neresinde bacım??herkese merhaba 2011 üye olmuş fakat yazmaya vaktim olmamış siteye bu günlerde vakit ayırmaya çalişiyorum emeği geçen herkese çok tşkederim bende 28 yaşındayım bursanın ilçesinde oturuyorum :) herkese sevgi ve saygılarımla :)
canım huy değişikliği sadece arada olur böyle sürekli olamasında..sevcanımmmm sağol bebem bi sen kabul ettin bi sana gelcem
kızlar bu aralar Mİray da bi huy türedi gece 3-4 araları kalkıyor anne süttt anne suuu anne kalk baba kalk derkenn mahvediyor bizi yani bir de üstüne emiyor inanın beni mahvediyor dün gece de 4 de kalktı sabah ezanı okudun hala uyumadı oyun oynamak istiyor bağırıyor kalkmayınca eşimle ben yatakta savaşıyoruz resmen onu uyutcaz diye :) ne zaman geçer bu çocuğun bu huyu niye böyle yapıyor akşam uyuduğunda 22:30 du hani çok erken de değillll şimdi işe geldim zombi gibiyim gözlerim yanıyor
üfff ne zor arkada hem çalışıp hem cocuk sahibi olmak ama şükür rabbime diyorum dönüpte neyse hep aynı dert bendeki
herkese hayırlı bereketli günler öpüyorum hemşerilerim.
ne konuşunuyonuz kız bakemmervecim özel msj atamıyorum sana, biraz msj siler misin :))
heyyyttttttt yavrum beee nasıl izin veriyor kocan ben oraya takıldımgünaydın kızçelerimmmmmmm nasılsınız ben dün işe gelmedim evdeydim kayınvalidemin akrabası vefat etti oraya gittiler ben de oğluşlarımla evdeydim iyi geldi valla pazartesi sendromu yaşamadım bu hafta
kızlar cumaretsi günü çok güzeldi sizleri gördüm hasret giderdim ay hele o ayran yok mu bayıldım yaa maşallah sen ne tatlısın öyle allah neşeni hiç bozmasın canım yaa çok tatlışeyma da canım çıtıpıtı bir bayanmış maşallah
ayy hele o nehir yokmu tam ısırmalık olmuş allah nazarlardan saklasın
eveeeet gelelim sevcancım cumartesi akşamına saat 8 gibi ordaydık arkadaşlarla gece 11.30 eşim geldi aldı ama ne eğlenmekanlatamam canım yaa acayip deşarj oldum yani ses falan kalmadı tabi ben de sazlara eşlik edeceeğiz derken çok güzel geçti gecemiz artık darısı kadınlar gününe bakalım :26:
nerde oturuyorsun sen şeymacım..davet ederiz tabiki. ben yeni olduğum için bu işi sevcana bırakıyorum. o bir organizasyon yapar gelmek isteyenler için, toplaşma bizim ev zaten :)
slm kizlar nasilsiniz faceden cumartesi bulusmas fotolarini gordum cok hossunuzkayinvaldemler son dakka golu atmasalardi bende orda olcaktim ama nasip digilmis...neyse gonullerini yaptim gelinligimi yaptim gonderdim iki gun kaldilar zaten...birkac laf sokmalari oldu ama nasilsa gidicekler diye yuttum umursamadim....uzak olmasak asla karsiliksiz brakmazdimda iste farkli sehirlerde yasadigimiza sukretsin yoksa coktan darilmistim....
buarada gun kurulmus sonunda aylardir soyluyoruz olmadi birturlu banada 5.sira cikmis sevindim en sevdigim mevsimde tam ilkbahar nisandailk gunde seyma arkadasimizdaymis malesef bulusmaya gelemedigim icin tanisamadik ama artik nasipse evinde tanisiriz...buarada nerde oturuyodun seyma uzakmi bana acep merkezdeyim ben ....
ayfercim gune katildigini yazmisin cooookk sevindim. eeee kambersiz dugun olmaz kizimmmmm....
Sağlık olsun canım kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah,banada gel beklerimmerhaba kızlar
cumartesi gelemedim saat 2 de çıkmam gerekirken akşam 5 de çıktım işten Sevcancım sen aradığında yeni çıkmıştım eşim yanımdaydı milyoncudaydık o yüzden konuşamadım k bakma tatlım...
ayrıca kont sürem doldu arayamadım...Üzgünüm
güne katılamam kızlar 2 tane 100 tl lik günüm var başka güne girersem zorlanırız ama kabul ederseniz aralarda gelmeye çalışırım...
