Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
neresinde bacım??
canım huy değişikliği sadece arada olur böyle sürekli olamasında..
mervecim özel msj atamıyorum sana, biraz msj siler misin :))
ne konuşunuyonuz kız bakem
heyyyttttttt yavrum beee nasıl izin veriyor kocan ben oraya takıldımbenimki geceleri asla izin vermez kınaya düğünede kendi bırakır alır ama öyle altın ceylana neyim bırakmaz benim kalas
davet ederiz tabiki. ben yeni olduğum için bu işi sevcana bırakıyorum. o bir organizasyon yapar gelmek isteyenler için, toplaşma bizim ev zaten :)
nerde oturuyorsun sen şeymacım..
kız ne güzelsin sen öyle çıtı pıtıı

kısmet yinusem inşallah katılıcam aranıza..

tüm kv aynımı ya ne isterler anlamam..
ne dedi canım özel eğilse kalbin kırılmış üzüldüm haketmiyorsun sen

Son düzenleme:
Sağlık olsun canım kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah,banada gel beklerim
Teşekkür ederiz ablacım bende sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum :) eşim nehir sevmek istemiş ama çekinmiş :)
Canım sevseydi Nehiri çekinmeseydi
Evet canım bir dahaki sefere inşallah görüşürüz
Kizlar ben de tanimak isterim sizleri bulusma ne zaman okur birdaha:26:
Hoşgeldin aramıza nerdendi
Nerden aldın haberleri bakalımKatıl canım sende
Nehirdede aynı durum var geceleri ağlayarak uyanıyor düzene girer inşallahKolay değil uykusuz kalıp çalışmak, anne olmak kolaymı :18:
Canım çok teşekkürler Allah senin prensleride nazardan saklasın.Cumartesi günü çok kalma fırsatımız olmasada güzel geçti ,inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz
Buyur gel canım ben kendi adıma beklerim,sağlık olsun uzaktasın haklısın.Tekrardan başınız sağolsun.

Canım sağlık olsun kayınvaldenler uzaktan gelmişler o yüzden haklısın gelmemekle.Evet canım nihayet gün başlıyor kısmetse iyi işte gönlüne göre ay çıkmış

Fotolari gördüm super buluşma olmus mervede oldugunuz zaman bende gelmek istiyorum kizim huysuz olmasa buluşmaya gelmek isterdim

bende çok mutlu oldum valla görüştüğümüz için. ama karamuk hanımefendilerede acayip özendim :)) ne güzel kaçıp gittiler eğlenmeye :) onun enerjisinden bende istiyorum :))

işallah canım birdahakine daha uzun uzun sohbet ederiz ben de sizleri tanıdığıma memnun oldum
valla bize o gecenin maliyeti kişi başı 65 tl canım fix menü oluyor ilaveler olursa onların hepsi artı maliyet oluyor

bekleriz cicim, bendeki toplanma ikinci bir tanışma gibi olacak sanırsam :)))

canım biz sana aralıkda mı geliyorduk yok sa ocak damı başlıyorduk karıştırıdm ben galiba :26:

ohhhh sefan olsun :))) dünde dinlenmişsindir D
hakkaten bende merak ettim ne kadara patlıyor bu deşarj

bu arada merveye sordum cevap çıkmadı fotoları sana mail atayım sen yükle face olurmu ben giremiyorum malum...

evet canım dinlendim birgün daha iyi oldu benim için de
kişi başı 65 tl canım maliyeti eğlencenin

Ayfercim fotoları atacak kimse yok maalesef :)) Birileri bu işi Allah rızası için yapacak

fotolar face yüklendi kızlar şeyma ve pınar yüklemiş sağolsunlar
sevcan ben de yükledim cumaretsi akşamını face girersen bakarsın

yok ayfercim bizimki de öyle çok sıcak bakmaz gece çıkmalara ama böyle ayda yılda birkere olunca ses çıkarmaz fazla süreklilik olmaması lazım yanii

canım sen nasılsın cumaretsi keşke olabilseydin sen de seni de görürüdük ama misafirlerin varmış olsun şeymada görüşürüz
kayınvalidenin dedikleirni de takma kafana be güzelim hee de geç ben öyle yapıyorum vallahi artık ne takıcam isteyen istediğini söyesin sıkma canını sen moralini bozmaya değmez hepsi aynı işte illa laf söyleyecekler söylemeden duramazlar boşver

Günaydın bayanlarr haftanın ortasına geldık cok sükürr.havada okadar soğuk kı canım bişey istemiyorr.

nerde oturuyorsun sen şeymacım..
kız ne güzelsin sen öyle çıtı pıtıı[/QUOTE]

tşk ederim, eriklideyim ben, esenevler diyede geçiyor, iki tarafada yakın..

kırmızıçilek16,, tabiki gel banada, dün bir sürü cvp yazdım ama seni kaçırmışım.

Günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnn............

Bakıyorumda şeyma dışında bana güne katıl para getirmesende olur seni görerik diyen olmamış
Pabucumun arkadaşları

Katılmıyorum ulen....

günaydın canımcımmmmmmmmmmmm

kızım sen zaten güne katılmıyon muuu :26:

Gunaydin arkadaşlar nasilsiniz bakalim.fotolari gördüm.harika cikmisiz.eklediğiniz için teşekkürler.
Hava harbiden ne soğuk yahu.dun bizim buraya kayinvalidemin akrabası tasinmis ne zamandır söylüyordu ona gittim ordanda site içinde iki kapi yaptim hopp aksam oldu.gitgide kayinvalideme benziyorum sanki oda günde uç kapi yapmadan yatmaz
Bugunde okulda asi var oraya gideceğim.saatide belli değilmiş bugunde aksami orda yapariz. Ağlamamak için söz verdi kuzum bakalim ne olacak ona gore oyuncak hediyemiz var

Son düzenleme:

günaydın canımmmm sana da
kız boşver evdesin gez iştee ay insan ev de olunca ne yapacağını şaşırıyor yaa
berramıza da geçmiş olsun inanıyorum annesi hiç ağlamayacak ve oyuncağı da kapıcak benim gelinimmm

İnşallah ağlamaz rezillik vallahi.ortaligi yikiyor.gecen sene anaokulunda müdüre kafa tutmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…