihsaniyede :) baharin kiziyla ayni aylarda bi oglum.var :)
Bulusmadanda daha erken haberim olsa gelirdim aksama.misafirim var simdide pazara gitmem gerek
fotoları beklıyorum facden halla kımse atmadııı
selam kızlar herkese :)
tekrar sizleri tanıdığım için memnun olduğumu söylemek istiyorum. İnşallah arkadaşlığımız-dostluğumuz daim olur. o gün aramızda olmayan arkadaşlarımız için üzgünüm. Keşke sizlerde olabilseydiniz.
GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM VAKTİM YOK.
mervecim ben buradan face e giremiyorum canım sen girebiliyorsan fotoları sana mail atayım adresini bilidirirsen sen yüklermisin?
arkadaşlarıda bekletmiyim...
BİRDE KIZLAR BEN GÜNE KATILMAK İSTİYORUM AMA SADECE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM. YANİ PARASIZ KATILABİLİRSEM, SİZLER İÇİNDE UYGUNSA BEN ÖYLE YAPAYIM. ÇÜNKÜ BU DA BENİM İÇİN BİR TAKSİT GİBİ BİR ŞEY, DİĞER TAKSİTLERİMİZDE 2-3 AY SONRA BİTECEK KASMAK İSTEMEDİM AÇIKÇASI.
BUGÜNDE MAAŞ GÜNÜMÜZDÜ HESAP YAPTIMDA.
Selam kızçelerim :) nasılsınız? Buluşma için hepinize çok tşkr ederim arkadaşlar İnsallah birbirimizden ayrılmayız. DAİM olmasını diliyorum. Çok mutlu oldum
merhaba kızlar
cumartesi gelemedim saat 2 de çıkmam gerekirken akşam 5 de çıktım işten Sevcancım sen aradığında yeni çıkmıştım eşim yanımdaydı milyoncudaydık o yüzden konuşamadım k bakma tatlım...
ayrıca kont sürem doldu arayamadım...Üzgünüm
güne katılamam kızlar 2 tane 100 tl lik günüm var başka güne girersem zorlanırız ama kabul ederseniz aralarda gelmeye çalışırım...
Nasıl geçti cumartesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?