Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canım tabiki doğrusunu söyeleceksin eğer o seni arkadaşalrınla görseydi neler düşünürdü nelerrrr.. boşver kocacınla kötü olma biz sana geliriz sen çağır yeterki:))
oooo maşallah biz eksik kalmışız olusn bidahakine bizde olacağız inşallah..
karamuk ne oldu kız gece anlat bakemm..canım ben gelirim inşallah..ne zmaan şeymadasınız ve şeyma nrede oturuyor?
bende snei tanıdığım için çok mutlu oldum. eşinde çok efendi :) ayrıca :)

oo kocalarlada tanışmış bunlar:)
resimler burada yok hemen faceye bakıyorum:))

cumartesi çok gelmek istedim bende haksever gibi plan yaptım kendimce..
bildiğiniz üzere arda biraz rahatsızdı..eşimi aradım dedimki arda sinema istiyor babası biz gidelim dedim..
çıkarma çocuğu soğuk dışarsı in bin yapıcaksınız üşütürsün dedi..
arkadşalrla buluşucaz kent meydanına gidiyoprum demedim çünkü hayır diyecektii
hem o gün abimler geldi yunanistandan saat 4:30 du akşam sofrasına oturduk hep beraber bulaşıktı kahveydi derken saat oldu 7 bizde asmerkeze gittik 7:15 te sinemaya soktuk çocukları,,haksever sizinle karılaşmadık ynı saatlerde ordaydık kanımca..
çocuklarda sinemaya gittiler benim yalancılığım üzerine:) arda diyorki ben bu sinemaya girmem şirinleri istiyorum..eşimde diyorkji hani çok istmeişsin bugün bu sinemayı annen dedi diyor:)) arda yooo ben film istemedimki diyor:)snrada bowling oynayalım diye ağladı:))
öyle yani kızlar eşime sorsaydım oda hayır dediği an haksever gibi çıldırırdım..
hayır diyeceğini ble bile sormak bana lüzümsuz geldi..
ama hakkını ödeyemem adam bizi gezdirsin diye paralanıyor ordan oraya yok kahvaltı yok alışveriş çocuklar ne isterse yapıyor kıyamam ona..ardada hasta olmasaydı çıkardık hatta o bile bırakırdı ama kısmet olmadı..
haksever sende kızma kocana adamı değiştiremezsin değiştirmeye çalıştıkça sen yıpranırsın..
bu arada buluşmada ahilla yoktu dimi??
ay ben hemen resimlere bakayım inşallah hemen resimleri atmışınızdır:)

kızlar ben 3.yümm iyiymişş ayda 1 mi yapıcaz? kaç tl? ilk gün tarihhi ne zaman? şeyma nerde oturuyosun? sorularım bu kadar

aynen canım hepsinin bi çeşit huyu oluyo işte benimkide böyle nabayım:)) anamın evinde buda yoktu diyorum kayınvaldem öyle derde bişi dedimmi nabalım onlarda böyle anamızın evinde buda yoktu derler kocadan bahsediyo yanikannattkar kadın öyle annesi var tabi bana tuhaf geliyo ... annesi babasına bişi deyemez asla dese bile bin saat düşünür eşref saatini kovlar felan ben öyle değilim tez canlıyım zırt tırt sölücem illa aslında bu sefer baya bekledim uygun anı kolladım felan öf gene olmadı diyorum anan nasıl hallediyo bilmem bu sefer sabrettim anınnıda kolladım gene olmadı diyorum

neyse olan oldu yapcek bişi gog :) bak mesela yarın buluşsanız kipada felan gelirim yani ablama gidicem kipaya ugrucam benim sorunum plan yapamıyorum izin alamadıgım için

kızlar ben 3.yümm iyiymişş ayda 1 mi yapıcaz? kaç tl? ilk gün tarihhi ne zaman? şeyma nerde oturuyosun? sorularım bu kadar

bak buluşmaya gelmedim ama herşeyden haberim var:)
ayda 1defa 50 tl. diye duyumlar aldım..
ya benim çok günüm var ama bu günü ayrı tutmak istiyorum ve çok katılmak istiyorum..
bakalım kısmet.
haniii resimlerrr???

