İnşallah ağlamaz rezillik vallahi.ortaligi yikiyor.gecen sene anaokulunda müdüre kafa tutmuştu.
Sen nasilsin bu arada karamukum deşarj olarak haftaya basladin.
Gunaydin arkadaşlar nasilsiniz bakalim.fotolari gördüm.harika cikmisiz.eklediğiniz için teşekkürler.
Hava harbiden ne soğuk yahu.dun bizim buraya kayinvalidemin akrabası tasinmis ne zamandır söylüyordu ona gittim ordanda site içinde iki kapi yaptim hopp aksam oldu.gitgide kayinvalideme benziyorum sanki oda günde uç kapi yapmadan yatmaz
Bugunde okulda asi var oraya gideceğim.saatide belli değilmiş bugunde aksami orda yapariz. Ağlamamak için söz verdi kuzum bakalim ne olacak ona gore oyuncak hediyemiz var
sen bilememişsin, son moda kıyafet alıcam diyecektin, hayatta ağlamaz :))) senin kızın süsüne bayıldım ben maşallah :)))
sen bilememişsin, son moda kıyafet alıcam diyecektin, hayatta ağlamaz :))) senin kızın süsüne bayıldım ben maşallah :)))
Karamuk basiniz sağolsun bu arada.
topik ne kalabalık yihuuuuuuuuuuuu:118::119::124:
buluşmada böyle kalabalıktı
özencik mi yapıyorsun sen şimdi bana
e nasıl anlarsan artıkın :2::2:
karamukcum tabi geçmişi okumadığından bilmiyorgün muhabbetini.
bu arada herkes günün tarihini soruyr bu şeref bana mı ait şeymadım ses etmemişsin.
günümüz 14 Aralık olcak arkadaşlar diğer gün tarihinide 14 aralıkta belirleyeceğiz.
Semiha şimdiden başarılar dilerim aşı konusunda, umarım ağlamaz hediyeyi kapar,
ne demişti geçen sene müdüre bu arada merak ettim
14 aralıkta gün kimse sevcancım...? kimde ise gün evi nerde :)
sevcan ben halla sorunun üzerinne yoğunlaştım düşünüyorum kararımmı 14 aralıkta seymada söylerimgünaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnn............
Bakıyorumda şeyma dışında bana güne katıl para getirmesende olur seni görerik diyen olmamış
Pabucumun arkadaşları
Katılmıyorum ulen....
karamukcum tabi geçmişi okumadığından bilmiyorgün muhabbetini.
bu arada herkes günün tarihini soruyr bu şeref bana mı ait şeymadım ses etmemişsin.
günümüz 14 Aralık olcak arkadaşlar diğer gün tarihinide 14 aralıkta belirleyeceğiz.
Semiha şimdiden başarılar dilerim aşı konusunda, umarım ağlamaz hediyeyi kapar,
ne demişti geçen sene müdüre bu arada merak ettim
Bende gelebilirmiyim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?