sevcan ben halla sorunun üzerinne yoğunlaştım düşünüyorum kararımmı 14 aralıkta seymada söylerim
Ben geldim.çok şükür hic aglamadi.yalniz olsa belki aglardi yine ama siniftaki çocuklar o kadar çok seviniyorlardi ki sanirim utandi benimkiside.
Sormussun söyleyeyim gecen sene bunu mudur zorla içeri sokmak istedi ceeeek elini sen kim oluyorsunuz diye bogure bogure cemkirmisti.
nerde oturuyorsun sen şeymacım..
kız ne güzelsin sen öyle çıtı pıtıı
ayak yapma detttttttGünaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnn............
Bakıyorumda şeyma dışında bana güne katıl para getirmesende olur seni görerik diyen olmamış
Pabucumun arkadaşları
Katılmıyorum ulen....
evet günümüz belli oldu allahım inşallah bişey çıkmazkaramukcum tabi geçmişi okumadığından bilmiyorgün muhabbetini.
bu arada herkes günün tarihini soruyr bu şeref bana mı ait şeymadım ses etmemişsin.
günümüz 14 Aralık olcak arkadaşlar diğer gün tarihinide 14 aralıkta belirleyeceğiz.
Semiha şimdiden başarılar dilerim aşı konusunda, umarım ağlamaz hediyeyi kapar,
ne demişti geçen sene müdüre bu arada merak ettim
nispetmi yapıyon kızz yolarım seni dünürrrrrrbuluşmada böyle kalabalıktı
aferin berraya o saçlara ağlamak yakışmaz:) ayy semihacım çok güzel kızın var maşallahhhhBen geldim.çok şükür hic aglamadi.yalniz olsa belki aglardi yine ama siniftaki çocuklar o kadar çok seviniyorlardi ki sanirim utandi benimkiside.
Sormussun söyleyeyim gecen sene bunu mudur zorla içeri sokmak istedi ceeeek elini sen kim oluyorsunuz diye bogure bogure cemkirmisti.
ne kız bu böyle şiferli konuşuyonuz,, kırarım şifrenizi):gizli cümleyi anladım ben :))
gelmemi istiyorsun sen....
gizli cümleyi anladım ben :))
gelmemi istiyorsun sen....
Güzel geçti buluşma, geç oldu ama temiz olduFotolari gördüm super buluşma olmus mervede oldugunuz zaman bende gelmek istiyorum kizim huysuz olmasa buluşmaya gelmek isterdim
Rica ederim sende sağol canım güzel çıkmış resimlerişallah canım birdahakine daha uzun uzun sohbet ederiz ben de sizleri tanıdığıma memnun oldum
valla bize o gecenin maliyeti kişi başı 65 tl canım fix menü oluyor ilaveler olursa onların hepsi artı maliyet oluyor
canım biz sana aralıkda mı geliyorduk yok sa ocak damı başlıyorduk karıştırıdm ben galiba :26:
evet canım dinlendim birgün daha iyi oldu benim için de
kişi başı 65 tl canım maliyeti eğlencenin
fotolar face yüklendi kızlar şeyma ve pınar yüklemiş sağolsunlar
sevcan ben de yükledim cumaretsi akşamını face girersen bakarsın
yok ayfercim bizimki de öyle çok sıcak bakmaz gece çıkmalara ama böyle ayda yılda birkere olunca ses çıkarmaz fazla süreklilik olmaması lazım yanii
canım sen nasılsın cumaretsi keşke olabilseydin sen de seni de görürüdük ama misafirlerin varmış olsun şeymada görüşürüz
kayınvalidenin dedikleirni de takma kafana be güzelim hee de geç ben öyle yapıyorum vallahi artık ne takıcam isteyen istediğini söyesin sıkma canını sen moralini bozmaya değmez hepsi aynı işte illa laf söyleyecekler söylemeden duramazlar boşver
Evet bugünlerde hava çok soğudu ve kar geliyormuş hafta sonuna bakalım ne yapacağız:18:Günaydın bayanlarr haftanın ortasına geldık cok sükürr.havada okadar soğuk kı canım bişey istemiyorr.
Beni niye saymıyorsun cicim?Günaydıııııııııııııııııııııııınnnnnnn............
Bakıyorumda şeyma dışında bana güne katıl para getirmesende olur seni görerik diyen olmamış
Pabucumun arkadaşları
Katılmıyorum ulen....
Rica ederim canımGunaydin arkadaşlar nasilsiniz bakalim.fotolari gördüm.harika cikmisiz.eklediğiniz için teşekkürler.