bende bugün iş çıkışı kentte uğradım poloya girip çıktım ahh ahh dedim bu akşam olaydı ne olurdu
palnlı programlı olunca hep bişey çıkıyor ama ya(

evet bursada dogdum halende yasamaya devam edıyorum..
bekarım 20 yasındayım.onlısans mezunuyum.aöf den de devam edıyorum 3. snıfım suan.
ahahah ayakkabı numaram oldukca buyuk

hosbuldukk canım
hoş geldin öncelikle bursalımısın??
evlimisin bekarmı çoluk çocuk varmı iş güç nedir..
ayakkabı numarana kadar yaz bacım aramıza hoş geldin

herkese merhaba 2011 üye olmuş fakat yazmaya vaktim olmamış siteye bu günlerde vakit ayırmaya çalişiyorum emeği geçen herkese çok tşkederim bende 28 yaşındayım bursanın ilçesinde oturuyorum :) herkese sevgi ve saygılarımla :)

hoşgeldin yada hangi ilçesinde oturuyorsun bakiiimmm :) sen de ayakkabı numarana kadar yaz :)

sevcanımmmm sağol bebem bi sen kabul ettin bi sana gelcem

kızlar bu aralar Mİray da bi huy türedi gece 3-4 araları kalkıyor anne süttt anne suuu anne kalk baba kalk derkenn mahvediyor bizi yani bir de üstüne emiyor inanın beni mahvediyor dün gece de 4 de kalktı sabah ezanı okudun hala uyumadı oyun oynamak istiyor bağırıyor kalkmayınca eşimle ben yatakta savaşıyoruz resmen onu uyutcaz diye :) ne zaman geçer bu çocuğun bu huyu niye böyle yapıyor akşam uyuduğunda 22:30 du hani çok erken de değillll şimdi işe geldim zombi gibiyim gözlerim yanıyor
üfff ne zor arkada hem çalışıp hem cocuk sahibi olmak ama şükür rabbime diyorum dönüpte neyse hep aynı dert bendeki

herkese hayırlı bereketli günler öpüyorum hemşerilerim.

hoşgeldin yade, evli misin çalışıyor musun napıyosun senn hele bi yaz bakalım :)

yeni gelen arkadaşalr hoşgelmişler aramıza

canım yakın zmaanda hasta olduysa olabilir derlerya coccumun hastalandıgına değil huyu degiştigine yanarım diye :) nabcan anne olmak zor bende dün gece ayaktaydım 10da yattık tavuk gb oh dedim uyucam ben yattım o kalktı daha içimdeyken böyle öyle cok aşaya indiki korktum içimi sıkıntı kapladı ilk olmasıda insanı tedirgin ediyo hep dogarmı acaba erken diyorum korku sarıyo böyle durumlarda vaktinde saglıkla gelsinde... karnım sertleşti nefes alamıyorum yatınca kaltım oturdum 12ye kadar yatakta sonra eşim uyandı nabıyosun sen dedi korkuyorum içim acıyo dedim karnımı açtık sevdi felan nasıl rahatladı zilli babası sevsin diye yapıyomuş eşim bile korktu anam cok aşada diyo nasıl uyuyosun sen cnaım ya felan dedi adam karnımı görünce acıdı resmen sevdi bizi koluna felan yattım sarıldık bi saat felan öyle rahatlamışım uyuduk sonra canım benim ya babasının kızı olcak şimdiden belli

günaydın kızçelerimmmmmmm nasılsınız ben dün işe gelmedim evdeydim kayınvalidemin akrabası vefat etti oraya gittiler ben de oğluşlarımla evdeydim iyi geldi valla pazartesi sendromu yaşamadım bu hafta
kızlar cumaretsi günü çok güzeldi sizleri gördüm hasret giderdim ay hele o ayran yok mu bayıldım yaa maşallah sen ne tatlısın öyle allah neşeni hiç bozmasın canım yaa çok tatlı şeyma da canım çıtıpıtı bir bayanmış maşallah
ayy hele o nehir yokmu tam ısırmalık olmuş allah nazarlardan saklasın
eveeeet gelelim sevcancım cumartesi akşamına saat 8 gibi ordaydık arkadaşlarla gece 11.30 eşim geldi aldı ama ne eğlenmek anlatamam canım yaa acayip deşarj oldum yani ses falan kalmadı tabi ben de sazlara eşlik edeceeğiz derken çok güzel geçti gecemiz artık darısı kadınlar gününe bakalım :26:

çatladım patladım pommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…