Nasıl geçti cumartesi?
Canım sevseydi Nehiri çekinmeseydiTeşekkür ederiz ablacım bende sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum :) eşim nehir sevmek istemiş ama çekinmiş :)
Evet canım bir dahaki sefere inşallah görüşürüzcanım tabiki doğrusunu söyeleceksin eğer o seni arkadaşalrınla görseydi neler düşünürdü nelerrrr.. boşver kocacınla kötü olma biz sana geliriz sen çağır yeterki:))
oooo maşallah biz eksik kalmışız olusn bidahakine bizde olacağız inşallah..
karamuk ne oldu kız gece anlat bakemm..canım ben gelirim inşallah..ne zmaan şeymadasınız ve şeyma nrede oturuyor?
oo kocalarlada tanışmış bunlar:)
resimler burada yok hemen faceye bakıyorum:))
Hoşgeldin aramıza nerdendiKizlar ben de tanimak isterim sizleri bulusma ne zaman okur birdaha:26:
Nerden aldın haberleri bakalımbak buluşmaya gelmedim ama herşeyden haberim var:)
ayda 1defa 50 tl. diye duyumlar aldım..
ya benim çok günüm var ama bu günü ayrı tutmak istiyorum ve çok katılmak istiyorum..
bakalım kısmet.
haniii resimlerrr???
Nehirdede aynı durum var geceleri ağlayarak uyanıyor düzene girer inşallahsevcanımmmm sağol bebem bi sen kabul ettin bi sana gelcem
kızlar bu aralar Mİray da bi huy türedi gece 3-4 araları kalkıyor anne süttt anne suuu anne kalk baba kalk derkenn mahvediyor bizi yani bir de üstüne emiyor inanın beni mahvediyor dün gece de 4 de kalktı sabah ezanı okudun hala uyumadı oyun oynamak istiyor bağırıyor kalkmayınca eşimle ben yatakta savaşıyoruz resmen onu uyutcaz diye :) ne zaman geçer bu çocuğun bu huyu niye böyle yapıyor akşam uyuduğunda 22:30 du hani çok erken de değillll şimdi işe geldim zombi gibiyim gözlerim yanıyor
üfff ne zor arkada hem çalışıp hem cocuk sahibi olmak ama şükür rabbime diyorum dönüpte neyse hep aynı dert bendeki
herkese hayırlı bereketli günler öpüyorum hemşerilerim.
Canım çok teşekkürler Allah senin prensleride nazardan saklasın.Cumartesi günü çok kalma fırsatımız olmasada güzel geçti ,inşallah bundan sonra daha sık görüşürüzgünaydın kızçelerimmmmmmm nasılsınız ben dün işe gelmedim evdeydim kayınvalidemin akrabası vefat etti oraya gittiler ben de oğluşlarımla evdeydim iyi geldi valla pazartesi sendromu yaşamadım bu hafta
kızlar cumaretsi günü çok güzeldi sizleri gördüm hasret giderdim ay hele o ayran yok mu bayıldım yaa maşallah sen ne tatlısın öyle allah neşeni hiç bozmasın canım yaa çok tatlışeyma da canım çıtıpıtı bir bayanmış maşallah
ayy hele o nehir yokmu tam ısırmalık olmuş allah nazarlardan saklasın
eveeeet gelelim sevcancım cumartesi akşamına saat 8 gibi ordaydık arkadaşlarla gece 11.30 eşim geldi aldı ama ne eğlenmekanlatamam canım yaa acayip deşarj oldum yani ses falan kalmadı tabi ben de sazlara eşlik edeceeğiz derken çok güzel geçti gecemiz artık darısı kadınlar gününe bakalım :26:
Buyur gel canım ben kendi adıma beklerim,sağlık olsun uzaktasın haklısın.Tekrardan başınız sağolsun.canlar buluşma benm gibi çalışanlar için gec saate alınmıştı bende geli,cektim ancak bliyosunuz cenazelerimiz vardı ya onların mevlütlerini herkes köydeyken c.tesi akşamı yapalım demişler bende sevcana durumu izah ettim gelemedim..
gün içinde nanınki merkede otursam sıkıntı yapmazdım ama maalesef katıamıcam..