Hava harbiden ne soğuk yahu.dun bizim buraya kayinvalidemin akrabası tasinmis ne zamandır söylüyordu ona gittim ordanda site içinde iki kapi yaptim hopp aksam oldu.gitgide kayinvalideme benziyorum sanki oda günde uç kapi yapmadan yatmaz
Bugunde okulda asi var oraya gideceğim.saatide belli değilmiş bugunde aksami orda yapariz. Ağlamamak için söz verdi kuzum bakalim ne olacak ona gore oyuncak hediyemiz var
Berra ne zamandır senin gelinin oldu canımgünaydın canımmmm sana da
kız boşver evdesin gez iştee ay insan ev de olunca ne yapacağını şaşırıyor yaa
berramıza da geçmiş olsun inanıyorum annesi hiç ağlamayacak ve oyuncağı da kapıcak benim gelinimmm
Yani bencede herkez durumuna göre,para konusunda zorlanıp evinde huzursuz olmaktansa parasızda olabilir arkadaşlar önemli olan arkadaşlığı devam ettirip görüşmekkızlar para gerçekten hiç önemli değil,maksat buluşma olsun, herkes kendini ölçüp tartar, bizdede son kararı verir, kimsenin sıkıntı yapmasına gerek yok bence, birlikte olalım yeter
Karamuğun yakınımı vefat etti yoksa dikkat etmemişimKaramuk basiniz sağolsun bu arada.
İyi annesi geçmiş olsun sevindim ağlamadığına aferin Berraya büyüyor artık ağlamaz tatlı kız artıkBen geldim.çok şükür hic aglamadi.yalniz olsa belki aglardi yine ama siniftaki çocuklar o kadar çok seviniyorlardi ki sanirim utandi benimkiside.
aaa yakınız bende şuan annemlerde olduğum için yakınız:) annemlerde mimar sinan mahallesinde şefket y. has. karşı caddesinde oturuyor..tşk ederim, eriklideyim ben, esenevler diyede geçiyor, iki tarafada yakın..
kırmızıçilek16,, tabiki gel banada, dün bir sürü cvp yazdım ama seni kaçırmışım.
aaa yakınız bende şuan annemlerde olduğum için yakınız:) annemlerde mimar sinan mahallesinde şefket y. has. karşı caddesinde oturuyor..tşk ederim, eriklideyim ben, esenevler diyede geçiyor, iki tarafada yakın..
kırmızıçilek16,, tabiki gel banada, dün bir sürü cvp yazdım ama seni kaçırmışım.
kendinnemi güveniyosun bana mı?
ayfercim sen 14 ünde gelde çözelim şifreyyi
Güzel geçti buluşma, geç oldu ama temiz olduBekleriz buyur gel tanışmış oluruz
Rica ederim sende sağol canım güzel çıkmış resimlerSenin fotolara bakamadım ben henüz bakarım birazdan
Evet bugünlerde hava çok soğudu ve kar geliyormuş hafta sonuna bakalım ne yapacağız:18:
Beni niye saymıyorsun cicim?Ben sana telefonda dedim farketmez canım parasızda olur nasıl istersen dedim.Buradaki yazına cevap yazdım zannediyordum sanırım yazmamışıım.Hele bir katılmaaaa
Rica ederim canımGenelde gelin için kayınvalidenin toprağından olur derler ne kadar kaynana muhabbeti dönsede Evde olunca kızında okuldaysa yapacak fazla işin kalmıyordur ama biz bayanların işi hiç bitmez bence ev işinin bereketi çok oluyor malesef Berrayada geçmiş olsun annesi inşallah iyidir tatlı hanım
Berra ne zamandır senin gelinin oldu canımDünürler çoğalıyor maşallah
Yani bencede herkez durumuna göre,para konusunda zorlanıp evinde huzursuz olmaktansa parasızda olabilir arkadaşlar önemli olan arkadaşlığı devam ettirip görüşmek
Karamuğun yakınımı vefat etti yoksa dikkat etmemişim:44:
İyi annesi geçmiş olsun sevindim ağlamadığına aferin Berraya büyüyor artık ağlamaz tatlı kız artık
aaa yakınız bende şuan annemlerde olduğum için yakınız:) annemlerde mimar sinan mahallesinde şefket y. has. karşı caddesinde oturuyor..
