Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
İnşallah ağlamaz rezillik vallahi.ortaligi yikiyor.gecen sene anaokulunda müdüre kafa tutmuştu.

oyy oyy berraya bak sen hiç beklemem ondan öyle birşey ama bu sene daha büyük yapmaz öyle birşey yaa

Sen nasilsin bu arada karamukum deşarj olarak haftaya basladin.

iyim canım napıyım ya deşarj başlasak nolcak sağolsun işe gelince kaldığımız yerden devam ediyoruz birgün işe gelmedim dün pestilim çıktı vallahii

kızlar para gerçekten hiç önemli değil,maksat buluşma olsun, herkes kendini ölçüp tartar, bizdede son kararı verir, kimsenin sıkıntı yapmasına gerek yok bence, birlikte olalım yeter

sen bilememişsin, son moda kıyafet alıcam diyecektin, hayatta ağlamaz :))) senin kızın süsüne bayıldım ben maşallah :)))

karamukcum tabi geçmişi okumadığından bilmiyor gün muhabbetini.

bu arada herkes günün tarihini soruyr bu şeref bana mı ait şeymadım ses etmemişsin.

günümüz 14 Aralık olcak arkadaşlar diğer gün tarihinide 14 aralıkta belirleyeceğiz.

Semiha şimdiden başarılar dilerim aşı konusunda, umarım ağlamaz hediyeyi kapar,
ne demişti geçen sene müdüre bu arada merak ettim

canım soranlara özeldende yazdım burdanda yazdım galiba, bu hafat bir sürü şeye yorum yaptım hatırlamıyorum :)) seninde bir daha yazman ii olmuş. 14 aralıkta bendeyiz kızlar, kapım herkese açıktır, beklerim :)

sevcan ben halla sorunun üzerinne yoğunlaştım düşünüyorum kararımmı 14 aralıkta seymada söylerim

Ben geldim.çok şükür hic aglamadi.yalniz olsa belki aglardi yine ama siniftaki çocuklar o kadar çok seviniyorlardi ki sanirim utandi benimkiside.
Sormussun söyleyeyim gecen sene bunu mudur zorla içeri sokmak istedi ceeeek elini sen kim oluyorsunuz diye bogure bogure cemkirmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…