egerki gün olduğunda bzleride davet ederseniz bi günlükte olsa mutlaka sizleri görmek tanısmak isterim
slm kizlar nasilsiniz faceden cumartesi bulusmas fotolarini gordum cok hossunuzkayinvaldemler son dakka golu atmasalardi bende orda olcaktim ama nasip digilmis...neyse gonullerini yaptim gelinligimi yaptim gonderdim iki gun kaldilar zaten...birkac laf sokmalari oldu ama nasilsa gidicekler diye yuttum umursamadim....uzak olmasak asla karsiliksiz brakmazdimda iste farkli sehirlerde yasadigimiza sukretsin yoksa coktan darilmistim....
buarada gun kurulmus sonunda aylardir soyluyoruz olmadi birturlu banada 5.sira cikmis sevindim en sevdigim mevsimde tam ilkbahar nisandailk gunde seyma arkadasimizdaymis malesef bulusmaya gelemedigim icin tanisamadik ama artik nasipse evinde tanisiriz...buarada nerde oturuyodun seyma uzakmi bana acep merkezdeyim ben ....
ayfercim gune katildigini yazmisin cooookk sevindim. eeee kambersiz dugun olmaz kizimmmmm....
bende çok mutlu oldum valla görüştüğümüz için. ama karamuk hanımefendilerede acayip özendim :)) ne güzel kaçıp gittiler eğlenmeye :) onun enerjisinden bende istiyorum :))
yaa o eğlenceden bende istiyorum:) altınceylandaydınız sanırım, ne kdar oldu bu eğlencenin maliyeti, bende bişeyler çıtlatayım kızlara belki eşim izin verir gideriz.. bu arada senide tanımak güzeldi, fazla sohbet edememiş olsakta, artık bizde telafi ederiz :)
bekleriz cicim, bendeki toplanma ikinci bir tanışma gibi olacak sanırsam :)))
ohhhh sefan olsun :))) dünde dinlenmişsindirD
hakkaten bende merak ettim ne kadara patlıyor bu deşarj
bu arada merveye sordum cevap çıkmadı fotoları sana mail atayım sen yükle face olurmu ben giremiyorum malum...
Ayfercim fotoları atacak kimse yok maalesef :)) Birileri bu işi Allah rızası için yapacak
neresinde bacım??
canım huy değişikliği sadece arada olur böyle sürekli olamasında..
ne konuşunuyonuz kız bakem
heyyyttttttt yavrum beee nasıl izin veriyor kocan ben oraya takıldımbenimki geceleri asla izin vermez kınaya düğünede kendi bırakır alır ama öyle altın ceylana neyim bırakmaz benim kalas
nerde oturuyorsun sen şeymacım..
kız ne güzelsin sen öyle çıtı pıtıı
Günaydın bayanlarr haftanın ortasına geldık cok sükürr.havada okadar soğuk kı canım bişey istemiyorr.
Günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnn............
Bakıyorumda şeyma dışında bana güne katıl para getirmesende olur seni görerik diyen olmamış
Pabucumun arkadaşları
Katılmıyorum ulen....
Günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnn............
Bakıyorumda şeyma dışında bana güne katıl para getirmesende olur seni görerik diyen olmamış
Pabucumun arkadaşları
Katılmıyorum ulen....
yok öyle katılmıyorum lafları cicim !! :)))
günaydın canımcımmmmmmmmmmmm
kızım sen zaten güne katılmıyon muuu :26:
Gunaydin arkadaşlar nasilsiniz bakalim.fotolari gördüm.harika cikmisiz.eklediğiniz için teşekkürler.
Hava harbiden ne soğuk yahu.dun bizim buraya kayinvalidemin akrabası tasinmis ne zamandır söylüyordu ona gittim ordanda site içinde iki kapi yaptim hopp aksam oldu.gitgide kayinvalideme benziyorum sanki oda günde uç kapi yapmadan yatmaz
Bugunde okulda asi var oraya gideceğim.saatide belli değilmiş bugunde aksami orda yapariz. Ağlamamak için söz verdi lüzum bakalim ne olacak ona gore oyuncak hediyemiz var
günaydın canımmmm sana da
kız boşver evdesin gez iştee ay insan ev de olunca ne yapacağını şaşırıyor yaa
berramıza da geçmiş olsun inanıyorum annesi hiç ağlamayacak ve oyuncağı da kapıcak benim gelinimmm
Katiliyorda naz yapıyor zili
Saka bir yana parasiz katilmayi teklif etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?