ayak yapma dettttttt
evet günümüz belli oldu allahım inşallah bişey çıkmaz
nispetmi yapıyon kızz yolarım seni dünürrrrrr
aferin berraya o saçlara ağlamak yakışmaz:) ayy semihacım çok güzel kızın var maşallahhhh
ne kız bu böyle şiferli konuşuyonuz,, kırarım şifrenizi):
Bu arada kızlar Nehir beni baya yormaya başladı kendinide hırpalıyor sinir küpü kızımBugün gündüzden misafirlerim gelecekti onların gelmesine yakın başladı mızıklanmaya bende telaşeyle hazırlık yaparken yürüteciyle beraber çekmecenin kapağını çekerken yüzüne vurdurmuş yüzü göz altı şişti çok ağladı onun haline benimde içim gitti,büyüdükçe daha yaramaz oluyorlar sanırım,Allah yardımcımız olsun hepimizin,çocuk büyütmek kolay iş değil,komşum merhem getirdi,kendi kremindende sürdüm ama tam geçmiş değil bizi korkuttu bugün anlayacağınız.Allah yavrularımızı nazarlardan kazalardan korusun
Şeymacığım faceden istek yollamışsın teşekkürler ayrıca uygun bir zamanda evinin nerde olduğunu banada özelden mesaj atarsın.
İyigeceler kızlar görüşürüz kendimi yorgun ve uykusuz hissediyorum :18:
Karamuk basiniz sağolsun bu arada.
kim vefat etmiş.
Ben geldim.çok şükür hic aglamadi.yalniz olsa belki aglardi yine ama siniftaki çocuklar o kadar çok seviniyorlardi ki sanirim utandi benimkiside.
Bu arada kızlar Nehir beni baya yormaya başladı kendinide hırpalıyor sinir küpü kızımBugün gündüzden misafirlerim gelecekti onların gelmesine yakın başladı mızıklanmaya bende telaşeyle hazırlık yaparken yürüteciyle beraber çekmecenin kapağını çekerken yüzüne vurdurmuş yüzü göz altı şişti çok ağladı onun haline benimde içim gitti,büyüdükçe daha yaramaz oluyorlar sanırım,Allah yardımcımız olsun hepimizin,çocuk büyütmek kolay iş değil,komşum merhem getirdi,kendi kremindende sürdüm ama tam geçmiş değil bizi korkuttu bugün anlayacağınız.Allah yavrularımızı nazarlardan kazalardan korusun
Şeymacığım faceden istek yollamışsın teşekkürler ayrıca uygun bir zamanda evinin nerde olduğunu banada özelden mesaj atarsın.
İyigeceler kızlar görüşürüz kendimi yorgun ve uykusuz hissediyorum :18:
günaydın canlar nasılsınız ?
karamuk günaydın canım, kim vefat etti.
günaydın kızlar, günle alakalı yazanlara ve ev adresimi soranlara özelden yazdım. zaten o gün tam olarak yine tarif ederim
nabıyonuss bakim dış kapının dış mandalı oldum ben burda ya( ne buluşma ne gün ezikim ben hee sap gb kaldım dicek bişi bulamıyorum ((
ablama geldim 2gündür burda kalıyorum kayınvaldem kayınpederim eşimle bizde kalıyo eniştem yurt dışında bende buraya kaçtım dün akşamda annem geldi kemalpaşadan kızz kızayız yani:) annem bebbek arabası aalıcakhemde istediğimi onca sıkıntı yaptım alcam deseydi iyidi bali neyse bide uyku seti aldırcam onunda parasını verdi bide bana eşortman takımı alcakmış gel begenelim dedi kemalpaşadan pazartesi medikale doktora gidiccem sonra kemalpaşaya gidicem inşallah:) bebbek arabamızı uyku setini felan alcaz işte beraber
bugünde ablama kayınvaldemi çardık annem illa çar gelsin göreyim dedi dün çar dedide yanlız oturalım dedim :) bugün çardık geliyo yolda şimdi...
öyle işteee kıyafet alcam kalmadı kızıma diğer eksikleride annem alcak bi odası kaldı odayıda alalım süslemesi kalcak bitek kaafamda bikaç şey var yaapabilirsem onları yapıcam
ablamda dogumda hastaneye bebek kurabiyeleri oluyoya onlardan bide bez pastası alcakmış bebek bezinden pasta yapıyolarmış :)) bişi olmucak felan derken hiçbeklemedim şeyler bile olcak herelde sadece sabırsızım işte nabayım benimde huyum bu elimde değil
hastaneye gelirsiniz artık kurabiyelerden yemeye
bide benim kızımmmmmmmmm canım yavrum nasıl hissediyorum artık ya çok tuhaf bazen o uyanıkken uyuyamıyorum bşle kıpır kıpır bekliyorum uyusun diye nasıl bi mucize yarabbim diyorum hayal gb çok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsin
nabıyonuss bakim dış kapının dış mandalı oldum ben burda ya( ne buluşma ne gün ezikim ben hee sap gb kaldım dicek bişi bulamıyorum ((
ablama geldim 2gündür burda kalıyorum kayınvaldem kayınpederim eşimle bizde kalıyo eniştem yurt dışında bende buraya kaçtım dün akşamda annem geldi kemalpaşadan kızz kızayız yani:) annem bebbek arabası aalıcakhemde istediğimi onca sıkıntı yaptım alcam deseydi iyidi bali neyse bide uyku seti aldırcam onunda parasını verdi bide bana eşortman takımı alcakmış gel begenelim dedi kemalpaşadan pazartesi medikale doktora gidiccem sonra kemalpaşaya gidicem inşallah:) bebbek arabamızı uyku setini felan alcaz işte beraber
bugünde ablama kayınvaldemi çardık annem illa çar gelsin göreyim dedi dün çar dedide yanlız oturalım dedim :) bugün çardık geliyo yolda şimdi...
