Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
canlar buluşma benm gibi çalışanlar için gec saate alınmıştı bende geli,cektim ancak bliyosunuz cenazelerimiz vardı ya onların mevlütlerini herkes köydeyken c.tesi akşamı yapalım demişler bende sevcana durumu izah ettim gelemedim..
gün içinde nanınki merkede otursam sıkıntı yapmazdım ama maalesef katıamıcam..
egerki gün olduğunda bzleride davet ederseniz bi günlükte olsa mutlaka sizleri görmek tanısmak isterim

benım ısmım gecmesede Senınlede tanısmak guzeldıı çok güzel eğlenmıssınız tebrıklerr darısı bızım basımızaa

benım ısmım gecmesede Senınlede tanısmak guzeldıı çok güzel eğlenmıssınız tebrıklerr darısı bızım basımızaa

oyyy oyy oyy canım yaaa tatlım kusura bakma seni unuttuğumdan değil işyerinde arada böyle acele ile yazıyorum ondan atlamışımdır kusura bakma nolursuuunnnnn

davet ederiz tabiki. ben yeni olduğum için bu işi sevcana bırakıyorum. o bir organizasyon yapar gelmek isteyenler için, toplaşma bizim ev zaten :)

bende çok mutlu oldum valla görüştüğümüz için. ama karamuk hanımefendilerede acayip özendim :)) ne güzel kaçıp gittiler eğlenmeye :) onun enerjisinden bende istiyorum :))

yaa o eğlenceden bende istiyorum:) altınceylandaydınız sanırım, ne kdar oldu bu eğlencenin maliyeti, bende bişeyler çıtlatayım kızlara belki eşim izin verir gideriz.. bu arada senide tanımak güzeldi, fazla sohbet edememiş olsakta, artık bizde telafi ederiz :)

Son düzenleme:
davet ederiz tabiki. ben yeni olduğum için bu işi sevcana bırakıyorum. o bir organizasyon yapar gelmek isteyenler için, toplaşma bizim ev zaten :)

ilk gün sende yani şekerim öylemi bakarsın gün ve zaman çalışma saatlerime uyarsa bi aksilik çıkmazsa gelmeye çalışırım davet icp ederim
zatn bunada gelicektim ama mevlüt daha münasip diye mecburen ona gittim canım

bekleriz cicim, bendeki toplanma ikinci bir tanışma gibi olacak sanırsam :)))

ohhhh sefan olsun :))) dünde dinlenmişsindir D
hakkaten bende merak ettim ne kadara patlıyor bu deşarj

bu arada merveye sordum cevap çıkmadı fotoları sana mail atayım sen yükle face olurmu ben giremiyorum malum...

Son düzenleme:
ayfercim fotoları atacak kimse yok maalesef :)) birileri bu işi allah rızası için yapacak :d

sevcancım sen bana mailden at, ben eklerimde, faceye mi ekleyeceğim yoksa burayamı onu bilmiyorum. Birde ben seni ekledim ama yanlış kişiyi mi ekledim kabul gelmedi. Onun için bir arkadasında face adresini yazman lazım, ordan ekleye ekleye buluruz birbirimizi

yok cnaım sne beni eklemişsin evet ama ben evden giremediğim için kabul edemedim. cepten gördüm eklediğini.

mail adresini yazarmısın cnaım. bende sana kızların face isimlerini yazayım.

bende çok mutlu oldum valla görüştüğümüz için. ama karamuk hanımefendilerede acayip özendim :)) ne güzel kaçıp gittiler eğlenmeye :) onun enerjisinden bende istiyorum :))

:) MSJINNI ALDIM

ohhhh sefan olsun :))) dünde dinlenmişsindir D
hakkaten bende merak ettim ne kadara patlıyor bu deşarj

bu arada merveye sordum cevap çıkmadı fotoları sana mail atayım sen yükle face olurmu ben giremiyorum malum...

HEYYY ALOOOOO ATTIMYA SANA ÖZEL MSJ merve10er@ hotmail.com

slm kizlar nasilsiniz faceden cumartesi bulusmas fotolarini gordum cok hossunuz kayinvaldemler son dakka golu atmasalardi bende orda olcaktim ama nasip digilmis...neyse gonullerini yaptim gelinligimi yaptim gonderdim iki gun kaldilar zaten...birkac laf sokmalari oldu ama nasilsa gidicekler diye yuttum umursamadim....uzak olmasak asla karsiliksiz brakmazdimda iste farkli sehirlerde yasadigimiza sukretsin yoksa coktan darilmistim....

buarada gun kurulmus sonunda aylardir soyluyoruz olmadi birturlu banada 5.sira cikmis sevindim en sevdigim mevsimde tam ilkbahar nisanda ilk gunde seyma arkadasimizdaymis malesef bulusmaya gelemedigim icin tanisamadik ama artik nasipse evinde tanisiriz...buarada nerde oturuyodun seyma uzakmi bana acep merkezdeyim ben ....

ayfercim gune katildigini yazmisin cooookk sevindim. eeee kambersiz dugun olmaz kizimmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…