çatladım patladım pommm
günaydın kızçelerimmmmmmm nasılsınız ben dün işe gelmedim evdeydim kayınvalidemin akrabası vefat etti oraya gittiler ben de oğluşlarımla evdeydim iyi geldi valla pazartesi sendromu yaşamadım bu hafta
Kızlar cumaretsi günü çok güzeldi sizleri gördüm hasret giderdim ay hele o ayran yok mu bayıldım yaa maşallah sen ne tatlısın öyle allah neşeni hiç bozmasın canım yaa çok tatlışeyma da canım çıtıpıtı bir bayanmış maşallah
Ayy hele o nehir yokmu tam ısırmalık olmuş allah nazarlardan saklasın
Eveeeet gelelim sevcancım cumartesi akşamına saat 8 gibi ordaydık arkadaşlarla gece 11.30 eşim geldi aldı ama ne eğlenmekanlatamam canım yaa acayip deşarj oldum yani ses falan kalmadı tabi ben de sazlara eşlik edeceeğiz derken çok güzel geçti gecemiz artık darısı kadınlar gününe bakalım :26:
benım ısmım gecmesedeSenınlede tanısmak guzeldıı çok güzel eğlenmıssınız tebrıklerr darısı bızım basımızaa
oyyy oyy oyy canım yaaaTatlım kusura bakma seni unuttuğumdan değil işyerinde arada böyle acele ile yazıyorum ondan atlamışımdır kusura bakma nolursuuunnnnn
canlar buluşma benm gibi çalışanlar için gec saate alınmıştı bende geli,cektim ancak bliyosunuz cenazelerimiz vardı ya onların mevlütlerini herkes köydeyken c.tesi akşamı yapalım demişler bende sevcana durumu izah ettim gelemedim..
gün içinde nanınki merkede otursam sıkıntı yapmazdım ama maalesef katıamıcam..
egerki gün olduğunda bzleride davet ederseniz bi günlükte olsa mutlaka sizleri görmek tanısmak isterim
benım ısmım gecmesedeSenınlede tanısmak guzeldıı çok güzel eğlenmıssınız tebrıklerr darısı bızım basımızaa
günaydın kızçelerimmmmmmm nasılsınız ben dün işe gelmedim evdeydim kayınvalidemin akrabası vefat etti oraya gittiler ben de oğluşlarımla evdeydim iyi geldi valla pazartesi sendromu yaşamadım bu hafta
kızlar cumaretsi günü çok güzeldi sizleri gördüm hasret giderdim ay hele o ayran yok mu bayıldım yaa maşallah sen ne tatlısın öyle allah neşeni hiç bozmasın canım yaa çok tatlışeyma da canım çıtıpıtı bir bayanmış maşallah
ayy hele o nehir yokmu tam ısırmalık olmuş allah nazarlardan saklasın
eveeeet gelelim sevcancım cumartesi akşamına saat 8 gibi ordaydık arkadaşlarla gece 11.30 eşim geldi aldı ama ne eğlenmekanlatamam canım yaa acayip deşarj oldum yani ses falan kalmadı tabi ben de sazlara eşlik edeceeğiz derken çok güzel geçti gecemiz artık darısı kadınlar gününe bakalım :26:
davet ederiz tabiki. ben yeni olduğum için bu işi sevcana bırakıyorum. o bir organizasyon yapar gelmek isteyenler için, toplaşma bizim ev zaten :)
ilk gün sende yani şekerim öylemi bakarsın gün ve zaman çalışma saatlerime uyarsa bi aksilik çıkmazsa gelmeye çalışırım davet icp ederim
zatn bunada gelicektim ama mevlüt daha münasip diye mecburen ona gittim canım
ne zaman olacağı bellimi şekerimbekleriz cicim, bendeki toplanma ikinci bir tanışma gibi olacak sanırsam :)))
kızlar cumaretsi günü çok güzeldi sizleri gördüm hasret giderdim ay hele o ayran yok mu bayıldım yaa maşallah sen ne tatlısın öyle allah neşeni hiç bozmasın canım yaa çok tatlışeyma da canım çıtıpıtı bir bayanmış maşallah
ayy hele o nehir yokmu tam ısırmalık olmuş allah nazarlardan saklasın
eveeeet gelelim sevcancım cumartesi akşamına saat 8 gibi ordaydık arkadaşlarla gece 11.30 eşim geldi aldı ama ne eğlenmekanlatamam canım yaa acayip deşarj oldum yani ses falan kalmadı tabi ben de sazlara eşlik edeceeğiz derken çok güzel geçti gecemiz artık darısı kadınlar gününe bakalım :26:
ayfercim fotoları atacak kimse yok maalesef :)) birileri bu işi allah rızası için yapacak :d
sevcancım sen bana mailden at, ben eklerimde, faceye mi ekleyeceğim yoksa burayamı onu bilmiyorum. Birde ben seni ekledim ama yanlış kişiyi mi ekledim kabul gelmedi. Onun için bir arkadasında face adresini yazman lazım, ordan ekleye ekleye buluruz birbirimizi
yok cnaım sne beni eklemişsin evet ama ben evden giremediğim için kabul edemedim. cepten gördüm eklediğini.
mail adresini yazarmısın cnaım. bende sana kızların face isimlerini yazayım.
gün ne zaman başlıyor
bende çok mutlu oldum valla görüştüğümüz için. ama karamuk hanımefendilerede acayip özendim :)) ne güzel kaçıp gittiler eğlenmeye :) onun enerjisinden bende istiyorum :))
ohhhh sefan olsun :))) dünde dinlenmişsindirD
hakkaten bende merak ettim ne kadara patlıyor bu deşarj
bu arada merveye sordum cevap çıkmadı fotoları sana mail atayım sen yükle face olurmu ben giremiyorum malum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?