Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Merhaba bende geldim :) baharin faceteki yazisini gordum oyle haberim.oldu bu gruptan nilüfer de oturuyorum bende ihsaniyede :) baharin kiziyla ayni aylarda bi oglum.var :)

Bulusmadanda daha erken haberim olsa gelirdim aksama.misafirim var simdide pazara gitmem gerek

Son düzenleme:
İyi aksamlar
Bugünki bulusmamizida yapmis bulunmaktayız.uzaktan yakından gelen arkadaşlarıma tesekkur ediyorum.yaninizda fazla kalamasamda olduğum sürelerde çok keyif aldim.bir dahaki sefere de hep bir arada oluruz inşallah.

cok güzel bir bulusmaydi tesekkurler

günaydın kızlar, ben ancak girebildim evdeyken nete bakamıyorumda işteyken buralardayım. gerçekten cmt günü bende çok zevk aldım, herkese tşkler:)

Günaydınlar hepinizeNasılsınız görüşmeyeliCumartesi buluşması için bende teşekkür ederim,çok vaktimiz olmasa da yinede görmek sizlerle sohbet etmek güzeldi,Candan ablada geldi son anda onuda görmüş olduk,ayrıca gün yapılması isabetli bir karar böylece daha sık görüşmüş olacağız,yeni gelen arkadaşlarla da tanıştığıma memnun oldum,inşallah bu güzel dostluklar devam eder.Hepinize mutlu bir hafta dilerim görüşmek üzere

İnşallah bir dahaki sefere canım görüşürüz diğer mart anneleriylede buluşamadık 2. defa onlarlada görüşürsek haberdar ederim seni
fotoları beklıyorum facden halla kımse atmadııı

Akşama eşime söylerim atar,eşimin telefonundan çekmiştim.Sevcan makinadan çekmişti bekliyoruz resimleri faceye

selam kızlar herkese :)

tekrar sizleri tanıdığım için memnun olduğumu söylemek istiyorum. İnşallah arkadaşlığımız-dostluğumuz daim olur. o gün aramızda olmayan arkadaşlarımız için üzgünüm. Keşke sizlerde olabilseydiniz.

GEÇMİŞİ OKUYAMIYORUM VAKTİM YOK.

mervecim ben buradan face e giremiyorum canım sen girebiliyorsan fotoları sana mail atayım adresini bilidirirsen sen yüklermisin?

arkadaşlarıda bekletmiyim...

BİRDE KIZLAR BEN GÜNE KATILMAK İSTİYORUM AMA SADECE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM. YANİ PARASIZ KATILABİLİRSEM, SİZLER İÇİNDE UYGUNSA BEN ÖYLE YAPAYIM. ÇÜNKÜ BU DA BENİM İÇİN BİR TAKSİT GİBİ BİR ŞEY, DİĞER TAKSİTLERİMİZDE 2-3 AY SONRA BİTECEK KASMAK İSTEMEDİM AÇIKÇASI.
BUGÜNDE MAAŞ GÜNÜMÜZDÜ HESAP YAPTIMDA.

benim için fark etmez canım, sen bilirsin :)

Selam kızçelerim :) nasılsınız? Buluşma için hepinize çok tşkr ederim arkadaşlar İnsallah birbirimizden ayrılmayız. DAİM olmasını diliyorum. Çok mutlu oldum

Gün listemizi yazıyorum kızlar o gün malzeme yetersizliğinden çoğaltamamıştık

1*şeymaylmz
2*karamuk (nasıl geçti cumartesi gecesi kız )
3*merve
4*sevcan
5*yinuse
6*semiha
7*bahar
8*bebek (geldin mi istanbuldan)
9*hayat (kesin belli değildi :) katılıcakmısın canım)

merhaba kızlar

cumartesi gelemedim saat 2 de çıkmam gerekirken akşam 5 de çıktım işten Sevcancım sen aradığında yeni çıkmıştım eşim yanımdaydı milyoncudaydık o yüzden konuşamadım k bakma tatlım...

ayrıca kont sürem doldu arayamadım...Üzgünüm

güne katılamam kızlar 2 tane 100 tl lik günüm var başka güne girersem zorlanırız ama kabul ederseniz aralarda gelmeye çalışırım...

Nasıl geçti cumartesi?

çağrı atsaydın arardım canım :)

neyse yazdım sildim ayşecim :) bir şey demiyorum...

artık seneye olur buluşma :))

Ben kendi adıma cevap vereyim, bende olduğu zaman gün gelebilirsin :)

nabeyy kızlar iyi geçmiş buluşma adınıza sevindim kendi adımada üzüldüm nasibim yok nabalım bana gelince görüşcez inşallah bu haftada haffat belki bidahaki haftada bizde olcak kayınpederlerim b i önümü göremiyorumki çarıcam ama zaten ev boşalana kadar ben dogurucam herelde bebege gelceksiniz

bende kaçıyorum evden bu gece kayınpederim gelcek kayınvaldem gemlikte görümcemin cocukalrına bakıyo bugün toplantısı varmış yarın oda gelcek bende ablama gitcem kalcam bikaç gün... eniştem yurtdışına gitti kız kzıa kalcaz inşallah aman yatar kalkarım bali rahat rahat kaçıyorum evden resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…