öyle işteee kıyafet alcam kalmadı kızıma diğer eksikleride annem alcak bi odası kaldı odayıda alalım süslemesi kalcak bitek kaafamda bikaç şey var yaapabilirsem onları yapıcam
ablamda dogumda hastaneye bebek kurabiyeleri oluyoya onlardan bide bez pastası alcakmış bebek bezinden pasta yapıyolarmış :)) bişi olmucak felan derken hiçbeklemedim şeyler bile olcak herelde sadece sabırsızım işte nabayım benimde huyum bu elimde değil
bide benim kızımmmmmmmmm canım yavrum nasıl hissediyorum artık ya çok tuhaf bazen o uyanıkken uyuyamıyorum bşle kıpır kıpır bekliyorum uyusun diye nasıl bi mucize yarabbim diyorum hayal gb çok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsin
aaa yakınız bende şuan annemlerde olduğum için yakınız:) annemlerde mimar sinan mahallesinde şefket y. has. karşı caddesinde oturuyor..
ayak yapma dettttttt
aferin berraya o saçlara ağlamak yakışmaz:) ayy semihacım çok güzel kızın var maşallahhhh
ayak yapma dettttttt
SAĞOLASIN SEMİHACIM DOSTLAR SAĞOLSUN
KAYINVALİDEMİN BİR AKRABASI VEFAT ETTİ SEVCANCIM PAZARETSİ İŞE GELMEDİM DEMİŞTİM YA O YÜZDEN :)
AFFERİN BENİM KIZIMA BEN DEDİM SANA ANNESİ BÜYÜDÜ ARTIK KIZIMIZ AĞLAMAYACAK TABİKİ EE ARTIK SEN DE HEDİYESİNİ GEÇİKTİRME ANNESİ SÖZ VERDİĞİN GİBİ
ayak yapma dettttttt
Dış kapının mandalı neden olasınki canım bakarsın bebek olduktan sonra yollar yollamzsa biz davet edersen mevlüdüne geliriz.Allah olamayanlarada nasip etsin,sende sağlıkla kucağına al inşallahnabıyonuss bakim dış kapının dış mandalı oldum ben burda ya( ne buluşma ne gün ezikim ben hee sap gb kaldım dicek bişi bulamıyorum ((
Ben de istemiştim ama sanırım görmedin özel mesaj gelmemişgünaydın kızlar, günle alakalı yazanlara ve ev adresimi soranlara özelden yazdım. zaten o gün tam olarak yine tarif ederim
BIRI BANA SESSIZMI DEDİİKIZIM BEN ADAPTE OLAMADIM OLUNCA KORKUN BENDEN BEN YAVAŞ YAVAŞ AÇILIP HİÇ KAPANMAYANLARDANIM
Ya dünür dedin de aklıma ne geldi :)) Şevval Ardayı sorup duruyor, eşşeğin aklına soktuk bir kere, cumartesi dedimya Arda seni özlemiş görcez birazdan diyeo günden beridir hep konumuz Arda...
Kaç ay oldu biz görüşmeyeli kız
naptınız ev işini taşının da görüşelim artık,
gençlerde uzak kaldılar birbirlerinden soğukluk girecek aralarına diye korkuyorum
Şimdi siz nasıl yapıyorsunuz, eşin akşamları önce seni alıp sonra Ardayımı alıyor. Sen kaçta çıkıyorsun işten? Arda kaçta çıkıyor okuldan canım.
Sana tabiki.... Sessiz, güleryüzlü arkadaşım beniiiiiiiiiiiimmm....
İnşallah bir sıkıntı çıkmadan görüşürüz.İnsan dünürünü yolarmı ne ayıp canımSizin iyi geçinmeniz lazım henüz daha yolun başındasınız dünürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?